Bejegyzések 2015. január hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Negatív darwinizmus

2015. január 11., vasárnap

Kezdetben volt a „survival of the fittest”, a legkiválóbb fennmaradása; vagyis a legkiválóbb szaporodik, a többiek kihalnak. De a világ nem ilyen egyszerű, és következett a fordulat, amikor a legostobábbak szaporodnak, mert a magas IQ-júak túlkomplikálják a szaporodást (alaposan meg kell gondolni, felelősen dönteni, stb.), az alacsony IQ-júak nem teszik ezt, ők szaporodnak bele a világba, ész nélkül, ösztönvezérelten – és azé az ország, aki teleszüli.
Ki gondolta volna, hogy a magasabb IQ hátrányt jelent a fajfennmaradás szempontjából?
Persze az a magasabb IQ mégsem elegendő ahhoz, hogy a tulajdonosaik átlássák a szaporodás szükségességét, és az első helyre tegyék ezt, a pénz, a karrier, és minden más elé – és ennek az eredménye az, hogy az ösztöneik által irányítottak szaporodnak, a tudatosak, a magas IQ-júak pedig még nem állnak azon a szinten, hogy ők is megtegyék ugyanezt tudatosan – úgyhogy ezt a helyzetet IQ-válságnak, és negatív darwinizmusnak is nevezhetjük.
Ezt a témát mutatja be a „Hülyék paradicsoma” (Idiocracy) című film.
Az elhülyült emberiséget próbálják illusztrálni, konkrétan az USA-val, és a jelenkori Nyugat jelenik meg a filmben hatványozott formában – és a Nyugat és a Kelet szembenállásáról és a háborúkról még nem is volt szó, csak az elhülyülésről. Közben a kapitalista demokrácia is megkapta a magáét: a filmben egy üdítőital-gyártó cég monopóliumra tesz szert, és a csapból is az ő termékük folyik, vizet már csak a WC-ben használnak, és a növényeket is üdítőitallal öntözik, amitől azok kipusztulnak, de a cég meggyőzte az embereket, hogy az ő termékük jó a növényeknek, mert van benne elektrolit… A politikusokat persze a cég fizeti, tőlük kapják a fizetésük nagyobbik részét. A realitás az, hogy ha nem történik semmilyen fordulat, akkor valóban a filmben bemutatott szellemi-társadalmi hanyatló pályát fogja bejárni az emberiség, háborúkkal súlyosbítva.

01-Idiocracy02-Idiocracy03-Idiocracy04-Idiocracy


Persze Hollywoodban mindig fontosabb a hatás, mint az eredményesség, de most azért ott van a probléma is a filmben, és a gondolkodásra ösztönzés is, ami ritkaság, de ilyen is van.
(A hang el van csúszva a képhez képest, de a mondanivaló azért így is átjön.)

A helyzet fokozódik

2015. január 8., csütörtök

A lényeget tekintve nincs semmi új, csak a folyamat (mint történelem) során az alábbi alaptételek beigazolódnak a gyakorlatban:

1.) Semelyik zsidó és zsidó gyökerű vallásban és / vagy politikai ideológiában nincs semmi jó a nemzsidók számára, és végül a zsidók számára sem. A zsidók a horguk végére tett csalival (pl. kereszténység, kommunizmus) horogra akasztják a naivokat, a tudatlanokat; a zsidók pedig a sátán horgászbotjának horgán vannak az arra tett csalira való ráharapás által (világuralom, pénz); először a zsidók a horgukra akasztják a náluk ostobábbakat, és végül a pusztító, a sátán viszi az egészet, a pusztulásba.

1. a) A judaisták aljasok, a keresztények ostobák, az iszlamisták erőszakosak, és mind a három vallás a tanai alapján kizárólagosságra, egyeduralomra tör, úgyhogy ez a három vallás egy halálos háromszög, egy fekete lyuk, ahol megsemmisülnek azok, akiket magába tudott szippantani.

1. b) A judaizmus ragadozó-élősködő-szadista tan, a kereszténység zsákmányállat-mazochista tan, amely birkává tesz; az iszlám szintén ragadozó tan, ami vadállattá tesz, és a radikális iszlamista le akarja fejezni a nem iszlamistákat, a mérsékelt iszlamista pedig egyetért azzal, hogy a radikális iszlamisták lefejezzék a nem iszlamistákat.

1. c) Egyik zsidó és zsidó gyökerű vallásban és/vagy politikai ideológiában sem valósulnak meg a béke feltételei, mint pl. igazságosság, korrektség, és békében egymás mellett élni tudás, úgyhogy ezen vallások hívei között, és –által konfliktus, harc és háború van, amíg ezeknek a vallásoknak vannak híveik, akár azért, mert azt hiszik, hogy ez jó, vagy megélhetési okokból.

1. d) A zsidó és zsidó gyökerű vallási és politikai tanok – gyakorlatilag mindegyik – arra épülnek, hogy több a rossz ösztönű, erkölcsileg defektes, ostoba ember, mint a jó ösztönű, magas erkölcsi színvonalú és intelligens ember, és ennek eredménye, hogy azon országokban, ahol valóban többségben vannak a rosszak, ott fehérgalléros bűnözők uralkodnak, demokratikusan, és aljasok vannak a Parlamentben, ostobák az utcán és a szavazófülkékben, és megvalósul minden idők legnagyobb pusztító „Bermuda” háromszöge és Szodomája, amely a fél világra kiterjedt; mindezek eredményeként a Nyugat először erkölcsileg hanyatlik, aztán népszaporulatilag, végül gazdaságilag, és a Kelet nyer, csupán azzal, hogy ők nem ennyire rosszak.

Nyugati történések:
“Megbosszultuk a prófétát!” – 12 halottal járó iszlamista mészárlás egy francia hetilap szerkesztőségében” (kuruc.info)

Az már szokásos, hogy a befogadó országban születettek követnek el támadásokat a befogadó országban. A szülők még örültek, hogy megszabadultak Algériából, és megélhetést találtak Franciaországban; az utódoknak már „természetesen” az jár, ami a franciáknak, és nem akarnak visszamenni Algériába, de nem is franciák, úgyhogy legyen Franciaországban Algéria, és Iszlám Állam. Ezt lehet elérni a befogadással; de a zsidók úgyis mindent jobban tudnak, és megmondják, hogy mi az a kóser és polkorrekt, aminek az általuk uralt országokban érvényesülnie kell.

Nyugat kontra radikális iszlám

A Nyugat: – Lehet, hogy nem értek egyet azzal, amit mondasz, de a halálig megvédem a jogodat, hogy… nyekk.
Radikális iszlám: – Halál? Helyes!

A helyzet a fehérgalléros bűnözők által irányított kárpát-medencei gyarmaton (úgy is, mint provincia, tartomány): termelnek rendesen a megromlott, megrohadt agyúak, rohadt zsidók, szemét cigányok és szarmagyarok, és van minden, ami rossz, rikárdózás, judaromapestis, lopcsencsór…

Éljen Rikárdó, ő az ország reménysége, Magyarország jövője! – A Jobbik székháza előtt tüntettek azok, akik ezt el is hiszik (kuruc.info)
És még a “nácik” az ostobák, legalábbis a Szent Koronával és a turullal “viccelődő” antifasiszta “kórus” szerint…

Ez valami „csodálatos”, Degenerált Koalíció, Hit(ler)gyüli civilben… ez egy „eszencia”, sűrítmény, töménység.
Apropó, nem úgy néz ki, mintha megkérdezték volna az igazi Rikárdó szüleit, hogy akarják-e ezt a felhajtást, amit a nevükben művelnek.

Nem a gonosz nácifasiszták, hanem a szenzációéhes újságírók miatt kellett rendőrt hívni Rikárdó “védelmére” (kuruc.info)
A makói polgármester nem rendelt el, és nem is rendelhetett el rendőri védelmet Rácz Péter Rikárdó számára. Újságírók miatt viszont kellett intézkedni. A TV2 Tények című műsorában tegnap azt mondta a makói polgármester, hogy a „kialakult helyzet miatt” rendőri védelmet kapott az év első újszülöttje, Rikárdó.
Az Origó megkereste a rendőrséget, ahol azt a választ kapták, hogy Makó polgármestere nem „rendelt el”, és nem is rendelhet el rendőri védelmet, és más sem kért ilyet.
Az viszont tény, hogy szerdán a makói kisfiú szülei kértek rendőri intézkedést, mert állításuk szerint újságírók folyamatosan zavarták a család nyugalmát – írta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
Amikor a rendőrök kiérkeztek a család házához, az addig ott várakozó újságírók távoztak.
(Origó)

Ebből az derül ki, hogy nem akarják a felhajtást. Ez a történet már nem Rikárdóékról szól, de még csak nem is a cigányokról, hanem a zsidókról – hogy miből csinálnak ügyet, és kiből csinálnak sztárt, a saját céljaik érdekében.

A Szögi és a Cozma család egy fillért sem kapott a megítélt kártérítésből, “cigánygyilkosság”-ügyben már milliók fizettettek ki” (kuruc.info)

Kettősmérce van-e?

Kásler Árpád kommunikációs helyettese kipakol: százmilliók, ciprusi út, választási csalások” (kuruc.info)

Csak a „szokásos”, egy pszichopata meglátta a devizahiteles-ügyben a lehetőséget és a pénzt, és az élére állt, a többiek pedig örültek – egy darabig – hogy a szervezetvezetéssel nem nekik kell foglalkozni.

A helyzet fokozódik… biztos, hogy lesz még rosszabb is.

„Az interjú” – a CIA filmje

2015. január 3., szombat

Foglalkozzunk politikával, „mert ez már olyan régen volt”, még tavaly…
A filmről: ez egy Észak-Korea témájú, a Hollywood-CIA-kormány háromszögből származó, bűn rossz zsidó film. Némelyik zsidónak van humora; de ezeknek nincs. Honnan ismerős ez az érzés a film kapcsán? – megvan, a „Jó reggelt Vietnam”-ből összegyűltek a Hauk hadnagyok egy szórakoztató film elkészítéséhez. Az alkohol- és kábítószer-problémákkal küzdő, és szerencsétlen sorsú Robin Williamsnek ezt már nem kellett megérnie; és lehet, hogy volt is benne ennyi előrelátás.
A film csúcspontja, amikor lelövik Kim Jong Un helikopterét; ezen lehet nevetni, de csak azért, mert annyira abszurd.
Úgyhogy ez kész. Az USA urai megcsinálták a paródiájukat saját magukról, egy tragikomédiát, úgy a filmen belül, mint azon kívül.
Megtudhatjuk a filmből, hogy Eminem meleg (homoszexuális, ő mondta), és azt is megtudhatjuk, hogy a CIA felkéri a Kim Jong Unnal riportot készítő újságírót, hogy ölje meg a riportalanyt (ha már úgyis arra jár); valamint megtudhatjuk a filmből, hogy fuck, fuck, fucking; és mindezt karácsonyra – igen, náluk ez a karácsonyra ajánlott film.
Röviden összefoglalva: mit láttál Móricka? Kutya faszán lovagló huszár. Ha-ha.
Ennek a filmnek a „kiválóságát” is csak a zsidó shillektől lehet megtudni (semlegességet színlelő cinkostárs, üzlettárs, vö. klakkőr, előtapsoló).
És ez még nem minden: „emberjogi” csoportok azt tervezik, hogy ledobják a filmet DVD-lejátszóval együtt Észak-Koreában, amely hatására kitör ott a következő színes forradalom, ők meg majd jól beavatkoznak, pontosabban beleavatkoztatnak, zsoldosok küldésével. Ez nem vicc, ez komoly, höhö. Ha megpróbálják, legalább kiderül, hogy az észak-koreaiak a saját diktátorukat, vagy az usákokat gyűlölik-e jobban. Szerintem a színes forradalmisták próbálkozása kudarcra van ítélve.
Valamint a „jóságos, korrekt, és soha nem hazudó” Uncle Sam bácsi elterjesztette, nem a filmben, hanem azon kívül, hogy a gonosz észak-koreai hackerek feltörték a Sony szerverét és elloptak onnan brutálisan sok gigabájtnyi filmet – de ezt a mesét az észak-koreaiakról már kb. senki sem veszi be, és még egy CNN-interjúban is azt tárgyalták, hogy belső munka volt.
Életünk filmjének tragédiája az, hogy az USA és Észak-Korea már kölcsönösen egymás célkeresztjében van; és persze a zsidók kezdték a provokálást – a következő holokauszt tökéletes reklámfigurái, ahogy ezt Harry S. Truman megállapította.
Ami pedig az általuk terjesztett demokráciát illeti: „A demokrácia a zsidó diktatúra paravánja.” (Louis-Ferdinand Céline).
A törekvésükben nincs semmi új, és a történetben is csak annyi az új, hogy ezek hülyébbek-hücpébbek a sokévi átlagnál.
(tovább…)

2015. január 1.

2015. január 1., csütörtök

Végre csend van.
Hogy legyen itt egy kis ego-blog is, mostanra már megérett bennem a gondolat, hogy végleg szakítok az aljasokkal és a hülyékkel, és ennek egy fontos lépése az, hogy ne legyen már több judeo-keresztény karácsonyom; azért ne legyen, mert év közben hülyék, év végén nagyon hülyék.
Amire szükségem van: csend, kikapcsolódás, feltöltődés, és értelmes tevékenység év végén is.
Ehelyett ami van, zaj, sürgés-forgás, fenyőfá-áldozás, tárgyak időzített átadása, nagy zabálás, pezsgőzés, petárdázás. Ezek azok a dolgok, amikre nincs szükségem – annyira nincs, hogy meg is utáltam, és ezek nem keresendők, hanem kerülendők.
Tehát innentől az év vége programja a részemről, min. 1 hét, átlag 10 nap, max. 2 hét csend, felkészülés a következő évre: túlélőtúra, csillagászati tanulmányok, bármi, aminek értelme és fejlődési haszna van, és kielégíti az említett kritériumokat.
Év közben kitalálom a konkrétumokat, év végén megvalósítom – és ennél nagyobb karácsonyi ajándékot aligha kaphatok. Tárgyakra már nem nagyon van szükségem.
Ami az ellenérveket illeti…
1. A karácsony és az év vége jó a gyerekeknek.
Nem gondolom, hogy a tárgyakra való rászoktatás és a petárdázás valóban jó a gyerekeknek. Úgy gondolom, és úgy látom, hogy ezek értékorientációs tévutak és tévedésben tartások.
2. A karácsony a szeretet ünnepe.
Hol? Én eddig azt láttam, hogy a karácsony a kereskedelem ünnepe, a nagy közös zabálásoké és az eszetlenkedésé.
3. A karácsony és az év vége azért van, hogy érezd magad jól.
Ha azért van, akkor már leírtam, hogyan érzem magam jól. Úgyhogy kitalálom, hogyan fogom eltölteni az év végi 1-2 hetet. Van rá időm… és leszek olyan következetes, hogy így legyen. Végre rájöttem, hogy a fontos dolgok listájára csak kevés dolgot szabad felvenni, mert valójában kevés fontos dolog van, és kevés jó lépés van az életben, és a lényegtelen dolgok szabadságáról, és a rossz lépések szabadságáról le kell mondani a jó és nagy célok eléréséhez. Tehát a fontos dolgok, és a jó lépések legyenek meg, a többi kihagyandó, mert időt, energiát, pénzt vesz el a véges életből; mindehhez pedig céltudatosság kell, az elvek terén és a gyakorlatban egyaránt.


1. oldal az összesen 1 oldalból1