Bejegyzések ebben az évben: 2015.


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A nukleáris harmadik világháború közel van

2015. március 18., szerda

Megpróbálom röviden összefoglalni ezt a tanulmányt érő témát.
Az én tudásom, intuícióm odáig terjed, hogy 2015 és 2025 között bármikor megtörténhet.
Az oda vezető útnak jelenleg két frontja van, Ukrajna, és a Közel-Kelet.
Az oroszok már megígérték, hogy ha Ukrajnából támadják őket, akkor nem Kijevet fogják elhamvasztani, hanem Washingtont és Berlint.
Nem a botot harapnák, hanem a kezet: egy ukrán támadás esetén “Washington és Berlin lenne elhamvasztva”” (kuruc.info)

Közben időről-időre jönnek a gázelosztó központos szirénhangok:
Orosz nagykövet: Magyarország gázelosztó központtá válhat” (kuruc.info)
Van enélkül is elég probléma, nem kéne tetézni. Ezért:
Nyirkai jóslat, részlet:
Csak alantas szolgálatok maradnak,
égbekiáltó árulások.
Lesznek, kik alattomos ellenséggel
fújnak egy követ.
Bevezetik a hét tevét,
hogy az innen köpködhessen lángot
a bikát nyergelő asszonyra.

Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is.
A Kost Áldozó
két fia tovább marakodik.
A tevék magyar hajcsárai
Manó bőrét húzzák Krisztus képére,
hogy megtévesszék a népet,
és aranyra válthassák a félhold csillogását.

Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő
fiát segítik,
más magyarok meg a másikat.
Kettészakad a nemzet,
lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.

Oltalmazó rejtekhelyről gondoskodik,
aki hallgat az Egekből sugallt igékre.
A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel.
Kertekben sarjad az új élet.

A vándor nép keserüli meg ocsúja garázdaságát.
Ezeken nagyra nő a rájuk rakott szarv.
Szítják, tüzelik őket távoli idegenek,
akik vizeinket szomjazzák, földjeinket éhezik.
Ezek egy része sivatag elöl fut,
más részük tenger elöl menekül.

Magyar magyart gyilkol,
de a bika hátáról is ide lőnek
a hét teve miatt.
A nép fele elpusztul.

Próbáljuk ki, hogy mekkora konfliktus lehet a gázelosztó központból, meg az elzár-nem zár el-ből? Nem kéne. Nem ér meg ennyit.

A Közel-Keletet illetően a muzulmánokat és a keresztényeket harcoltatják egymás ellen a judeonácik, és a muzulmánok és keresztények vannak olyan ostobák, hogy meg is teszik a judeonáciknak ezt a nagy szívességet; azok persze kimaradnak a dologból – war by proxy, háború a megbízottak, helyettesek által – és ha már kellően kiirtották ott egymást a fegyveresek, és már csak a jámbor rabszolgák maradtak, akkor ők bevonulnak. Ez az új hadviselés, a beépült felbujtó ügynökökkel, megvásárolt zsidóseggnyaló döntéshozókkal, és saját tulajdonú, vagy alkalmilag megvásárolt médiával.

Nabil Naiem sejk, a Jihad Organisation alapítója és az iszlám csoportok szakértője szerint Henry Kissinger írt egy feljegyzést a 100 éves háborúról, ami szerint 4 országban háborút gerjesztenek, ügynökökkel, a meglévő belső feszültségeket kihasználva: Irakban, Szíriában, Egyiptomban, és Szaúd-Arábiában.
A sejk szerint az ISIS nem ölt meg amerikaiakat, ők muszlimokat és keresztényeket ölnek, a lefejezős videók hamisak, és az sem véletlen, hogy egyenlő arányban robbantanak fel szunnita és síita mecseteket.
Ami a harmadik világháború szempontjából lényeges, az az, hogy szerinte a szaúdi forradalom 2016-ra van beütemezve. Ha ezt sikerül elérni, végképp megkergül az a térség.
Itt van a beágyazott videó, és az angol nyelvű leirat:
Obama Regime’s Support Of Al Qaeda And ISIS” (www.informationclearinghouse.info)
A videó külön, angol nyelvű felirattal:
Ex Al-Qaeda Member Claims ISIS Created & Funded by CIA

A háborúk hátteréről, és arról, hogyan működik a Nyugat (angolul):
WHISTLEBLOWERS!: ‘The Greater Israel Project’ Explained by Ken O’Keefe

(tovább…)

ISIS és a III. világháború – David Icke

2015. március 8., vasárnap

Igazság a Médiában – Az ISIS eredete

Judeo-Nazi-handshake-NEWS_235446

Az ISIS, más néven az Iszlám Állam, a Nyugat és Izrael kreálmánya, ahol első körben a siita muszlim öli a szunnita muszlimot, és fordítva; a második körben pedig a muszlimok ölik a keresztényeket, és fordítva. Miután legyilkolták egymást, és káosz van mindenütt, diadalmasan bevonulnak a zsidók és szabadkőművesek héber-szabadkőműves rendet tenni, és uralkodni.
A kérdések: Szíjjártót és Orbánt megvesztegették, vagy megzsarolták, azért, hogy vegyen részt Magyarország egy olyan háborúban, ami Magyarországtól háromezer kilométerre van, és amihez Magyarországnak se köze nincs, se nem érdeke?
Ki fogad arra, hogy lesz 150 pénzéhes magyar zsoldos, aki havi egymillió forintért elmegy az Eufrátesz-kanyarba az ISIS ellen, ami által tényleges terrorfenyegetettségnek teszi ki Magyarországot, mert így már van rá ok, hogy az ISIS, vagy bárki idejöjjön robbantgatni, a cselekményét az ISIS-re kenve, amely háborús spirál által Magyarország teljesen benne lesz a háborúban?
Az állig felfegyverkezett Izrael hány katonával vesz részt az ISIS elleni háborúban?

Orbán: 30 milliárdba is kerülhet a katonai akció” (www.origo.hu)

A végösszeg, és a végső ár sokkal nagyobb lesz, ha a magyar állam, és ezáltal Magyarország belemegy a háborúba.
Nagyon rossz érzésem van; az, hogy ha most belemennek, nem fognak tudni kijönni belőle, és nincs megállás a harmadik világháború pokláig.

Kommentek, a nép hangja:
Nem értek egyet semmilyen magyar katonai akcióval, pedig kormánypárti vagyok. Erről kellene szerintem először nemzeti konzultációt tartani.

“A katonaság esküdjék meg az alkotmányra, a magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk.”
Részlet az 1848-as “12pont”-ból!!!!!!!

A sok országban élő, vallásilag és etnikailag is sokszínű kurd klánok egymással sem tudnak évszázadok óta egyezségre jutni, az ő belviszályukba mint darázsfészekbe nyúlni nagy bűn! Egymással versengve harcolnak az olajért, és siránkoznak a támogatásért, miközben az atomnagyhatalom felé talán féluton lévő irániak, sokmilliós – magyarországnyi kurd kisebbséggel rendelkező – törökök között lavíroznak több-kevesebb sikerrel. Az a 20-30 milliárd a nagyon beteg magyar egészségügy, a ránkzúduló menekült áradat kezelésére, vagy a leeendő ukrajnai válsághelyzet menedzselésére is sokkal hasznosabb lenne. Nem véletlenül még az USA sem nagyon rendezkedik ott tartósan be, csak megkeveri a trutyit és eliszkol!

Ebből megint oltári gáz lehet. Most, hogy muszály jófiúnak lennünk, a korábbi balfaszoskodásunkat még durvábban bünteti majd az USA és a világ. Valóban felfigyelhet majd ránk néhány közép európai iszlamista, és egy-egy terrorakció az nagyon hiányzik. Mondjuk ezt is Pest fogja szerintem szívni, mert szerintem nem valószínű hogy Miskolctapolcán fognak először robbantani. És akkor mi lesz, ha mondjuk magyar katonákat ejt fogságba az IS? Mehet a TEK? Kicsit komolyabb feladat lesz, mint Orbán utcáját védeni. És az hogy hat majd a közvéleményre, ha mondjuk magyar katonák élve égetése járja majd a világhálót?
Az a baj, hogy nekünk minden szerepvállalásunk csak gesztus értékű, hiszen valójában szinte semmilyen harci eseményt nem tudunk megvalósítani a katonáinkkal, de ez az iszlámot nem fogja meghatni, ha az ország neve mindenhol szerepelni fog majd. Gáz ez mindenképp.

Magunkra húzunk egy vödör sz.rt ha mi is beszállunk ebbe a buliba: Magyarországot eddig békén hagyták a terroristák, mert mi is békén hagytuk őket. Élveztük a nemzetközi jelentéktelenség egy komoly előnyét: nem volt értelme nálunk robbantgatni.
Ha oda megy egy katonai alakulat egyből célkeresztbe kerülünk és biztos vagyok benne hogy itt könnyebb lesz merényletet szervezni mint az USA-ban vagy Nyugaton!

Logikailag levezethető, és tapasztalható is, hogy a harmadik világháború menetrendje az, hogy a judaista-iszlám konfliktus beszippantja, és elpusztítja mindazokat, akik ebben a konfliktusban valamelyik oldalra állnak, és belekeverednek a „dicsőséges csihi-puhiba”.
Ennek alapja az, hogy a judaizmus, iszlám, kereszténység egy halálos háromszög, egy olyan fekete lyuk, amely megsemmisíti a benne lévőket.
A fő tulajdonságaik szerint a judaisták aljasok, az iszlamisták erőszakosak, a keresztények ostobák; és mind a három oldal vallási monopóliumra tör, és valójában egyik oldal sem jó, viszont mindhárom oldal azt gondolja magáról, hogy ők a jó oldal; vannak ehhez annyira ostobák; és persze ennek az alapfelállásnak az eredménye, hogy nem tudnak egymással békében élni, és egymást pusztítják.
Egyetlen zsidó és zsidó gyökerű vallás, és politikai ideológia sem jó – nem volt jó, és nem is lesz jó –, mindegyik kártékony a maga módján.
Ezen zsidó és zsidó gyökerű háromszög fölött van a luciferista-sátánista szabadkőműves piramis; és már nem a judaista zsidók a legfelső szintű irányítók Nyugaton, hanem a szabadkőműves pszichopaták klubja. A WTC menóra szimbólumot felváltotta a piramis szimbólum, és a Rothschildek is ezen észlelt hatalomváltás miatt aggódnak a befektetésekért (kuruc.info).
A kívülállóknak viszont ez a viszály ugyanúgy nem megoldás semmire, mint az, hogy Hitler vagy Röhm, mert a lényeg így is – úgy is marad ugyanaz.
Az Iszlám Államnak arra nincs esélye, hogy katonai seregként kikerüljön abból az iraki, szíriai térségből, amit a Nyugat a közel-keleti támogatóival együtt káosszá tett; arra van esélye, hogy bosszúból, visszavágásként szórványos gerilla-terrortámadásokat hajtson végre Nyugaton; és nem fogják tudni, hogy ki volt az, ISIS, Moszad, vagy valaki harmadik. Erre „jó” Magyarország belekeveredése a judaista-iszlamista konfliktusba.
A harmadik világháborút az nyeri meg, aki túléli, és legnagyobb szinten az, amelyik ország kimarad belőle.
Az aztán a meghirdetett önálló magyar külpolitika, hogy a gazda füttyentésére ugranak, és a kormánytöbbségi-állami Magyarország megint az agresszor csatlósa – és a népet megint elfelejtették megkérdezni, hogy mit akar.
Ha a zsidóknak és zsidócsahosoknak az Iszlám Állam ellen való fellépés, tehát a háborúba való belépés és a részvétel „alapvető emberi, erkölcsi, és szövetségesi kötelezettsége”, akkor menjenek ők. A magyaroknak pedig legyen alapvető emberi, erkölcsi és szövetségesi kötelezettsége, hogy nem vesznek részt semmilyen háborúban: hogy kimaradjanak mindabból, amibe a háborúcsinálók be akarják vonni, azért hogy elpusztuljon.
A salakanyagokat ki kell rekesztenünk a testünkből, az életünkből pedig a háborúpártiakat; ez így egészséges, ez így jó; és csak így jó, minden más variáció rosszabb ennél.
A magyaroknak és Magyarországnak az az érdeke, hogy kimaradjon a zsidó, arab, és mindenféle háborúból.
Tehát, „SEMMI KERESNIVALÓJA MAGYAR KATONÁNAK KÜLFÖLDÖN!”
Háborúellenes tüntetés, népszavazási kezdeményezés időszerű.

Nincs már több blogpost

2015. március 31., kedd

Nincs több, mert már ennél magasabb szinthez kell az idő; az elsőrangúakra, a legfontosabb dolgokra, és az ezekkel való foglalkozáshoz nem a blog a megfelelő hely és mód.
A meglévő blogpostok frissítése (ha van mivel), és a blog karbantartása lesz csak.
Egyszer már „abbahagytam” ezt a blogot. Mit tudok felhozni mentségemre? A magasugrónak is három kísérlete van… Sok mindent fel tudok hozni a mentségemre, de a lényeg az, hogy ez egy kijavítandó hiba a részemről, és volt rá időm gondolkodni azon, hogy mi volt az oka: az, hogy elvileg már tudtam, hogy mi a helyes, viszont a gyakorlatban külső és belső hatások eltérítettek tőle; és ez mindaddig így van, amíg az elvi tudás nem válik olyan alap-tudássá, amitől már nem térít el semmilyen külső vagy belső hatás. Rá kell koncentrálnom, hogy ne legyen eltérítés.
A blog és az internet az esetemben nem cél, hanem eszköz a célhoz, és már eszközt kell hogy váltsak, mert a blog kevés az elérendő célokhoz; hatékonyabbnak, és gyorsabbnak kell lennem.
Persze a saját határait senki sem lépheti át, hanem csak kitolhatja, és ez az, amire szükségem van.
Nagy célokat tűztem ki, úgyhogy az elsőrangú dolgokra, a legfontosabbakra kell, hogy szánjak minden időt.
Nem érdemes arra fogadni, hogy úgysem hagyom abba… :)

15 perces reggeli gyakorlat

2015. március 31., kedd

Ötletadónak, angol nyelvről adaptálva.
1. Tedd rendbe az ágyad (2 perc)
2. Igyál vizet (1 perc)
3. Nyújtózkodj (3 perc)
4. Tervezd meg a napod (5 perc)
5. Álmodj (4 perc)

(Erre még visszatérek bővebben…)

Egyél kevesebbet és jobbat, legyen több a testmozgás, maradj távol a piától, és ne fukarkodj az alvással, de ne is aludd túl magad.
Ez a mantra a jó élethez – bár a többségnek gondot okoz, hogy ehhez ragaszkodjon.

A lényeggel való foglalkozás

2015. március 31., kedd

…a lényeg.
A lényeg, ami nincs benne a főáramlat-médiában. Hogy lenne már pont abban benne… Az két okból sem úgy működik. Az egyik ok az, hogy Nyugaton az aktuálisan hatalmon lévők kamarilla-politikát (titkos politikát) folytatnak; ami a lényeg, az az ő zárt ajtós titkuk. Ebből következik az is, hogy nem az általuk uralt és irányított néptömegért, hanem ellenük cselekednek, de az értük való cselekvés látszatát keltve – mint a gazda a baromfiudvarban: ahol nem népjólét van, hanem haszonállat (kizsigerelés, kifosztás), és vágóállat (mehet a háborúba a hatalmon lévők érdekeiért).
Miről beszéltek a legutóbbi Bildenberg-összejövetelen?
Nem tudjuk? Akkor ennyit a médiának a lényegről való tájékoztatásáról.
A másik maga a hírgyárak működési módja: órabérben dolgoznak darabbéres követelménnyel, úm. napi x db hír (10, 20, 30). Nincs olyan, hogy ma nem történt semmi fontos, úgyhogy nincsenek hírek. Darab-elvárás szerint mindig vannak hírek, csak persze nem mindig fontosak; a lényeg, hogy meglegyen a hír-darabszám. Aztán majd a hírfogyasztó a napi adagból kiválogatja, hogy neki és szerinte mi a fontos. Megfordítva a dolgot, ha valaki egyáltalán nem fogyaszt híreket, akkor információ-hátrányba kerül a többiekhez képest, mert nem minden hír lényegtelen, és nem minden hír mindegy, legyen szó akár csak egy vihar-előrejelzésről… aki tud róla, az megfelelően fel tud készülni rá, aki pedig csak akkor tud róla, amikor észreveszi, amikor már ott van, kapkodhat, és nem valószínű, hogy sikerül elérnie az előre felkészültek szintjét.
Mivel a két véglet nem jó – mindent elfogyasztani, és semmit sem fogyasztani – meg kell találni az optimumot: gyorsaság és hatékonyság szerint. Gyorsan válogatni és megtalálni a lényegeseket, a többi csak információs ballaszt, hulladék, és hadd hulljanak ki a rostán minél gyorsabban.
Ennek alapján van létjogosultsága a Fontos Hírek gyűjteménynek, ha valaki megcsinálná… persze azt is tudni kell, hogy kinek mi a fontos hír.
Itt van egy kis gyűjtemény abból, ami nekem és szerintem fontos:

Három zeitgeist (korszellem, idők szava) videó (hosszúak, tehát egyenként érdemes megnézni, illetve többször is, hogy a sok információ fel legyen dolgozva):

Zeitgeist The Movie – (Final Edition) – magyar felirattal

Zeitgeist Moving Forward SZINKRONOS FULL

Zeitgeist Addendum Szinkronos (HUN) (TELJES)

Aktuálisan fontos hírek, és a hírek háttere:
A holotörvények után szabadon: börtön járna Ukrajnában az orosz agresszió tagadásáért” (kuruc.info)
Megint egy zsidótörvény (t. i. a zsidók által hozott törvény); vagyonelkobzás és börtönbüntetés jár azért, ha valaki tagadja az OROSZAGRESSZIÓ™-t. Normális országokban ilyen dolgok büntetése a törvénykezéssel való visszaélés; viszont ki mondta, hogy Ukrajna normális ország? A kérdés az, hogy mikor lesz normális ország… de most Európa része akar lenni, és a XXI. századi Nyugaton megint felütötte a sötét judeo-keresztény fejét a gondolatbűnözés-törvény. A sötét középkorban még egyszerűbb volt máglyahalálra ítélni az aktuális dogmát tagadó gondolatbűnözőket, de azóta már kifejlődött a stabil börtönrendszer, a(z i)gazságszolgáltatás részeként, úgyhogy most már egyszerűbb a más véleményen lévőket börtönbe zárni, mint máglyán elégetni; az utóbbi már nem eurokonform (energiapazarló, környezetszennyező, és nem humánus), viszont a lényeg maradt ugyanaz.
Állítólag az Ernst Zündel perben a bíró kijelentette, hogy az igaz, az nem védelem. Tehát mindegy, hogy Zündel állításai, és az állításai bizonyítékai igazak-e vagy sem. Másként mondva, a bírósági eljárásnak nem tárgya az igazság kiderítése, és ha valaki tagadja azt, amire büntetőjogi tétel van, akkor a tagadót automatikusan elítélik, és kész.
Milyen jog, milyen igazság, és milyen bíróság az, ahol az, hogy valami igaz, az nem védelem? A XXI. századi nyugati – és annak a cáfolata, hogy józan ész és korrektség van benne.
„Ennek a szarnak el kell tűnnie” – mondta valaki, tágabb értelemben véve is, és én (is) egyetértek vele.
Ha már így visszahozták a törvénykezésbe a sötét középkor legsötétebb részét, mit tagadjak? Tagadom, hogy tagadom, hogy… dom, dom, dom. Nem tudom. Na jó, tagadom a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú (hu.wikipedia.org) létezését, mert azt még szabad. Máskülönben eszembe se jutna tagadni, lévén hogy felesleges.
De ha a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú hívei kerülnek hatalomra, és ők hozzák a törvényeket, és ülnek a bíróságokon, törvényhozó és végrehajtó hatalomként, és ugyanolyanok, mint a judaisták – tehát romlottak, aljasok, szemetek, kártékonyak – akkor majd meggondolom, hogy tagadjam-e, mert akkor a Láthatatlanoknak is ugyanaz az első számú törvénye a gyakorlatban, mint a judaistáknak: 1§. Erősebb kutya uralkodik. Az állatok állati törvénye szerint; tehát nem a legerkölcsösebb, nem a legigazságosabb, nem a legbölcsebb, nem a leglogikusabb, és nem ez és nem az uralkodik, hanem az aktuálisan legerősebb, pont úgy, mint bármelyik állati ragadozó falkában. Ebből következik pl. az is, hogy az aktuális legerősebbség múlandó; és ha a rossz uralkodót az új uralkodók darabokra tépik, az előzményeket illetően a nemtetszésük jeléül, akkor így járt. Tehát az aktuális erősebb kutya a végsőkig hatalmon akar maradni, és amikor bukik, akkor nagyot; a nagy bumm. Ez a papírforma, és ezt nézem ki belőlük.
Másként mondva, vannak, akiknek nem az igazság a hatalom, hanem a hatalom az igazság.
(Eredeti változatban: “They must find it difficult, those who have taken authority as truth, rather than truth as authority.Gerald Massey (en.wikipedia.org))
Valamint van a Bors (hu.wikipedia.org) című TV-filmsorozat emlékezetes, első részbeli epizódja is, amikor az „anarchia da”, és az „anarchia nyet” között lehet választani, élet vagy halál kérdéseként…
Mi a jó döntés, avagy a kevésbé rossz? Ha az aktuális erősebbkutya-elmeroggyantnak ez a rögeszméje, hát legyen neki „igaza”; másszor meg másnak lesz „igaza”, ugyanilyen alapon.
Másként mondva, sakkban (és mindenben, amihez logika kell) legyőzi a számítógép, de kick-boxban ő a jobb…
Sakkpartit birkózással, tudományos kérdést lőfegyverrel eldönteni, hmm… a szezon és a fazon keverése. Így már nem arról van szó, hogy kinek van igaza logikailag, hanem arról, hogy ki érvényesíti az akaratát a másik felett.
De így van ez az erő alapú világban; tiszta fizika; és alapszintű.
A másik tanulság az, hogy régen sem volt jobb, és hogy a hülyeség szintje nagyjából állandó; illetve olyan lassan változik, hogy csak asztronómiai szintű mérésekkel mérhető, ahol a nagyon kicsit és nagyon lassút is észre kell venni.
Hogy a közel állandó szint mellett a hülyeség változó formákban, kaleidoszkópszerűen nyilvánul meg – tehát a változatosság megvan, és jól látszik –, az is egyértelmű.
Miből ered a változatosság? Abból, hogy éppen „kinek a kezében van a tömeg agya”; hogy ki irányítja a tömeget és az államgépezetet, hogy mit tegyen, vagy ne tegyen.
Mindeközben az erkölcsi-, intelligencia- és empátiaszint nagyjából állandó; ezt növelni leginkább oktatással lehet.
Rossz kormányzás elégedetlen tömeget és többséget szül, tehát változtatási kísérletek lesznek, mások kerülnek hatalomra; ebből ered a történési változatosság, csak azok a történések ugyanolyan szellemi szint mellett történnek… és az eredmény az, hogy más van és lesz, de nem jobb.
A jobbhoz az kell, hogy az adott országban az erkölcsileg-szellemileg legjobbak kerüljenek hatalomra, és legyen meg ehhez a motivációjuk és kitartásuk; ezzel a viszonylag gyorsan elérhető legjobb-ság lehetőségei ki is merültek, a többi már a nevelés és oktatás általi lassú, generációk általi fejlődés. Ez a változás idővonala, a két fő tényezővel, úm. hülyeségszint és történési változatosság.
A nagy kép pedig ez: Nyugaton van egy alap-hülyeségkészlet, a Talmud, amiből aztán igen változatos további hülyeségek következnek az akció-reakció sorban. Csak normális világ nem következik belőle. A normális világhoz más kiinduló ideológiai és elérendő cél-készlet kell; tehát egy másik vallás, ami az összes zsidó ideológiától teljesen független; semelyik részében nem függ tőle, és nem a folyománya, tehát ebben olyan, mint a hinduizmus, vagy a buddhizmus, viszont a világról való tudásszintben a mai ismeret-szinten áll, tehát pontosságban és logikai hibátlanságban minden megelőző világnézeti és cél-készletet meghalad, az azóta megszerzett tudományos és tapasztalati ismeretek alapján. Logikus, hogy ennek így kell lennie, mert ennél jobb nincs, csak rosszabb.

(Ez a téma nincs még kimerítve, lesz még frissítés…)

Nem rendőrállam, nem, nem… lehet békésen tovább haladni

2015. március 26., csütörtök

Meglepetés… nem Magyarországról van most szó (és angolul tudni kell hozzá).

When Someone Gets Pulled over for Expired Tags in Police State USA 2015

Military Helicopters Descend over Central Texas for Mass Civil Unrest Drill

A rendőrállamok egymáshoz képesti versenyében az USA belehúzott.

Az amerikai himnusz első versszakának utolsó két sora:
Oh, mondd, a csillagokkal borított lobogó még ott lobog-e
A szabadság országa és a bátrak hona felett?

O say, does that star-spangled banner yet wave
O’er the land of the free and the home of the brave?

Land of the free, home of the brave -> Land of the fee, home of the slave
Nem én találtam ezt ki, hanem az amerikaiak.
(tovább…)

El van-e már szigetelve Oroszország, és a világ jobbik fele?

2015. március 26., csütörtök

Moszkva szerint oroszellenes az USA nemzetbiztonsági stratégiája (www.origo.hu)
(…)
A testület értékelésében egyúttal megismételte azon korábbi moszkvai vádakat is, amelyek szerint Washington rezsimváltást akar elérni Oroszországban, a tömegtüntetéseknek ugyanazt a taktikáját alkalmazva, amellyel tavaly Kijevben megbuktatták az oroszbarát ukrán elnököt.
(…)
“Hosszú távon az Egyesült Államok szövetségeseivel együtt Oroszország politikai és gazdasági elszigetelésére fog törekedni” a tanács szerint, ami érinteni fogja az orosz fegyver- és energiaexportot, és akadályozni fogja Oroszországban a magas hozzáadott értékű összeszerelő ipar fejlesztését.
A testület egyúttal úgy vélte, hogy Washington és szövetségesei megpróbálják majd csökkenteni Moszkva befolyását a posztszovjet térségben, és “oroszellene politikai vonal” kialakulását fogják ösztökélni azokban az országokban, amelyek “partnerséget alakítottak ki Oroszországgal”.
(…)
Az orosz nemzetbiztonsági tanács szerint “nagy a valószínűsége annak, hogy a színes forradalmak továbbfejlesztett technikáját alkalmazzák Oroszországgal kapcsolatban, amelyet egyre szélesebb körben fognak használni az Egyesült Államok számára ellenszenves politikai hatalmak eltávolítására”.
Az Obama által 2010 óta először módosított amerikai stratégia az Egyesült Államok vezető szerepének igényét és az óvatosság fontosságát egyszerre hangsúlyozza, és az erőszakos szélsőségességet, az orosz agressziót, a kibertámadásokat és a klímaváltozást is a legfontosabb kihívások között nevezte meg, amelyekkel az elnök meggyőződése szerint nemzetközi koalíciók mobilizálásával lehet a leghatékonyabban felvenni a küzdelmet.

Néhány komment:
“A napokban adtunk hírt arról, hogy az orosz hadsereg olyan nehéz szállítógépekből álló flottát tervez hadrendbe állítani, amely képes lőszerekkel együtt 400 Armata tankot elvinni a világ bármely pontjára.”
Kár, hogy az oroszellenes agresszív felvonulás híreiről folyamatosan nem tetszettek hírt adni. Mert akkor, ugyanis, érthetőbbek lennének az orosz VÁLASZLÉPÉSEK.

Ezt nyilatkozatott ugyan az az ororsz nemzetbiztonsagi tanacs adta ki -amelyik szerint nincsennek ororsz fegyveresek ukrajnaban ? es akik szerint nem kuldenek ororsz katonakat ukrajnaba? hmm elgondolkodtato akkor menyit er az o felhaborodasuk…

Oroszország elszigetelésére… Aha. Vagy a saját elszigetelésükre a kelettől, és végső soron Európától, ami nem akar háborút a kontinensen. Csak meg ne lepődjön az USA, amikor egyszer csak egyedül találja magát a nagy elszigetelődésben.

Igazad van, Oroszország Európa szerves része, akár tetszik, akár nem.
Az orosz kül-, és katonapolitika – paradox módon – még a Krím visszacsatolása ellenére is defenzívebb, mint az az USA kül-, és katonapolitika, amely végigbombázza Belgrádtól a Közel-Keleten át Észak Afrikáig bezárólag a fél világot, miközben “orosz veszélyről” hablatyol.

Csak meg ne lepődjön az USA, amikor egyszer csak egyedül találja magát a nagy elszigetelődésben -> csak nehogy te szigetelődj el ezekkel a gondolatokkal :)

Először vitt harcijárműveket az USA Ukrajnába (index.hu)
Az Egyesült Államok szerdán először szállított páncélozott harcjárműveket az ukrán hadseregnek: tíz Humvee terepjáró érkezett Kijevbe, amit személyesen Petro Porosenko ukrán államfő vett át – közölte az MTI. Porosenko a főváros közelében lévő boriszpili reptéren ki is próbálta az egyik páncélozott katonai terepjárót, a Twitteren pedig közölte, hogy nagyra becsüli az Egyesült Államok támogatását.” (…)

Az USA nem csökkenti haderejét Afganisztánban (index.hu)
Az Egyesült Államok az eredeti tervekkel ellentétben nem csökkenti, hanem 2015 végéig a jelenlegi 9800 fős szinten tartja afganisztáni katonai kontingensének létszámát – jelentette be kedden Washingtonban Barack Obama amerikai elnök.
Obama azután beszélt erről a Fehér Házban, hogy először találkozott a fél évvel ezelőtt megválasztott Asraf Gáni afgán államfővel. A korábbi tervek szerint az év végére csak 5500 katona maradt volna Afganisztánban, a csapatkivonás lelassítását Gáni kérte, írja az MTI.
Afganisztán továbbra is egy nagyon veszélyes hely – mondta Barack Obama.” (…)

A terrorellenes koalíció megkezdte a légitámadásokat Tikritben” (www.origo.hu)

Újabb háború: több mint tíz ország avatkozott be Jemenben” (kuruc.info)

Már nyomon követni is nehéz, hogy a bolygó melyik pontján kit és miért támadnak-bombáznak éppen…

Valls-interjú: Oroszország elszigetelése senkinek sem érdeke (www.stop.hu)
Oroszország elszigetelése senkinek sem érdeke, fontosak az Oroszországhoz fűződő gazdasági kapcsolatok – mondta el a Gazeta Wyborcza lengyel baloldali liberális napilapnak Manuel Valls francia miniszterelnök.
A lap számára Piotr Moszynski, az RFI francia közszolgálati rádió újságírója készített interjút abból az alkalomból, hogy a francia kormányfő szerdán kétnapos látogatásra Lengyelországba érkezik.
Az Ukrajnába irányuló esetleges fegyverszállítást illetően a francia kormányfő megerősítette a korábban megfogalmazott, a fegyverszállítást ellenző francia álláspontot. Mint mondta, Franciaország ehelyett a konfliktus csillapítására irányuló megoldásokat támogatja.
Valls kitért az orosz hadseregnek szánt, kétoldalú szerződésben rögzített francia Mistral hadihajók szállítására, megerősítve a francia elnök novemberi döntését, miszerint a kelet-ukrajnai konfliktus rendezetlensége miatt ez egyelőre nem lehetséges.
Az Oroszország elleni uniós szankciókról szólva Valls leszögezte, hogy ezek “nem öncélúak”, hanem “a háború kirobbantóival szembeni nyomásgyakorlás eszközei”. Ugyanakkor hangsúlyozta az Oroszországhoz fűződő gazdasági kapcsolatok fontosságát. “Ezek leminősítése, Oroszország elszigetelése senkinek sem érdeke” – mondta, hozzátéve, hogy Franciaország a párbeszédet, a béke helyreállítását részesíti előnyben, nem pedig azt, hogy “olajat öntsenek a tűzre”.
Valls hangsúlyozta, hogy az ukrajnai konfliktus politikai megoldásához az Európai Unió mozgósítása szükséges. “Minden oldalról nyomást kell gyakorolni” – mondta. Hozzétette: Franciaország – noha az EU nevében a minszki tűzszüneti tárgyalások során Németországgal együtt magára vállalta az ukrajnai konfliktus kezelését – “szoros párbeszédet” folytat Lengyelországgal, amely a majdani forradalom idején még szorosan együttműködött Berlinnel és Párizzsal, de azóta úgy érzi, hogy háttérbe szorult.” (…)

2014. 07. 18.: „Mennyire elszigetelt Oroszország? (index.hu)
Ezen az okostérképen (public.tableausoftware.com) megnézhetik, melyik ország milyen viszonyban van az oroszokkal. Szépen látszik, hogy nem olyan egyszerű dolog ez az elszigetelés.

Oroszország elszigetelése térkép
Oroszország elszigetelése - Magyarország

2014. november 23.: „Putyin: Oroszország nem akarja elszigetelni magát a külvilágtól ( gepnarancs.hu)
Az orosz elnök szerint tisztában vannak a “vasfüggöny” számunkra végzetes következményeivel.
Oroszország nem akarja elszigetelni magát a külvilágtól és nem hagyja azt sem, hogy bárki falat építsen köré – közölte Vlagyimir Putyin egy vasárnap megjelent interjúban.
Az orosz államfő a TASZSZ állami hírügynökség által készített terjedelmes beszélgetés során kijelentette, hogy “tisztában vagyunk a ‘vasfüggöny’ számunkra végzetes következményeivel”. Azt mondta, hogy miközben Oroszország nem akar hosszas vitába bocsátkozni a Nyugattal, megvédi saját geopolitikai érdekeit.
Putyin kizárta, hogy a Kreml Ukrajna-politikája miatt alkalmazott nyugati büntetőintézkedések, valamint a kőolaj árának és a rubel értékének zuhanása katasztrofális következményekkel járna az orosz gazdaság számára.
Szombaton Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azzal vádolta a nyugati államokat, hogy a gazdasági szankciókkal rendszerváltást akarnak előidézni Oroszországban.” (…)

Containment” (az elszigetelés politikája) (en.wikipedia.org)

Most azok akarnak elszigetelni, akiket vissza kell szorítani. Elszabadultak a kártékonyak.
Amerikának azóta nincs jó történelme, mióta megjelentek ott a fehér telepesek. Indiánirtás, angolok és franciák egymást irtása, rabszolgatartás, aztán a multikulti „olvasztótégely” illetve a „kulturális mozaik”, 1945 óta folyamatos háborúk vannak az USA részéről, és az Észak-Amerikai Unió, Kanada, USA, Mexikó is megvan már a gyakorlatban.
A multikulti ugyan nem jó, de még működik, etnikai feszültségek vannak, de még nem volt etnikai robbanás, az emiatti polgárháború.
A kanadai „kulturális mozaik” nem működik a gyakorlatban, mert az egyes rasszok és kultúrák keverednek a területen, megélhetési, lakhatási, közlekedési, és mindenféle egyéb okokból. A kínaiak sem a Chinatown-okban vannak már, hanem szerte mindenütt, és kínai többségű kolóniákat (telepeket) alkotnak, és elvárják, hogy kínaiul beszéljen, aki ott van, és alkalmazkodjon a kínai szokásokhoz, beleértve pl. a szemetelést…
Bár a multikulti még működik, de nem jó, mindenféle feszültségekkel terhelt.
Ami az Észak-Amerikai Uniót illeti, a mexikóiak felmennek Kanadába is drogot árulni, és két dologhoz értenek, a drogterjesztéshez és a gyilkossághoz, és slussz. Kanada cigányai a mexikóiak, ez után következik létszámban az európai cigányimport, de majd elszaporodnak-elterjednek ott is…
Az USA-nak valójában a mexikóiak ellen kellene harcolni – ha kriminális helyzetet keresnek, ott van mindjárt a szomszédban – de nem ellenük harcolnak, mert nem a rend a vezetők célja, hanem a tengerentúlról megszerezhető zsákmány.
Az USA és Kanada belülről rohad, és egész tempósan, Mexikó pedig sohasem volt jó.
Az USA, és újabban a bűntárs Kanada – Izrael tengely háborúi már egy ideje aszerint zajlanak, hogy teremtenek egy szörnyet, Bin Ladent, al-Kaidát, Szaddam Husszeint, Iszlám Államot, aztán következik az, hogy most pusztítsuk el ezeket; valamint démonizál, Kadhafit, Putyint… és ha netán békében tudnának élni a többiek, akkor ezek nem hagyják, szörnyeket teremtenek, és démonizálnak.
Nézzük Palesztina-Izraelt: amióta megjelentek ott a cionista telepesek, azóta nincs ott jó történelme, háborús tűzfészek lett, és háborús uszító.
Kiket kell elszigetelni, és miért?
Mi tűnjön el a világból, melyikért nem kár, ha megszűnik?
Egyre több embernek van már sejtése és fogalma erről. Pl. Barack Obamának is van már; az elszigetelési csúcspont az volt, amikor „Obama felszólította a világot, hogy egyesüljön Oroszországgal szemben”; amire nem csak én, hanem egész sokan levonták azt a következtetést, hogy Obama megbolondult. De hányan segítettek neki ebben zsidó vonalon… Aztán Obama is felfogta, hogy a zsidók csőbe húzták, nem kicsit, nagyon, és azóta szóba se akar állni Netanjahuval.
Egyre többen jönnek rá, így vagy úgy, hogy kiket kell elszigetelni; és hogy azért kell őket elszigetelni, mert kártékonyak, közveszélyesek, és végül önveszélyesek is – de az már a legkevesebb a sorban.
A világuralmista, talmudista, kettősmércés, sátáni és luciferi Nyomulók elszigetelni akarnak, hogy aztán egyesével legyőzzék az elszigetelt országokat.
Oroszország és a többi BRICS-ország persze kiépíti a saját gazdasági, hírközlési, stb. rendszerét, hogy ne legyenek függő viszonyban semmiben sem az őket lenyomni, és így-úgy megtámadni akarókkal.
Mivel vannak Nyomulók, ezért vannak Ellenállók is, és szükségszerűen kétpólusú lett a világ.
Majd ha már nem lesznek Nyomulók, világuralmisták, kettősmércések, „felsőbbrendűek”, „kiválasztottak”, se semmilyen formájú, nagyra nőtt, politikai hatalmat szerzett kártékonyak, akkor már nem kell, hogy kétpólusú legyen a világ, mert így már nincs rá ok; ellenkező esetben viszont van rá ok, és szükséges az ellenállás, és ennek megfelelően történnek a dolgok.
Miért nem a cár uralkodik a világon? Miért nem Hitler? Miért nem a zsidók? Miért nem a szabadkőművesek? Miért nem a sátánisták? Minek van velük szemben ellenállás? Na vajon miért? Azért, mert az említettek bűn rosszak, rossz uralkodók, és összességében, mindenkire vonatkozóan, rosszul kormányoznak, azért.
A Kelet megvédi magát, hogy a jelenlegi, átlagos helyzetük helyett ne legyen még rosszabb, és ne lepje el őket a szar. A Nyugat pedig már szarban van, és megosztott, értelemszerűen és szükségszerűen.
Abban persze van ráció – eltekintve a kényelmetlenségtől – hogy a Nyugaton élő keletesek menjenek Keletre, a Keleten élő nyugatosok pedig menjenek Nyugatra… de ha nem is mennek, bármi okból, akkor tömbösödjenek, és éljenek egymás között; aztán mindenki jut, amire jut a két külön pályán, a másikakkal való konfliktus és konfrontálódás nélkül, mert a problémák oka nagyrészt a rossz keveredés.

Cigány holokausztot szabad tagadni

2015. március 25., szerda

„Magyar”országon a zsidó holokausztot nem szabad csak tagadni, az összes többit szabad.

Bár tagadta a cigány holokausztot, nem lett holokauszttagadó (www.origo.hu)
Az ügyészség szerint nem holokauszttagadás, ha valaki kijelenti: Magyarországon nem volt cigány holokauszt – írja a Roma Sajtóközpont.
Öt civil szervezet tett feljelentést Németh György közgazdász ellen, miután február elején a Közép-európai Egyetem tudományos konferenciáján kijelentette: „Magyarországon nem volt cigány holokauszt, elég sok országban volt. Voltak cigányokkal szembeni atrocitások, de nem volt.”
A Büntető törvénykönyv 333.§-a szerint, „aki nagy nyilvánosság előtt a nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”
A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség szerint Németh György mondata nem meríti ki a Btk. idézett tényállását, szerintük ugyanis Németh „a sérelmezett mondatot akként értette, hogy a cigány nemzetiséghez tartozókkal szemben elkövetett bűncselekmények a zsidó hitelveket vallók (sic!) üldöztetését és a cigány nemzetiséghez tartozók üldöztetését azok szervezettségi és mennyiségi mutatóit összehasonlító kontextusba helyezte el, arra vonatkozó szándéka, hogy az egyébként általa is “nagyon durva, tömeges atrocitásoknak” nevezett eseményeket elbagatellizálja, nem állapítható meg.
Az ügyészség indokolását itt olvashatja: Határozat feljelentés elutasításáról” (dev.neki.hu)
Vagy itt, helyben: Nemeth-Gyorgy-elutasitas (.pdf)

A fájl tartalma:

Nemeth-Gyorgy-elutasitas_01
Nemeth-Gyorgy-elutasitas_02Nemeth-Gyorgy-elutasitas_03

Kommentek:

Az ügyészség még ismeri a marxista dialektikát! A mennyiség még nem csapott át más minőségbe, mert nem volt elég a cigány áldozatok száma egy holokauszthoz!

Francia hebos szólásszabadság! :)))

Közben valaki rátapinthatott a lényegre, mert azóta már…
Ez a cikk nem kommentelhető

Mi van akkor, ha cigány a felperes, és zsidó az alperes?
A zsidónak van igaza; mindig. Megítéli neki a zsidó ügyészség, a zsidó bíróság, a zsidó ügyvédek.
Hogy igazság és logika szerint kinek van igaza, az egy másik kérdés.
Így van ez, ha zsidók vannak az államgépezetben döntéshozó pozícióban.
Nem csak ebből az ügyből tudom…
Megint itt egy kettősmércés ügy – és a Csubakka-védelem (hu.wikipedia.org) után most megismerhettük a Csubakka-indoklást is. Minden disznóságról meg tudják magyarázni, hogy az jó, helyes, és legális. Olyanok, mint a Ceausescu-házaspár.
Előttük pedig Hitler legalizálta a dolgait…

1932-02-27-Hitler_legal_Der_Wahre_Jakob

Soha ne felejtsd el, hogy minden amit Hitler tett Németországban, legális volt.

Soha ne felejtsd el, hogy minden amit Hitler tett Németországban, legális volt.

Nem mintha nagyon érdekelne a cigány holokauszt, viszont van ez az aktuális vers Martin Niemöllertől… (hu.wikipedia.org)

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz’ nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz’ nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz’ nem voltam szocialista.

Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz’ nem voltam zsidó.

Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.

Ügyészség: nyugodtan mondogathatjuk, hogy “Magyarországon nem volt cigány holokauszt”” (kuruc.info)

Mindeközben a zsidó holokauszt-perek és elítélések zavartalanul folynak, mint pl.:
A legbizarrabb kérés portálunk 9 éve alatt: holoközpont-látogatáshoz nyújtott segítség és Karsai-könyv kellene” (kuruc.info)

Frissítés:
Holokauszttagadás miatt állítanak bíróság elé egy szegedi nőt (www.origo.hu)
Gyorsított eljárásban dönt a Szegedi Járásbíróság annak a nőnek az ügyében, aki egy hírportál cikkéhez fűzött hozzászólásában tagadta a holokauszt megtörténtét.
(…)
Ő viszont megúszta
Öt civil szervezet tett feljelentést Németh György közgazdász ellen, miután február elején a Közép-európai Egyetem tudományos konferenciáján kijelentette: „Magyarországon nem volt cigány holokauszt, elég sok országban volt. Voltak cigányokkal szembeni atrocitások, de nem volt.” Az ügyről a Roma Sajtóközpont írt. Az ügyészség szerint nem holokauszttagadás, ha valaki kijelenti: Magyarországon nem volt cigány holokauszt.
(…)
Már se a feljelentőnek, se a vádlottnak nincs neve; valaki feljelentett valakit valamikor… az még tudható, hogy miért.
Nem mintha nem lenne sejtésem a feljelentő személyét illetően: a rőtszakállú Bodnár Dániel.
Alakul az új Rákosi-korszak, aminek az elmaradhatatlan része a forradalom, a felkelés; zavargás (kis magyar forradalom, Kossuth téri piknik) már volt…

Holokauszttagadás miatt áll bíróság elé egy szegedi kommentelő” (444.hu)
Néhány komment:
Lenyűgöző a törvény a maga tökéletlenségében. Egyszerűen lehetetlen a tudatosságot nem észrevenni. Valamit nagyon könnyű megsérteni, de hogy mit, az nincs pontosan meghatározva. És ezáltal működik a törvény. Kiszámíthatatlan, nehezen betartható, így kialakítja a szándékolt hozzáállást, inkább egy szót se merjenek a témával kapcsolatban mondani, nehogy bajba kerüljenek. Megszüli a félelmet, aminek fontos szerepe van mítoszképzésben. A mítosz pedig kell. A zsidó identitás alapja a holokauszt és az antiszemitizmus. A holokauszt állandó tematizálásával, külön elbírálás kikövetelésével pedig sikeresen növelik is az antiszemitizmust.
Jobban örülnék, ha a flódni és a klezmer lennének a zsidó identitás meghatározói, de hát nem olyan időket élnünk.

A mai napon jött el az ideje, hogy gratuláljak azoknak az eszetlen idiótáknak, akik ezzel a törvénnyel megtették a Jobbikot és “rettenetes tagságát” szólásszabadság hazai letéteményesének.

Emlékszem a 80-as évekre. A generációmnak az volt a szólásszabadság, hogy a növekvő nihilben egymás között a kommunizmust vitattuk a Szovjetuniót szidtuk és a magyar komcsikon röhögtünk. Mindezt kizárólag azért, mert nem volt szabad.
A mostani generációnak az lesz a szólásszabadság, hogy a már megnövekedett és mindenre rátelepedő nihilben a holokausztot vitatja, a zsidókat szidja és a megemlékezéseken röhög. Mindezt kizárólag azért, mert most meg éppen azt nem szabad.

Élet a gyarmaton: a gój háziállatokat, barmokat, kutyákat, tyúkokat idomítja a zsidó bíróság.
És ez még csak a kezdet minden birodalmak legjobbikában, a zsidóbirodalomban; a további perspektívák: átnevelő tábor, koncentrációs tábor, sőt, talán még igazi inkvizíciós máglyán való elégetés is lesz, nagy tételben, végül is feltalálták már hozzá az atombombát. Ahogy a (zs)index megírta, „a börtönnél vagy mondjuk a közmunkánál nem áll meg a lehetséges végkifejletek sora…”.
Ha ezt Rákosi elvtárs megérhette volna… de hát valamiért közbejött (vagy nem volt oka, copyright Heller Ágnes, az ok nélküliség feltalálója) az ellenforradalmi forradalom, ugye.
Ezen a ponton pedig megáll a zsidó tudomány, nem értik ők eztetet, az ilyennek nincs oka, és képesek megismételni újra és újra, amíg csak léteznek, mert aszongya’ a Talmud, hogy a talmudi célok jók, beleértve az emberiség kétharmadának kipusztítását is, és hogy amit ők csinálnak – a gójokkal, úm. elnyomás, kizsákmányolás, átverés, butítás, kettősmérce, a gondolatbűnözés büntetése törvényileg (a sötét középkorban volt ilyen legutóbb), az jó; és hogy mi jár nekik ezért viszonzásul? Szeretet és hála, nyilvánvalóan.

Az Origo cikke nyomán ítélték el a holokamuzó nőt” (www.origo.hu)

A Holokauszt Emlékközpontba küldte a kommentelőt a bíróság (index.hu)
(…)
A Délmagyar cikke szerint a rokkantnyugdíjas nő az Origónak azt a cikkét kommentelte, amely Rainer Höss budapesti látogatásáról szólt. Höss nagyapja az auschwitzi haláltábor parancsnokaként több mint egymillió ember, köztük 430 ezer magyar zsidó gyilkosa volt.
V. Zoltánné a cikket úgy kommentálta, hogy “hagyjuk már ezt a holokamut! Különben is, ha igaz is, mi köze egy unokának a nagyapja bűneihez? “. A vádlott a bíróságon azzal védekezett, hogy tisztában van a holokauszt szó jelentésével, azt sosem tagadta, elismeri, hogy megsértette a zsidó közösséget, de a kommentje előtt Simon Perez izraeli elnök cikkét olvasta, amin nagyon felháborodott, ezért ragadtatta el magát.
Ahogy azt korábban megírtuk, a Pesti Központi Kerületi Bíróság három menórarongáló fiút nemrégiben arra kötelezett, hogy olvassák el Fejtő Ferenc Magyarság, zsidóság, illetve Fleck Gábor és Szuhay Péter Kérdések és válaszok a cigányságról című művét, és írjanak olvasónaplót is.
Ez úgynevezett „külön magatartási szabály” volt. Ilyenből összesen 2970 darabot írtak elő 2674 különböző pártfogolt számára tavaly a különféle magyar bíróságok, a köztudatban mégsincs igazán benne, hogy a börtönnél vagy mondjuk a közmunkánál nem áll meg a lehetséges végkifejletek sora.” (…)

Hogy hol áll meg a lehetséges végkifejletek sora, az a judaistáknak felfoghatatlan. Nekem nem az. A megoldás a jó kérdésre adott jó válasz: miért nincsenek zsidók a „Z világháború” című filmben?

Ahonnan indult az aktuális gondolatbűnözés-fejezet:
2013-as zsidóbűnözés (hu.metapedia.org)
Január 8.
(…)
Létrejött a Tett és Védelem Alapítvány, mely a zsidó identitás (azaz idegengyűlölet, elkülönülés, hazudozás, gonoszság, igénytelenség, stb. – a szerk.) megerősítését, propagálását, az antiszemita jelenségek (azaz nemzeti önvédelem – szerk.) elleni fellépést tűzte kék-fehér zászlajára. Elnöke Bodnár Dániel lett, az ötlet a cionrasszista Köves Slomó EMIH-vezértől származik.

Lázár a Jobbikot szidta a holokauszt-emléknapon (index.hu)
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján, az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartott megemlékezésen azt mondta, hogy szemernyi engedményt sem tehetünk azok utódainak, akik hetven éve a Duna-partra hurcolták honfitársainkat, illetve azoknak, akik ma beleköpnek a meggyilkoltak után maradt, örökre elárvult cipőkbe.
(Mint ismert, Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő 2011-ben beleköpött a fővárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe. Az ügy csak az idén derült ki, miután az erről írt e-mailje nyilvánosságra került. A Jobbik elnöke Kulcsárt arra kérte, tegyen látogatást az emlékműnél egy szál virággal.)
Lázár János szerint azután, ami 1944 telén a pesti Duna-parton, vagy Auschwitzban történt, magyar nyelven nincs többé ártalmatlan zsidózás, ártalmatlan cigányozás, nincs többé ártalmatlan kirekesztés.
Mint mondta, az ordas eszmék ellen nem létezik tabletta, az ilyen kórokozók ellen csak egy dolgot lehet tenni: a mai magyaroknak meg kell erősítenünk a közös immunrendszerünket, hogy az még idejekorán felismerje és legyőzze a fertőzéseket. Lázár János szerint a közelmúlt számos tünete arra figyelmeztet bennünket, hogy ma megint nem lehetünk elégedettek a közös immunrendszerünkkel.
(…)
A félzsidó Lázár-lézernek már agyára ment a hollókoszt; lehet, hogy kergemarhakóros összetevőt tartalmaz? De ha így kóser…?
Lázár János szerint azután, ami 1944 telén a pesti Duna-parton, vagy Auschwitzban történt, magyar nyelven nincs többé ártalmatlan zsidózás, ártalmatlan cigányozás, nincs többé ártalmatlan kirekesztés.
Magyar nyelven ártalmas, a többin ártalmatlan, hát… ez nem normális. Azt nem tudom, hogy ez a mondat Lázár-cikkíró koprodukció-e, vagy Lázár tényleg így mondta.
Mit szednek ezek? A dilibogyójuk helyett kemény drogot? Kemény.
Azt nem tudom, hogy mit szednek, azt viszont látom, hogy omlik össze a „különös anyagból gyúrt” – szarból épült – váruk.
Ballag a szellemileg leépült zsidó a nácizós úton, tovább, tovább… a pártja teljes leépüléséig.
(Rö)helyes, csak így tovább.

Megvan a helyzet kulcsa, drogozás kóser:
Siker! A drog oldotta meg a vidéki alkoholproblémát (index.hu)
Megdöbbentő mértékű a vidéki droghasználat, a pálinka is csak arra kell már, hogy eladják, és kábítószert vegyenek az árán. Egy kelet-magyarországi faluban hét-nyolc évesek büszkélkednek a dizájnerdrogos ismereteikkel. És mióta az állam szakmai, egészségügyi segítség helyett a rendőrséggel gondolja kezelni a problémát, nem is tudható, mekkora tömegben drogoznak vidéken.
(…)

Egy karrier vége

2015. március 22., vasárnap

A Műsorvezető kiröhögi a vendégét_____Host laugh full_HUNSUB

Egy karrier kezdete
Ez kész röhej:):):)!!!

Neki meg már úgyis mindegy
RöhögőGörcs.

Demcsák Zsuzsa – Röhögőgörcs élő adásban (Mokka, 2012-11-13)

Demcsák Zsuzsa felidézi a párzás időszakát…

A demokrácia diszkrét bája

2015. március 22., vasárnap

Az általános választójog kedvezőtlen hatása

Új Szalacsi és Bikicsunáj született a választás napján. Legyen tánc. Legyen zárcsökkentés…„

A választás fontos

Nem csípom

A demo(cso)krácia már Weimarban megbukott…


1. oldal az összesen 4 oldalból1234