Bejegyzések 2014. december hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


2015 fő politikai erővonalai és hatóirányai Magyarországon

2014. december 31., szerda

A nemzetközi helyzet fokozódik…
A belföldi helyzet fokozódik…
Szar, meg még szarabb van.
Bővebben…
Az alább leírtaknál nagyobb a tényleges választék, de amúgy egész jó elemzés, és biztos, hogy nem Török Zsolt csinálta. :)
Ha a Fidesz szakad, fontos, hogy a Jobbik ne vegyen át egy Fideszes politikust sem; legalább olyan következetességgel zárják ki őket, mint Szegedi Chanádot, de időben és egyből
A Fideszes szakadárok alapítsanak egy új pártot.
Vagy beépülés, vagy osztódással szaporodás, ez az eldöntendő kérdés, és a Jobbiknak az a jobb, ha a bedarálós-ledarálós Fidesz (is) osztódással szaporodik.
Az előzményeket se felejtsük el: a Fidesz az internet-adóztatással feldobott egy magas labdát, amire az volt a reakció, hogy „nem tudunk annyit adózni, mint amennyit loptok”, és most már adóztassátok meg a k. anyátokat, arról húzzátok le a kismilliomodik bőrt is. Az éhes narancsvörös sáskaraj Maffidesz-KDNP a munkás-paraszt kormány után megvalósította a bunkó paraszt kormányt. És hogy a sokmilliárdos korrupció és önlegalizált lop-csen-csór, az osztogatás a haveroknak a többiek fosztogatása által nem támadási felület? De még mennyire hogy az. A Fidesz-KDNP is egy példa a rossz kormányzásra, és nem kár értük. Az országért kár. De mindez nem ok arra, hogy vörösök és narancsvörösök egymást váltogassák kormányon, és hogy a rossz után a még rosszabb következzen.
Egy külföldi újságíró meglátása: „Magyarország egy fortyogó vulkán, és előbb-utóbb kitör.” Igazán van mire fortyogni. Ami a kitörést illeti, a kártékony hatalmak által kreált rabszolgasorsból, azt ésszel kell tenni.

A nyugatosság lidércfényei

Az ősszel kialakult politikai helyzet egyelőre látványos kudarcot hozott a radikális atlantistáknak, akik abban reménykedtek, hogy a jobboldalon is egyre határozottabb kormányellenességet meglovagolva utcára tudják vinni a nemzeti oldalt, hogy baloldali és jobboldali pártok együtt tüntessenek az Európai Unió zászlaja alatt. Mint utólag orosz forrásból kiderült, december 16-ra nem csak összevont kormányellenes tüntetést szerveztek a civilnek álcázott radikális atlantisták, de az Egyesült Államok több mint kétezer zsoldost vont ki a Donbassz régióból, akik átkeltek az ukrán-magyar határon, és jelenleg ismeretlen helyen, a forrás szerint azonban Magyarország területén tartózkodnak. Készen állt egy tömeges kormányellenes tüntetés radikalizálása. A helyzet akár a kijevi forgatókönyv szerint is alakulhatott volna, ha a jobboldal enged a provokációnak, és a Gyurcsányisták által megjelölt időszakban kezd aktívabban tiltakozni a korrupció ellen, vagy bármi más ellen, amit a liberális sajtó épp napirenden tart.

A tömeget azonban nem tudták radikalizálni, mert nem volt tömeg. Mindössze 7-800 ember gyűlt össze az eddigi legnagyobbnak beharangozott tüntetésre december 16-án, a tüntetés végeztével pedig haza is mentek. Bebizonyosodott, hogy a liberális sajtó minimális mozgósító erővel sem rendelkezik, ha nem tudja kénye-kedve szerint felhergelni a jobboldali szervezeteket. Hiába ér el a liberális sajtó több millió embert, abból mindössze néhány százan mentek ki tüntetni – azok egy része is főállású tüntető, újságíró, vagy olyan ember, akinek van fölösleges százezer forintja jó minőségű uniós zászlókra.

Az amerikai tanácsadók láthatóan kudarcot vallottak. Most jön a következő felvonás. Talán azt gondolhatnánk, hogy télen szünetelni fog a felforgatási kísérlet, mert tavaszig már úgyse megy senki tüntetni. A valóság azonban az, hogy február végéig nagy valószínűséggel megkezdődik az utóbbi évek legnagyobb botrány-hullámának első felvonása, ami arra hivatott, hogy előkészítse a tavaszi kormányellenes tüntetéseket.

A radikális atlantisták, okulván az őszi vereségből, újabb frontot nyitnak. Újabb módszerrel akarnak anarchiát előidézni, újabb módszerrel akarják bevonni a jobboldalt, és újabb módszerrel akarják utcára vinni az embereket, de még mindig az Európai Unió zászlaja alatt.

Ez egy igen kemény támadás lesz, és kérdéses, hogy a jobboldal, vagy akár a kormány kezelni tudja-e a helyzetet.

– A radikális atlantisták belső bomlasztással megkezdték a kormányban egy a keleti nyitás miatt már létező törésvonal mesterséges felerősítését, és meg akarják repeszteni ezt a törésvonalat. A kormánypárt azon politikusai, akik nem támogatják a keleti nyitást, a közeljövőben elkezdenek kilépegetni a pártból. Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy a liberális sajtó jelenleg attól hangos, hogy a Fidesz egy-egy politikusa milyen kritikát mond Orbán Viktorról, vagy a kormány egy-egy lépéséről. Ezeket a kritikákat azért hozzák címlapon, mert egészen tavaszig címlapon fogják tartani azt a tényt, hogy a keleti nyitásnak a Fideszen belül vannak ellenzői. Ez egy pszichológiai előkészítés, ami kivételesen nem a tömegnek szól, hanem a kormánypárt tagjainak. Ha a Fidesz tagsága azt látja, hogy vannak, akik nyíltan kritizálják a pártvezetést, az eddig bátortalan hangok is nagyon hamar felerősödnek, vagyis létrejön a nyílt szakadás a kormánypártban. A liberális sajtó azon lépése, hogy címlapon tartja a kormánypárton belüli kritikákat, azt a célt szolgálja, hogy felszínre hozza a kormánypárton belüli ellentéteket, vagyis megrepessze azt a törésvonalat, amit a pártvezetés mindeddig kezelni tudott.

A liberális sajtó eszközként közreműködik abban, hogy idegen erők a kormánypártban szakadást idéznek elő, és így destabilizálják a politikai rendszert. Azok a fideszesek, akik kritizálják a pártvezetést, mindeddig nem vállalták nyilvánosan a kormány kritikáját. Látván azonban, hogy más is vállalja, felbátorodnak, és még tavasz előtt megkezdődik a kulcsfigurák egymás ellen fordulása, a kilépések hulláma. Azt senki nem gondolja komolyan, hogy Orbánt a párton belül meg tudnák puccsolni, tehát a cél a szakadás előidézése.

Miért jó a radikális atlantistáknak, ha szakadást idéznek elő a Fideszben?
– Azok a fideszes politikusok, akik a tömegmédián át eszközölt pszichológiai előkészítés hatására hajlamosabbá válnak nyíltan kritizálni a pártvezetést, elkezdenek kilépni a pártból, de ha nem is lépnek ki, mindenféleképpen elkezdik kiteregetni a párt kétes ügyeit. Gyurcsány emberei, a nyugat emberei fogják kezdeni ezt a hullámot. Emlékszünk még Mellár Tamás esetére? Éveken át semmi problémája nem volt a Századvégnél zajló korrupcióval (és hallgatott róla), de abban a pillanatban, ahogy a radikális atlantista pártok megkezdték a felforgatási műveletet, elkezdte hozni a nyilatkozatokat, miszerint a Századvégnél tombol a korrupció. Valahogy így kell elképzelni a Fideszben bekövetkező szakadást is. Egyik pillanatról a másikra bejelenti valaki, hogy elege lett abból, ami a pártban megy, és “kiteríti a szennyest”. A Fidesz bizalmas ügyei, azok a korrupciós és sikkasztási gyakorlatok, melyek kivétel nélkül minden pártban jelen vannak, egyik pillanatról a másikra fognak nyilvánosságot kapni. Valószínűsíthetően még Angela Merkel budapesti látogatása előtt, ez a botrányhullám lesz ugyanis a bemelegítés arra a szimpátiatüntetésre, amit Merkel látogatása alkalmából szerveznek majd az EU-pártiak.

A liberális sajtó egészen tavaszig címlapon fogja tartani, amint a Fidesz belső ellenzéke kiteríti a párt piszkos ügyeit. Ez egy tudatos előkészítés, melynek célja, hogy elég botrányt és piszkos ügyet hozzanak nyilvánosságra ahhoz, hogy tavasszal már ne 700 embert tudjanak utcára vinni, hanem százezret. A kormány pedig nem (vagy csak nehezen) tudja kezelni a helyzetet, mert valós ügyekről van szó, amik ki lesznek teregetve, tehát nem hazugságkampánnyal kell szembenézniük, hanem saját tetteik következményével. Alig egy hónap van hátra, és a liberális sajtó újra örömmámorban fog úszni, és napi szinten kommunikálja majd, hogyan bomlik fel a kormánypárt. Mindez a jobboldali ellenzéket is lépésre kényszeríti.

– A Jobbikot egy kényszerhelyzet elé állítja ez a kampány. Nem mondhatják a választóknak, hogy kiállnak a kormány mellett, a tüntetők pedig felforgatók, miközben az elmúlt 25 év legmocskosabb botrányai zajlanak, és mind egytől egyig igaz lesz. Ebben a helyzetben Magyarország egy új fenyegetéssel áll szemben: a jobboldali ellenzék fokozott amerikai befolyás alá kerülhet. Erőteljes törekvések zajlanak majd abba az irányba, hogy a nyugattól függetlenedő kormányt egy nyugati befolyás alá vont ellenzékkel ellensúlyozzák, legyen az jobboldali vagy baloldali. A párt meghatározó figurái a Fidesz szakadása előtti pillanatokban információkat kapnak majd a kormány botrányos ügyeiről. Politikai fegyvert adnak a jobboldali ellenzék kezébe, annak reményében, hogy így be lehet vonni a jobboldalt a kormányellenes felforgatásba. Az idegen nyugati hatalom megadhatja a Jobbiknak azt a lehetőséget, hogy a párt politikai előnyt kovácsoljon a kormánypárt szakadásából; a Fideszből kilépő bomlasztó személyek a tisztesség álarca alatt, a korrupció elleni harc jegyében nagyon sokan a Jobbiknál fognak majd lecsapódni. A párt pillanatokon belül abban a helyzetben találja magát, hogy Gyurcsány időzített bombái, akik a megfelelő pillanatban kilépnek a Fideszből, tömegesen átpártolnak a Jobbikhoz, miközben mind egytől egyig becsületes embernek látszanak.

Ennek kockázata abban rejlik, hogy ezek az emberek, még ha háttérben is maradnak, pénzt és információt hoznak magukkal. Mindent tudnak a kormány kétes ügyeiről, vagyis hatalmas politikai előnyt adnak a Jobbik kezébe. Egyúttal komoly gazdasági érdekeltségeik is vannak, melyek a párt holdudvarába kerülhetnek, ha a Jobbik hajlik az adódó alkalom kihasználására. És nem mellesleg mind a nyugat emberei, tehát a párt abba a helyzetbe kerül, hogy a nyugat emberei adják majd a politikai előnyt jelentő információt és gazdasági erőforrásokat. De facto egy ilyen helyzetben a Jobbik egésze nyugati befolyás alá kerülhet, és az információval, gazdasági erőforrással rendelkező ügynökök pillanatok alatt kitúrják az idealistákat, – azon a ponton a láncreakció már megállíthatatlan. Akkor a Jobbikban is szakadás következhet be, és kilépések hulláma, mert már most létezik egy törésvonal a párton belül, és sokaknak ez lesz az utolsó csepp a pohárban. Most még itt a lehetőség, hogy ezt a folyamatot ellensúlyozzák – később nem lesz. A pártvezetés talán abba az illúzióba lesz ringatva, hogy a hatalom közelébe juthat, – de akinél az információ és pénz, annál az irányítás. Tehát ez a “hatalom” nem több mint illúzió, az ellenség által felkínált lehetőség kihasználása a nyugat előtti teljes behódolást jelenti a Jobbik számára.

Okkal mondjuk már a Demokratikus Koalíció megalapításának pillanatától kezdve, hogy a DK a létező legveszélyesebb politikai formáció Magyarországon. Egyedül a DK rendelkezik a kormánypártéhoz mérhető szakértői gárdával, információs forrásokkal, ami az elmúlt években kialakult geopolitikai helyzet miatt nagyhatalmi támogatással társul. Kezükben van a hazai fővonalú média nagy része, közel monopolhelyzetben vannak a közélet tematizálásában. Ha a kormány nem tudja kezelni a kialakult helyzetet, nem csak a kormánypártban történik szakadás, hanem a radikális atlantisták egyszerre bomlasztották fel a kormánypártot és a nemzeti oldal egyetlen jelentős politikai erejét. Mindezt néhány hónap alatt. Ha ez a folyamat beindul, onnantól a kormánynál, és a Jobbiknál pattog a labda. A radikális atlantisták nem fogják feladni. Nekik mindegy, mikor jutnak hatalomra, ha kell, éveken át folytatni fogják a bomlasztást. A demográfia nem sürgeti őket, mert nem a magyar nép fennmaradásában érdekeltek, hanem Magyarország teljes felszámolásában.

Tehát, összegezve a kialakult helyzetet: a Jobbik számára van egy olyan lehetőség, hogy az előrehozott választásokon kormányra jut, és úgy táncol majd, ahogy a Fideszből kilépő nyugatos pénzemberek fütyülnek. Átveheti a korábbi Fidesz helyét: azé a Fideszét, ami még úgy táncolt, ahogy a nyugat fütyült – még a keleti nyitás előtt. A kormány számára nem sok lehetőség van: nekik egyik alternatíva a teljes felbomlás, a hatalom elvesztése. Nincsenek válaszút előtt; a radikális atlantista felforgatást kezelniük kell, ha nyeregben akarnak maradni. Csak a hatalomtechnikai módszerekben válogathatnak, és ennek a válogatásnak mindössze a nyugatos, modern életforma által korlátozott kreativitás szab határt.

A kormánypárt január elején fog megfogalmazni egy “országvédelmi akciótervet”, amit ugyan nevezhetnénk inkább kormányvédelmi akciótervnek – csakhogy, a gyakorlatban azt láthatjuk, hogy az az ellenzék, ami most a kormányellenes tüntetésekben érdekelt, nem csak a kormány leváltásában érdekelt, hanem Magyarország megsemmisítésében. A radikális atlantisták el akarják tüntetni Magyarországot a térképről. Azt akarják, hogy amikor az új generáció az iskolákban megkapja a földrajzi atlaszt, abban a térképen egy hatalmas kék mező legyen, benne a felirattal, hogy “Európa”. Magyarországnak nincs helye az ő térképükön, mert az Európai Egyesült Államok megalapítása hivatalosan is Magyarország felszámolásával jár. Tehát valóban, nem csak kormányvédelmi akcióterv készül, hanem országvédelmi akcióterv. Kiválogatják azokat a hatalomtechnikai eszközöket, amivel el lehet takarítani a radikális atlantizmust Magyarországról. A radikális atlantisták stratégiája pedig, hogy miközben a kormány velük mint külső ellenséggel számol, a párton belülről fogják a kormányt felszámolni, és így destabilizálni a magyar politikai rendszert.

Ha sikerrel járnak, 2016-ra előáll az a helyzet, hogy a jobboldal felforgácsolódott, a balliberális pártok pedig nagykoalíciót alkotva kormányra juthatnak – és a két opció közt mindössze az fog dönteni, hogy a Jobbikban 2016-ra van-e elég megbízható emberük ahhoz, hogy Washington ne a balliberális változatot tegye kormányra, hanem a külsőre jobban kinéző alternatívát, ami ellen nem tüntet majd a jobboldal, mert a jobboldal egy része a külsőségek miatt mindig is támogatni fogja. Ebből a szempontból a Jobbik számára a belső stabilitás megőrzése a lényeges kérdés, nem a szavazók megtartása, vagy a verseny tartása a kormányellenes retorikával. Szavazókat szerezni mindig lehet, az a pillanat kérdése – új pártot építeni viszont hosszú és körülményes. Van olyan helyzet, amikor a nem-cselekvés a cselekvés. Ha az ellenség azt akarja, hogy cselekedjünk, akkor okkal feltételezhetjük, hogy a cselekvés az ellenségnek válik előnyére, nem nekünk. Ez most pont egy ilyen helyzet.

Felmerül továbbá az a kérdés is, hogy; hol vannak azok az amerikai zsoldosok, akik elhagyták a Donbassz régiót, és átléptek a magyar határon? 2013 augusztusában Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egy volt tisztje kiszivárogtatta azt az információt, hogy az Egyesült Államok mintegy kétezer zsoldost vont össze Bécs környékén, és Ukrajna destabilizálására készül. Két hónapon belül tömeges EU-párti tüntetések kezdődtek Kijevben, amibe beszervezték a jobboldalt, majd beavatkoztak a civilnek öltözött zsoldosok, és a kormányt mindössze két hónap leforgása alatt eltávolították a hatalomból. A felforgatás idején több száz rendőr halt meg Kijevben.

Ez következik Magyarországon is, ha a kormány nem tudja kezelni a helyzetet, a jobboldali ellenzék pedig nem rendelkezik életképes stratégiával arra vonatkozóan, hogy hogyan kezelje, ha a nyugat pénzemberei előállnak a hatalom ígéretével, és ellepik a pártot. Most azok kezében van a kulcs, akik még a hatalom közelében is idealisták tudnak maradni. A hatalom és a rabszolgaság ugyanis nem áll olyan távol egymástól, mint sokan gondolják.

Forrás: www.hidfo.net.ru

Egy kínai megírta a frankót

2014. december 31., szerda

Ez nem polkorrekt, ez korrekt; pontos, precíz, ahogy a dolgok vannak, 0% maszatolás, 0% mellébeszélés. Vessük ezt össze azzal, ami Nyugaton van… a lólábat eltakaró szabadkőműves, talmudista szófüggöny, vetítés, parasztvakítás, átverés. Tehát ne azt figyeljék, amit mondanak, hanem azt, amit tesznek.
A gójoknak hazudni, az kóser. Igazat mondani pedig frankó.
A részemről a végkövetkeztetés az, hogy a Nyugat megérdemelten veszít, a Kelet megérdemelten nyer.

Kínai állami sajtó: ha az USA felülkerekedik Oroszországon, Kína lehet a következő célpont

Pekingnek tanulnia kell az Egyesült Államok Oroszország ellen indított gazdasági háborújából, mert ha Moszkva elveszíti ezt a háborút, a következő célpont Kína lesz – írja a Xinhua hírügynökség elemzője. A kínai állami sajtó publicistája hangsúlyozza, Kína nem bízhat meg a Nyugatban, mert az egyik pillanatban még emberi jogokról beszélnek, a következőben már szankciókat hoznak és háborús retorikát folytatnak, ami látható volt az ukrán helyzet kapcsán is.

A Xinhua publicistája, Liu Zi-csin szerint a helyzet mostanra kicsúszott az irányítás alól, de egyértelmű, hogy az USA csak ürügyként használja az ukrán helyzetet arra, hogy térdre kényszerítse a független Oroszországot, majd ha ez gazdasági úton nem megy, katonai frontot (is) nyisson Oroszország ellen. A kínai állami sajtó szerint az Egyesült Államok ezzel a törekvéssel egyértelművé teszi, hogy nem engedi megváltoztatni vagy felszámolni azt a világrendet, amiben a nyugati hegemónia érvényesül. A közgazdász kifejtette, hogy az Egyesült Államok célja első lépésként elpusztítani Oroszországot, majd ezen keresztül megroppantani a BRICS együttműködést, azt követően pedig az amerikaiak nyíltan Kína ellen fordulnának, hogy fenntartsák az egypólusú világrendet.

A publicista szerint Kínának mindent el kell követnie, hogy Oroszország vereséget mérjen az Egyesült Államokra, mert ameddig Oroszország kitart, az amerikai terjeszkedés nem jelenthet közvetlen fenyegetést Kína számára. »Az amerikaiak nem nyugszanak, amíg meg nem büntetnek mindenkit, aki Moszkvának segít, vagy ameddig vereséget nem szenvednek.« Liu Zi-csin szerint »ami veszély Oroszországnak, az figyelmeztetés Kínának«. Ez fokozottan igaz a pénzügyi biztonságra, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy Oroszország célponttá vált abban a pillanatban, amint a nyugattal vetekedő piacgazdaságot tudott kiépíteni. A publicista szerint annak ellenére, hogy Kína egy zárt és stabil pénzügyi rendszerben él, le kell vonnia a következtetéseket és cselekednie kell.

A Xinhua cikke szerint Washingtonnak a jelenleg Oroszország ellen indított gazdasági támadása a legagresszívabb lépés, mióta a 70′-es években kivonták a csapatokat Vietnámból. »Az Egyesült Államok és Oroszország konfliktusa arra kényszerít minket, hogy kinyissuk a szemünket – Kína nem hihet többé a kapitalistáknak, a nyugati politikusoknak. Egy jobb világ küldötteinek mutatják magukat, de amint elalszik az éberségünk, a legrosszabb rémálmainkat valósítják meg.«

Forrás: www.hidfo.net.ru

Mi volt jó, és mikor?

2014. december 30., kedd

Év végi számvetés keretében – mennyi hülyeséget, avagy nem optimális dolgot csináltam az idén is? – jött elő ez a kérdés.
Nézzük a magyar rögvalóságot: én az 1960-as évek óta ismerem… de ha haladunk visszafelé, és megnézzük a történelmet az államalapítástól kezdve, és nem csak az évszámokat és a történéseket nézzük, hanem a történelem lélektani-politikai részét is, azt, hogy mi miért történt – akkor, mondhatom a kérdésre, hogy semmi, semmikor nem volt jó. Pl. az államalapítás idején kapásból volt egy polgárháború. Összességében Mátyás király korát tartják a legjobbnak, közvélekedésileg, de egyrészt Mátyás királyt nagy valószínűséggel megmérgezték, másrészt csak a halála után kezdték el mondani, hogy Mátyás király ideje alatt mennyivel jobb volt, mint az utána következőknél.
Ami a jelenkort, a XXI. századot illeti, egy külföldi újságírónak 2006-ban sikerült egy mondatban megfogalmaznia a lényeget: „aljasok a Parlamentben, ostobák az utcán”.
Nézzük meg ezt mélyebben elemezve, és húzzuk meg a vonalat az erkölcsileg-szellemileg a normális élethez és működéshez megfelelő emberek és nem megfelelők között. Megfelelő ember van kb. százezer, nem megfelelő kb. 9 millió 900 ezer. A nagy többség. Így már érthető, hogy miért az van, ami, és miért nem más; roncstársadalom van, ahol az aljasok megvezetik az ostoba többséget, az ostoba többség beszavazza őket az Országházba, és vannak az ebből a helyzetből leszármaztatott – szarmaztatott – olyan mondások is, mint „akárhová nyúlsz, egyből eléred a szart”… Ilyen arányok mellett persze hogy…
Mindezeket megtapasztalva az értelmes kisebbség vagy anyázik, dühöng, és tehetetlenül vergődik, vagy kivándorol. Van egy másik opció is, a legnehezebb: megkeresni a megfelelő embereket, azt a százezret, a tűket a szénakazalban, és velük egységes politikai erőként átvenni az ország irányítását – de ez a százezer ember is motiválatlan, és nem akar politikus lenni. Az egyik Murphy törvény az, hogy rendes emberek nem akarják embertársaikat irányítani. Folyománya: tehát ez megmarad a pszichopatáknak, a fehérgalléros bűnözőknek, kártékonyaknak… Reggel konyak, délben konyak, este konyak, minden nap kártékonyak.
El kell jutni addig a felismerésig is, hogy mi az, amit muszáj megtenni a valódi rendszerváltáshoz.
Miért hanyatlik a Nyugat? Emiatt, először erkölcsileg, aztán népszaporulatilag, aztán gazdaságilag. Hely nem marad üresen, betöltik a keletiek…
Mennyire súlyos a helyzet? Nagyon, mert a nyugati többség hanyatlik, és a kihalás felé tart – és mindezt megérdemelten, az ok-okozati összefüggések szerint: ezt teszed, így élsz, ezt kapod.
Aki sodródik az árral, az megy a többséggel. Aki ellenáll, és a többséggel szembe megy… az olyan, mint az ívó lazac, szembe megy az árral; ez van, ez a megoldandó feladat.
Meg kell keresni a jókat, és elhatárolódni a rosszaktól, ideológiailag és fizikailag is; mint Lót Szodomától. Össztársadalmi irányok vannak: ha egy társadalom összességében lefelé tart, és ezen belül egy csoport felfelé akar tartani, annak nehéz dolga lesz, de nem lehetetlen.
(tovább…)

A WTC rejtélye technikailag megoldva – The mystery of the WTC technically solved

2014. december 10., szerda

(English below.)

(Ezt eredetileg a Quora-ra írtam, de ott sok a zsidó, és cenzúráznak / cenzúráztatnak, úgyhogy legyen meg itt is, és itt folytatom.)

Az eljárás és az eszköz kérdése alapvetően meg van oldva ebben a kérdésben. Ez az irányított lerombolásnak egy olyan új típusú módja volt, amit az emberek eddig még nem láttak. A 3 WTC épület alá volt aknázva atombombákkal, amiket felrobbantottak.
A fizika terén a rejtélyes puzzle elemei logikusan együtt vannak.
Ami a szándék kérdését illeti, hogy ki tette és miért, van néhány opció.

A fizikát illetően valaki megmérte és kiszámította hogy a felszabadított energia kb. tízszer nagyobb volt, mint ami az épület súlyából és a gravitációs erőből következne, tehát kilencszeres energia volt ehhez az eseményhez hozzáadva egy másik energiaforrásból.
Ami a romokat illeti, kb. 15%-uk maradt meg, 85% átalakult finom porrá és hővé.
Ez a hatása atomrobbanásnak, ami a föld alatt kezdődött, és volt felette egy épület.

Még a „ground zero” jelentése is az atombombák felrobbantásához tartozik.
1: az a pont, közvetlenül felette, alatta, vagy ahol a nukleáris robbanás történt
2: a központja, vagy az eredete egy gyors, intenzív, vagy erőszakos tevékenységnek, vagy változásnak: széles értelemben véve: középpont
3. a kezdet: kezdőnégyzet, 1-es kocka

Van bizonyíték a nanotermit használatára is. De nem ez a lényeg. A fő dolog 3 (vagy több kisebb) nukleáris bomba robbanása a felszín alatt.

A repülőgépek képei valószínűleg számítógépes animációval készültek, és gyengén sikerültek, mert rövid volt az idő elkészíteni. A gépek hatása az épületekre, ahogy mutatták, a fizika és a józan ész ellen való, de a komputergrafika ilyen egyszerűsített animációt mutat amikor nincs idő és megfelelő eszköz a tökéletes animációra.

Végül, de nem utolsó sorban, az amerikai kormány hazudott a nyilvánosságnak erről az esetről.

Nézd meg ezeket a videókat:

Bizonyíték arról, hogy mi nem történt:
“9/11 Experiments: The Mysterious Eutectic Steel “

Termittel át lehet vágni az acéloszlopokat:
“9/11 Experiments: The Great Thermate Debate”

Egy adalék, hogy kik tevékenykedtek a WTC épületei körül:
“Demolition Access to The WTC Buildings exposed”

Hosszú történet, de itt a megoldás:
“Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [Complete / Full Length] “ 4:16:19

Egy másik hosszú történet, ami eléggé átfogó, és további bizonyítékokkal szolgál az atomrobbanás megléte, és repülőgépek hiánya ügyében:
“The Best 9-11 Documentary ++ Media Cover-Up ++ No Planes!!“

És persze több videó is van a neten, ami még teljesebb képet ad.

The question of the method and means is basically solved in this case. This was a new type of controlled demolition which people has never seen before.
The main cause of the WTC collapse was that the 3 WTC building was undermined by nuclear bombs which have been blasted.
On the field of physics, the pieces of this mystery puzzle are together logically.
As for the question of the intention, who did it and why, there are several options.

For physics, somebody measured and calculated so that the released energy was about 10 times greater than which would come from the weight of the building and gravity force; so 9 times energy was added to this event from an another energy source.
As for the ruins, about 15% remained, 85% transformed into fine dust and heat.
This is the effect of an atomic detonation which started from underground and there is a building above it.

Even the meaning of “ground zero” is belonging to the detonation of nuclear bombs.
1: the point directly above, below, or at which a nuclear explosion occurs
2: the center or origin of rapid, intense, or violent activity or change; broadly : center
3: the very beginning : square one

There is evidence for the use of nanothermate too. But this is not the main point. The main thing is the explosion of 3 (or more smaller ones) nuclear bombs under the ground.

The pictures of the planes probably were made by computer animation, and a weak one, because time was short to make. The showed impact of the planes on the buildings is against physics and common sense, but computer graphics produces such simplified animation when no time and tool for the perfect animation.

Last but not least, the U.S. government has lied to the public about the case.

See these videos:

Evidence about what not happened:
“9/11 Experiments: The Mysterious Eutectic Steel “

Thermate can cut steel columns:
“9/11 Experiments: The Great Thermate Debate”

Just an addition, who are around the WTC buildings:
“Demolition Access to The WTC Buildings exposed”

Long story, but gives the clue:
Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [Complete / Full Length] 4:16:19

Another long story, which rather comprehensive and gives further evidences in the matter of the existence of the nuclear blast, and the missing of the airplanes:
The Best 9-11 Documentary ++ Media Cover-Up ++ No Planes!!

And there are more videos on the net which are giving more comprehensive view of the picture, of course.

Cenzúráz a zsorigo

2014. december 7., vasárnap

Igaz-e az a közkeletű (közkeleti) nézet, hogy az Origo zsidó irányítás alatt áll? Igaz. Ami a mögötte levő dolgokat illeti, Magyarországra vonatkozóan is igaz az, amit Udo Ulfkotte leírt; bért(r)ollnokok, újságíró-(titkos)ügynökök…
Tehát, amikor ők a sajtószabadságról, toleranciáról, és a többi szépen hangzó dologról hazudoznak, akkor, ahhoz képest itt van, ez a valóság.
Hol a sajtószabadság? Hol a tolerancia? Lehet, hogy van valahol, de náluk nincs; ők csak azt hazudják, hogy van. Szabadon írhatsz bármit, egészen addig, amíg egyezik a véleményed az övékével, és nem foglalkozol a lényeggel, és nem kritizálod őket és a világuralmi rendszerüket…
A moderálási elvekbe ütköző hozzászólásokat szerkesztőségünk bármikor törölheti.
Először is, nem 1 db, vagy néhány hozzászólást töröltek, hanem az összest, és tiltottak le a nickkel együtt. A judeonácik nem csak judeonácik, hanem hazudnak is: fehérgalléros bűnözők.

Az világosan és egyértelműen látszik, hogy Magyarországon is két fő politikai erő van, a judeonáci birodalom, másképp mondva az USA-EU-Izrael tengely hívei (az aljasok és az ostobák mind ott vannak), és az ellenzői. Ezt nevezhetjük Nyugati és Keleti tömbnek is, mert van egy ilyen földrajzi megoszlás, persze Ausztrália és Új-Zéland a Nyugati tömbhöz tartozik, mert a nyugatiak gyarmatosították, és Japán is, mert az USA tartja katonailag megszállva, és politikailag függésben, kihasználva a Japán és Kína közötti régről meglevő rossz viszonyt.
Az erőviszonyok az egyes országokban, és összességében a világban még nem egyértelműek a létszámot illetően; ahol a judeonácik uralkodnak, ott a judeonáci rendszer hívei vannak többségben politikailag, ez egyértelmű. Ami a politikai momentumot (a haladási irányt) illeti, az is egyértelmű: de a judeonácik ebben éppen olyan vakok, mint a nácik voltak, és haladnak a „végső győzelemig”. A végső győzelem eljön, csak nem ők győznek.

Az eldöntendő kérdés az volt, hogy zsidó-e a zsorigó, és ha igen, mennyire. Annyira, hogy a zsorigón igazat mondani, és az oroszokkal egyetérteni, vagy szimpatizálni tilos.
Nézzük, hogy miket cenzúráztak ki (pl. az Egri csillagokat is):

Azzal legyen mindenki tisztában, ha az amerikaiak buknak, az a judeo-keresztény szabadkőműves-háttérhatalmi „kultúra” (vö. kártékonyság) bukása is egyben, és ezért akarja az USA az EUSraeli tengellyel, a Nagy Egybesült Államok létrehozásával meghosszabbítani a fennmaradását, és az agóniáját: a kettő együtt lassabban süllyed el; és persze már most is „Európával verik a csalánt”, nem nekik fájnak a kilóra megvehető, korrumpálható, zsarolható EU-politikusok által megvalósított szankciók. Ezt nem a nép akarta, nem vonultak ezért hosszú tömött sorokban az utcára – aki nem hiszi, tartsunk róla népszavazást, demokratikusan, és egyértelmű lesz. Ön szerint szankciózza-e Magyarország Oroszországot? Az „azért hogy…” rész nem is kell, mert akkor „…azért hogy lábon lője magát?”
Amerika gyarmatosítóként nem telepszik be kiépített amerikai adminisztrációval az egyes országokba, hanem „szerényen” beéri a folyamatos háborúzással, a háborúba vitt országok káoszban tartásával, a NATO-bázisok szerteszét-telepítésével, és a helytartóik miniszterelnöki székbe juttatásával. Így kevésbé látszik, hogy miről van szó – jobb kivitelezésű az álcázás – viszont a lényeg marad ugyanaz, a számukra előnyt szerző gyarmatosítás, a világ újrafelosztása, és a világkormány, mint cél, ahol ők kormányoznak, távdirigálás, utasítások útján. A BRICS országok már beintettek ennek az önjelölt világkormánynak és a hozzá tartozó rendszernek. Tehát vagy feladják a nagy tervüket a nyomulók, vagy nagy „földrengés” és világégés lesz, és az egyik rendszer, viszonylag gyorsan, zajosa és látványosan meg fog bukni. Sejtem, hogy melyik…
A zaj, a harci dobok, a kardcsörtetés, és az önjelölt tanárbácsi magatartásjegyeket és intőket osztogatása az általa diákoknak nézetteknek már most is megvan…
Pl.: „Hidegháború és forró határozat”
http://hungarian.ruvr.ru/2014_12_06/Hideghaboru-es-forro-hatarozat-7619/
Ez hasonlít az I. vh. előtti Osztrák-Magyar Monarchia feltételeire, amit a szerbeknek adtak.
Olyan feltételeket szabtak akkor is és most is, amiről előre tudható, hogy nem fogják teljesíteni.
„Tisza július 10. és 14. között a “német buzdítás” hatására megváltoztatta véleményét, és végül a közös minisztertanács 1914. július 19-én, egyhangúlag elfogadta a szerb kormányhoz intézett szigorú jegyzék szövegét. A jegyzék követelte: a szerb kormány hivatalos lapjában tegyen közzé egy nyilatkozatot, amelyben elítéli a nagyszerb mozgalmat, sőt a nagyszerb mozgalmat a Monarchia emberei fojthassák el, a merénylet ügyében vizsgálatot is ők folytathassák le Szerbiában. Ezek a pontok egy szuverén állam számára elfogadhatatlanok voltak – ezért is fogalmazódtak így.”
A 19. század végén, a 21. század elején…
„A 19. század végén a tudomány és technika vívmányai miatt gyorsuló ütemű termelés együtt járt a gyarmatbirodalmak nagyarányú növekedésével is: új nyersanyaglelőhelyek és piacok megszerzése lebegett az államok szeme előtt. Ebből az időből származik az imperializmus kifejezés is: a birodalmi státusz megszerzéséhez és a gazdasági növekedés fenntartásához szükséges volt új piacok bevonása gyarmatosítás révén, így ez vált a korabeli nemzetközi politika fő céljává.”

Félezer év alatt a (hadi)technikai fejlődés megvolt, az emberi fejlődés- kevésbé. Történelemismétlés, hányadik kör?

“Az ember leszállt a lováról. Hozzákötötte egy fához. A tarisznyájába nyúlt. Kivett belőle egy nagy, pecsétes levelet.
Utánafutott Dobónak:
– Levelet hoztam, kapitány uram.
– Kitől?
– A töröktől.
Dobó arca elsötétült.
– Hogy merte kend elhozni?! – kiáltott az emberre. – Vagy török kend?
– Nem – feleli megszeppenve az ember. – Kálba való vagyok én, instálom.
– Tudja-e azt kend, hogy magyar embernek nem szabad az ellenség levelét hordoznia?
És a katonákhoz fordult:
– Fogjátok fegyver közé!
Két dárdás katona a paraszt mellé lépett.
– Uram! – kiáltott az ember megrökönyödve. – Kényszerítettek!
– Csak arra kényszeríthettek, hogy a kezedbe vedd. Arra nem, hogy ide behozd.
És újból a katonákhoz fordult:
– Itt álljatok!
Összetrombitáltatta a vár népét, s anélkül hogy a levelet fölbontotta volna, összefont karral állt a hársfánál, amelyen a török fej lógott. Öt perc nem telt belé, együtt volt a vár népe mind. A tisztek Dobó körül. A katonák sorrendben. Leghátul a parasztok meg az asszonyok.
Akkor Dobó megszólalt:
– Azért hívattam össze a vár népét, mert a török levelet küldött. Én az ellenséggel nem levelezek. Ha az ellenség levelet ír, visszavetem. Vagy pedig a torkába verem annak, aki elém meri hozni. Csak ezt az első levelet olvastatom el, s küldöm azonnal a királynak. Tulajdon szemével láthassa, hogy itt a török: kell a segítség. Én anélkül is tudom, hogy mi van a levélben: fenyegetés és alku. A fenyegetéstől nem ijedünk meg. Alkuba nem bocsátkozunk. A haza nem eladó semmi pénzen. De hát hogy tulajdon fületekkel halljátok, hogyan szokott az ellenség beszélni, elolvastatom.
Odanyújtotta a levelet Gergelynek, aki mindenféle írást első tekintetre el tudott olvasni, s legtudósabb volt a vár népe között.
– Olvasd el hangosan.
Gergely egy kőre állott. Feltörte a pecsétet, s kirázta a porzót a papirosból. A levél aljára pillantott, s hangosan olvasta:
– Küldi Ahmed pasa Kálból,
Dobó István egri kapitánynak üdvözlet.
Én, aki vagyok az anatóliai Ahmed basa, a hatalmas, legyőzhetetlen császár főtanácsosa, megszámlálhatatlan és ellenállhatatlan hadának főkapitánya, izenem és írom, hogy a hatalmas császár ezen a tavaszon két sereget küldött Magyarországra. Az egyik sereg elfoglalta Lippát, Temesvárt, Csanádot és Szolnokot s minden várat és várkastélyt, amely a Körös, Maros, Tisza és Duna vidékén áll. A másik sereg elfoglalta Veszprémet, Drégelyt, Szécsént és az egész Ipoly mentét, s ezenkívül levert két magyar sereget. Nincs erő, amely nekünk ellenállhatna.
És most ez a két diadalmas sereg Eger vára alatt egyesül.
A hatalmas és legyőzhetetlen császár akaratából intelek titeket, hogy őfelségének ellene szegülni ti se merjetek, hanem engedelemre hajoljatok, s amely basát én küldök, beeresszétek, Eger várát és városát neki átadjátok.
– Hogy a fenébe ne! – zúgták mindenfelől. – Ne olvasd tovább! Eb hallgassa.
Dobó azonban csendességre intette őket:
– Csak hallgassátok a török muzsikát. Igen szép, mikor ilyen fennen szól. Olvasd csak tovább!
– Ha engedelmesek lesztek, hitemre mondom, hogy se magatoknak, se jószágotoknak bántódása nem lesz. A császártól minden jót nyertek, s olyan szabadságban tartalak benneteket, mint a régi királyaitok.
– Nem kell török szabadság! – rikoltott közbe a fakezű Cecey. – Jó nekünk a magyar is!
Amire mindenki nevetett.
Gergely folytatta:
– És minden bajtól megoltalmazlak benneteket…
– Azér gyünnek, hogy oltalmazzanak! – rikoltott Pető Gáspár.
Mindenki nevetett, maga a levélolvasó is.
Csak Dobó állott komoran.
Gergely tovább olvasott:
– Erre adom hiteles pecsétemet. Ha pedig nem engedelmeskedtek, a hatalmas császár haragját vonjátok fejetekre, s akkor mind magatok, mind gyermekeitek valamennyien halállal pusztultok el. Azért hát nekem azonnal feleljetek!
Haragos zúgás volt a felelet.
– A teremtésit a hatalmas császárjának! Iszen csak ide gyűjjön!…
Az arcok megvörösödtek. A legjámborabb embernek a szeme is tüzet hányt.
Gergely visszanyújtotta a levelet a kapitánynak. A zajgás elcsöndesült.
Dobónak nem volt szüksége kőre állnia, hogy kilássék a csoportból. Magas, öles ember volt. Ellátott mindenkinek a feje fölött.
– Íme – mondotta acélos, de keserű hangon -, ez az első és utolsó levél, amely töröktől jött ebbe a várba, s el is olvasódott. Megérthettétek belőle, hogy mért jön. Szabadságot hoz karddal és ágyúval. A keresztény vérben fürdő pogány császár hozza ránk ezt a szabadságot. Nem kell? Ha nem kell szabadság, levágja a fejünket!”

„Most itt vannak az IFOR erők. Ez a “Tavaris, konyec”. Végre elmentek, erre most, jól van, itt az új segg.
Super, wow, ooh! Te, a magyar ember ilyen: nem találja a helyét, ha nem szaros a szája. Hát, ez valami borzasztó.
Te, a rendszerváltásnak tudod, mi a lényege? Régen abba a mocskos,telelökött rendszerbe mi volt? Szagyityesz. Most mi van? IFOR!”
/Hofi/

Orbán szavakkal és tettekkel keltette fel a geopolitikai hűtlenség vádját
Hoppá, a nagy többség lemaradt egy hűségesküről. Mikor is volt ez? A rózsadombi paktum idején?
Tehát a szabadkőműves (fél)világkormány számon kéri az általuk hatalomra támogatott bábjától a hűséget.
Biztos, hogy USrael melletti geopolitikai hűségre szavaztak a Fidesz-szavazók?
Avagy, a másik oldalról nézve, van-e kétszázezer “liberális” szavazó? A válasz már ismert: nincs.
Addig erőlködnek, amíg beszarnak. :)
Európa háborúban áll, mondta Soros. Igen, és a gyarmatosító Észak-Amerika a támadó fél.
CÖF, lehet vonulni, nem leszünk gyarmat.
U. i.: már nem az USA az első számú gazdasági nagyhatalom, hanem Kína. Ezt már elérték, csak így tovább.

Ezeket írtam én; és most lássuk, milyeneket írnak a judeonácik – akiknél persze mehet a fasisztázás, nácizás, mint pl.:

Nem csak az oroszokhoz való dörgölődés itt a gond. Az USA tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi folyik itt. Tessék tudomásul venni, hogy az ilyen nagy államok, mint az USA vagy az oroszok nehezen mozdulnak meg, de utána kíméletlenül taposnak. Mi felkelő napunk addig osztotta a sallereket meg a kokikat, hogy az elérte az inger küszöböt, aztán valaki ott felsőbb szinten kimondta: na kis haver most már elég volt, adunk már a szádnak, hogy észhez térjél! És ha már találtak volna egy megfelelő embert, akkor Orbánt már régen eltakarították volna!

(Meg a megfelelő emberhez egy megfelelő népet is kellett volna találniuk. Legyen mindenki judeonáci, vagy az ő (rab)szolgájuk.)

(Gyarmat? Lehet, végülis az EU és az USA pénzéből élünk, az Ő vállalataikban dolgozunk. Ők fizetnek adót. Nélkülük van egy kis föld, ahol páran elkapálgathatnak majd. Sok EU ellenes barom bekaphatja V vezérnek. Ha vitya ki akarna lépni meg lenne döntve egészen biztos. Vagy Budapest függetlenedik, nekem az is jó.)

(Függetlenedjen, legyen ott a zsidó-cigány állam határa, viszont máshol ne legyenek Magyarország területén.)

És Putyinnak mi az érdeke Európa erősítése? :) Lehet hogy titokban szövetségesek…
De ettől függetlenül amerikának az egyik legfontosabb fegyvere a dollár jelentősége a világgazdaságban, és sokkal jobban félnek Kínától mint az oroszoktól, és igen nem lenne érdekük az sem hogy az euró terjedjen el. De jelenleg ilyen veszély nem fenyeget minket, és szabadon erősödhetett Európa az elmúlt évtizedekben. Jelenleg szüksége van az USA-nak egy erősebb Európára és nekünk is szükségünk van az USA védelmére. Ez a helyzet, mert a mi kultúránk bukását okozná, ha amcsik buknának. Tehát sehogy sem igaz az hogy gyengíteni akarnának. Amerika okosabb annál, mert bizalmi rendszert alakít ki, így nem az elnyomót látják szövetségesei benne. A brit birodalmat Amerika váltotta fel, és tanult belőle hogy nem érdemes meghódítani más országokat, pedig megtehetné.

(…nekünk is szükségünk van az USA védelmére = nekik, a zsidóknak. Nekik védelem, a gójoknak kizsákmányolás és elnyomás. Úgyhogy bukjanak meg a védelmi rendszerükkel együtt, és jöjjön az antijudeonáci diktatúra, ha van hozzá jó diktátor, mint pl. annó Sulla volt.)

Az a borzalmas, hogy ha kiírnának népszvazást EU és NATO ügyben (ami nélkül max. kizárhatnak), akkor a szokásos 30-35% részvétel lesz, és a ebből a killépés győz mondjuk 30%-os többséggel, akkor a jobbikos nácik és a fideszes orbánsegg-nyalók úgy 30%-os eredménnyel kivezzethetik az országok Európából “Ázsiába” és a full diktatórikus fasizmus területére…
Ma, sajnos, a lakosság 80% nem mozdul, így 20% politikai szarházisága rombolja országunkat! Fidesztől az mszpig, lpm-től, a jobbikon át a kdnp-ig!Közben a 80% szopik!
Ez a MI FELELŐSSÉGÜNK!
Ma nincs hiteles és korrekt politikai erő – nem kell bedőlni az lmp és a jobbik nem volt hatalmon dumának, az lmp pénzlenyúlásairól írok bizonyítható kommentet, ha kell! – , azaz ma max. 20-3 millió ember TERRORIZÁLJA a teljes lakosságot!!!
Tessék kiírni úgy népszavazást, hogy legalább 50%-os részvétel és 2/3-nyi azonos szavazat! Ha 4,5 millió ember elmegy szavazni és annak 2/3-a a kilépésre szavaz, akkor az TÁRSADALMI TÖBBSÉG!!!
Ha nem, akkor marad az EU, a NATO, akinek nem tetszik takarodjon a picsába!
De ma úgy néz ki, hogy 8 milliónak kell takarodnia egy neofasiszta és sokszor neonáci kisebbség miatt!
És ennek semmi köze orbánhoz, gyujcsányhoz vagy a politikához!
Vagy Euróopa vagy a jobbikos arabos, szovjetes náci világ! Sajnos a fidesz irányítás nem tud dönteni a becsület és az általa létrehozott zombi párt között!
Csurka Pista leköpné a jobbikot!

(Egy zavaros agy zavaros hülyeségei, aljasságai, és a kettősmércézése. Csak egyet említve, az EU-csatlakozási népszavazás igen-je pont ilyen kisebbségi alapon történt. A szavazásra jogosultak száma 8 042 272 fő 100%. A megjelentek száma 3 669 252 fő 45,62%.)

A konklúzióm az, hogy a judeonácikkal (és a bűnöző cigányokkal, és a többi bűnözővel) békében élni nem lehet, mert nem hagyják, csesztetnek mindenkit és szemétkednek mindenkivel; kárt okoznak: kétlábú, laposkörmű kártevők, és így vagy úgy meg kell hogy szűnjön a kártevésük. A csótányok is csak átmenetileg dönthetik el, hogy mi legyen a konyhában. A félmunka nem ér semmit, utána csak megint elszaporodnak, úgyhogy csak egy jó megoldás van, a probléma végleges megoldása – és egyre többen jönnek rá erre a természettörvényre – és arra is, hogy nem igazán jó, összességében sem, ha a csótányok győznek.

Cenzúráz a zsorigo

Ahol a judeonácik száma nem nulla, ott „egyéb” hiba van.

Végül egy megszívlelendő és továbbadanó:

Az USA kormányai által Latin Amerikában alkalmazott felforgatási módszerek jelentek meg Magyarországon!
2014. december 3., 17:25
Barack Obama, André Goodfriend, John McCain és az USA kormánya részére is
Levél az otthoniaknak egy Kanadában élő magyartól.
LATIN-AMERIKA hatásos védekezési módszerei a Goodfriend féle ügyekkel szemben !
Az USA kormányai által Latin Amerikában alkalmazott destabilizációs módszerek kezdenek megjelenni Magyarországon.
Ennek alapján a “puha szakasz” végéhez közeledünk, vagyis jósolható a “kemény szakasz” kezdete. Hogyan alkalmazhatják a magyarok Latin Amerika sikeres védekezési mechanizmusait, amelyet az elmúlt 15 évben fejlesztettek ki?
Kedves Bogár László, Szaniszló Ferenc, Drábik János és Varga István, azért címzem Nektek ezt a levelet, mert Ti vagytok abban a pozícióban, hogy a következő információkkal érdemben valamit kezdjetek. Mint tudjátok hosszú évek óta kollégáimmal Latin Amerikában tevékenykedünk, főleg Venezuelában.
Kinti kollégáim ugyanúgy ahogy Ti, magasan képzett hazafiak, 50 – 65 év közötti habilitált egyetemi tanárok, akik nem egy esetben Európában és az USA-ban tanultak jó nevű egyetemeken.
A közelmúlt magyar eseményei kapcsán (Goodfriend globálnyik által látogatott “spontán tüntetések”) okán a következő véleményük alakult ki: Magyarország most szembesül azzal amivel Venezuela (majd pedig az egyre inkább tömbösödő Latin Amerika) kb. 15 éve Chávez hatalomra kerülésével szembenézett.
1. Őket is, ahogy a Magyarokat is most, eleinte lelkileg sokkolta Amerika pszichológiai hadviselése.
2. Akármilyen jelentéktelennek tűnik, de először is hozzá kellett szoktatni a társadalmat ahhoz, hogy ne imádják tovább az USA “jóléti” bálványt és az “amerikai álmot”, amelynek legfőbb populáris támasza a televíziós sorozatok, termékreklámok (nagy autók, nagy házak, stb.) és a hollywoodi álomgyár. Ennek keretében rengeteg televíziós riport született, amely bemutatja a valódi szegénységet és küszködést az USA-n belül, amelynek vajmi kevés köze van az “amerikai álomhoz”.
3. Miután az USA “soft power”-ét realizmussal aláásták, utána már sokkal könnyebb volt az emberekkel elfogadtatni azt, hogy nem kell komolyan venni a nemzetközi médiában az USA “24óra /7 nap (állandóan) ” zajló elegáns öltönyös fehér házi “erkölcsi ítéleteit”.
4. Jól használták az USA ellen a humor fegyvert. Ezen a videón a 6. perctől parodizálják Barack Obamát. Ugyanerre a mintára Magyarországon is paródiákat kell gyártani ahol Obama, Goodfriend, esetleg Soros és mondjuk Gyurcsány és Bajnai megbeszélik, hogyan fognak forradalmat kirobbantani tüntetések révén.
A humor és nevetségessé tétel az egyik leghatásosabb fegyver az USA tekintélyelvű nyomása ellen, nagyon jól hat a lakosságra, feszültség oldó és többet ér a magasröptű fejtegetéseknél. Az ECHO TV ezt megteheti !
Az USA keményen épít arra hogy a magyar politikusok és a média kellő súllyal és tekintéllyel fog nyilatkozni a Goodfriend ügyben ami persze az ő malmukra hajtja a vizet.
Az nem baj, ha komoly emberek nyilatkoznak az eseményekről, de nem mindegy hogy milyen hangulati és “nem verbális körítéssel”.
Kerülni kell a “komoly” és a “világvége” hangulatot. Humorral és lazasággal bagatellizálni kell az ügyet!
5. Latin Amerikában az USA által pénzelt “civil szervezetek” workshopokat és szemináriumokat szerveznek egy “soft coup d’état ” vagyis egy puha államcsíny szervezéséhez.
Ennek egyik eklatáns példája a Washingtoni székhelyű WOLA szervezet, amelynek angol nyelvű honlapjáról le lehet tölteni egy oktatási anyagot arról hogy hogyan kell megbuktatni puha módszerekkel (Pl. Goodfriend féle tüntetések) a fennálló államrendet a nem engedelmeskedő latin amerikai államokban.
A WOLA angol nyelvű honlapján hozzáférhető a spanyol nyelvű oktatási anyag. Szaniszló Ferenc, aki Latin Amerika szakon végzett az MGIMO-n, érteni fogja. Az anyag javaslatai pontról pontra tetten érhetőek Budapesten is! Latin Amerikában az állami portálok részletesen foglalkoznak az USA által bevetett 4-dik és 5-dik generációs hadviseléssel (magyarázat angolul).
6. Tekintettel arra, hogy a hazai tüntetések alatt lassan megjelenik a tettlegesség, fel kell készülni a kemény szakaszra – ezért nem szabad benne résztvenni!!!
A kemény szakasz kezdete a “táncba vihető” társadalmi csoportok segítségével történik úgy, hogy első lépésként házilag elkészíthető fegyverekkel (Molotov koktél, autó gumikat kiszúró jancsiszög gyártás, vállról indítható vas csőből fabrikált gránátvető, utcai barikád emelés) segítségével radikalizált erőszakos sejteket hoznak létre, akik tervszerűen lebénítják először a fővárost majd pedig az országot.
Magyarországon ezek a célcsoportok az életkori sajátosságai miatt a lobbanékony naiv diákság, valamint a devizahitelesek esetleg radikalizálódó része.
Ez utóbbi kapcsán, ha a deviza indexált hiteleket a kormány nem tudja megoldani, akkor a már létező pl. Kásler Árpád féle kemény mag radikalizálódhat és cél báb – csoportjává válhat a CIA-nak.
A kemény szakasz vége a részben külföldről importált, lehetőleg az ország nyelvét anyanyelvi szinten beszélő profi zsoldosokból álló paramilitáris vezetők megjelenése, akik helyi bűnözőket irányítanak! Ez utóbbiak nálunk vélhetően az In-Kal Security típusú fegyverviselési engedéllyel rendelkező őrző védő Kft.-ék lesznek.
7. Mindezt persze a CNN és a nyugati sajtó, mint “szabadságharcot” tálalja majd. A nyugati főáramlatú portálokon mint például a yahoo, már sorra jelennek meg az olyan belinkelt oldalak, amelyek angol nyelven azt hirdetik, hogy Magyarország veszélyezteti a NATO-t, valamint, hogy Magyarország a következő Ukrajna. Ez a világközvélemény megdolgozásának a forgatókönyvszerű kezdete.
8. Az MTVA a maga 400 milliárdos büdzséjével nem közöl idegen nyelvű ellen híreket a portálján, nincsenek idegen nyelvű TV műsoraink sem, amelyek keringhetnének az interneten. Ez egy súlyos hiba!
A Latin Amerikai Államok szövetsége létrehozta az 5 kontinensen 1 milliárd embernek angol és spanyol nyelveken adó TeleSUR globális adót a CNN és társai megtörésére. Sikerrel!
9. A Latin Amerikai Államok nem egyedül tesznek média nyilatkozatokat. Argentína, Bolívia, Ecuador, Venezuela, Brazília és számos más állam első számú vezetői, de minimum külügyminiszterei, közösen szoktak ellen nyilatkozatokat tenni a Goodfriend féle ügyekben. Térségünkben is az elérhető legmagasabb szintű közös média fellépés szükséges, és mindig abban az országban, ahol a jelenség megjelenik.
10. Ne számítsanak arra a magyarok, hogy ez a nyomás abba marad. Nem fog! Latin Amerikában egyidejűleg több országban 15 éve folyik megállás nélkül az USA puha és néha igencsak kemény agressziója.
Kérünk, hogy feltétlenül add tovább!!!


1. oldal az összesen 1 oldalból1