Bejegyzések 2014. november hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A feldobott érme, ezer, és e feletti dobásból mindig 50-50% eséllyel érkezik?

2014. november 29., szombat

Ezt olvastam ma: „Ha egy érmét feldobok, vagy fej lesz, vagy írás, 50-50%. Ez a valószínűség nem lesz 20-80% vagy bármi más, csak mert nem ez az első dobásunk.
Egy kis mindennapi logikus gondolkodás… hogy a fej vagy írás fontos kérdésében ne tudatlanul haljanak meg az emberek, logikailag levezetem, hogy miért nem 50-50% az arány és az esély – tehát hogy nem 500 fej, 500 írás az arány ezerből – és aki át akar menni „brit tudósba”, kipróbálhatja a gyakorlatban is.
A valóság (avagy a helyzet) az, hogy az érme egyik oldalán nem ugyanaz az ábra van az egyik oldalon, mint a másikon. Az egyszerűség kedvéért vegyük úgy, hogy a két képet maratással állították elő; mivel a két kép nem csak képileg nem azonos, hanem a lemaratott anyag arányában, és ezzel súlyában sem, az érme, mint idom szimmetriatengelye nem esik egybe az érme súlypontjával (az alátámasztási ponttal, ahol az érme egyensúlyban van). Ez pedig így olyan hatású, mintha az érme egyik oldalára felragasztottunk volna egy súlyt, „cinkeltük” volna, és az érme persze hogy többször esik úgy, hogy a súlyosabb rész van alul. Minél nagyobb a dobásszám, az idom szimmetriatengelye és a súlypontja közötti eltérés annál precízebben érvényesül, és teszi ezt megismétlődően és megismételhetően, és ezzel ki is elégíti a tudomány követelményét a megismételhetőségre vonatkozóan.
Akinek van hozzá kedve, dobjon 10 db ezer dobásos szériát, és számoljon; a tíz szériában tíz esetben ugyanolyan irányú aszimmetria lesz az esélyeket illetően.
Mihelyt olyan érme lesz forgalomban, ahol mindkét oldalon egyforma a „lemaratott”, azaz a hiányzó anyag súlya a létező legpontosabb mérleggel mérve, akkor következhet a nagyszériás pénzfeldobó teszt, hogy így megvan e az 50-50% – és annak a felismerése, hogy egyáltalán nem könnyű olyan érmét készíteni, ahol a szimmetriatengely és a súlypont maximálisan egybeesik, és nincs kimutatható különbség – ha már a tökéletességről van szó, és elektronmikroszkóppal atomokat számolunk… és lehetőleg vákuumban történjen a kísérlet, hogy az érme két oldala közötti eltérő légellenállás se zavarjon be.

Magyarország 2014: vörösök a narancsvörösök ellen

2014. november 19., szerda

Van most ez az izé, harag napja – ja nem, a közfelháborodás napja – mindegy, a minta közel-keleti. A címben pedig a lényeg: most a vörösök vannak a narancsvörösök ellen, 2006-ban pedig a narancsvörösök voltak a vörösök ellen. 2006-ban volt helybenjárás, parkolópálya és vakvágány, ami a valódi rendszerváltás helyetti dolgokat illeti. 2014-ben mi lesz? Ugyanez.
A forradalom olyan, mint a bicikli: ha nem megy előre, felborul.” Az idézet a „Jákob rabbi kalandjai” című fergeteges vígjátékból való, Louis De Funesszel a főszerepben, és Slimane (Szlimán), az arab forradalmár mondja ezt 24:15-nél. Eddy Merckx országúti kerékpárversenyzőre tippel forrásként Funes, az egyik arab ellenforradalmár pontosít, „nem, Che Guevara”.
Már 1973-ban is dúlt az araboknál a forradalom,, és még állt a két WTC-torony.
Akkor még a Nyugat fénykora volt, most pedig az alkonya van; és ezt az alkonyt a fénykorban alapozták meg.
Ha a forradalom nem halad, akkor eldől, mint a bicikli; és nem a javadra dől el.
Valamint, volt még „a hatalom annál van, akinél a puska” (Mao Ce Tung) 23:30-nál.
2014 végén is szájtépés és hőbörgés van; ettől nem dől meg a rendszer, csak egy kicsit megrogyik.
Azt az illúzióját pedig mindenki gyorsan veszítse-felejtse el, hogy ebből valódi rendszerváltás lehet. Miért nem lehet? Azért, mert a többség nem azért ment az Országház elé, hogy valódi rendszerváltás legyen, hanem azért, hogy váltás legyen a közpénzek ellopásban.
Che Guevara, CCCP, Demszky, “Fasiszták, haza!” – Orbán ellen tüntettek Ábrahámék a Kossuth téren (kuruc.info)
(…) “Fasiszták, menjetek haza!” – Ezt kiabálták egy 10-15 fős csoportra a szervezők és több tüntető is. A kérdéses, láthatóan összeszokott társaság együtt érkezett, és azt skandálták, hogy „Egyik kutya, másik eb! Rendszerváltást!”. Ezután elvegyültek a tömegben.” (…)
Tehát aki igazat mond – egyik kutya, másik eb – és (valódi) rendszerváltást akar, az fasiszta.
Az origo által több tízezresre becsült tömegből 10-15-en akartak valódi rendszerváltást, és őket is elküldték onnan…
Legyen mindenkinek világos, hogy miről van szó valójában. Nem valódi rendszerváltásról van itt szó, hanem arról, hogy a vörös bagázs újból hatalomra akar kerülni; a rendszer (az új világrend) marad ugyanaz, csak a nevek változzanak a húsosfazék mellett. A demokratikus cirkuszhoz kell egy ellenzék is, ugyanabban az új világrendben, és ez az ellenzék most szerepváltást akar.
Én persze nem leszek hasznos idióta, hogy ezért közéjük álljak. A valódi rendszerváltás pedig általuk elérhetetlen, értelemszerűen.
A (zs)index pedig ugyanezen témában maszatol, és félrevezet:
Ilyen, amikor a dühös tömeg egyedül van (index.hu)
(…) És az hétfőn egyértelműen kiderült, hogy most könnyű ezzel utcára vinni tömegeket. Gyakorlatilag bárkinek.
Ha végigvesszük, hogy kik, miért és kiket visznek az utcára, akkor már meg is dől az állításuk-következtetésük. Kiket? Csak az Orbán- és Fidesz-KDNP-elleneseket. Százalékos arányban milyen ezeknek az –elleneseknek az összetétele? MSZP, DK, Demszky, a „liberálisok” a többségi összetétel, és ez meghatározza a többség utcára vivőjét is: liberális többséget liberálisok visznek az utcára, értelemszerűen.
Mozgolódás van a baloldali lövészárokban…
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem és tőlem mind a két lövészárok idegen; és abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy kevesen vagyok, mert a többség beállt valamelyik lövészárokba; és mert ez így van, két dolgot tehetek, egyrészt szemlélődhetek és következtetéseket vonhatok le a két lövészárokkal, és a tevékenységükkel kapcsolatban, másrészt pedig megkereshetem azon keveseket, akik egyik lövészárokban sincsenek, és valódi rendszerváltást akarnak, tehát olyanok, mint én.
Milyen forradalom és valódi rendszerváltás van most az utcán? Semmilyen.
Így viszont, tudni róla, igen, részt venni benne, nem.

Frissítés:
Azokra az újságíró-ügynökökre, akik így vagy úgy megpróbálják maximalizálni a hasznos idióták számát, pl. megkérdőjelezik, hogy valóban a baloldali pártok, és az embereik vannak-e a „civil” tüntetők mögött (igen, valóban, görög van a falóban), nem akarok sok szót vesztegetni. Ilyenek is vannak, kész. Pártelnökök nem fognak színpadra állni, mert az elriasztó hatású, úgyhogy az embereik, a strómanjaik, a szimpatizánsaik, a pártközeliek állnak ott. Ez 2006-ban is így volt, valamivel profibb módon kivitelezve a mostaninál.
Ami ennél érdekesebb, hogy lesz-e Magyarország „második Ukrajna”? Egy Viktort a szomszédban már megpuccsoltak tüntetések által . Ukrajnában 2004-ben kezdődött a narancsos forradalom, 2013-ban pedig a vérnarancsos; Magyarországon 2010-ben volt a narancsos fülkeforradalom, tehát 9-10 év múlva esedékes a vérnarancsos, ugyanezen forgatókönyv és idővonal szerint. Ukrajna maffia-állam, Magyarország Maffidesz-korrupt állam… Vannak hasonlóságok – de különbségek is. Például az ukránok többsége még hisz abban, hogy az EU és a NATO jó dolgok; a magyarok többsége már nem hisz ezekben, tehát a magyar többséget ezekkel nem lehet csábítani-hülyíteni. Másik nagy különbség, ha a Maffidesz megbukik, akkor második erőként a Jobbik következik hatalmon, és nem valamely baloldali judeonáci formáció. Van-e kétszázezer „liberális” szavazó? Nincs; és nem is lesz. Magyarországon judeonácikat hatalomra juttatni csak judeonáci megszállással lehet. A Maffidesz igaz hogy lop-csal-hazudik, viszont a külpolitikájában beállt a Nyugat-Kelet egyensúlyra, és ez Magyarország számára jó, és az utánuk következők is ilyen vagy hasonló külpolitikát kell hogy folytassanak. A Maffidesz igazából csak ellenzéknek jó belpolitikailag, ott tudnak jókat mondani; hatalomra kerülve viszont legalább olyan rosszak, vagy rosszabbak, mint azok, akiket ellenzékből kritizáltak. Csak a nép többsége legyen már olyan bölcs, hogy soha többet nem választja meg a Maffideszt kormánynak. Lennie kell jobbnak.
Tehát, Magyarország útja elvileg lehet akár „másol-beilleszt Ukrajna 2” is, de nem valószínű, hogy az lesz az útja. Ez még nem megnyert és nem elvesztett játszma, sok minden történhet, van hozzá mozgástér, hogy mi legyen a végállapot, stabil és jól működő ország, vagy polgárháborúba süllyedt ország, mint az elrettentő példaként szereplő Ukrajna. Az alapprobléma, hogy Ukrajna maffiaállam, Magyarország pedig egy korrupt, lopós ország, ami a többséget illeti. Márpedig demokráciában többség dönt, és hasonló hasonlót választ. A kulcskérdés az erkölcsi, szellemi és empátia-szint, és hogy kik vannak hatalmon az adott emberválasztékból – a többi csak vergődés az ilyen-olyan forradalmakkal és háborúkkal, és ezek ténylegesen csak annyit érnek, amennyire megoldják az említett alapproblémát. Viszont az alapprobléma megoldására egy logikailag jó rendszer és az oktatás sokkal jobb, eredményesebb, hatásosabb módszer.
Alapprobléma, hogy bűnözők irányítják a Nyugatot, és Ukrajna is jól beleillik ebbe a sorba – úgyhogy Oroszország katonailag elveszített egy pufferállamot, társadalmilag viszont megszabadult egy élősködő államtól, ez az érem másik oldala.
Magyarországon lassú változások történnek – néha idegesítően lassúak, viszont legalább a rossz dolgok is lassan történnek, és így több idő van a kivédésükre – csak a globális játszmások ne lépjenek valami gyorsat; és pontosan erről van szó: az USA és az EU olyan szinten szól bele Magyarország életébe, mint a gyarmattartó a gyarmatéba. Mi Magyarország érdeke? A függetlenség és a semlegesség. Ez ebből is kiderül, és egyre többen értik meg, hogy Magyarország számára nincs ennél jobb külpolitikailag. Magyarországon belpolitikai okok miatti gyors és nagy változásokra nem kell számítani. A probléma az, hogy az USA globális játszmái miatt és -által egyik napról a másikra kitör a harmadik világháború, és arra reagálni kell, és gyorsan; a Maffidesz által vezetett Magyarország nyilván kelletlenül, de teljesíti az EU és NATO-tagságból eredő teljesítendőket, és felvonulási terület lesz és átvonul rajta a front, és közben olyan az érzés, mint két utcai banda harcába keveredett civilé.
Magyarországnak hogyan lehet ezt elkerülni? Van egy földrajzi helyzetből eredő adottság, és csak ezen a kötött mozgástéren belül lehet cselekedni, hogy Magyarországot minél kevesebb kár érje, és végül a győztes ne rajta verje el a port. Semleges ország, jó szomszédi viszonnyal és mindenkivel jó kereskedelmi kapcsolatokkal, ez a legjobb. Ebből a helyzetből nem lehet jobbat kihozni, rosszabbat viszont számos módon igen. Tehát Magyarország ne csatlakozzon egyik nagyhatalomhoz sem, ne kötelezze el magát, és ne is ugráljon; mert a kiálló szöget be kell verni, és be is verik, van hozzá „kalapácsos ember”.

Európa méltó helye az új világrendben

2014. november 19., szerda

Ez valami szabadkőműves értekezés? Nem, ez Orbán Viktor 2014. november 18-i kinyilatkozása.
Orbán: Felértékelődik a barátság a nehéz időkben (index.hu)
(…) „…legyen végre egység és európai akarat, hogy út is legyen, amelyen haladva Európa elfoglalhatja méltó helyét az új világrendben.
Orsós-Olstein Szélkakas Viktor bepörgött, és minden érdekcsoportnak azt mondja már, amit azok hallani akarnak, haladási irány pedig nincs – illetve a grazi pszichiátria. Nehéz idők? Szarban vannak a szabadkőművesek? Putyin és a Kelet megakadályozta a nyomulást? Sőt, vissza is üt, szankciókra szankciózik?
Ezek szerint szóltak neki a gazdái, hogy tüntesse ki ezeket a szabadkőműves elvtársakat, és ő persze nem mondott nemet, csak épp a beszéde lett stílszerű, az alkalomhoz illő. A titoktartás pedig már nem is kell.
Európa méltó helye az új világrendben: a történelem szemétdombján, az egész „új világrenddel” (new world order, NWO, Novus Ordo Seclorum) együtt.
Utóbbiról már magyarul is van egy rövid szócikk a w(zs)ikipediában:
Novus Ordo Seclorum” (hu.wikipedia.org)
Erről van szó, ez a lényeg.
Putyin: Amerika befolyása alá akarja vonni Oroszországot, de nem fog sikerülni (kuruc.info)
Vlagyimir Putyin azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy az uralma alá akarja gyűrni Oroszországot, és figyelmeztetett, ez nem fog sikerülni.
(…)
Az „új világrend” egyidős a judaizmussal, úgyhogy alig frissebb az egyiptomi múmiáknál. Az új világrend a judaista világuralmi törekvés mai társadalmi és technikai helyzethez aktualizált és konkretizált megvalósítása.
Az eldöntendő kérdés: ki hova tartozik? Nyugati világrend, vagy Keleti világrend? Akinek jók az ösztönei, azok tudják, hogy a Keleti világrend életképesebb és erkölcsösebb, mint a Nyugati. A Nyugati az új Szodoma, ahol szenvedélyes csókkal köszöntötte feleségét a katonalány. (www.origo.hu) Spártában is volt buzulás – és nem is maradt fenn.
A világ színes; viszont ha fekete-fehérre redukáljuk, akkor a Kelet a fehér oldal, a Nyugat a fekete, a fekete királyával.
Az új világrendesek jelenleg technikailag jobban állnak, mert az uralkodók hajtják a modernkori rabszolgáikat, mint Zinger a varrógépét.
Ki melyik oldalon van a nagy sakktáblán logikailag és fizikailag? – ha nincs harmadik oldal, ahonnan páholyból lehet nézni a meccset?
Világos, hogy egy sakktáblán csak két oldal van; tehát, fekete a királyod, vagy fehér a királyod? Melyik seregbe tartozol?
Na jó, legyen harmadik oldal is, és harmadik dimenzió: készségfejlesztő sakkpartit tekinthetnek meg a földönkívüli érdeklődők a XXI. századi Föld bolygón, ahol „különös világba csöppen a látogató. Egy mesevilágba, ahol a Sakk palotában a sötét és a világos király uralkodnak, a városlakók pedig maguk a sakkfigurák. A gyalog, a vezér épp olyan életet élnek, mint mi, a napot egy frissítő Sakk-sétával indítják, majd bevásárolnak, vagy étterembe mennek, ahol sakktallérral fizetnek. S miután minden fontos teendőt elvégeztek, találkoznak a barátaikkal, együtt játszanak, bújócskáznak, rejtvényeket oldanak meg.
Az (zs)index már fel is tette a nagy kérdést, úgyhogy összevontam a címbeli témával, mert minden út ide vezet:
Keleten vagy Nyugaton legyen Magyarország? Válasszon!” (index.hu)
(…) Nagy Kelet–Nyugat-barométerünkkel most eldöntheti, hogy Obama vagy Putyin, Peking vagy Brüsszel, hamburger vagy döner, Mercedes vagy Lada! Hogy az Európai Unió lett az új Szovjetunió, vagy inkább ruszkik, haza! (…)
Mert Magyarország mostanában forgóajtó Kelet és Nyugat között.
Mostanában?! Na igen, eddig kompország volt. A forgóajtó és a szélkakas viszont gyorsabb. Ma kihez tartozunk, és ki az ellenségünk? Ha kedd van, akkor Brüsszelhez… (vö. „Ha kedd van, akkor ez Belgium” www.port.hu).
(Zs)indexék nem bírták ki, hogy ne csaljanak, a Kelet oldalán illusztrációként Lada helyett egy lengyel Zsuk van, és a lengyelek most a Nyugat. Egyébként pedig, ahol a zsidók-judeonácik-szabadkőmüvesek-háttérhatalmak vannak, ott én nem akarok lenni, mert ezek mindent lerohasztanak, mivelhogy két dologhoz értenek igazából a Nyugati világ jelenlegi urai, az egyik a hatalommegszerzés, a másik a mindent lerohasztás – és lesz rothadt gyümölcs és kukacos cseresznye, és lassan de biztosan (végül egyre gyorsabban) minden tönkremegy, ami az irányításuk alatt áll.
A Nyugat alkonya, és hogy a Nap keleten kél és nyugaton nyugszik, az nem mese, ez a valóság.

Katolikus orvosok szerint kenyai nők milliói kaptak antibébi oltást a tudtukon kívül az ENSZ-től

2014. november 13., csütörtök

Ez már a negyedik, oltással foglalkozó blogbejegyzés…volt autizmust okozó oltás, ebola-oltás, az ANTSZ oltás-kampánya… és most az, hogy kenyai katolikusok szerint a tetanusz elleni védőoltásból kombinált oltást csinált az ENSZ, és „elfelejtették” közölni, hogy mi benne a másik rész.

Millions of Kenyan Women Given Vaccines Laced with a Sterilant
Kenyai nők milliói kaptak olyan védőoltásokat, amibe sterilizálót kevertek

‘A mass sterilization exercise’: Kenyan doctors find anti-fertility agent in UN tetanus vaccine” (www.lifesitenews.com)
„Tömeg-sterilizálási gyakorlat”: kenyai orvosok termékenység-elleni hatóanyagot találtak az ENSZ tetanusz elleni oltásában
Röviden összefoglalva a hírt, kenyai katolikus püspökök azzal vádolnak két ENSZ-szervezetet, hogy tetanusz elleni oltás fedezete alatt lányok és nők millióit sterilizálják, a kenyai kormány támogatásával.
A kenyai katolikus orvosok szervezete nyilatkozatot adott ki, amely szerint egy vetélést okozó antigént találtak abban az oltásban, amellyel a WHO és az UNICEF 2,3 millió kenyai lányt és nőt beoltott. Ez 5 darabos oltás-sorozat, amit csak nőknek adnak, 15 éves kortól. 6 mintát szereztek az orvosok, amit dél-afrikai laborokba küldtek, ahol kimutatták ezekben a HCG (Human Chorionic Gonadotropin) antigént. Ez egy terhességi hormon, ami ellen – oltásban adva – antitestek lépnek működésbe a szervezetben, és később a terhességnél már a saját HCG ellen is akcióba lépnek az antitestek, és ez vetélést okoz.
A kenyai kormány persze mindent tagad. A katolikusoknak viszont mi okuk lenne hazudni? A kormánynak viszont van rá oka.

Kenyan gvmt launches probe into claim UN is using vaccines for ‘mass sterilization’ “ (www.lifesitenews.com)
A kenyai kormány mintavételbe kezd abban az ügyben, hogy az ENSZ oltásokat használ „tömeges sterilizáláshoz”

A birth control vaccine is on the horizon for family planning.” (www.ncbi.nlm.nih.gov)
Születésszabályzó oltás a láthatáron a családtervezéshez
(…)
Vaccines for control of fertility are likely to have an important impact on family planning methods. They are designed to act by mobilization of an internal physiological process and do not require external medication on a continuous basis. A number of birth control vaccines are at different stages of development, the most advanced being a vaccine inducing antibodies against human chorionic gonadotrophin (hCG). This vaccine consists of a heterospecies dimer (HSD, beta hCG associated with alpha-subunit of ovine luteinizing hormone, beta hCG:alpha oLH) linked to tetanus toxoid (TT) or diphtheria toxoid (DT) as carriers. The vaccine has recently passed an important milestone; it has completed the first leg of phase II efficacy trials. Women of proven fertility leading active sexual life were protected from becoming pregnant at antibody titres > or = 50 ng of hCG bioneutralization capacity per ml. This vaccine has previously been demonstrated to be reversible in its effect. It is free from any notable side-effects on endocrine, cardiovascular and other body functions. Ovulation was not disturbed and menstrual regularity was maintained. A logistic disadvantage of the present vaccine is the requirement for multiple injections. This is expected to be overcome by encapsulation of the requisite doses of the vaccine in biodegradable microspheres, which could be given at a single contact point for sustained antibody titres lasting over a year. A live recombinant vaccine has also been made that elicits high anti-hCG titres in monkeys for nearly 2 years following primary immunization and a booster at 8-9 months.
(…)
Itt indiai orvosok leírják, hogy ez milyen jó módszer terhesség ellen, nem kell semmilyen műtét, és mellékhatások sem ismertek, csak az a hátránya, hogy többszöri oltás kell, 8-9 havonta emlékeztető, de ezt ki lehet váltani kapszulával, tapasszal…
Az viszont nem mindegy, hogy önként, vagy a tudtukon és szándékukon kívül lesznek-e sterilek, akik kapják.

Itt pedig a másik oldal, szerintük ez egy hamis városi legenda. Lehetnének akár Bill és Melinda Gates strómanjai is… Az urban legends oldalakat zsidók szokták csinálni, és úgy néz ki, ez most sincs másként. Nem oltásos, kb. zsidómentes eseteknél már egy bizonyíték is elegendő nekik, hogy „igaz”-nak minősítsék az állítást, viszont ha oltásokról van szó, ott körömszakadtáig „hamis”-at írnak; látszik, hogy zsidó szempontok szerint minősítenek. Valamint azt a látszatot keltik, mintha valami komoly minősítő szervezetről lenne szó, nem pedig néhányak magánvéleményéről. Persze ha mellékelnének a témákhoz egy szavazást is… de nem teszik – mert akkor hova lenne az ő véleményvezérségük? Így viszont megmondják a kósert minden naiv embernek.
Nekem persze mondhatják, mert én már régóta a tutit, a frankót, a zihert, az igazat választom – vagy ha ez még nem dönthető el egyértelműen, akkor a nagyobb valószínűségűt.

Disease” (www.snopes.com)
Betegség

Bad Medicine
Rossz gyógyszer

Fraught Shot
Mást is magában rejtő, „trójai faló” injekció

És ami a „lexebb” a magyar vonatkozást illetően, hogy ezeknek a híreknek a megjelenése a magyar főáramlat-médiában egyenlő a 0-val.
Amiről nem beszélünk, az nincs is. Csernobil sem volt, egészen addig, amíg a svédek észre nem vették, és hangot nem adtak az észrevételüknek.

A politikai haladási irány: kifelé a gödörből

2014. november 9., vasárnap

Az értelmesek tudják, hogy az MSZMP „rendszerváltás” címszó alatt kettévált, az egyik ága lett az MSZP és szatellit-körei, a másik ága a Fidesz, és szatellit körei, aztán egymást váltogatva szétlopták az országot – és ahogy ezt Wass Albert leírta a „Patkányok honfoglalása” (kuruc.info) című meséjében, miután már mindent elloptak, felhasználtak és felzabáltak, most már ott tartanak, hogy egymást marják.
A Fidesz feldobott egy magas labdát az internetadóval – amit 6 éve, amikor ez még MSZP-kezdeményezés volt, csípőből „szétlőttek” az érveikkel, most azt akarták bevezetni, még brutálisabb formában. Aztán jött a másik magas labda, hogy ÁFA-csalásokkal annyit és olyan mohón loptak, hogy az már amerikai cégek érdekét is sértette, és ebből lett néhányaknak az USA-ból való kitiltása, és a botrány; persze itt is csak az egyik bűnöző osztja a másikat, a háborús bűnös zsákmányszerző a korrupt tolvajt – de ez már a helyzet javulása, és a megoldás iránya: ha a bűnözők lenullázzák egymást, az tökéletes. Akkor már csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen hatalmi vákuum, és hogy a lenullázás alkalmával ne kerülhessenek hatalomra más megmaradt bűnözők.
Stephen Harper kanadai judeonáci miniszterelnök is megkapta a virtuális sallerét Kínában, ahol egy kémkedő kanadai házaspárért lobbizott, és amire az volt a kínai válasz, hogy „Kínában minden a törvények szerint működik”, és ebben tartalomként benne van az is, hogy nem fekszenek le a judeonáciknak, nem hagyják, hogy ők irányítsák Kínát.
A judeonácik elérték a terjeszkedésük határát, és Magyarország és a világ nagy része kifelé tart már a judeonácik által ásott gödörből.
A judeonácik Európában most Ukrajnára koncentrálnak, és ott nincs is semmi javulás, hanem kötélhúzás és területi marakodás van, közben halnak az emberek, a józan ész pedig már rég elment onnan, mert ha lenne ott kellő mennyiségű józan ész, akkor nem csinálnának ilyet. Ukrajna beleragadt a polgárháborúba. A judeonácik ehhez értenek, beleragasztani fejletlen agyú népeket azon polgárháborúba, ami a judeonácik által jött létre; destabilizálni, és destabilizált állapotban tartani, és a rosszból a legrosszabbat csinálni; Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria, Ukrajna… Iránnal is megpróbálkoztak, de nem jött össze nekik, Oroszországba pedig remélem, hogy végleg beletörik a bicskájuk.
A mai ózdi Jobbikos kétharmad is inkább a politikai haladás iránya (rövidebben: a momentum) miatt történelmi esemény, ahol az első választáson a Jobbikos polgármester-jelölt nyert 66 szavazattal, ezt a Fideszes jelölt megóvta, és ebből lett ma felfelé kerekítve kétharmados Jobbikos választási győzelem. Már a nép többsége is kezd kikupálódni, és nem szavaznak az MSZMP utódpártjaira, sem a judeonáci birodalmiakra – és ez a lényeg. A judeonáci birodalom egyértelműen a hanyatló szakaszába lépett. Az új idők szelét érzik is a (zs)indexes presstituáltak, és korrekten tudósítottak az ózdi szavazásról.
Ugyanezen a napon megszűnt az Együtt-PM szövetség; a judeonáci oldal osztódással szaporodik, és ez azért jó, mert egységben az erő, atomizálódásban a gyengeség.
Áder János viszont újabb csúcsra érkezett a judeonácik seggének nyalásában – és a (zs)indexes presstituáltak nem fűztek hozzá több kommentárt, mint amennyi a címben van: „Öt erős mondat Áder Jánostól”.
A (zs)indexen ilyet leírni, bárhol, bármikor, hogy „álbaloldali mesemondók”? Ez nem polkorrekt, hanem korrekt. Kocka-fordulat van ma.
Így viszont, mi a kérdés? A hogyan, és az időtartam. Olyan még sohasem volt, hogy egy hanyatló birodalom a hanyatló szakaszából ismét a csúcsra jutott volna, és most sem lesz. Nem mintha le akarnám becsülni az intelligens aljasokat, viszont természettörvényekkel akarnak szembeszállni.
Úgyhogy, jó nap ez a mai nekem és a hozzám hasonlóknak, a judeonáciknak pedig rossz.
A medve bőrére nem iszok, viszont, megelőlegezve a végeredményt, nyugodjatok békében, judeonácik; és remélem, több történelemismétlés már nem kell abban a témában, hogy mi a helyes – a helyes nézet, az életben maradás és az értelmes és jó élet útja.

A (zs)indexen mérve a politikai momentumot:
Vida Ildikó lemondásáért tüntettek” (index.hu)

A vonuló tömeg csendje az igazán ijesztő

Elsöprő győzelmet ünnepel az ózdi Jobbik

Megszűnt az Együtt-PM szövetség

Öt erős mondat Áder Jánostól

Rosszul sült el a kanadai miniszterelnök keleti nyitása

A judeonácik oltás-kampánya

2014. november 9., vasárnap

Az index és az origo nevű, judeonácik által üzemeltetett agymosoda-helyeken (vö. „tömegtájékoztatás”) vettem észre:

Rengeteg tévhit kering az oltásokról (www.origo.hu)
Új internetes oldalt hozott létre az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a védőoltásokkal kapcsolatos tévhitek eloszlatására. Az oldalon közérthetően foglalják össze a védőoltások hatásmechanizmusát, és kitérnek a várható mellékhatásokra is.

Összeesküvés-elméletek
A védőoltások következtében sok fertőző betegség ritkává, szinte ismeretlenné vált, az emberekben tévesen az a vélemény alakulhat ki, hogy a továbbiakban nincs szükség védőoltásokra, áll az ÁNTSZ közleményében. A valóságtól elrugaszkodott összeesküvés-elméletek jelennek meg az interneten, ezek kitalált tudósokra vagy éppen minden tudományos alapot nélkülöző nemzetközi kutatásokra hivatkoznak. Az írásokban csúsztatások, tárgyi tévedések vannak, és előfordul az is, hogy valós tényeket tüntetnek fel hamis színben. Rendszeres, hogy az egyes fertőző betegségek súlyos egészségkárosító hatását bagatellizálják, így próbálják befolyásolni a közvéleményt.

Új honlappal kampányol a védőoltások mellett az ÁNTSZ (index.hu)
Új honlapot indított az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a védőoltásokkal kapcsolatos tévhitek eloszlatására. Az internetes oldal célja, hogy felhívja a figyelmet az oltások fontosságára, ugyanis attól, hogy egy fertőző betegség ritkává, vagy szinte ismeretlenné vált, attól még a nem használt védőoltások miatt visszatérhet.

Az ÁNTSZ közleménye kiemeli, hogy Európa más országaiban tavaly több tízezer gyerek kapta el a rubeolát és a kanyarót a mellőzött védőoltások miatt, míg itthon 2002 óta nem fordult elő hazai eredetű kanyarós eset. „Az új, www.antsz.hu/oltasbiztonsag oldal közérthetően foglalja össze a védőoltások hatásmechanizmusát és kitér a várható mellékhatásokra, és azok gyakoriságára is” – fogalmaznak.
A tájékoztató oldalra az egyre terjedő oltásellenes nézetek miatt van szükség, melyek „súlyos egészségkárosító hatását bagatellizálják, így próbálják meg a közvéleményt befolyásolni.

A rengeteg tévhit egyike, és a legsúlyosabb, hogy nincs semmi baj az oltásokkal… és persze az oltás-gyártóknak, és az oltás-terjesztőknek, akiknek ebből van a pénze, nem az az érdeke, hogy ez kiderüljön.
Viszont megtudhattam tőlük, hogy az oltások esetében a „mellékhatás”-t átnevezték „oltást követő nemkívánatos esemény”-re (OKNE). Ha szerintük jobb a hosszabb változat, akkor legyen „oltás előtti kívánatos esemény” (OEKE) is. Mire gondolok ezzel? Például, hogy mindenki legyen tisztában azzal, hogy az adott oltás milyen tényleges kockázattal jár, és ne utólag kelljen rájönnie, hogy az egészséges gyermekét tönkretették, maradandóan károsították az oltással, és hogy az ilyen esetek milyen nagyságrendben történnek.
Én a korosztályomban egyetlenegy autista tüneteket mutató fiatallal sem találkoztam. Most viszont, 50-en felül, a húszon-harmincévesek között többel is, főleg nőkkel, és autistával és alkoholistával együtt élni, az a pokol, amiben minden résztvevő szenved, és az ilyen embereknek a házassági esélyük, és hogy legyen utódjuk, a nulla felé konvergál, úgyhogy ez is a kihalasztás egy módja, és addig is rossz az életük.

Ami megragadta a figyelmemet a szövegben: „valós tényeket tüntetnek fel hamis színben”. Tehát szerintük a valós tényeknek színe van, és vannak, akik ezt nem színhelyesen tüntetik fel. A falevél pl. valós tény, és színe is van, és ha valaki pl. kék színben tünteti fel, az hamis színben tünteti fel – de milyen a hamis színben feltüntetett oltás, szerintük? Vagy, ha szerintük bármit fel lehet tüntetni hamis színben, akkor pl. milyen színe van a fingnak?
Amíg nincs válasz erre, és a többi hasonló dolgaikra, addig csak maszatolás, ködösítés, mellébeszélés van a részükről. Ők olyat nem írnak le, hogy „részben valótlanságokat állítanak”, mert ezzel már a korrektséghez és pontossághoz közelítenének… Ebből is kiderül, hogy minek mi a célja.

A másik, és a fontosabb, az érem másik oldala: rendszeres, hogy az oltások súlyos egészségkárosító mellékhatását eltitkolják, így próbálják befolyásolni a közvéleményt. Mert nekik abból lesz pénz, az oltottnak pedig agykárosodás. Az agymosás már nem elegendő, az már egyre kevésbé hat; a fizikai agykárosítás viszont maradandó, és így sokkal hatásosabb.

Agymosás: „Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat fontosnak tartja leszögezni, hogy az oltással kapcsolatos kockázatok összehasonlíthatatlanul, nagyságrendekkel kisebbek annál, mint amit a velük megelőzhető súlyos fertőző betegségek, a szövődmények jelenthetnek.
Országos Epidemiológiai Központ
ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala
Hát hogyne, ott van pl. biligeci indiai példája, ahol az oltásai nélkül többen maradtak volna életben. A mérleg az, hogy az oltásokkal lett több a halott. A másik mérleg a nyugati: az oltás valószínűleg megvéd egy igen kis valószínűséggel előforduló betegségtől, viszont igen nagy valószínűséggel végleges agykárosodást okoz. Tehát, ha ilyen az oltás, akkor… a judeonácik kötelezővé teszik.

Van „oltásbiztonság” webhely is: www.oltasbiztonsag.hu Itt kapásból két dolgot lehet megtudni: 1.) hogy az ott levő információk kizárólag az ő tulajdonukat képezik, és 2.) hogy nem vállalnak felelősséget a webhely tartalmáért, és az esetleges károkért. Tehát azt állítanak, hazudnak ott, amit csak akarnak, és közlik, hogy nem vállalnak érte felelősséget.
Akkor ezek mennyire hiteles emberek, hogy a saját állításaikért nem vállalnak felelősséget? Viszont közben ugyanezek vindikálják maguknak az oltás-beadásokhoz való jogot, és az oltások kötelezővé tételéhez is.
Eddig úgy tudtam, hogy minden beszámítható embernek felelősséget kell vállalnia a dolgaiért, a cselekedeteiért; ezek szerint ők vagy nem beszámíthatók, vagy ők a józan észen és a törvényen felül állónak tekintik magukat, úgyhogy őket felelősségre kell vonni.
A legalapvetőbb dolgok közé tartozik, hogy mérleget kell vonni, ha két rossz esete áll fenn, hogy melyik a kisebbik.
Aki esetleg még nem olvasta volna el és nézte volna meg a másik két kapcsolódó blogbejegyzést:
Vigyázat, autizmusveszély is jár az oltással! (amerikai hír)” (www.life-univ.com)
Hogyan kapta el az ebolát a nulladik beteg?” (www.life-univ.com)

Hogyan kapta el az ebolát a nulladik beteg?

2014. november 5., szerda

Ez jó kérdés, sőt, kulcskérdés, lévén ez az, amit még mindig nem tud senki. A 2014-es járványnál valószínűleg egy kétéves guineai kisfiú Emile Ouamouno volt az első beteg, a patient zero, aki (nyilván a tünetek megjelenésétől számítva) négy nap alatt meghalt, 2013. december 6-án, és feltételezik, hogy állattól kapta el a betegséget. Aztán meghalt az anyja december 13-án, a fiú 3 vagy 4 éves nővére december 29-én, a nagymamája 2014. január 1-én. Aztán néhányan elkapták az ebolát a temetésen, aztán a kórházban az ápolók… és márciusban lettek értesítve nemzetközileg az orvosok, hogy járvány van.
Az ebola felfedezője, Dr. Peter Piot szerint ez példátlan – ilyen nagy számban, és három, aztán öt afrikai országra, és a nagyvárosokra is átterjedően, amit aztán széthurcoltak szerte a világban, ilyen még nem volt.
Scientist who discovered Ebola: ‘This is unprecedented’” (amanpour.blogs.cnn.com)
A tudós, aki felfedezte az ebolát: „Ez példátlan”
Nem csak példátlan az eset, hanem gyanús is; eleve az, hogy milyen „jó” helyen tört ki a járvány, három ország határának közelében, és mondhatni, „a vírus optimálisan választotta meg a helyet” a kitöréshez: „Az országnak már a járvány kitörése előtt is az egészségügy súlyos és katasztrofális állapotával kellett szembenéznie a pusztító polgárháború örökségeként. Csak minden 70,000 emberre jutott egy orvos (ez az országban összesen 50 főt jelent). Szeptemberben a CDC jelentette, hogy számos kórházat elhagytak, míg azok, amelyekben folyt gyógyítás, hiányoztak az alapvető felszerelések, vezetékes víz, gumikesztyű valamint fertőtlenítő eszközök. A WHO becslése szerint, Libéria kapacitása 1500 kórházi ággyal elmarad ahhoz, hogy megfelelően kezelni tudják a járványt. A számadatokból egyértelműen kiderül, hogy a járvány legsúlyosabban Libériát érintette, az áldozatok több mint fele ebből az országból származik.
Aztán, ebből következően is, a járvány mérete: eddig az volt a trend, hogy a fertőzöttek száma nem ment 500 fölé egyszer sem, és erre az 1976-os első fertőzés után 38 évvel megjelenik egy tizenöt-húszszoros nagyságú fertőzés, ami nem csak hogy elterjed Afrikában, hanem ki is kerül onnan, és még nem látszik a vége (2014. október 5-ig 8011 megbetegedést jegyeztek fel, amelyek közül 3857 végződött halállal (48,1 %-os halálozási arány)).
Éppenséggel azt várná az ember, hogy az idő haladtával egyre kisebb méretűek lesznek az ebola-fertőzések, de nem ez történt: ez a mostani eset felettébb jól sikerült… Az afrikaiak szokásai nem változtak meg, a tudomány pedig közben fejlődött… úgyhogy a kiugróan „jó” elterjedés alapján fennáll a szándékos elterjesztés gyanúja.
(tovább…)

Megoldandó problémák: judeonáci birodalom, globális felmelegedés, túlnépesedés

2014. november 2., vasárnap

Ezeket a filmeket gyorsan nézze meg mindenki még az idén, mert, ahogy kinéz, jövőre már luxus lesz, ártunk és kúrmányunk rosszvoltából.

Wake Up Call – Ébresztőfilm (magyar felirattal)

Azoknak, akik még alszanak. Azoknak akik már ébredeznek. Azoknak, akik azt hiszik, hogy a „Mátrix” csupán egy film és nem a valóság. Az „Ébresztőfilm” egy összefoglalása mindannak amivel már sokat foglalkoztunk és amiről már rengeteg minden jelent meg az oldalunkon is. A film egyfajta szintézise annak az őrületnek, melyet hol a demokrácia, hol a kommunizmus, hol a fasizmus mezébe öltöztetve kényszerítenek az emberiségre az Irányítók. Azok, akiknek a pénz már nem opció, mert a pénzt maguk „gyártják”, ezért a hatalom és a totális kontroll őrülete egyedül az, amely lázban tartja fantáziájukat. De ők nem valamiféle fantáziavilágban élnek, hanem egy nagyon kegyetlen valóság megteremtői. Ugyanakkor ne feledjük: mindez nem lehetne lehetséges, ha az emberiség nem a rabszolgaság tudati állapotának mély, kómás fázisában vegetálna. A rabszolgaságot sokan élvezik. A legtöbb földi ember számára ez a lételem. Miért is? Mert nem ismeri a valódi szabadságot. Azt hiszi, hogy a szabadosság egyenlő a szabadsággal. Az állandó negatív eredőjű energiák gerjesztése, egyenlő a változásra való vággyal. A valódi szabadság nem kívül születik meg. Nem hozza el tálcán senki nekünk. A valódi szabadság mi magunk kell legyünk. A valódi szabadság az Élet megtapasztalása. A Szeretet megtapasztalása. Mert ahol nincsenek rabszolgák, ott nincs rabszolgaság sem. Ahol valódi szabad szellemek élnek, azok nem egymás ellen, egymás kárára hanem egymással, egymás javára munkálkodnak. Egy más, egy teljesen más tudati dimenzióban.” (…)
2 és fél órás filmgyűjtemény, amiben van egy kakukktojás is – aki már felébredt, az úgyis kiszúrja, aki pedig még nem, annak még néhány filmet meg kell néznie…

A HATALOM MÁTRIXA (1-06-51)[JORDAN MAXWELL][MAGYAR FELIRAT][WWW.VALOSAG.NET]

Azt hiszem, előbb vagy utóbb, mindannyiunkban felvetődik a kérdés, hogy mindaz, amit látunk, amit tapasztalunk az életünk során, elképzelhető-e, hogy mindez valamilyen racionálisan kidolgozott terv része.
Ma már ugyanis látjuk, hogy mind a két pártot itt az országunkban gyakorlatilag ugyanazok az emberek irányítják, ugyanazok pénzelik mind a két oldalt.
És ma már persze azt is tudjuk, sok neves történész munkájának köszönhetően, akik egész életüket szentelték a kutatásra, csak hogy megmutathassák nekünk, hogy a világháborúk mindkét oldalát mindig ugyanazok az emberek finanszírozták.
Mint ahogy azt mondani szoktam: “Rendszer van a sok őrületben, ami itt a világban zajlik.”
Azt is tudjuk már egy ideje, hogy egyáltalán nem számíthatunk a vezetőinkre.
A vezetőink a mi félre-vezetőink!
Egy tudományosan kidolgozott forgatókönyvet követnek.
Megvannak a saját terveik.
És ezekben nem szerepelsz!
A háborúhoz pénz kell.
És szervezettség.
A világháborúkhoz világbankok szükségesek.
Nemzetközi Valuta Alap (IMF)
A fontos szakmáknak mind megvannak a testvériségi szervezetei.
Orvosoknak, jogászoknak, és így tovább, mind megvannak a saját Testvériségi Rendjei.
A bankszakmában sincs ez másképp: van egy Testvériségi Rendjük.
A politikában is van egy Testvériségi Rend.
Azonban ezekről nekünk nem szabad tudnunk.
Mert ez nem ránk tartozik!
Ezt a Testvériségi Rendet a politikában és bankszakmában már hosszú idők óta jól ismerik azok akik beavatottak.
Különböző időkben, különböző helyeken ez a Rend, különböző néven volt ismert.
De a legjobb általános név, amit használhatunk erre a Testvériségi Rendre, mely az országunkat is irányítja, a politikát és a pénzügyeket… az a “Szabadkőművesség”.” (…)
Ez az 1 óra 7 perces film adalékként használható az előzőhöz.

A hülyeség kora

A film 2055-ben egy pusztulásra ítélt világban játszódik. “Miért nem mentettük meg otthonunkat, a Földet, ameddig még lehetett?” – teszi fel a kérdést a főszereplő, egy idős történész számára már archív, 2008-as filmfelvételeket nézegetése közben. Az archív felvételeken olyan, ma élő húsvér személyek története elevenedik meg, akik bár a világ különböző pontjain élnek, mégis ugyanúgy szenvednek a klímaváltozás globális hatásaitól.” (…)
Másfél órás film, jól összerakva – ébresztő globális felmelegedés témában, nem kicsit pesszimista kicsengéssel – de van mire, már csak az einsteini tétel miatt is az emberi hülyeség végtelenségéről… Azért remélem, lesznek emberi túlélők.
Tegnap írtam a témáról, és ma már itt is van, „Gazdag hülye szénnel fűt (index.hu)
Ausztrália harminc éven át élen járt a megújuló energiaforrások fejlesztésében. Most, hogy tökéletesítették a napelemgyártás technológiáját, a miniszterelnök úgy döntött, ideje felturbózni a széntermelést. Már az időzítés is katasztrofális volt, de a döntés más szempontok szerint is érthetetlen.” (…)
Mennyit kapott ezért – nem években, hanem pénzben… Van az a pénz, amiért ez a gyíkszerű képződmény, hüllő (a főnöke gyíkká változtatta, és úgy maradt), aki Ausztrália miniszterelnöke, szénbányát nyit. A Nap által sivatagosra égetett kontinensen szénnel kell fűteni… tehát vannak, akik szerint nincs még elég meleg a pokolban. Igaznak látszik a hír, hogy Ausztráliából szabadkőműves központot akarnak csinálni… és mihez értenek a szabadkőművesek? Két dologhoz, a hatalom megszerzéséhez, és minden tönkretételéhez. Az előbbit már évszázadok óta gyakorolják, az utóbbi pedig náluk egy csatolt tulajdonság – úgyhogy a Nyugat hanyatlása és pusztulása biztosítva van. Van a nagyon masszívan megalapozott szabadkőműves hatalmi rendszer, és van a hozzá tartozó aljasság és hülyeség is – és ráadásul jelenleg igazából nincs a szabadkőműves rendszernek egyenrangú alternatívája Nyugaton. Ebből eredően, aki Nyugaton miniszterelnök akar lenni, annak ehhez a körhöz kell tartoznia, akik egyrészt a legprofibbak a hatalomszerzés terén ezen a bolygón, másrészt pedig korruptak és kriminálisak. A hatalom megszerzése és megtartása egy speciális tudás és képesség, amihez nem tartozik párként a bölcsesség és az erkölcs, és pl. a Bush család tudna erről beszélni… ha akarna – így viszont ők rá egy élő példa; és az MSZP és a Fidesz, és a többi hasonszőrű társaság. Aki le akarja váltani ezt a rendszert egy jobbal, annak tudnia kell azt, amit a szabadkőművesek tudnak elméletben és gyakorlatban, és azt is tudnia kell, amit a szabadkőművesek nem tudnak: ez pedig szép feladvány, mert a szabadkőműveseknél ott van az évszázadok alatt felhalmozott elméleti és gyakorlati tudás és rutin, és persze motiváltak és kitartóak, ez a sportjuk. Viszont az idő már nem nekik dolgozik, a szokásos birodalmi pályát járják be, felívelés, csúcspont, hanyatlás. Tehát az új rendszerű kezdőknek megvan a létjogosultsága és a szükségessége, és egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek csak a jelent alapul véve látszik.


1. oldal az összesen 1 oldalból1