Bejegyzések 2014. szeptember hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Obama megbolondult

2014. szeptember 28., vasárnap

Obama felszólította a világot, hogy egyesüljön Oroszországgal szemben (hungarian.ruvr.ru)
A hagyományos szombati néphez intézett beszédében Barack Obama amerikai elnök újra beszélt az „orosz agresszióról”, amellyel szemben egyesíteni kívánja az egész világot.
Obama hangsúlyozta, hogy az USA „a történelem jó oldalán” áll, vagyis ezen az oldalon kell, hogy álljon mindenki más is.
Az ENSZ-ben felszólalva szeptember 24-én Obama bejelentette, hogy Oroszország tevékenysége Ukrajnában az egyik legnagyobb fenyegetés a világ számára. Az amerikai elnök ugyanabba a kategóriába sorolta Oroszországot, mint az ebola járványt és az Iszlám Állam fegyvereseit.

Obama-megbolondult

G. Fodor Gábor: Obama elveszítette a realitásérzékét (index.hu)
Az elnök elvesztette a realitásérzékét, vagy rossz tanácsadói vannak. A józan ésszel szembemenő állításokról van szó.” – értékelte a Századvégstratégiai igazgatója az amerikai elnök Magyarországot kritizáló szavait.
Ahogy arról beszámoltunk, Barack Obama a civil szervezetek kormányzati nyomása miatt Oroszország, Kína vagy Egyiptom sorában említette Magyarországot. Az elemző Kálmán Olga Egyenes Beszéd című műsorában adott csattanós választ az elszemtelenedett szuperhatalomnak.
G. Fodor Gábor szerint az amerikai elnök beszéde Amerikáról szól, nem is Magyarországról. Az Egyesült Államok ugyanis válságban van, véli az elemző. Ráadásul Obama rá is faragott ezzel a beszédével. “Amerikának erőt kellene mutatnia. Ez ehelyett a gyengeség jele volt.”

A barátok a jóra figyelnek
A Fidesz közeli politikai műhely elemzője szerint a beszéd nem nevezhető barátinak, mivel “a barátok nem szokták a másikat nyilvánosan megszégyeníteni.” Ehelyett tolerálni kellene a másikat, és megkeresni az erényeit. Itt G. Fodor talán arra gondolt, hogy Magyarországnál például semelyik kormány nem csökkenti jobban a rezsit.
Az elemző kritizálta Obama azon tervét, amely szerint országa erősebben fogja támogatni a világ más helyein működő civil szervezeteket. Szerinte a “civilszervezetek támogatásával a világcsendőri pozícióit akarja megőrizni” az Egyesült Államok.
G. Fodor zavarba jött Kálmán Olga kérdésére, miszerint akkor a magyar kormány sem támogathat magyar szervezeteket Amerikában? Végül kiderült, hogy mi azért támogathatunk, az amerikaiak viszont azért nem, mert Magyarország más súlycsoport. Arról nem esett szó, hogy mely országmérettől tartja normálisnak a kettős mércét.
Az elemző figyelmeztette az Egyesült Államokat, hogy nem érdemes keménykednie, mert amikor Brüsszel helyezte nyomás alá Magyarországot, akkor a Fidesz tábora csak nőtt.
A Századvég stratégiai igazgatója végezetül elmondta, hogy nem tudja, van-e Simicska-Orbán háború.

Nem elszemtelenedett, kikészült, megbolondult; nem nagyon tudja már, hogy mit beszél… Már Obomba is olyan bolond, mint Hitler a legbolondabb napjaiban, csak ő nem üvöltőzik annyira; viszont amit mond, az egál.
Mennyi szar nehezedik a vállára, az azért már mennyiség. Nem csodálom, hogy így járt. Nem feketének való az a stresszes pálya. Nem bírta a sok zsidó aljasságot, és becsavarodott, túlstresszelődött; ezt Észak-Amerikában igazán nem nehéz elérni. Nem véletlen az, hogy ott heti rendszerességgel lemészárolják valakik a környezetüket, ha nincs lőfegyver kéznél, akkor késsel. Az összhatás ilyen; a kapitalizmusban mindenki mindenkinek a vetélytársa, bűnözés van bőven, és mindeközben teljesítményt is nyújtani kell. Az sem véletlen, hogy a stressz kifejezés Amerikából ered, és nem Európából vagy Ázsiából. Technika ide vagy oda, az életérzést illetően a legelfuseráltabb hely az Újvilág, és már csak a túlnépesedett ázsiai feleslegnek és a mexikói drogkereskedőknek jön be. Van még agyelszívás is, de már csak úgy, hogy „megszedem magam, és lelépek”. Minden judeonáci fészek egy hányinger, a földi pokol egy bugyra, nincs kivétel.

Majd meglátjuk, hogy Obama bolond állapotban mire képes…
Hogy átlagemberek becsavarodnak az USA-ban, az rendszeres, de hogy már egy elnök is, ez fejlődés; elérte már a piramis csúcsát is…
Az elme-destabilizálás sikeresen megtörtént, következik a dráma; és az, hogy „veled nem tárgyalok, te bolond vagy, bocs’”. Kínos lesz, az biztos…
Nem kellene leváltani azonnal? Kéne… csak akkor meg ezen röhögne a világ. Az jó lesz, ha az elnök a megromlott egészségi állapota miatt visszavonul.
Hogy minden nap történik valami nagy szar-baj… ezt a Nyugatot irányító zsidóknak köszönhetjük.
Erősen aggódok, és óva intek, ahogy ezt diplomatául mondani szokás.
Érzékeny vagyok a lelkiállapotokra, és már a kisfokú kezdődő elmebajnál is jelez a vészcsengőm.
Obama vagy elmegy hosszú szabadságra, és alaposan kipiheni magát, vagy egyre jobban és egyre nyilvánvalóan becsavarodik, ezek a választási lehetőségek. Mennyit öregedett… menjél pihenni, öreg.
Ki következik utána, a 2-es számú bolond héja? Akkor mindegy…
Ellentételezésül („”) felszólítom a világot, hogy egyesüljön Oroszországgal. Obamának is csak ennyit kellett volna mondania, ahogy az egy Béke-Nobel-díjashoz illik, csak hát túlszaladt a nyelve… Persze angolban ez egy kicsit trükkösebb (unite with, against).
Jó kérdés, hogy mennyire önállóan mondja, amit mond. Ez volt a súgógépen (az üvegfalon), ezt olvasta fel, nem tehet róla. Az jó ok a megbolondulásra, ha nem azt mondaná, mint amit mondatnak vele.
Külföldre egyedül már nem engedik el, mindig vele van a gazdája, a borotvált zsidó J. Kerry. Erősen fogott díszgój lett Obamából… és egy kiszipolyozott, elhasznált báb; és most aztán megtudhatta , milyen a modernkori rabszolgatartás. Ha lemond, baleset fogja érni; ha nem mond le, akkor úgy végzi, mint Horn Gyula, élőhalottként a zártoszttályon (miközben az összes többi, ön- és közveszélyes bolond szabadon van engedve az utcán).
Judeonáci bűnszervezet díszgójának lenni nem életbiztosítás; és eleve, amerikai elnöknek lenni nem életbiztosítás.
Mögötte minden bizbasszal felszerelt biztonságiak; őt őrzik, hogy meg ne szökjön. Van 1 db látszat, és van 1 db valóság; ahogy a judeonáciknál lenni szokott. Mondjon Obama egy „rossz” szót, és „véletlenül” lelövik…
A mostani sok megfélemlítés és zsarolás szertekürtölve a világba Obamától ered? Egy frászt, a gazdáitól jön az, csak rajta keresztül, ő a hírvivő, és az üzenetküldők túsza.
Ennyiből jogos volt tőle az orwelli „A háború béke”-t emlegetni, mert mögötte ugyanolyan már a szisztéma. A fő ellenség a továbbfejlesztett Emmanuel Goldstein, aki most különböző neveken fut, és ha az egyik „elhasználódik”, akkor jön a másik. Akinek füle van, hallja, akinek szeme van, látja.
Állítólag a Nagy Testvér ellentéte – név szerint Goldstein – egy egyszerű konstrukció volt, amely biztosította a Nagy Testvér folyamatosságának támogatását és az iránta való önfeláldozást. Ez sohasem merült fel, még akkor sem, ha igaz. Valójában O’Brien hajthatatlanul visszautasítja a Testvériség létezésének felfedését, amikor Winston megkérdezi őt a kínzókamrában:
(Winston) „Létezik-e a Testvériség?” (O’Brien) „Ezt sohasem fogod megtudni, Winston. Ha úgy döntenénk is, hogy szabadon eresztünk, ha végeztünk veled, s ha kilencvenéves korodig élnél is, akkor sem tudnád meg soha, hogy erre a kérdésre “igen”-e vagy “nem” a válasz. Ez megoldatlan rejtély marad a számodra, amíg csak élsz.”
O’Brien bevallotta, hogy ő maga is részt vett a könyv megírásában, amely azt a gondolatot támasztja alá, hogy Goldsteint a Párt találta ki.
Szegény szerencsétlen díszgój csapdában van; hogyan szabadul meg? – ha sehogy, akkor R. I. P., Obama.

Tovább gondolva a dolgokat, mi az, amibe a judeonáci birodalom fejévé tett fekete díszgój bábu bele tud őrülni?
Például abba, hogy a judeonácik a geopolitikai sakkjátszmájukat logikailag már elvesztették; és akár fel is adhatnák, de ők nem olyanok, hanem elmennek a végsőkig; és még hátra van néhány fizikai lépés. A végjátékban a fekete király mattot kap… Tökéletes választás volt. Úgy látom, hogy Isten nem kockázik, hanem sakkozik. Sejtés… Persze nincs mögöttem judeonáci média, hogy terjesszék, a gójok többsége pedig buta; de ettől még a sejtés sejtés marad.
Sokat tudnak pusztítani a judeonácik, de világháborút nyerni nem. Dettó, mint a náci-nácik. USrael szertelövöldözi az atomrakétáit a végjátékban? (Persze szigorúan made in Russia & China felirattal, orosz és kínai nyelvű használati utasításokat és útleveleket mellékelve hozzá – nehogy már most változtassanak az addigi szokásaikon: megtévesztés, amíg csak léteznek.)
Akkor egy alapos okkal több van arra, hogy a túlélők tökéletes munkát végezzenek a semlegesítésükben, megölés által.
A nagy háború felezi az emberiséget? A másik fele még bőven elegendő arra, hogy fennmaradjon a faj. Persze, kritikus a helyzet, de nem végzetes a fajra; és mivel a fajban nincs több akkora állat, mint a judeonácik, és van rá esély, hogy nem is lesz, a többi már a javulás útja, és ez volt a legmélyebb pont; és akkor ugye, mekkora történelmi időket élnünk, és kell túlélnünk… Ekkora nagy szar nem jut mindenkinek.
Közben alakul a lázadás minden szinten, és alakul a kritikus tömeg.
Oppsz… itt is van egy lázadás:
Ismerd meg a STRÓMANODAT! – XIII. rész – Ahhoz, hogy győzzön a gonosz…” (op.iuste.biz)
Nem mindenki ostoba, és nem mindenki aljas; és az idő nekünk dolgozik, és az evolúció velünk van.
A judeonácik a természetnek az evolúció nevű részével szállnak szembe: és nem csoda, hogy alulmaradnak, csak ők ezt még nem tudják; csak sejtik…
Ha vérben kell, hogy megszülessen a judeonáci-mentes, és bűnözőmentes világ, akkor úgy fog megszületni; így is jó, ha jobb nem lehet.

Jön! Terror! Jön! Rettegj!

2014. szeptember 28., vasárnap

A Horaszant már nem érdekli az iszlám, csak a terror” (www.origo.hu)
A GRV (Globális Rettegtető Vállalat) már megint fullgázon van.
Ha így haladnak a halivúdi forgatókönyvekkel, lassan már a mamaszant se fogja más érdekelni…
Csak ránézek az ilyen hírekre, és… már megint a zsidók.
Holnapra legyen Óbomba-Bim-Bam-Laden, lécci, lécci…
Nem is vagyok egyedül a kívánságommal:
Újabb neveket ajánlok ilyen jellegű hírekhez: A Sernevál és Barnevál nevű titkos szervezet a világnak szeretne végetvetni. Sürgősen meg kell akadályozni, különben nem lesz holnap. A megoldás a világ szőnyegbombázása. Az egész világot kell bombázni, hiszen bárhol lehetnek.
(Sernevál és Barnevál magyar állattenyésztő vállalatok.)

A Saulusból lett Paulus – a kereszténység és a többi zsidó ideológia leleplezve

2014. szeptember 26., péntek

Először is, akit érdekel ez a téma, ezt olvassa el:
Az istenalkotás művészete – az uralkodás művészete
A zsidóság szörnyű tudománya” (www.szeszak.hu)
Ami itt van, ez annak a „második része”, a továbbgondolása.

Az Újszövetségben van egy megtért, eredetileg keresztényeket gyilkoló tömeggyilkos, a Saulusból lett Paulus, aki a damaszkuszi úton járva megvilágosodott. Állítólag a történészek szerint Saulus nem járhatott a damaszkuszi úton – ennek most nem nézek utána, mert csak annyiban lényeges, hogy ha így van, akkor hopp, van egy hazugság-bucka az úton. (tovább…)

Obama jobban tudja

2014. szeptember 24., szerda

…hogy mi van Magyarországon.
Bár soha nem járt még itt, de akkor is. Hiszen egy misziszterprezidentübertótumfaktumvilágurahakapesziobamaki mindent tud, sőt, jobban tud.
Miérthallgatjákleavilágot, ha nem ezért? Na ugye. A Nagy Testvér mindent lát, és mindent hall. Néha még azt is, ami nincs, de az megy át neki a dróton – amit látni és hallani akar, vö. pl. Irak.
Ha az megy át neki a dróton, hogy Magyarországon nincsen demokrácia, akkor ott nincs demokrácia, és oda vinni kell.
Vagy ha az megy át neki a dróton, hogy Magyarországon megfélemlítik a „civil társadalmat”, bármi legyen is az, akkor a civil társadalmat erősíteni kell, és meg kell védeni; mint pl. a Manyup-ot, einstand által.
Ha ők elhozzák valahová a demokráciát, vagy megvédenek valamit, abból mindig háború lesz – egyáltalán nem meglepő módon, hanem, mint garantált törvényszerűség. Igazán boldog lennék, ha meg tudnának védeni saját maguktól, és csak saját magukon akarnának uralkodni; de ez nekik nem megy, nem ezt tanítja, vagy éppenséggel tiltja a vallásuk.

Obama: Magyarország is megfélemlíti a civil társadalmat” (www.origo.hu)
Magyarországot is a civil társadalmat korlátozó országok között említette Barack Obama amerikai elnök egy New York-i rendezvényen. Több amerikai segítséget ígért a civil társadalmi szervezeteknek, amelyek elnyomása szerinte a demokrácia eszméjének aláaknázását célozza, támogatásuk viszont nemzetbiztonsági kérdés az USA számára.
“Oroszországtól Kínáig és Venezueláig könyörtelen megleckéztetéseknek vagyunk a tanúi, valamint annak, hogy a jogos elégedetlenséget felforgatásként becsmérlik. Olyan helyeken, mint Azerbajdzsán, a törvények hihetetlenül megnehezítik a civil szervezeteknek még a működését is. Magyarországtól Egyiptomig egyre inkább véget nem érő szabályozások és nyílt megfélemlítések veszik célba a civil társadalmat. És szerte a világon olyan bátor férfiakat és nőket támadnak meg, sőt, ölnek meg, akik fel merik emelni a hangjukat” – ezt a Clinton Globális Kezdeményezés nevű szervezet New York-i éves tanácskozásán mondta Barack Obama amerikai elnök, ahol a civil szervezetek globális amerikai támogatásának fokozását ígérte
A kedden elhangzott felszólalás a Fehér Ház honlapján is olvasható. Korábban az Economist gazdasági lap is Egyiptommal vette egy kalap alá Magyarországot a civilekkel szembeni fellépés miatt.

Szijjártó: Nincs ténybeli alapja a megjegyzésnek
Mi abból indulunk ki, hogy Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok szövetségesek – reagált Szijjártó Péter Obama nyilatkozatára. A külügyi-és külgazdasági miniszter szerint ugyanakkor az Amerikai Egyesült Államok elnökének magyar civil társadalom kormányzati korlátozására vonatkozó megjegyzéseinek nincsen ténybeli alapja. A magyar nép egy szabadságszerető nép, ezért nem viselné el szabadságának semmilyen korlátozását – tette hozzá.

Négy új lépés
Obama szerint a civil társadalomra növekvő nyomás olyan kampány, amely a demokrácia eszméjének aláaknázását célozza. Emlékeztetett arra az ígéretére, hogy az Egyesült Államok a korábbiaknál is többet fog tenni a civil társadalom megerősítése érdekében. Négy új lépést is bejelentett:
1. A civil társadalmi csoportokkal való partneri együttműködés mostantól az egész amerikai kormány feladata lesz, vagyis nemcsak a külügyminisztériumé és a USAID segélyszervezeté.
2. Világszerte innovációs központokat hoznak létre a civil társadalmi csoportok támogatására. Az első hat ilyen központ Latin-Amerikában, Afrika Szaharától délre fekvő területein, a Közel-Keleten és Ázsiában jön majd létre.
3. Megnövelik a Demokráciák Közössége nevű kormányközi szervezet támogatását a hatékonyabb diplomácia nyomásgyakorlás érdekében.
4. Megnövelik minden civil társadalmi csoport támogatását és nagyobb vésztámogatást nyújtanak a szorongatott civil szervezeteknek. A kedvezőtlen törvényekkel szembeni nyújtott jogi támogatást is fokozzák.

Obama méltatta a kubai, az orosz, a szenegáli, a palesztin és a burmai civil szervezetek kiállását. Azt mondta, erős és élénk civil társadalmakra van szükség, és jó példaként említette, hogy a gyalogsági aknák betiltásáról rendelkező ottawai egyezményhez is civil kezdeményezés nyitotta meg az utat. Megerősítette, hogy az USA a Dél-Korea védelmét szolgáló készleteinek kivételével lemond a gyalogsági aknák alkalmazásáról, és az aknamentesítő műveletek legnagyobb anyagi támogatója marad.
Az elnök szerint azok az országok Amerika legszorosabb partnerei, amelyek tiszteletben tartják az emberi jogokat. Ezeknek a jogoknak a megsértése azonban sérelmeket szül és idővel instabilitáshoz, vagy szélsőségességhez vezethet. “Úgy gondolom, hogy a civil társadalomnak nyújtott amerikai támogatás nemzetbiztonsági kérdés.”
Az elnök szerint egyre több kormány éppen a polgárok és a civil társadalom ereje, a technikára támaszkodó példátlan mozgósító erő miatt tesz meg mindent, ami a módjában áll, hogy elhallgattassa őket. Barack Obama megemlékezett az állami erőszak kameruni, líbiai, kambodzsai és orosz áldozatairól és szolidaratását fejezte ki a venezuelai, burundi, egyiptomi, kínai és vietnami bebörtönözöttekkel.
A 2005-ben megalapított Clinton Globális Kezdeményezés (Clinton Global Intitiative, CGI) egy pártok felett álló szervezet, amelynek éves fórumain, amelyeket szeptemberben, az ENSZ-közgyűlés általános vitájával párhuzamosan szoktak megrendezni, a világ országainak vezetői megvitatják, hogy mit lehetne tenni a világ fontos problémáinak megoldásáért. Az éves tanácskozásokon mintegy 150 állam- és kormányfő, 20 Nobel-díjas, több száz nagyvállalat, vallási, civil és jótékonysági szervezet vezetője, valamint a média képviselői vesznek részt. 2013-ig a CGI tagjai 2300 olyan kötelezettséget vállaltak, amelyek 180 országban több mint 400 millió ember életkörülményein javítottak.(tovább…)

Lovas+KGBéla

2014. szeptember 24., szerda

Megjött az ősz, és az eső mellé az időzített hírek is zuhognak, megint választás lesz (vö. „a demokrácia ünnepe”, és más szólam-baromságok).

Tegnap Lovas volt a hír, hogy nyílt levelet írt Putyinnak, hogy legyen az RT-nek (Russia Today) magyar nyelvű adása is.
Legyen az RT-nek magyar adása! – Lovas István nyílt levele Vlagyimir Putyinhoz” (kuruc.info)
Miután kirúgták Lovast a Magyar Nemzettől… (mert ahhoz képest újságíró-túltengés volt, hogy kit érdekel a Magyar Nemzet – engem sem) – nem haza tetszik beszélni? Ja, de.
Van ennek humorosabb vetülete is:
Nyílt levélben kért állást Putyintól Lovas István (cink.hu)
A nyomtatott napilappiac haldoklásának legfantasztikusabb mellékhatása, hogy a brüsszeli tudósítói állását elvesztő szélsőséges publicista a hétvégén nyílt levélben fordult az orosz diktátorhoz, hogy csináljon neki egy orosz propagandatévét.
Még szombaton esett meg a dolog, de ez akkora vicces sajtó- és szervilizmustörténet, hogy itt is rögzítenem kell. Lovas István elvesztette a Magyar Nemzet-es brüsszeli tudósítói állását, mire a melókeresés olyan unortodox útját választotta, hogy hozzá képest Matolcsy György egy unalmas neoliberális. Fogta magát és nyílt levélben kérte Putyint, hogy indítsa el a Russia Today nevű orosz propagandatévé magyar nyelvű adását is. Emberünk erősen kacsingatva idézte fel, hogy milyen volt annak idején az amerikaiak által pénzelt Szabad Európa Rádiónál dolgozni. A dolog eleve megfizethetelenül mulatságos, de így, egy olyan nyílt levélben, amit a címzett nem is fog olvasni, a hatás lehengerlő.
Ki szól Lovasnak, ha megtudja, hogy üresedés van a szír állami tévében?

Lovas, előtte:
Egyetek szart, seggfejek – Lovas István a külföldi tudósítóknak” (atlatszo.blog.hu)
(…)
Why don’t you just fuck off, or, as, supposedly, we live in a democracy, eat shit to change your diet ordered by your editors?

Megfogadva a saját tanácsát, most Putyin seggében turkál… fujj.
Lehet, hogy új magyar rekord született a seggnyalásban, legalábbis én nem tudok annyira seggnyaló szövegről, mint Lovas mostani nyílt levele.
Ez a Lovas meglovagolt már minden politikai áramlatot, és minden volt már, csak akasztott ember nem. Kár, mert ez lenne neki az igazán testhez álló szerep.

Ma pedig KGBéla volt a hír: a (zs)index közölt róla egy leleplező cikket:
A nagy Oroszország kovácsolta frigy” (index.hu)

Persze megmagyarázza, végül is egy megmagyarázóember a sok közül – akikkel Dunát lehetne rekeszteni (meg Dumát); és kéne…
Végre megtudhattam, hogy a falansztervilág kreált torzszüleménye és nem egy gondolkodó magyar ember vagyok” (kuruc.info)
(…) „Szolgálom a magyar nemzeti érdekeket és ezt bizonyára jól teszem, mert ettől a vállalt szerepemtől akarnak eltántorítani. Ez eddig sem sikerült és ezután sem fog soha.
Lefordítom, értelmezendő magyarról (MSZP, Fidesz, Jobbik szövegek…) egyenes beszéd magyarra: Én egy nagy magyar gondolkodó hazaffy vagyok, és a hazát szolgálom. Meg a KGB-t. Meg Oroszországot. Meg aki pénzt ad.
(tovább…)

Putyin, a zsidó

2014. szeptember 23., kedd

A kezdőpont legyen pl. ez: „Putyin zsidó, Porosenkót megölik” – Kijevben folytatnák a háborút az ukrán nacionalisták (www.karpatinfo.net)
»Nincs semmi bajom az orosz nacionalistákkal, vagy a nagy Oroszországgal. De Putyin nem is orosz. Putyin zsidó« – nyilatkozta az Azov zászlóalj egyik fegyverese a brit The Guardian tudósítójának, aki Mariupolban készített riportot az alakulatról.” (…)
Így a tudatlan, gyanútlan, tájékozatlan, naiv, stb. „újszülött” máris szembesül egy eldöntendő kérdéssel, azzal, hogy „a nyilatkozó vagy hülye, vagy tud valamit”.

Putyin származása: „Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin” (hu.metapedia.org)
Mi derül ki ebből? Az, hogy Putyin származásilag nem zsidó – hanem ő a zsidók által kiválasztott díszgój.
Putyin érdekes „képződmény”, népnemzeti zsidóbérenc; olyan, mint Olstein-Orsós-Orbán is, közvetítő kapocs, és vezető színész a politika színpadán a judeonáci háttérhatalom, és a nép között, tehát a judeonácik számára a megfelelő ember – és a nép, a tömeg számára is… A judeonáci rendszer optimális embere – amíg nem kanászodik el, és nem képzeli azt, hogy ő irányít, nem pedig őt irányítják, mert akkor a leváltás a sorsa, ha találnak helyette megfelelőbbet.
Putyin „megtestesíti az orosz lelket”? Nem csak azt testesíti meg…
Az pedig szükségszerű, hogy a kiválasztott díszgójok eltérjenek az USraeli központi iránytól – mert ha nem térnének el, akkor nem választaná meg őket (újra) az adott nép többsége. Ezek a vezető színészek a judeonáci színházigazgatók által irányított színjáték részei, akiknek egyszerre kell megfelelniük a színházigazgatók elvárásainak, és a szavazói közönség igényeinek, ahhoz, hogy továbbra is vezető színészek maradhassanak – tehát ők a két elvárás között egyensúlyoznak, és ez egyaránt látszik Orbánnál és Putyinnál.
Az is látszik, hogy a judeonácik számára jelenleg nincs megfelelőbb díszgój (stróman, helytartó) Orbánnál és Putyinnál – mert a többiek szembenállóbbak – a nép többsége pedig van olyan ostoba, hogy megválassza a judeonácik által kiválasztott, és a tömegnek vezetői választékként felkínált embereket.

Putyin kimondta a tényt: “Az első szovjet kormány tagjainak 80-85 százaléka zsidó volt”” (kuruc.info)
Szép, hogy kimondta, viszont a cselekedetei milyen vezérelvnek felelnek meg? Nem bántjuk egymás zsidóit, viszont a gójok korlátlan számban feláldozhatók a zsidó célokért.

Odessza zsidó kórháza megtagadta az orosz sebesültek ellátását!” (balrad.wordpress.com)
Elégetett oroszok holokausztja; aki pedig menekülni akart, azt agyonverték. Egyrészt. Másrészt: „Minden út Auschwitzba vezet – Putyin személyesen fogja vezetni az orosz delegációt a holoparaziták rendezvényére” (kuruc.info)
„Minden út Auschwitzba vezet” – már akinek, ugye; Putyinnak történetesen igen.
Miért is?
Oroszország és a Nyugat között van szembenállás; Putyin és a zsidók között nincs szembenállás – csak olyan szembenállás van Putyin és a zsidók között, hogy Putyin elvárja a zsidóktól is, hogy korrektek legyenek – és persze ez az elvárása általában nem teljesül.
Amikor az a választék, hogy vagy elmész a holovallás-szeánszra, vagy leváltunk egy másik díszgójra, aki hajlandó elmenni… tehát nem teheted meg, hogy nem mész el, ha továbbra is elnök-díszgój akarsz maradni… Ez nem elnöki hatalom, ez csak a hatalom látszata, megtévesztés a szavazók felé. Putyinnak még annyi mozgástere sincs, hogy ne menjen el hollókosztolni, ha nem akar; ha pedig akar, önszántából, annál rosszabb.
(tovább…)

Felforgatás lépései: Demoralizálás-Destabilizálás-Dráma (krízis, válság)-Normalizálás

2014. szeptember 9., kedd

A “FELFORGATÁS”-ról egy ex-KGB ügynök, Yuri Bezmenov FULL 1983 (magyar felirat)

A felforgató az egy cserediák, diplomata, színész, vagy művész.
Lépései: DEMORALIZÁLÁS – DESTABILIZÁLÁS – DRÁMA (KRÍZIS, VÁLSÁG) – NORMALIZÁLÁS.

Ennek alapján mindenki megállapíthatja, hogy melyik ország hol tart éppen, és hogy kik a felforgatók…


1. oldal az összesen 1 oldalból1