A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Élet nukleáris katasztrófa után

Radioactive Wolves Of Chernobyl
56 perc, és már majdnem 10 milliós nézőszám.
Engem meggyőzött – arról, hogy az emberi populáció a Földön mehet vissza 2 milliárdra, ami kb. az optimum. Ennek két módja van, a békés és a békétlen. Ameddig az emberek ész nélkül szaporodnak, addig a békétlen az opció. A lényeg a teljes, tökéletes, és végleges bűnözés-felszámolás: politikusbűnözés, zsidóbűnözés, cigánybűnözés, és az összes többi. Ilyen kiváló lehetőség – a túlnépesedés – az emberi faj selejtezésére még nem volt a történelem során. A lényeg, hogy a válogatás pontos legyen – és máris nagymértékben javul az emberiség erkölcsi és szellemi szintje. Radikális megoldás tömeggyilkosság útján? Ó, jaj, jaj, mindjárt jönnek a bűnözőjogvédők. (Ők is mehetnek a „levesbe”. Mi diktáljuk a menüt, s ti eszitek meg – mondta egy judeonáci. Utána viszont fordítva lesz, a diplomáciai kölcsönösség jegyében, mondom én; visszakapják kamatostul. Egy bizonyos népcsoport úgyis szereti a kamatot.)
Üzenet a valódi természetvédőknek, nem az ál-zöldeknek, ember-kaméleonoknak: tegyünk radioaktívvá, emberek számára lakhatatlanná még több helyet, és voilá, (majdnem) embermentes lesz az övezet, ahová visszatért a természet, a flóra és a fauna, a növény- és állatvilág – bár még kicsit sugárzik, de ez a valahányadik generáció után elmúlik.
Alapvetően a túlszaporodott, és erkölcsileg és szellemileg alulfejlett (az elért technikai szinthez képest) emberi faj többségben lévő egyedeire hívtam fel a figyelmet.

 


1. oldal az összesen 1 oldalból1