A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Új világrendetlenség

De nem véletlenül… Direkt ilyen, ilyenre tervezték geopolitikailag. Navajonkik? Igen, a tudjukkik.
Nézd meg ezt a videót – és gyakorold keményen az (amerikai) angolt. Utána pedig fontold meg a vegetarianizmust, főleg Észak-Amerikában.

Kapcsolódó:
Israel’s Longstanding Middle East Plan” (rense.com)

The Yinon Plan and the role of the ISIS” (www.thedailystar.net)

The Zionist Plan for the Middle East” (archive.org)

Why shouldn’t Hunter Biden join the board of a gas company in Ukraine?” (www.theguardian.com)

Már 2003-ban megmondták a szakértők, hogy ha az USA vezetése megdönti a Szaddam-rezsimet, akkor Irak három részre fog szakadni, mert Szaddam tartotta egyben a törzsileg tagolt országot. Akkor pláne megdöntik, mert pont ez a tervük, hogy szakadjon; és ah, nem is feltűnő, hogy az Iszlám Állam pont a zsidók tervét valósítja meg, és hogy csak az arabok között öldökölnek és szakítanak szét területeket, Izrael az totem-tabu nekik. A judeonácikat persze az nem zavarja, ha a gójok egymást ölik, sőt. A judeonácikat az sem zavarja, ha Irak három részre szakad, sőt… Viszont Ukrajna területi épségéért nagyon aggódnak. Van ám itt egy ordító kettősmérce; ha Irakért nem aggódnak, akkor Ukrajnáért miért igen? Persze ennek is megvan a magyarázata, de ne ugorjunk, hanem haladjunk, lépésről-lépésre. Mi zavarja a judeonácikat? Pl. az, hogy Szíria a vegyi fegyvereivel veszélyezteti a világot, tadam, mindjárt mérgező gázas rakétát lőnek a hálószobádba, és a szabad és demokratikus világnak össze kell fognia, hogy megállítsa ezt a halálos fenyegetést. Valami ilyesmivel haknizta körül a nyugati világot John Kerry, a borotvált zsidó, aki az amerikai külügyminiszter szerepét játssza a politikai (báb)színházban. Azt azért hozzáteszem, hogy a hazug dumáját már nem csak a kisebbség nem vette be, hanem a többség sem; már a 100-as IQ alattiak sem vevők rá.
Kiket veszélyeztetett Szíria a vegyi fegyvereivel? 1 db törpeállamot a Közel-Keleten, ahol ezért gázálarcokat osztogattak – aztán rájöttek, hogy a borotvált zsidót túráztatni, és Szíriát és a világot háborúval fenyegetni olcsóbb. Persze addig járnak a kútra, amíg tényleg háború lesz, nekik pedig végük. Már a szíriai esetnél is milyen lelkesek voltak az amerikai katonák – megtagadásilag…
A NATO-nak pedig van egy olyan terve, hogy birtokba vegye az ukrán gázmezőket. Mi köze ehhez a NATO-nak? Hát az, hogy a gáz is fegyver. Na baz’meg, itt tartunk – meg a nyirkai jóslatnál: innen köpködi a lángot, a bika hátáról is ide lőnek, a nép fele elpusztul.
A NATO-nak energiabiztonsági menetrendje is van (NATO’s Energy Security Agenda). Ez az, amikor a judeonácik eljutnak A-pontból B-be… és lángba borul a világ; ezek nem máshova haladnak.
Ukrajna olaj- és gázkészletének kb. 90%-a „véletlenül” pont a Donyecki medencében van; és „véletlenül” pont Joe Biden alelnök fia (Hunter Biden) annak a cégnek (Burisma Holdings Ltd.) az egyik igazgatótanácsi tagja, amelyik fel akarja tárni az ukrajnai gázmezőket; és „véletlenül” John Kerry (igen, a borotvált zsidó, aki…) mostohagyereke, Christopher Heinz szintén ebben a cégben van.
Közben Finnországban júniusban volt egy amerikai-orosz titkos találkozó; a megállapodás tartalma még nem ismert, úgyhogy már most mondom, hogy született egy új Molotov-Ribbentrop paktum, judeonáci-orosz megnemtámadási szerződés: Putyin nem indít inváziót Ukrajna ellen, a judeonácik pedig nem támadják meg az oroszokat. Ezért van az, amit most látunk, pl. hogy a szakadároknak nincs orosz állami katonai támogatása, magukra vannak hagyva, és csak alulról jövő egyéni kezdeményezések vannak a fegyveres támogatást illetően.
Porosenkót megfogták a judeonácik azzal, hogy a donyecki gázmezők, és a hozzá tartozó terület már az övék; tehát Porosenko se területet, se önállóságot nem akar adni a szakadároknak. Putyin pedig nem akar orosz inváziót, hogy így elkerülje a harmadik világháborút. De az új Hitler-Sztálin paktum is csak annyit ér, mint az elődje: az eszelős és degenerált judeonácik a világuralomra hajtanak, és kapásból két ok is van az újabb világháborúra, a judeonácik ukrajnai terület- és energiaszerző akciója, és az USA minden nappal egyre közelebb levő gazdasági összeomlása, ami elől a judeonácik éppen úgy a (világ)áborúba menekülnek, mint a náci-náci párjuk.
Most írjon valaki jó béketervet… amikor a judeonácik a világháborúra állították be a helyzetet, az orosz és ukrán fogott vezetőkkel. Sakkban ez leginkább patt. Akkor kezdjünk egy új játszmát.
Úgy látom, hogy a legjobb az őszinteség:
1. Putyin nyilatkozzon a titkos megállapodás tartalmáról, és ismerje el, hogy a helyzet már az Oroszország és az USA és szövetségesei közötti háború – tehát a világháború – elodázásáról szól.
2. Porosenko is ismerje el, hogy meg van kötve a keze, a donyecki gázmezők már oda vannak ígérve a judeonáciknak, és ezért a szakadárok nem kaphatnak tőle semmit.
3. Miután ezt megtették, kezdjenek új játszmát. A háborút így-is úgy-is meg kell vívni, a kérdés már csak az, hogy mikor, és milyen feltételek mellett. Az időpont és a feltételek az, ami még nem dőlt el.
Ha én lennék akár Putyin, akár Porosenko, Putyinnal, illetve Porosenkoval lépnék szövetségre a judeonácikkal szemben, mert a judeonácik a nagyobbik rossz, sőt, a legnagyobb rossz, és erre egy idő után a nagy többség rá is jön, ha másból nem, akkor a saját (palesztin-szerű, helóta) sorsából. Valamint, a judeonácik fogják elveszíteni a harmadik világháborút, és a csatlósaik.
A szakadárok kapják meg a szövetségi állam státuszt, és ezzel a probléma alapvetően meg van oldva.
A judeonácikat ki kell rúgni Ukrajnából; ne keverjék ott a szart. A judeonáci-problémát végleg meg kell oldani, ahogy a náci-náci párját is meg kellett oldani, teljes felszámolással; és ezt ahogy éppen lehet, a legkisebb áron, a legkevesebb élet elveszítésével; a legkisebb rossz elve alapján legyen elérve a cél. A cél nem a háború, a cél a bűnözőktől való teljes mentesség, és a háború ehhez a célhoz csak egy (végső) eszköz a választékból.
Ami Magyarországot illeti, már több mint 100 éve 100%-os bizonysággal megmutatja, hogy ki lesz a vesztő: az, aki mellé a hivatalos, állami Magyarország áll. Ezért nem is szeretném, ha az állami Magyarország Putyin mellé állna. Ez ám a csapdahelyzet, az állami Magyarországnak a rossz oldalhoz kell tartoznia, hogy a jó győzhessen. Ez van, szodomagyarországon, ami olyan, mint Szodoma, a kisebbségben lévőknek el kell onnan menni, mert különben elpusztulnak a bűnös többséggel együtt.
Mivel a judeonácik és anti-judeonácik közötti meccs időpontja és feltételei még nem dőltek el, tárgyalni kell, a végsőkig ki kell meríteni ezt a lehetőséget; és ha már ott a vége, a fal, és az nem mozdul egy kicsit se, akkor kezdhet aratni a halál. Az emberi faj létszáma kb. 7 milliárd; ha a harmadik világháborúban 5 milliárdan halnak meg, akkor a megmaradó 2 milliárd pont optimális létszám erre a bolygóra, szerintem. Persze a szelektálás módjának én nem a világháborút választom, hanem a bűnözők halálra ítélését, akár 5 milliárdos számig is, és így azonnal jelentősen javul az emberi faj erkölcsi és szellemi színvonala; ellentétben a világháborúval, ahol pl. Hitlerék sikeresen kiirtották a német nép színe-javát; nyilván nem a legintelligensebbeket, mert azok nem mentek bele a terület- és „élettér”-szerző háborúba, hanem nagy ívben elkerülték, és beérték kisebb területtel is, inkább legyen Tokió a zsúfoltságával, csak ott legyen béke. Hogy lehet az, hogy a nácik akkora területen (mint az országuk) nem fértek el? Fizikailag elfértek volna, csak a fejükbe vett, vagy vert világuralmi törekvés miatt nem fértek el; pont mint a judeonácik, nekik mindig több kell, pl. több holokauszt, és még több szkinhed a hátuk mögé, és ezért mindent meg is tesznek, ami tőlük telik.
Itt, erről ennyit, a többit az ukrajnai háborúnak szentelt helyen.
Meg még ezt is ide:
A nagyon bonyolult helyzet lényegét egy mondatban össze lehet foglalni: ha nem nyomja le senki a judeonácikat, akkor ők nyomják le a világot. Mert ez a céljuk; és minél inkább elérik a céljukat, annál inkább Palesztina lesz mindenütt, nem csak az etalon háborús tűzfészek és pokoli hely Izrael-Palesztinában. Mert ehhez értenek, és ezt már bőven bebizonyították. Amire az emberek 90-akárhány százaléka – beleértve a zsidókat is – azt mondja, hogy ez szar; és jól látják. Akkor viszont, ki a legyőzendő ellenség valójában? A néhány százaléknyi aljas, és a sok hülye, akik őket támogatják. A hülyék által megválasztott pszichopaták, és a többi fehérgalléros bűnöző jobbá teszi a világot, hát persze… hogy nem.
Közben a kínaiak, indiaiak ülnek, és néznek, mint a moziban, és megállapítják, hogy ezek hülyék – és igazuk van. De a hülyeség meg van alapozva Nyugaton és a Közel-Keleten, kezdve a judaista-keresztény-iszlám vallási monopóliumra és világuralomra törő, halálos háromszöggel; a többi pedig már a választott eszme következménye. Amíg Nyugaton, a Közel-Keleten, és a világ minden helyén nem szabadul meg az emberek nagy többsége a halálos háromszögtől, és minden zsidó, és zsidó gyökerű ideológiától, addig ott nem teljesülnek a béke feltételei, és harc és háború lesz, és arat a halál.
Kínában és Indiában alapból olyan (vallási) fő eszmék vannak, ahol teljesülnek a béke feltételei, és nem a béke feltételeit meg nem valósító eszmék által meghülyült és meghülyített tömegek vannak, és így csak a büntetőtörvénykönyvekben meghatározott cselekményeket elkövetők ellen kell küzdeniük, az a horror és pokol nem fenyegeti őket, hogy tőlük indul ki egy világháború; ez a Nyugat és a Közel-Kelet privilégiuma; hogy miért az övék, lásd fentebb. Mire vannak kiválasztva? Erre. Mint a történelem legelrettentőbb példája.
Én világnézetileg már könnyű helyzetben vagyok, lévén élet-univerzalista; az aljas és hülye környezetem miatt vagyok nehéz helyzetben, alapból az aljasságuk és hülyeségük miatt, ezen felül pedig mert szembe megyek a környezeti főáramlattal. Ezt a problémát nekem kell megoldanom, mert senki nem oldja meg helyettem, és a megoldás vagy bennem van, vagy senkiben. Tehát maradt egy opció, az, hogy nekem kell tudni, hogy mit és hogyan tegyek, hogy elérjem a céljaimat.

Utóirat:
Most ne kérdezz semmit, csak olvasd el, és dönts, ahogy gondolod.
Isten látta, hogy küzdesz valamivel. Isten azt mondta, hogy vége!
Egy áldás közelit feléd. Ha hiszel Istenben, küldd tovább ezt az üzenetet.
Kérjük, ne hagyd figyelmen kívül, hogy ez egyben próba is.
Ha úgy gondolod, hiszel Istenben, tégy félre minden egyebet és továbbítsd ezt a levelet.” (Vö. üzenetet.)
Küldd el ezt 10 barátodnak, közülük nekem is. Ha nem kapom vissza, azt hiszem én nem tartozom közéjük.
Ez a levél vírus, és rosszindulatú-kód mentes, mert az avast! Antivirus védelem aktív.
Ezt a zsarolást ma olvastam. Nem mindenki (világ)háborúval zsarol, hogy valamit megtegyél, vagy ne tegyél…
Ez a judaista-keresztény-muzulmán halálos háromszög, az aljasokkal és az ostobákkal. A globális és országos politika kicsiben.
Az istenhittel is milyen jól vissza lehet élni, ugye?
Ha hiszel Istenben, teljesítsd a pedofil papok minden kívánságát, különben elkárhozik a lelked… Erre jó a kereszténység, és már bőven sokan fel is fedezték, az aljasok kihasználás céljára, az értelmesek pedig leleplezik az aljasokat, csalókat, a fehérgalléros és mindenféle bűnözőket, és az aljasok által rászedettek, az ostobák ostobaságait is.
Hidd el, amit Gyurcsány (a zsidó nejű, aki pap lesz, vagy politikus) és Orbán (akit a kiválasztottak kiválasztottak), és a mögöttük állók mondanak, hogy neked jó lesz, aztán nekik jó lesz…
Elhinni mindent mindenkinek, semmi kritika, a Föld lapos, és a Nap forog a Föld körül, mert a vallási tekintélyek azt mondták.
Buddha ezzel szemben azt mondta, hogy senkinek semmit ne higgy el, neki se, és mindent vizsgálj meg.
De hát ki az a Buddha a zsidókhoz képest, ugye?
Így győzték le a néphülyítők Nyugaton a józan észt, demokratikusan; és aljasok a Parlamentben, és ostoba többség a szavazófülkékben; az aljasok és hülyék kombójának többségi diktatúrája. Ezért van az, ami, és nem más.
Az avast!-ot pedig van hová fejleszteni; ezt a zsaroló lánclevelet, szociálisvírus-marketinget sem szűrte ki…

 


1. oldal az összesen 1 oldalból1