Bejegyzések 2014. augusztus hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A judaisták aljasok, a keresztények ostobák, a muzulmánok erőszakosak

2014. augusztus 30., szombat

Ez a három, zsidó és zsidó gyökerű (sivatagi) vallás a halálos háromszög, ahol nem teljesülnek a béke feltételei; és ilyen tulajdonságokkal hogy teljesülnének… egyik sem jó tulajdonság.

Az alaptétel pedig az, hogy nincs olyan zsidó vallás, eszme, ideológia, amely ne lenne kártékony.
Mihez képest? Pl. a semmihez, a vallástalan, de békés állapothoz, és a távol-keleti vallásokhoz képest.

Mi igazolja ezt? Pl. a mai nap 5 híre:

Ilyen egyszerű tízmilliárdot ellopni (index.hu)
Hihetetlenül sikeresen lopta a pénzt a Fortress nevű álbrókertársaság, pedig több ordító jel is volt, hogy itt egy hatalmas átverésről van szó. Most már ki is derült, hogy csak egy pitiáner piramisjáték volt. Nagyjából kétezer embertől tízmilliárd forintot csaltak el, aminek csak a töredéke került meg.”
(…)

A tudásom-tapasztalatom alapján arra fogadok, hogy van némi vallási aszimmetria a becsapók és a becsapottak között…

7 európai ország közös NATO-haderőt állít fel (index.hu)
Az Egyesült Királyság és hat másik ország felállít egy közös expedíciós haderőt, amelynek a létszáma legalább 10 ezer fő lesz. A Financial Times szerint a haderő felállítását jövő héten jelenti be David Cameron brit kormányfő.
(…)

A keresztények hülyék, és fegyverkeznek és háborúznak a békéért (és basznak a szüzességért).

Puskák és Biblia kell a boldog családhoz (index.hu)
John Correia lelkész és fegyverszakértő egyszerre, négy gyerekéből háromnak van saját fegyvere: a 15 éves Jamesnek, a 12 éves Sarahnak és a 8 éves Abbynak. A család közös lövészeteken szokott részt venni, ahol van választék: az apának több mint 20 fegyvere van.
(…)
Meg kell még a sültkrumpli és a kóla a Mekiből, és már meg is van a Kóla, puska, sültkrumpli (című film), és az amerikai álom, ahol heti rendszerességgel lelövöldözi valamely stresszelt és bepöccent illető a környezetét; és akkor még a geopolitikáról nem is volt szó, ami szintén nem különb.

A maják viszont egészen életképesek – bár a problémát azzal nem oldják meg végleg, ha egyik helyről a másikra tologatják a szart, ez így csak annyi, hogy már nem náluk lesz büdös:

Elküldték a maja faluból a zsidókat (index.hu)
230 ortodox zsidót szólítottak fel a nyugat-guatemalai San Juan La Laguna faluban az őslakosok, hogy hagyják el a települést.
A BBC szerint a falubeli öregek azzal vádolják a zsidó közösséget, hogy megpróbálják saját szokásaikat ráerőszakolni a nem zsidókra.
A Lev Tahor közösség hat éve költözött a faluba. Az elmúlt pár napban összepakoltak és felkészültek, hgoy elhagyják a falut, mely 150 kilométerre nyugatra található Guatemalavárostól.
Békések vagyunk, az incidenseket megelőzendő már el is kezdtünk kivonulni. – mondta Misael Santos, a közösség tagja, aki szerint joguk lenne maradni, de lincseléssel fenyegették őket, ha nem mennek el.

Értelemszerűen, az ötödik hír a muzulmánok erőszakosságáról szól – és mert a talmudista aljasok „lecsapnak minden ilyen labdát”, azért, hogy a keresztényeket szembeállítsák a muzulmánokkal, jut minden napra ilyen hír.
Autóból támadt az öngyilkos merénylő (www.origo.hu)
Legkevesebb hat ember meghalt és több tucatnyi megsebesült, amikor szombaton egy autóban ülő öngyilkos merénylő és tálib fegyveresek megtámadták a titkosszolgálat regionális hivatalát a kelet-afganisztáni Dzsalálábádban – közölte egy helyi tisztviselő.” (…)

Az is látszik, hogy értelmes emberek azt mondják a judaista-keresztény-muzulmán háromszögre, hogy menjetek innen a fenébe; nélkületek is van elég bajunk, de ha ti is itt vagytok, akkor az már társadalmi pestis, dögvész, romlás, pusztulás, halál.
Én értelmes embernek tartom magam, tehát…
A nagy kép az, hogy a judaizmus-kereszténység-iszlám olyan, mint egy háromtörzsű növény, a kereszténység kinőtt a judaizmusból, a kereszténységből pedig az iszlám, és az egyikük legitimálja a másikat, oda-vissza. Az Ószövetség és az Újszövetség a Biblia első és második része, és az első rész nincs kidobva belőle, hogy az már érvénytelen, az már nem kell, tehát az első rész folytatásáról van szó, csak másképpen, az első rész a szadista, a farkas, a második rész a mazochista, a birka; az egyik oldali szélsőség után következik a másik oldali szélsőség; csak normális állapotok nincsenek.
Az iszlám Gábriel arkangyal (hu.wikipedia.org) révén kapcsolódik az előző kettőhöz.
Gábriel, vagy magyarosan Gábor (héberül: Gábri-Él, melynek jelentése: “Isten embere”, “Isten ereje” vagy “Isten erősnek bizonyult”) a Bibliában egy angyal, a keresztény hagyományban pedig főangyal.
Gábriel az Ószövetségben és az Újszövetségben is szerepel. Az Ószövetségben Gábriel angyal magyarázta meg Dániel próféta látomásának értelmét (Dán 8,16-26) és a 70 évről szóló prófécia jelentését (Dán 9,21-27). Lukács evangéliuma Gábrielt úgy említi, mint Isten hírvivőjét, küldöttjét. Előbb Zakariás papnak adja hírül Keresztelő János születését, aki nagy tetteket fog végrehajtani (Lk 1,5-20). Itt magáról azt mondja, hogy az Úr színe előtt áll. Ezután Názáretben Máriánál is megjelenik, hogy közölje vele a szeplőtelen fogantatást, Jézus születését és jövendő, messiási hivatását (Lk 1,26-38).
Egyes apokrif iratok szerint a Szodomát és Gomorát elpusztító angyalok között is ott volt.
A későbbi keresztény hagyomány Mihály arkangyal és Rafael arkangyal mellett Gábrielt is az arkangyalok közé sorolta. Gábor főangyal, a Biblia szerint az Úr előtt álló hét főangyal egyike (Tób 12,15; Lk 1,19). Az Üdvözlégy ima a Máriához intézett szavaival kezdődik.
Gábrielt az iszlám is tiszteli (arab neve Dzsibríl vagy Dzsibráil), ugyanis hitük szerint ő az, aki az elrendelés éjszakáján és azt követően eljuttatta Mohamed prófétához Isten szavát, a Koránt.

Elrendelés éjszakája (hu.wikipedia.org)
Az elrendelés éjszakája vagy (arabul: lajlat al-kadr [لیلة القدر], törökül: Kadir Gecesi) a ramadán legszentebb éjszakája, amikor a Korán leszállt a hetedik égből az első égbe, majd Gábriel arkangyal kinyilatkoztatta azt Mohamed prófétának. Az elrendelés éjszakája a ramadán utolsó tíz napjának valamelyikére esik, ami mindig páratlan számú. Úgy tartják, ekkor imádkozni többet ér, mint ezer hónapon át imádkozni.

Bár a halálos vallási háromszög kielégít bizonyos lelki igényeket, de csak úgy, mint a csali a horgon, amit bekap a hal, és onnantól már a horgász birtokába kerül, aki felhasználja a halat a saját céljaira, ami persze nem a halnak lesz jó, hanem a horgásznak.
Ha nem lett volna egyetlen zsidó, és zsidó gyökerű vallás sem, akkor ez hiányozna valakinek? Vannak általános emberi vágyak, mint pl. halhatatlanság, örökélet, vagy, hogy minél gyorsabban eljusson valaki az A pontból B-be; valamilyen vezérelv, ideológia, szellemi irány is kell; de hogy valakinek két és fél zsidó vallás hiányzott volna az életéből, a zsidókon kívül, azt nem hiszem. De ha már egyszer megvolt a két és fél vallás, bizonyos emberek elkezdték terjeszteni, mások pedig átvették és rászoktak – mint a cigarettára, az alkoholra, a kábítószerre…
Vajk-István is lenyomta a magyarok torkán ezt a szert, az első polgárháború keretében, ami már rossz kezdet. Egyesek szerint, ha a magyarok nem veszik fel a kereszténységet, tehát nem igazodnak a helyi szellemi főáramlathoz, akkor nem maradhattak volna életben; ezzel két lehetőség van, vagy igaz, vagy nem. Mivel a saját vallást sk. sikeresen kiirtották, nem is volt kontrollcsoport, összehasonlítási alap a saját vallású esetre. Ha viszont szellemileg olyan gyengék, hogy csak mások vallásának felvételével tudnak életben maradni, ennyire életképtelenek, az a továbbiakra nézve nem sok jót ígér. Így is lett, a kétharmad ország elvesztve, a zsidók gyarmataként az élet tengetve, úton a kihalás felé…
És ez ugyanígy az egész Nyugatra is igaz; ez az egész térfél megszívta. Ha lett volna olyan saját vallás, ami logikailag jó, vagy legalább büszkék rá, és megtartják, akkor nincs a zsidó megszállás, hanem az lenne, hogy van saját vallásunk, kész-kösz, nem kell másik. Vagy legalább tartottak volna ki az ateizmus mellett. De nem, ehelyett bevették a zsidók dolgait, aztán persze hogy a kezdeményező zsidók uralkodnak az átvevőkön. A kezdeményezők irányítanak, az átvevők engedelmeskednek, és Nyugaton a kezdeményezők rosszat kezdeményeznek, az átvevők pedig rosszat vesznek át, lásd pl. most az oroszok elleni embargót.
Ez így szar ügy.
Mint ahogy az is, hogy felvenni egy olyan vallást, amiben az az egyik csúcspont, hogy lesz egy bazi nagy háború, amiben minden addiginál többen fognak meghalni. Mi garantálja, vagy teszi szükségessé, hogy ilyen (vagy egyáltalán bármilyen) háború legyen? A judaizmus, amiből kinőtt a kereszténység.
A háborúk nem normális dolgok, de a Bibliában mégis természetesként vannak leírva, mint az élet rendje. Ez a „rend” legfeljebb mazochistáknak felel meg, akik nem normálisak: életem legnagyobb vágya az atomvillanás volt, és hogy árnyék legyek a falon; sikerült is ezt elérnem, és nagyon élveztem.
Olyanok is vannak viszont, akik a gondolkodásból űznek sportot, napi szinten, és ennek eredményeként felismerik, hogy aljasokkal, ostobákkal, erőszakosokkal vannak körülvéve.
Na, most aztán jól nézek ki… úristen, miben vagyok benne – és következik az ettől a környezettől való megszabadulás, az A pontból B-be tartás, a módok keresése, és a legjobbak választása.
Készülj fel a legrosszabbra, és keresd a legjobbat.
Ismerd, de ne kövesd azokat a tanokat, ahol nem teljesülnek a béke feltételei, és 0% zsidó és zsidó gyökerű vallás, ideológia és ezeken alapuló dolog legyen az életedben, mert ezek mindegyike kárt okoz, nem teljesíti a béke kritériumait, és elnyomásban, bajban, harcban, háborúban találod magad. Van-e olyan generáció, amelyik a judaizmus-kereszténység-iszlám háromszögben kimarad a háborúból? Nézzük a mostani 50-100 évet: az USA folyamatosan háborúzik, Izrael-Palesztina folyamatosan háborúzik, Európában aki kimaradt a II. vh.-ból, az megkapta a hidegháborút, a II. hidegháború is megvan már, és a III. vh. is alakul.
Ahol igazán sok és nagy háború van, az a judaista-keresztény-iszlám háromszög, ahol eleve az alapok nem jók a békéhez, és persze ami ilyen alapokra épül, az sem jó.
Ehhez nem csak azt kell látni, hogy ó, milyen szép ablak, meg ajtó, meg zsinagóga, katedrális, mecset, hanem a teljes egészre rá kell látni, beleértve a szellemi részt is, és akkor látszik, hogy hiába jók az egyes részletek, mert a nagy egész, a vallási rendszer nem jó; és nem kicsit nem jó, hanem nagyon nem jó; otthagyásra és lebontásra érdemes, mert lebontás nélkül összedől, társadalmi katasztrófában, háborúban.
Tehát, zsidó eredetű dolgokat ne válassz, bármennyire is szépen csillog, mint a villantó-horog: se ideológiát, se WTC-t, se semmit, mert ha azt választod, abból károd lesz; a kicsi (anyagi veszteség, rossz közérzet) és nagy (egészség, testi épség, élet) között.

Vigyázat, autizmusveszély is jár az oltással! (amerikai hír)

2014. augusztus 29., péntek

Ez ma még egészen friss hír, az USA-ban is. De simán el tudom képzelni, hogy Magyarországon a másik átkosbeli csernobili hírek sebességével jelenik meg, úgyhogy itt van, közérdekű hírként.

CDC közérdekű bejelentő nyilatkozatot adott ki, hogy megváltoztatták az adatokat az autizmus és MMR oltás közötti összefüggésről

CSALÁS! CDC tudós ELISMERI, hogy kihagyták az MMR oltások és az autizmus közötti kapcsolatról szóló adatokat

CDC Whistleblower Issues Statement on Cooked Autism-MMR Data” (truthstreammedia.com)

FRAUD! CDC Scientist ADMITS They Omitted Data Linking MMR Vaccines to Autism

Röviden összefoglalva: az USA-ban 10 évig eltitkolták, hogy a kanyaró-mumpsz-rubeola oltás (measles-mumps-rubella, MMR) 340%-kal növeli az autizmus valószínűségét.
Egy Atlantában végzett vizsgálat szerint 30%-kal nőtt meg az autista gyerekek száma 2 évnyi idő alatt, 2008 és 2010 között
Arra a következtetésre jutottak, hogy jelenleg 47 amerikai gyermekből 1 autista lesz; a fiúknál ez az az arány 1:42-höz.
Azt nem tudom, hogy ez Magyarországot mennyire érinti, hogy itt milyen oltást használnak, de van rá esély, hogy ugyanolyat.

Frissítés:
CDC “Whistleblower” Now Says He’d NEVER Inject His Pregnant Wife with a Flu Shot!
A CDC (Centers for Disease Control and Prevention, Betegség/kór Ellenőrző és Megelőző Központok) közérdekű bejelentő („sípfújó”) most mondja, hogy ő SOHA nem oltatná be a terhes feleségét influenza elleni oltással!

(magyarul alább)
This is enough to make you throw up, so sorry in advance. Listen to this man who works for the CDC say that he’d NEVER inject his pregnant wife with a flu shot because he is confident that thimerosal, the mercury-containing preservative still contained in these shots, causes TICS and there is evidence thimerosal also causes “autism-like features”.

WHERE’S HIS SCIENTIFIC STUDY ON THAT?! HUH?! Why isn’t he on any media outlet screaming this one from the rooftops?! He goes on to ask, “Do you think a pregnant mother would want to take a vaccine that they knew caused tics?” OF COURSE NOT, but NO ONE IS TELLING THESE WOMEN THE VERY REAL RISKS THAT THESE SHOTS COULD POTENTIALLY DAMAGE THEIR UNBORN CHILDREN FOREVER!!!

Why is that? In large part, BECAUSE OF HIS EMPLOYER, THE revolving door gatekeepers at the CDC!

Ez elegendő ahhoz, hogy eldobd magad, előre szólok, sajnálom. Hallgasd meg ezt az embert, aki a CDC-nek dolgozik, és azt mondja, hogy soha nem adná be a terhes feleségének az influenza elleni védőoltást, mert biztos abban, hogy a timerozál, a higanyt tartalmazó tartósítószer még benne van ezekben az oltásokban, és ideges szemrángást (tik-et) okoz, és bizonyíték van arra is, hogy a timerozál “autizmus-szerű” tüneteket okoz.

HOL VAN ERRŐL A TUDOMÁNYOS TANULMÁNY?! UGYE?! Miért nem sikoltozza ezt minden médiában „a háztetőkről”?! Továbbá azt kérdezi: „Mit gondol, egy terhes anya akarna egy olyan oltást, amiről tudja, hogy tik-et okoz?” PERSZE HOGY NEM, de SENKI SEM MONDJA MEG EZEKNEK A NŐKNEK, HOGY NAGYON IS VALÓS A VESZÉLY, HOGY EZEK AZ OLTÁSOK POTENCIÁLISAN ÖRÖKRE KÁROSÍTHATJÁK A SZÜLETENDŐ GYERMEKEIKET!!!

Miért van ez? Nagyrészt, a munkáltatója miatt, akik a forgóajtó őrei a CDC-nél!

Truthstream News #3: About All Those Vaccines…
Igazságfolyam hírek #3: Az összes ilyen oltásról…

(magyarul alább)
A comment:
Agreed. This strikes a cord with me. My daughter has “Something”. What they can’t really say at this point. When she was 6 they suspected Autism. When she was 14 they leaned towards Aspergers. She has “Ticks”. Repetitive behaviors. She had all of her shots (sounds like I am talking about a dog) to enter first grade. It was then that she really started exhibiting signs that something was wrong. They wanted to stash her in Special Ed until they could figure things out even though her IQ was above average. I pulled her out of Public school and homeschooled her so she hasn’t had a shot since. However, the damage is done. You have to wonder how Thompson and all of these other “Professionals” can live with themselves. Would be interesting to know how many of their wives and children have actually been shot with the mess that they have been touting to the masses for years.

Egy kommentár:
Egyetértek. Ez elszakított bennem egy húrt. A lányomnak van „valamilye”. Amit jelenleg nem igazán tudnak megmondani, hogy mi. Amikor 6 éves volt, autizmusra gyanakodtak. Amikor 14 volt, az Asperger szindróma felé hajlottak. Tik-je van neki. Ismétlődő viselkedések. Minden oltást megkapott (úgy hangzik, mintha egy kutyáról beszélnék), hogy az első osztályba mehessen. Ekkor kezdte igazán a jeleit mutatni annak, hogy valami baj van.
El akarták rejteni egy speciális osztályban, amíg ki tudják találni a dolgokat, bár az IQ-ja átlag feletti volt. Kivettem a lányom az állami iskolából, és otthoni magántanuló lett, és azóta nem kapott oltást. Viszont a károsítás megtörtént.
Elképzelheted, hogy Thompson és minden ilyen „szakember” hogyan tud együtt élni magával.
Érdekes lenne tudni, hogy a feleségük és a gyermekeik ténylegesen be lettek-e oltva azzal a trutymóval, amit évek óta  hirdetnek a tömegeknek.
(tovább…)

Élet nukleáris katasztrófa után

2014. augusztus 28., csütörtök

Radioactive Wolves Of Chernobyl
56 perc, és már majdnem 10 milliós nézőszám.
Engem meggyőzött – arról, hogy az emberi populáció a Földön mehet vissza 2 milliárdra, ami kb. az optimum. Ennek két módja van, a békés és a békétlen. Ameddig az emberek ész nélkül szaporodnak, addig a békétlen az opció. A lényeg a teljes, tökéletes, és végleges bűnözés-felszámolás: politikusbűnözés, zsidóbűnözés, cigánybűnözés, és az összes többi. Ilyen kiváló lehetőség – a túlnépesedés – az emberi faj selejtezésére még nem volt a történelem során. A lényeg, hogy a válogatás pontos legyen – és máris nagymértékben javul az emberiség erkölcsi és szellemi szintje. Radikális megoldás tömeggyilkosság útján? Ó, jaj, jaj, mindjárt jönnek a bűnözőjogvédők. (Ők is mehetnek a „levesbe”. Mi diktáljuk a menüt, s ti eszitek meg – mondta egy judeonáci. Utána viszont fordítva lesz, a diplomáciai kölcsönösség jegyében, mondom én; visszakapják kamatostul. Egy bizonyos népcsoport úgyis szereti a kamatot.)
Üzenet a valódi természetvédőknek, nem az ál-zöldeknek, ember-kaméleonoknak: tegyünk radioaktívvá, emberek számára lakhatatlanná még több helyet, és voilá, (majdnem) embermentes lesz az övezet, ahová visszatért a természet, a flóra és a fauna, a növény- és állatvilág – bár még kicsit sugárzik, de ez a valahányadik generáció után elmúlik.
Alapvetően a túlszaporodott, és erkölcsileg és szellemileg alulfejlett (az elért technikai szinthez képest) emberi faj többségben lévő egyedeire hívtam fel a figyelmet.

Új világrendetlenség

2014. augusztus 27., szerda

De nem véletlenül… Direkt ilyen, ilyenre tervezték geopolitikailag. Navajonkik? Igen, a tudjukkik.
Nézd meg ezt a videót – és gyakorold keményen az (amerikai) angolt. Utána pedig fontold meg a vegetarianizmust, főleg Észak-Amerikában.

Kapcsolódó:
Israel’s Longstanding Middle East Plan” (rense.com)

The Yinon Plan and the role of the ISIS” (www.thedailystar.net)

The Zionist Plan for the Middle East” (archive.org)

Why shouldn’t Hunter Biden join the board of a gas company in Ukraine?” (www.theguardian.com)

Már 2003-ban megmondták a szakértők, hogy ha az USA vezetése megdönti a Szaddam-rezsimet, akkor Irak három részre fog szakadni, mert Szaddam tartotta egyben a törzsileg tagolt országot. Akkor pláne megdöntik, mert pont ez a tervük, hogy szakadjon; és ah, nem is feltűnő, hogy az Iszlám Állam pont a zsidók tervét valósítja meg, és hogy csak az arabok között öldökölnek és szakítanak szét területeket, Izrael az totem-tabu nekik. A judeonácikat persze az nem zavarja, ha a gójok egymást ölik, sőt. A judeonácikat az sem zavarja, ha Irak három részre szakad, sőt… Viszont Ukrajna területi épségéért nagyon aggódnak. Van ám itt egy ordító kettősmérce; ha Irakért nem aggódnak, akkor Ukrajnáért miért igen? Persze ennek is megvan a magyarázata, de ne ugorjunk, hanem haladjunk, lépésről-lépésre. Mi zavarja a judeonácikat? Pl. az, hogy Szíria a vegyi fegyvereivel veszélyezteti a világot, tadam, mindjárt mérgező gázas rakétát lőnek a hálószobádba, és a szabad és demokratikus világnak össze kell fognia, hogy megállítsa ezt a halálos fenyegetést. Valami ilyesmivel haknizta körül a nyugati világot John Kerry, a borotvált zsidó, aki az amerikai külügyminiszter szerepét játssza a politikai (báb)színházban. Azt azért hozzáteszem, hogy a hazug dumáját már nem csak a kisebbség nem vette be, hanem a többség sem; már a 100-as IQ alattiak sem vevők rá.
Kiket veszélyeztetett Szíria a vegyi fegyvereivel? 1 db törpeállamot a Közel-Keleten, ahol ezért gázálarcokat osztogattak – aztán rájöttek, hogy a borotvált zsidót túráztatni, és Szíriát és a világot háborúval fenyegetni olcsóbb. Persze addig járnak a kútra, amíg tényleg háború lesz, nekik pedig végük. Már a szíriai esetnél is milyen lelkesek voltak az amerikai katonák – megtagadásilag…
A NATO-nak pedig van egy olyan terve, hogy birtokba vegye az ukrán gázmezőket. Mi köze ehhez a NATO-nak? Hát az, hogy a gáz is fegyver. Na baz’meg, itt tartunk – meg a nyirkai jóslatnál: innen köpködi a lángot, a bika hátáról is ide lőnek, a nép fele elpusztul.
A NATO-nak energiabiztonsági menetrendje is van (NATO’s Energy Security Agenda). Ez az, amikor a judeonácik eljutnak A-pontból B-be… és lángba borul a világ; ezek nem máshova haladnak.
Ukrajna olaj- és gázkészletének kb. 90%-a „véletlenül” pont a Donyecki medencében van; és „véletlenül” pont Joe Biden alelnök fia (Hunter Biden) annak a cégnek (Burisma Holdings Ltd.) az egyik igazgatótanácsi tagja, amelyik fel akarja tárni az ukrajnai gázmezőket; és „véletlenül” John Kerry (igen, a borotvált zsidó, aki…) mostohagyereke, Christopher Heinz szintén ebben a cégben van.
Közben Finnországban júniusban volt egy amerikai-orosz titkos találkozó; a megállapodás tartalma még nem ismert, úgyhogy már most mondom, hogy született egy új Molotov-Ribbentrop paktum, judeonáci-orosz megnemtámadási szerződés: Putyin nem indít inváziót Ukrajna ellen, a judeonácik pedig nem támadják meg az oroszokat. Ezért van az, amit most látunk, pl. hogy a szakadároknak nincs orosz állami katonai támogatása, magukra vannak hagyva, és csak alulról jövő egyéni kezdeményezések vannak a fegyveres támogatást illetően.
Porosenkót megfogták a judeonácik azzal, hogy a donyecki gázmezők, és a hozzá tartozó terület már az övék; tehát Porosenko se területet, se önállóságot nem akar adni a szakadároknak. Putyin pedig nem akar orosz inváziót, hogy így elkerülje a harmadik világháborút. De az új Hitler-Sztálin paktum is csak annyit ér, mint az elődje: az eszelős és degenerált judeonácik a világuralomra hajtanak, és kapásból két ok is van az újabb világháborúra, a judeonácik ukrajnai terület- és energiaszerző akciója, és az USA minden nappal egyre közelebb levő gazdasági összeomlása, ami elől a judeonácik éppen úgy a (világ)áborúba menekülnek, mint a náci-náci párjuk.
Most írjon valaki jó béketervet… amikor a judeonácik a világháborúra állították be a helyzetet, az orosz és ukrán fogott vezetőkkel. Sakkban ez leginkább patt. Akkor kezdjünk egy új játszmát.
Úgy látom, hogy a legjobb az őszinteség:
1. Putyin nyilatkozzon a titkos megállapodás tartalmáról, és ismerje el, hogy a helyzet már az Oroszország és az USA és szövetségesei közötti háború – tehát a világháború – elodázásáról szól.
2. Porosenko is ismerje el, hogy meg van kötve a keze, a donyecki gázmezők már oda vannak ígérve a judeonáciknak, és ezért a szakadárok nem kaphatnak tőle semmit.
3. Miután ezt megtették, kezdjenek új játszmát. A háborút így-is úgy-is meg kell vívni, a kérdés már csak az, hogy mikor, és milyen feltételek mellett. Az időpont és a feltételek az, ami még nem dőlt el.
Ha én lennék akár Putyin, akár Porosenko, Putyinnal, illetve Porosenkoval lépnék szövetségre a judeonácikkal szemben, mert a judeonácik a nagyobbik rossz, sőt, a legnagyobb rossz, és erre egy idő után a nagy többség rá is jön, ha másból nem, akkor a saját (palesztin-szerű, helóta) sorsából. Valamint, a judeonácik fogják elveszíteni a harmadik világháborút, és a csatlósaik.
A szakadárok kapják meg a szövetségi állam státuszt, és ezzel a probléma alapvetően meg van oldva.
A judeonácikat ki kell rúgni Ukrajnából; ne keverjék ott a szart. A judeonáci-problémát végleg meg kell oldani, ahogy a náci-náci párját is meg kellett oldani, teljes felszámolással; és ezt ahogy éppen lehet, a legkisebb áron, a legkevesebb élet elveszítésével; a legkisebb rossz elve alapján legyen elérve a cél. A cél nem a háború, a cél a bűnözőktől való teljes mentesség, és a háború ehhez a célhoz csak egy (végső) eszköz a választékból.
Ami Magyarországot illeti, már több mint 100 éve 100%-os bizonysággal megmutatja, hogy ki lesz a vesztő: az, aki mellé a hivatalos, állami Magyarország áll. Ezért nem is szeretném, ha az állami Magyarország Putyin mellé állna. Ez ám a csapdahelyzet, az állami Magyarországnak a rossz oldalhoz kell tartoznia, hogy a jó győzhessen. Ez van, szodomagyarországon, ami olyan, mint Szodoma, a kisebbségben lévőknek el kell onnan menni, mert különben elpusztulnak a bűnös többséggel együtt.
Mivel a judeonácik és anti-judeonácik közötti meccs időpontja és feltételei még nem dőltek el, tárgyalni kell, a végsőkig ki kell meríteni ezt a lehetőséget; és ha már ott a vége, a fal, és az nem mozdul egy kicsit se, akkor kezdhet aratni a halál. Az emberi faj létszáma kb. 7 milliárd; ha a harmadik világháborúban 5 milliárdan halnak meg, akkor a megmaradó 2 milliárd pont optimális létszám erre a bolygóra, szerintem. Persze a szelektálás módjának én nem a világháborút választom, hanem a bűnözők halálra ítélését, akár 5 milliárdos számig is, és így azonnal jelentősen javul az emberi faj erkölcsi és szellemi színvonala; ellentétben a világháborúval, ahol pl. Hitlerék sikeresen kiirtották a német nép színe-javát; nyilván nem a legintelligensebbeket, mert azok nem mentek bele a terület- és „élettér”-szerző háborúba, hanem nagy ívben elkerülték, és beérték kisebb területtel is, inkább legyen Tokió a zsúfoltságával, csak ott legyen béke. Hogy lehet az, hogy a nácik akkora területen (mint az országuk) nem fértek el? Fizikailag elfértek volna, csak a fejükbe vett, vagy vert világuralmi törekvés miatt nem fértek el; pont mint a judeonácik, nekik mindig több kell, pl. több holokauszt, és még több szkinhed a hátuk mögé, és ezért mindent meg is tesznek, ami tőlük telik.
Itt, erről ennyit, a többit az ukrajnai háborúnak szentelt helyen.
Meg még ezt is ide:
A nagyon bonyolult helyzet lényegét egy mondatban össze lehet foglalni: ha nem nyomja le senki a judeonácikat, akkor ők nyomják le a világot. Mert ez a céljuk; és minél inkább elérik a céljukat, annál inkább Palesztina lesz mindenütt, nem csak az etalon háborús tűzfészek és pokoli hely Izrael-Palesztinában. Mert ehhez értenek, és ezt már bőven bebizonyították. Amire az emberek 90-akárhány százaléka – beleértve a zsidókat is – azt mondja, hogy ez szar; és jól látják. Akkor viszont, ki a legyőzendő ellenség valójában? A néhány százaléknyi aljas, és a sok hülye, akik őket támogatják. A hülyék által megválasztott pszichopaták, és a többi fehérgalléros bűnöző jobbá teszi a világot, hát persze… hogy nem.
Közben a kínaiak, indiaiak ülnek, és néznek, mint a moziban, és megállapítják, hogy ezek hülyék – és igazuk van. De a hülyeség meg van alapozva Nyugaton és a Közel-Keleten, kezdve a judaista-keresztény-iszlám vallási monopóliumra és világuralomra törő, halálos háromszöggel; a többi pedig már a választott eszme következménye. Amíg Nyugaton, a Közel-Keleten, és a világ minden helyén nem szabadul meg az emberek nagy többsége a halálos háromszögtől, és minden zsidó, és zsidó gyökerű ideológiától, addig ott nem teljesülnek a béke feltételei, és harc és háború lesz, és arat a halál.
Kínában és Indiában alapból olyan (vallási) fő eszmék vannak, ahol teljesülnek a béke feltételei, és nem a béke feltételeit meg nem valósító eszmék által meghülyült és meghülyített tömegek vannak, és így csak a büntetőtörvénykönyvekben meghatározott cselekményeket elkövetők ellen kell küzdeniük, az a horror és pokol nem fenyegeti őket, hogy tőlük indul ki egy világháború; ez a Nyugat és a Közel-Kelet privilégiuma; hogy miért az övék, lásd fentebb. Mire vannak kiválasztva? Erre. Mint a történelem legelrettentőbb példája.
Én világnézetileg már könnyű helyzetben vagyok, lévén élet-univerzalista; az aljas és hülye környezetem miatt vagyok nehéz helyzetben, alapból az aljasságuk és hülyeségük miatt, ezen felül pedig mert szembe megyek a környezeti főáramlattal. Ezt a problémát nekem kell megoldanom, mert senki nem oldja meg helyettem, és a megoldás vagy bennem van, vagy senkiben. Tehát maradt egy opció, az, hogy nekem kell tudni, hogy mit és hogyan tegyek, hogy elérjem a céljaimat.

Utóirat:
Most ne kérdezz semmit, csak olvasd el, és dönts, ahogy gondolod.
Isten látta, hogy küzdesz valamivel. Isten azt mondta, hogy vége!
Egy áldás közelit feléd. Ha hiszel Istenben, küldd tovább ezt az üzenetet.
Kérjük, ne hagyd figyelmen kívül, hogy ez egyben próba is.
Ha úgy gondolod, hiszel Istenben, tégy félre minden egyebet és továbbítsd ezt a levelet.” (Vö. üzenetet.)
Küldd el ezt 10 barátodnak, közülük nekem is. Ha nem kapom vissza, azt hiszem én nem tartozom közéjük.
Ez a levél vírus, és rosszindulatú-kód mentes, mert az avast! Antivirus védelem aktív.
Ezt a zsarolást ma olvastam. Nem mindenki (világ)háborúval zsarol, hogy valamit megtegyél, vagy ne tegyél…
Ez a judaista-keresztény-muzulmán halálos háromszög, az aljasokkal és az ostobákkal. A globális és országos politika kicsiben.
Az istenhittel is milyen jól vissza lehet élni, ugye?
Ha hiszel Istenben, teljesítsd a pedofil papok minden kívánságát, különben elkárhozik a lelked… Erre jó a kereszténység, és már bőven sokan fel is fedezték, az aljasok kihasználás céljára, az értelmesek pedig leleplezik az aljasokat, csalókat, a fehérgalléros és mindenféle bűnözőket, és az aljasok által rászedettek, az ostobák ostobaságait is.
Hidd el, amit Gyurcsány (a zsidó nejű, aki pap lesz, vagy politikus) és Orbán (akit a kiválasztottak kiválasztottak), és a mögöttük állók mondanak, hogy neked jó lesz, aztán nekik jó lesz…
Elhinni mindent mindenkinek, semmi kritika, a Föld lapos, és a Nap forog a Föld körül, mert a vallási tekintélyek azt mondták.
Buddha ezzel szemben azt mondta, hogy senkinek semmit ne higgy el, neki se, és mindent vizsgálj meg.
De hát ki az a Buddha a zsidókhoz képest, ugye?
Így győzték le a néphülyítők Nyugaton a józan észt, demokratikusan; és aljasok a Parlamentben, és ostoba többség a szavazófülkékben; az aljasok és hülyék kombójának többségi diktatúrája. Ezért van az, ami, és nem más.
Az avast!-ot pedig van hová fejleszteni; ezt a zsaroló lánclevelet, szociálisvírus-marketinget sem szűrte ki…

Kanál-kísérlet

2014. augusztus 21., csütörtök

Ezt nem én találtam ki, csak most végiggondoltam. A lényege, hogy nem tudod magad közvetlenül táplálni; ez csak vagy kizárólag mások által lehetséges, vagy sehogy.
A külső körülmények ehhez: vannak résztvevők, és vannak kanalak, a kanalak kb. 2 méter hosszúak, és kb. 10 kilósak, és csak a végén két helyen lehet megfogni a nyelét, a többi helyen sűrűn ki van verve szögekkel, kb. mint a buzogány feje, a kanál fejéig. Van étel, de zárt helyen van, és lyukakon lehet hozzáférni, amin csak a kanál fér be, az ember feje és teste nem, és az étel több mint karnyújtásnyira van a lyukaktól, tehát kézzel nem elérhető. A víz szabadon hozzáférhető, a kanalak lemoshatók.
Van húsz résztvevő, és lássuk…
Nyilván mindenki rájön, valamilyen minimális IQ-szint felett, hogy ott evés csak akkor lesz, ha ő táplál valaki mást, és valaki más táplálja őt. Tehát ha nem akarnak éhen halni, akkor… pl. célszerű párba állniuk, és így megvan az adok-kapok megfelelő aránya. Ha nem párba állás van, és ha egy valaki többeket is kiszolgál, mert olyan jó ebben, akkor ott már nincs meg a kölcsönösség, ezért ez lehet fizetős, csereeszközös, csereértékes. A fodrászat sem úgy működik, hogy a fodrász levágja a hajad, te meg az övét… a nadrágjáról, pláne.
Visszatérve a tárgyhoz, ilyen kanalakkal sérüléseket is lehet okozni, véletlenül vagy szándékosan. Tehát kétféle eset van, megfelelő tápláló, és nem megfelelő tápláló, és ezen belül is kölcsönösen megfelelő, és kölcsönösen nem megfelelő, és vannak kifejlődési irányok: valaki szájba vert, véletlenül vagy szándékosan, mi legyen, visszakapja-e?
A résztvevők persze kommunikálhatnak is egymással, visszajelzést adhatnak a dolgokról.
Az optimum a kölcsönösen megfelelő tápláló. Tehát eljuthatnak arra a felismerési szintre is a résztvevők, vagy legalább az egyikük, hogy még a táplálás megkezdése előtt tájékoztatást, tanfolyamot tart a táplálás helyes módjáról, elmondja, hogy mi az optimum, és mi a kerülendő (a táplálás veszélyes üzem)… és a kezdeményező kvázi főnökként, vezérként, megmondóemberként, agytrösztként fog szerepelni.
Ez egy olyan élethelyzet, ami kizárólag csak csoportmunkával oldható meg: egyénileg, egyéni önkiszolgáló módon nem.
Tehát olyan, mint pl. a szaporodás…
A továbbiakat gondolja mindenki végig, pl. a megfelelő és nem megfelelő párokat…
Gondolatkísérlet lévén, végig lehet ezt gondolni anélkül, hogy valamelyik nem megfelelő partner kiverné a másik fogát… és máris tisztábban látjuk a dolgokat az életben, a gyakorlati élet számos helyzetében, pl. ki a megfelelő és ki a nem megfelelő, és ki miben megfelelő és miben nem megfelelő.

Mit keres a 3-4% anti-judeonáci a judeonácik között shitraelben?

2014. augusztus 7., csütörtök

Ha a békét keresi, azt ott nem fogja megtalálni, ez már bőven elégszer bebizonyosodott.
Ha oda született, és ott felejtette magát, ez hiba, tehát úgy is mondhatjuk, hogy több mint bűn.
Csak egy szempont a sokból, a Hamasz (vagy PFSZ, mindegy hogy milyen néven vannak éppen) rakéta nem válogat, hogy te anti-judeonáci vagy, téged nem talállak el, csak a judeonácikat…
Az alábbi tüntetés videósa 3-4% háborúellenest említ, más forrás 7%-ot (Egyre vérszomjasabb a Talmud népe: 86%-uk támogatja, s csak 7% ellenzi a gázai népirtást (kuruc.info))
Szerintem a kisebb szám a reális, ha anti-judeonácikról van szó – és nincs bajom ezekkel a zsidókkal, mert nem a talmudi eszement eszmét követik.

Tüntetés Tel-Avivban a Gázai övezet elleni izraeli hadművelet ellen – A rendőrség ütlegelte és letartóztatta a tüntetőket (kuruc.info)
Tel-Avivban tegnap mintegy háromezer ember részvételével tüntetés volt a Gázai övezetben végrehajtott izraeli gyilkolászás ellen. A tüntetést egyenes adásban kísérhettük figyelemmel. A rendőrök több ízben is ütlegelték a tüntetőket, több tucat letartóztatásra is sor került.

A tüntetők leginkább a következő jelszavakat skandálják: “Elég volt a háborúból!”, “A nép követeli, hogy szüntessétek be a tüzet”. “Demokráciát!” “Rendőrállam”. A Há-Bimá Nemzeti Színház előtti téren lovasrendőrök is kivették részüket a tüntetők ütlegeléséből. A tüntetők minden oldalról körülzárva a nagyváros Dizengoff utcáján folytatták a tiltakozást.
El-Kudszi – Kuruc.info

Ne felejtse el senki, hogy van ott 3-4%-nyi ember, aki nem a judeonáci többségbe való.
Elképzeltem, hogy mi van, ha shitraelbe születek…
Ugyanaz, mint amikor szarmagyarországra születek – mindegyik judeonáci irányítás alatt álló, és többségileg judeonácikat megszavazó helyről el kell menni, mert minden ilyen hely a pokol egyik bugyra, függetlenül attól, hogy technikailag mennyire fejlett, és hogy dagadt disznóra zabálhatja-e ott magát valaki, mert a pokol fő ismérve és meghatározója a társadalmi rendszer, nem az egyéb, kevésbé fontos dolgok. Ahol igazságtalanság van, kettősmérce, talmudi tanok, az nem jó hely, és a talmudi tanos hely soha nem is lesz jó hely, mert a tan alaptételei kizárják a béke feltételeit, tehát ott konfliktus lesz, volt, van, tűzfészek, és rossz közérzet minden normális ember számára; mazochisták, degeneráltak és más aberráltak persze élvezhetik, mert ők, az evolúció selejtjeként, fordítva működnek. Selejt mindig előfordulhat, persze. Viszont ha a selejtek és a nem selejtek keverednek, az nem jó; az a jó, ha mind a két kategória külön-külön van. Bár ki lehet próbálni a keveredést, úgyis az jön ki, hogy nem jó.

Már egy ideje motoszkál bennem a gondolat, hogy az anti-judeonáciknak egy virtuális államot kellene alapítani, államhatárok nélkül, a közös világnézet alapján. De mi legyen az az alap-elvárás, amit minden tagnak teljesítenie kell? Ezen még gondolkodnom kell; azt tudom, hogy ez az út és mód jó, csak még össze kell raknom a puzzle-darabokat, a rendszer elemeit.
Megnéztem a tüntetőket a videón – két nyelven beszélő, intelligens emberek, és egy problémám van velük, az, hogy nem a nekik megfelelő helyen vannak, nem ott, ahol olyan a többség, a kormány és a politikai-társadalmi-vallási rendszer, mint ők. Rossz keveredésben vannak, és vagyunk – úgyhogy a virtuális állam a szükséges minimum; aztán össze kellene hozni földrajzi helyeket is… és az nem érdekes, és nem fontos, hogy zsidó, arab, néger, kínai, eszkimó, indián – az az érdekes és fontos, ami a lényeg, a világnézete, a mentalitása; az passzoljon; a bőrszíne, a nemzetiségi címkéje, és ez ilyen külsőségek, ezek lényegtelenek.
Miről van szó? – az alapvető világnézeti és mentalitási dolgokban homogén körökről. Az alapvető világnézeti és mentalitási dolgokat persze jól kell meghatározni, hogy feltételként ne legyen se túl kevés, mert akkor mégiscsak konfliktus lesz a nem meghatározott dolgokban, se túl sok, mert a sok feltételnek csak kevesen felelnek meg, és akkor nincs egységben az erő, hanem atomizáltság van, ami nem jó, mert az atomizáltak fölött az egységben levők uralkodnak, legyenek azok az egységben levők bármilyenek.

http://www.ustream.tv/user/yomgashum1
Activist, lives in Tel Aviv, part of the israeli protest movement. Seek for justice, fight for equality and human rights.
Eddig jó: igazságosság, (jogi) egyenlőség, emberi jogok; ez nem talmudi tan, és ezzel a fiúval valószínűleg a többi fontos dologban is jól ki tudnék jönni.
Ha a balsorsom miatt shitraelbe születtem volna, valószínűleg most köztük lennék, tüntetőként, aktivistaként… Így meg most szarmagyarországon és az EU-akolban vagyok (abban az akolban, ahol a hülye birkák báránybőrbe bújt farkasokat választottak pásztornak), gondolkodóként, időnként tüntetőként, aktivistaként…

21 teljesítendő pontnál (elvárásnál, feltételnél) nem akarok többet, bár Douglas Adams és a „Galaxis útikalauz stopposoknak” óta tudjuk, hogy a válasz a 42; ha az derül ki menet közben, hogy a 21 pont nem elegendő a konfliktusmenteséghez, a jó működéshez, akkor kiterjeszthetjük a teljesítendő feltételeket maximum 42-ig.
Ha a magasugrásnál feltesszük a lécet mondjuk 1 m-re, akkor kétféle ember van, aki tudja teljesíteni, és aki nem. Aki tudja teljesíteni, az a teljesítő, aki akarja, de nem tudja teljesíteni, az a próbálkozó, a szimpatizáns…
Ugyanígy, ha van egy gyógyszer, annak is +- tűrésen belül kell lennie, mert ha kívül van, akkor az selejt, vagy az valami más, de a meghatározott gyógyszerként nem elfogadott.
Tehát, ha pl. az a feltétel, hogy igazságosság, akkor a döntések és cselekedetek nem lehetnek az igazságosság tartományán kívül; és azt logikailag le lehet vezetni, hogy mi van ezen belül és mi van kívül, és ennek a közösen elfogadott sztenderdjében meg lehet egyezni, még ha nem is annyira könnyen meghatározható és egyértelmű az igazságosság egyetemes mércéje, mint a mérőszalagon a beosztás.
Tehát, kell a gondosan megválasztott 21 pont, és ennek alapján már következhet a virtuális állam, az állampolgárság és az együttműködés.
6 hónap próbaidő, aki tudja teljesíteni a felételeket, rendben, amíg továbbra is tudja teljesíteni a feltételeket (feltételek teljesítéséhez kötött kategóriák vannak) addig Teljesítő, ha tudta, de már nem tudja, akkor ex-Teljesítő, „nyugdíjas”…
Egysében akarom látni a világ minden anti-judeonáciját, igazságkeresőjét, egyenlő mércével mérőjét, akik a valóban fontos dolgokat akarják tanulni, tudni, és tenni, a mindenkire vonatkozóan kölcsönösen előnyös és az élet számára hasznos életformában élőket, akiknél teljesülnek a béke feltételei, úm. igazságosság, jogi egyenlőség, és a többi.

Az élet a legfontosabb játék az Univerzumban, és nem ronthatjuk el, mert akkor kiesünk, kihalunk, és az nem jó. Az is világos, hogy az élet csapatjáték; az ember számára már a továbbadásához is párba kell állni… és staféta-játék is: születik, cselekszik, meghal, közben életet továbbad, szintén születik, cselekszik, meghal, és így tovább. Tehát kell egy jó pár, és egy jó csapat…
Bár én előbb-utóbb meghalok, de ha a jó szellemem és az utódaim tovább élnek, ez így jó.

Béketerv, Ukrajna esetében

2014. augusztus 2., szombat

Minden háború egy eset, és ami működik az egyik esetben, az nem biztos, hogy működik a másik esetben, vagy biztos, hogy nem működik a másik esetben.

A probléma:
A rész: Ukrajna beleragadt a polgárháborúba, egy fegyveresen el nem ért politikai cél miatt.
A jelenlegi helyzet szerint Ukrajna egy újabb Szíria, egy újabb Baszkföld, Katalónia, Flandria, függetlenedni akaró Skócia, Grönland…
Bassár el-Aszad Szíriában már 3 éve a közeli győzelemért küzd.
A baszk szeparatisták 52 évvel a kezdeményezés után, 2011-ben szüntették be a fegyveres harcot, és 2014-ben jelképesen lefegyverezték magukat.
Az ukrajnai háború tüzében mindegyik fél többet veszít, mint amennyit nyer.
Ebben a helyzetben a hosszú háború, a felesleges halál és az eredménytelenség, vagy a békés és működő megoldás között lehet választani.

B rész: Ukrajna kiváló helyszín a III. vh. kitöréséhez.

A megoldás:
A rész:

1.) A probléma általános alapja:
X esetben az egymással kapcsolatban levők, résztvevők egy közös nézeten vannak, világnézetben, fontossági sorrendben, és arról, hogy mi a helyes, és nincs közöttük konfliktus;
Y esetben vannak a felek között nézetkülönbségek, de meg tudják ezeket békésen oldani;
Z esetben a felmerült nézetkülönbségeket már nem tudják a felek békésen megoldani, és ilyen eseteknél már nem teljesülnek a béke feltételei.
Ukrajnában most Z eset van, amit legalább Y esetté kell változtatni.

2.) A jelen esetben az állami, harcoló, és egyéb érdek-érvényesítő felek: a) Ukrajna; b) szakadárok; c) Oroszország, d) USA-NATO, EU; e) civilek, civil beavatkozók.

3.) Mivel nem valószínű, hogy valamely érintett, és harcban álló fél béketervét el fogják fogadni a többiek, célszerű, ha a konfliktusban sérelmet nem szerzett, és a harcban nem résztvevők készítenek pártatlan béketervet.
A beavatkozók és közvetítők olyanok legyenek, akik nincsenek elkötelezve egyik oldal felé sem, és nem szenvedtek el sérelmet, igazságtalanságot egyik érintett oldaltól sem, mert az egyébként ok a viszonzásra, törlesztésre, harcra, háborúra, tehát a békétlenségre.
Pártatlan fél segítségével, többoldalú tárgyalásokon kell megtalálni a legkisebb rosszat, és azt közösen elfogadni. Ha valamelyik fél több előnyt akar magának a legkisebb rossznál, a többiek rovására, hátrányára, akkor, és addig nincs megegyezés.

4.) A feleknek meg kell érteniük, hogy ebben a helyzetben nincs könnyű, egyszerű és jó megoldás, hanem az elérhető legjobb a legkevésbé rosszat jelenti. Tehát a mindegyik érintett fél számára legkisebb közös rosszat kell megtalálni, és elfogadni, ez kell, hogy legyen a közös nevező.

5.) A jelenlegi esetben az átköltözés a legkisebb rossz: ez, és ennek a megtárgyalása legyen a konfliktusban álló felek részéről az állami politika és az álláspont, a fegyveres harc, és / vagy a nem tárgyalás helyett.
Állítólag kb. már fél millióan maguktól rájöttek a legkisebb rosszra, megtették a szükséges lépéseket, és átköltöztek. Ennek kell lenni a hivatalos állami politikának is.
Legyen ez az állami politika, mert ez a legkisebb rossz.

6.) Ukrajnában és Oroszországban egyaránt negatív a lakosságszám a történelmi csúcspontjához képest, a népsűrűség nem magas, túlnépesedési probléma nincs, tehát fizikailag van hely az átköltözők számára.

7.) Ukrajnában mindenki döntse el, egyénileg, családilag, és közösségileg, hogy a mentalitása és világnézete alapján hová tartozik, és legyen ott, területileg is, ahová inkább való.

8.) Orosz szimpatizánsok inkább válasszák Oroszországot, mert Ukrajnában egyedül maradnak.

9.) Ne etnikai tisztogatás, és ne kitelepítés történjen, hanem önkéntes kivándorlás állami segítséggel, a fennálló háborús helyzet békés megoldása céljából.
Tehát nem kényszerített dolog, nem kitelepítés, és nem etnikai tisztogatás, hanem államilag segített önkéntes átköltözés legyen. Aki marad, és aki megy, elvárt, hogy ne harcoljon, akár úgy, hogy az átköltözéssel megszűnik a harc és békétlenség, a konfliktus oka, vagy ha marad, akkor is ugyanaz az elvárás, hogy ne legyen békétlenség, konfliktus, harc, háború.

10.) A nyugat-ukrajnaiak nem akarják, hogy Nyugat-Ukrajna háborús menedék legyen; ennek nincsenek meg a materiális feltételei, és nem akarják az etnikai arányok megváltozását sem, tehát ne legyen állami politika a kelet-ukrajnaiak Nyugat-Ukrajnába telepítése; az ilyen áttelepülés csak egyéni saját döntés alapján történjen.

11.) Államilag ne a fegyverekre költsék a pénzt, hanem költözésre.
Amit addig fegyverkezésre költöttek, költsék a költözésre, illetve amennyi ehhez szükséges.

12.) Az ukrajnai hadiadót államilag konvertálják át költözési adóvá, és az adózás 1 évig tartson.

13.) Eladni az otthont, a másik helyen venni egy másikat, feladni a munkahelyet, és ott szerezni egy másikat, ez az átköltözők feladata, és ezt segítse mindkét állam.

14.) A menekülés egy másik eset; ahol menekülni kell, ott ez késedelem nélkül történjen meg, késlekedés nélkül meneküljenek.

15.) Amint az ukrán háború hivatalosan véget ér, a szankcióknak is legyen vége.

16.) Nyilvánvalóan vannak ellenérdekű, és maguknak többet akaró körök, és így az is jobban kiderül, hogy kik azok.

17.) Aki a harc által akar öngyilkos lenni, az lelki segélyszolgálati eset.

18.) Valószínű, hogy a lövöldözésben, háborúban örömüket, vagy hasznukat lelők kijátsszák a béketervet. El kell érni, hogy ne érje meg nekik.

19.) A rendőrség, a rendfenntartó erők legyenek megerősítve, legyenek képesek a vandalizmus, rongálás megfékezésére és megszűntetésére.

20.) Megrongált, szétlőtt otthonért, vagyontárgyért a tulajdonos kapjon arányos kártérítést; ha nincs biztosítása, akkor tekintsék úgy, hogy az állammal kötött kártérítést, annak alapján, hogy az állam feladata az élet- és vagyonbiztonság biztosítása az állam területén tartózkodók részére.

21.) A szakadárok maximum egy év időtartam alatt fokozatosan adják át a közigazgatást.
A területek átadási sorrendjét a szakadárok határozzák meg.
Havi arányos (1/12-ed rész) területátadás legyen, szerződésben vállalva.

22.) Nyitott tárgyalás legyen, nem titkos, és mindegyik résztvevő hozhat maximum 2 médiát.

23.) Olyan tárgyaló legyen, önálló döntési joggal, és / vagy felettesi kapcsolattartással, aki az adott ország vagy érdekcsoport minél nagyobb részét képviseli, a többséget, vagy az egészet.

24.) A tárgyalás semleges helyen legyen, tradicionálisan Genfben.

25.) A hatóságokkal szembeni általános bizalmatlanság csökkentése érdekében, ne legyen az adminisztrációban „hová költözik” kérdés, csak az, hogy ki, és a km-beli távolság.

26.) Költözési támogatásként alapösszeg, plusz km szerinti támogatás legyen.

27.) Költözés előtt maximum 30 naptári nappal legyen a pénzfelvétel.

28.) Oroszország az Ukrajnából oda költözőknek biztosítson napi 4 óra közmunkát 3 hónapig, mint átmeneti munkalehetőséget, azok számára, akik nem tudnak ott azonnal elhelyezkedni.

29.) A tömeges ki- és bevándorlásra, népességcserére India szétválása egy példa, és ennek a tanulságait figyelembe kell venni, és teljesen ki kell küszöbölni a hibáit.
1947-ben több mint 10 millióan vándoroltak át, és 200 ezer és 1 millió között volt a halottak száma, amely nagy halálozási aránynak az volt az oka, hogy egyszerre és gyorsan történt a felosztás, a függetlenség, és az angolok kivonulása, és kevés volt a rendfenntartó erő.

30.) A be- és kivándorlási útvonalak kerüljék el egymást; ha ez kellő számú út hiányában nem lehetséges, akkor felváltva legyenek használva, egyik nap a kivándorlók, másik nap a bevándorlók.

31.) Ha nem a béketerv valósul meg, akkor a szembenállók a kifulladásig, az utolsó töltényig fognak harcolni, anélkül, hogy a harcukkal értelmes politikai célt érnének el, vagy olyan célt érnének el, ami a béketervvel nem elérhető, és az elért eredmény csak a polgári és katonai áldozatok számának növekedése a részükről.

32.) Mivel az ukrán kormány (Ukrajna Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsa) 2014. aug. 4.-én elrendelte a szakadár területek kiürítését – felszólította a szeparatisták által megszállt települések civil lakosságát, hogy mielőbb hagyják el lakóhelyüket, ezt azzal indokolva, hogy így megóvják a védtelen polgári lakosságot a szakadár fegyveresek fosztogatásaitól, és az emberrablásoktól, és hogy a sarokba szorított terroristák ne tudjanak civileket felhasználni élő pajzsként, ezzel a lépésükkel új politikai-katonai helyzetet állítottak elő, és egyben érvénytelenítették ezt a béketervet, mert cselekvésként ez a lépés nagyrészt kizárja a fentebb leírtakat, és az ukrán kormány a háború kiterjesztésének irányába tette a lépést, ezzel is provokálva az oroszokat, hogy támadjanak, nem pedig a csökkentés és megszüntetés irányába.
Egy szarkasztikus megjegyzés szerint, az USA (mármint az USA kormánya és az őket megválasztó többség) háborúzni fog Oroszországgal az utolsó ukrán katonáig; és valóban, az látszik, hogy ez az USA-EU-Ukrajna tengely szándéka, és nem a béke.
Az is minden gondolkodó ember számára világos, hogy az említett tengely harcteret akar a szakadár területeken, azért űzi el onnan hatalmi szóval a civileket, és hogy a civilek otthagyott ingóságait mindkét háborúzó fél fel fogja használni a maga számára, és hogy a civilek az ingatlanjaikból is leginkább a romhalmazt és a puszta földet fogják viszontlátni.
Ezt a lépést az ukrán vezetés gyorsan és váratlanul lépte meg, mondhatni, ezt a béketervet megelőzendő, és gratulálok a nekik dolgozó titkosszolgálatok gyorsaságához, és a döntéshozók gyorsaságához; aug. 3-án közzétettem a béketerv első részét, és aug. 4-én már meg is lett rá a válaszuk.

33.) Mivel ennek a béketervnek az az alaptétele, hogy minden érintett a mindenki számára legkisebb rosszat akarja elérni, ha az érintett felek közül akár csak az egyik nem ezt akarja, hanem a háború kiterjesztésében érdekelt, és abba az irányba teszi a lépéseket, akkor ez a béketerv nem működik, és nincs megállapodás, értelemszerűen.

B rész:
1.) Mivel az ukrán állami vezetők 2014. aug. 4-én felszólították a lakosságot, hogy hagyják el a szakadárok irányítása alatt álló területet, tehát hatalmi szóval elűzik őket az addigi lakhelyükről, ezzel a döntésükkel a háború kiterjesztése opciót választották a lehetőségek közül, és ezzel és így kizárták a háború csökkentése, és a béke opcióját. Az oroszok erre szintén ilyen kiürítéses lépéssel válaszoltak, tehát az eddiginél is nagyobb háborúra lehet, és kell számítani.

2.) A már gazdaságilag és katonailag háborúzó felek közül egyik sem a béke felé teszi a lépéseket az I. világháború kitörésének 100-ik évfordulóján, hanem a nagyobb háború irányába, így a békepártiak önálló erőként magukra maradtak;.

Jelentem, judeonáci rend van, rendben hullanak a magyarok

2014. augusztus 2., szombat

Pintér-Sintér-Sándor bűnözővédő főjudeonáci nem fejtette ki az igazság minden részletét a rendről; náluk ez így szokás. Tehát, ezzel a kiegészítéssel ki és mivel cáfolná a „két hét alatt rend lesz”, és a „rend van” állításokat – amikor így esnek egybe az állítások és a tények?
Judeonáci rend van, pl. tegnap is egy judeonáci szavazó rendben a villamos alá rúgott egy öregasszonyt, aki aztán életét vesztette. (Azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy ilyen alakok rendpárti pártokra szavaznak, jelenleg arra az egyre, a Jobbikra?)
Most már csak az a kérdés, hogy vajon a judeonáci ügyész ne emeljen vádat ellene, vagy a judeonáci bíró mentse fel, vagy a judeonáci ügyvéd győzze meg a judeonáci bírót, hogy ártatlan az illető?
Ki áll A. Áron Gergely mögött? Az egész judeonáci rendszer, kezdve Gy. Ferenc köztörvényes miniszterelnökkel, aki bezáratta az OPNI-t, és szélnek eresztette a közveszélyes bolondokat a lakosság között, és folytatva O. Viktor maffidesz-vezérrel, aki nem nyittatta meg újra az OPNI-t, hanem hagyta, hogy az elődje kártevése érvényesüljön tovább – és a rájuk szavazók is A. Áron Gergely mögött állnak, mert nélkülük az előbbiek nem kerülhettek volna hatalomra.
A. Áron Gergely egy lánc utolsó láncszeme, akit a lánc többi tagja megvéd, és akik jelenleg a törvény, a hatalmon lévő kormány, és a parlamenti ellenzék egy része; és így persze csak szigorúan önbírásokodás alapon lehet A. Áron Gergelyt kivonni a forgalomból, ami szigorúan tilos.
Hé, helóták, disz iz Szparta! Na jó, nem Sparta, csak Szarta, viszont a hasonlóság nyilvánvaló a kettő között a jogok és a történések vonatkozásában.
És igen, holnap, és holnapután is hasonló sorsra fognak jutni a mai helóták – azok úgyis mind nácik – és mindaddig erre a sorsra fognak jutni, amíg a judeonáci rendszer fennáll.
Egy szemtanú: „Nem tudtam segíteni, sokkos állapotba kerültem, remegtem, sírtam, levert a víz. Remélem, hogy a pasi életfogytiglant kap! A nénike pedig nyugodjon békében.
A nem ilyen irányú tapasztalataim okán, finoman szólva kételyeim vannak az életfogytiglant illetően… az egy másik rendszerben van, pl. az irániban, amit a judeonácik „valamiért” nagyon elleneznek…

A. Áron tagadja, hogy ő lökte a villamos elé a nénit” (www.origo.hu)
Kezdődik a hazudozás az újabb epizódban, egyébként meg folytatódik.
Az úgy vót’, hogy a néni a saját lábában esett el, és Áronka ott se vót’, vagy ha netán mégis ott volt, és ő volt a tettes, akkor gyerekcsíny, nehéz gyerekkora volt, nem beszámítható… Tehát szabadon kell engedni, hogy a judeonáci rendszer nagyobb dicsőségére folytathassa az eddigi tevékenységét.

Tetszettek volna forradalmat csinálni… akkor nem lett volna hatalomátmentés és módszerváltás a rendszerváltás helyett. Vagy pedig valami más MŰKÖDŐ ÉS SIKERES módot kitalálni a judeonáci rendszer végleges felszámolására, és a helyébe egy jobb rendszer tételére.

Egyébként a judeonáci és pszichopata uralom nem csak magyarországi, hanem globális probléma, főleg a nyugati térfélen, és a judeonáci birodalom más részein sem jobb a helyzet.

Amikor néhány ezer cápa kering vezetőként az akváriumban, másként mondva országban, és eszi a halakat, mit is kell akkor csinálni? Leereszteni az akváriumot? Akkor vége lesz az összes halnak, nem csak a cápáknak. Az emberek szigonyozzák le a cápákat? Nos, ember vagy-e, vagy csak egy másik hal, készen állsz-e a cápavadászatra, van-e hozzá képességed, és van e hozzá felszerelésed?
Persze egy kellő méretű óriás egy baseball-ütővel is végleg elveheti a cápák kedvét a cápáskodástól.
De ehhez az apróhalak elégedetlensége, sokkos állapota, remegése és sírása nem elegendő és nem megfelelő, mert ettől még a cápák a legteljesebb lelki nyugalommal továbbra is ragadozni fognak – és továbbra is marad ugyanaz az állatvilág az embervilágban.
Úgyhogy tessék gondolkodni a működő megoldáson, aztán megvalósítani.

Angol nyelvű felvilágosítás a témában:

„I Am Fishead – Documentary Film (2011)”

„Sons Of Liberty Academy”

Probléma – megoldás

2014. augusztus 1., péntek

Terrorista államnak nyilvánította Izraelt Bolívia (www.origo.hu)
Bolívia terrorista állammá nyilvánította Izraelt, így tiltakozva a Gázai övezetben zajló hadműveletek miatt. A döntést Evo Morales bolíviai elnök jelentette be szerdán Cochabambában. Azt mondta, a gázai hadművelet azt bizonyítja, hogy Izrael nem garantálja az emberi élet tiszteletben tartásának elvét és az alapvető jogokat, amelyek pedig vezérelvei a békés és harmonikus együttélésnek a nemzetközi közösségben.

Bolívia 2009-ben megszakította diplomáciai kapcsolatait Izraellel, akárcsak más radikális baloldali vezetés alatt álló latin-amerikai és karibi országok, például Venezuela és Kuba.

Evo Morales azt is bejelentette, hogy vízumkényszert vezet be az izraeli állampolgárok számára, akiknek egy 1972-ben aláírt egyezmény értelmében eddig szabad volt a beutazás.

A múlt héten Brazília és Ecuador, kedden pedig Chile, Peru és Salvador rendelte haza Izraelből ott akkreditált nagykövetét konzultációra.

Izrael 24 napja indított hadműveleteket a Gázai övezetet uraló Hamász ellen. A legutóbbi hasonló katonai akció 2012-ben volt, akkor 8 napig lőtték a szélsőséges szervezet gázai álláspontjait. A mostani konfliktus már hosszabb, mint a 2008-as háború a Hamásszal, ami 22 napig tartott. A harcokban eddig legalább 1360 palesztin – többségük civil – és 58 izraeli – köztük két civil – vesztette életét.

Önkéntesek lőtték agyon a drogkartellel szövetkező rendőrfőnököt (index.hu)
Mexikó déli részén szervezett bűnözőkkel kapcsolatokat ápoló rendőrfőnököt lőttek agyon, írja az MTI. A tettesek a magukat “közösségi rendőrségnek” nevező csoport, amelynek vezetője pénteken közölte, hogy Tlacoachistlahuaca település rendőrfőnökét, Miguel Gutiérrezt azután lőtték agyon, hogy tüzet nyitott az önkéntes fegyveresekre, amikor azok megrohanták irodáját, és megpróbálták letartóztatni őt.

Gutiérrezt azzal gyanúsították a csoport tagjai, hogy holttesteket rejtegetett, ezért akarták őrizetbe venni. Guerrero szövetségi állam hatóságai korábban felruházták az önkéntes önvédelmi csoportokat bizonyos bűnüldözési jogkörökkel a saját közösségeikben elkövetett kisebb bűntettek kivizsgálására. Az azonban nem világos, hogy ez a felhatalmazás kiterjed-e köztisztviselők, és különösképpen rendőrök őrizetbe vételére.

Ezek Bolívia és Mexikó legfontosabb exportcikkei.
Bolíviában nem judeonácik és judeonáci-bérencek vannak kormányon… Mexikó pedig példát mutat az alulról jövő kezdeményezésre és a néphatalomra; ha már-még nincs egy normális, kormányzásra méltó társaság a politikus-garnitúrában, akkor legalább rendteremtés legyen.


1. oldal az összesen 1 oldalból1