Bejegyzések 2014. március hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Judeonáci sakálok kontra orosz medve

2014. március 31., hétfő

judeonacik-kontra-orosz-medve

Judeonáci hírek:

Putyin polgárháborúra játszik
(mandiner.hu)
2014. március 1. 09:44
Andrej Illarionov, Vlagyimir Putyin volt tanácsadója szerint Moszkva provokatív lépései azt mutatják, hogy az orosz elnök teljes körű polgárháborút szeretne Ukrajnában. Az ideiglenes ukrán elnök, Olekszandr Turcsinov is agresszióval és provokációval vádolja Oroszországot.
Volt tanácsadója, Andrej Illarionov szerint Vlagyimir Putyin jelen pillanatban mindent megtesz azért, hogy Ukrajnában teljes körű polgárháború törjön ki.” (…)

Putyinnak Finnország is kell?
(index.hu)
2014. 03. 30. 13:38

Újabb ország veszélyben – megszólal Putyin tanácsadója
(www.napi.hu)

Vladimir Putin ‘wants to regain Finland’ for Russia, adviser says
(www.independent.co.uk)

Andrey Illarionov
(en.wikipedia.org)

He is now a senior fellow at the Cato institute’s Center for Global Liberty and Prosperity in Washington.

Andrey Illarionov fújja a hazugságokat a judeonáci kottából, és mérgezi és rombolja az országok közötti kapcsolatokat, ahogy előtte John Kerry zsidó amerikai külügyminiszter fújta a hazugságokat Szíriának a világot veszélyeztető voltáról, és ahogy előtte Irak világot veszélyeztető voltáról fújták a hazugságokat… és már tényleg csak egy hír hiányzik a sorból: „Putyin csecsemőket eszik.”

Az persze nem hír a részükről, hogy a Nyugat egy véres puccsal hatalomra került társaságot fogadott el legitim kormánynak Ukrajnában, és a népszavazással többségileg választott krími önállóságot illegitimnek – van-e demokratikusabb dolog a népszavazásnál? – és előtte az albán többségű, népszavazással megszavazott Koszovót (Koszovói köztársaság) elismerték önálló államnak, az orosz többségű Krímet viszont nem. Lehullott a demokrácia álarca, amivel eddig a birodalmi érdekeiket leplezték.

Persze a főhülye Janukovics volt az ukrán táncával, aki azt hitte, hogy a Nyugatot és az oroszokat egyaránt fejheti a pénzért – dupla haszon –, de ez nem így van, mert mindkettő pénzért beleszólást és hatalmat akart, kizárólagosan, és az eredmény világnézeti és területi kettészakadás lett.
Most következik az ukránoknak az a tanulóköre, amikor megtanulják, hogy a vágyott Nyugat nem különb, mint az oroszok, sőt, a judeonáci uralom miatt még rosszabb, és az ukrán többség egy csalódással lesz „gazdagabb”.

Frissítés
A pópa is tudja már a frankót:
The Real Battle For Ukraine

(tovább…)


1. oldal az összesen 1 oldalból1