Bejegyzések 2013. december hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Miért nem érdemes Magyarországon maradni? – avagy a kivándorlás

2013. december 14., szombat

Pl. ezért:

a) Parkolási matrica. Megjelentem 2013 dec. 13-án a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Parkolási Üzletágánál a befizetett csekkel, meg az összes papírral, amit leírtak, hogy az kell a matricához, sorszámot húztam, sorba ültem, aztán az ügyintéző azt mondta, hogy a forgalmiban a műszaki vizsga érvényessége 3 nap múlva lejár, és emiatt nem ad parkolási matricát. Mindezt ahhoz képest, hogy a küldött papíron nincs ilyen feltétel, és az online szövegben sem.
https://www.kozszolgaltato.bp13.hu/kozterulet/parkolas/engedelyek/
(…)
„Az éves XIII. kerületi lakossági várakozási hozzájárulás
Lakossági várakozási engedély kiadható annak a személynek, aki rendelkezik :
1. bejelentett, állandó lakcímmel, amely a fizető övezet területén van (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány)
2. tulajdonosa/üzembentartója a gépjárműnek (forgalmi engedély szerint)
3. A jármű érvényes forgalmi engedéllyel rendelkezik (forgalomból kivont vagy lejárt műszaki vizsgával rendelkező járműre engedély nem adható)
4. nincs súlyadóhátralék nyilvántartva a nevén
5. 2.000 Ft költségtérítést megfizet”
(…)
A hatósegg kegyet gyakorol, hogy a befizetett csekk ellenében esetleg ad matricát. Arról persze szintén nincs semmi, hogy mi van akkor, amikor a befizetett csekk ellenében nem ad… Az önkényes 3 nap pedig ugyanúgy lehet 33 vagy 333 is… Egyébként mi köze a parkolási matricának a műszaki érvényességéhez? – és mindezt úgy, hogy a jelenlegi matrica 2014. január 31-ig érvényes, tehát matricailag így-is úgy is van több mint másfél hónapom, akár a levizsgáztatásra, akár a forgalomból való kivonásra, eladásra, bármire…
Az nagyon unalmas, hogy nekem fáj mások hülyesége. Megoldom a problémát, de kivándorlással együtt, mert ez a megoldás, és nem az, hogy a rosszat kevésbé rosszá tenni, pl. stoppolgatni az állandóan kilyukadó, gyenge minőségű, selejtes zoknit.
Hibát követtem el azzal, hogy lehúzás, és hivatalnoki packázás tárgyát képező műszaki cikket vettem Magyarországon. Egyszer, és soha többé. Kivándorlóautó lesz belőle, oszt’ jónapot.
Egyébként is az a legjobb, ha fű, fa, virág nő azon a 13,44 km²-en, és csend, béke, nyugalom lesz ott.

b) TB. Volt (van és lehet) idő, amikor se munkahely, se orvoshoz járás nem volt az életemben, aztán következett az, hogy meg kellene hosszabbítani a jogosítvány orvosiját – és jött a meglepetés, hogy itt nem lett fizetve TB; hogy azidő alatt nem is voltam orvosnál, az nem számít, fizessem be az ő törvényeik szerinti elmaradást, 235000-valahány forintot.
Hogy mennyire sunyin, alattomosan vezették ezt be, a „nagy mindenttudó” anyám se tudott róla; és persze vissza lehet keresni a médiában is az erről szóló nem-híreket; én nem „botlottam bele” ilyenbe, se akkor, se azóta. Anyám magára vállalta a „hunyót”, ezt ő fizette.
Azt pedig én teszem hozzá, hogy ilyet a farkaskapitalista Kanadában sem játszanak; tehát az igazi kapitalizmus farkastörvényi-embertelenségi szintje már alul van múlva Magyarországon.
És persze nincs vége a történetnek: lehet kérni az önkormányzattól a TB-adó menetességet, de ehhez be kell jelentkezni a helyileg illetékes munkaügyi központba, és most már eljutottunk oda, hogy rákérdezett az illetékes bürokrata, hogy milyen munkatervem van, és mondtam, hogy külföldi terveim vannak; akkor iratkozzak ki a TB-ből meg a ’somsetudjamiből, és go.
A recski népjóléti tábor (régebbi nevén kényszermunka-tábor) újra megnyitását nem akarom megvárni, úgyhogy én 2014 tavaszán lábbal szavazok, és kiiratkozok minden magyarországi bürokráciából; minél kevesebb közöm van hozzá, nekem annál jobb.

c) Lehúzás, ellehetetlenítés, ez megy folyamatosan; ma több lehúzás, mint tegnap, és holnap még több lehúzás, mint ma, ez a judeonáci irányítású, vörös és narancsvörös Magyarország.

d) Bűnözők és élősködők halmaza, és nem kevés, hanem rengeteg.
Cigány bűnözők majdnem megöltek; és azért csak majdnem, mert a jóistennek más terve van velem. 1 maradandó szemsérülés, és 2 maradandó csontdudor van ezügyben a fejemen, emlékeztetőnek.
Autó-ügyben pedig egyik nap a kocsi alatt találtam a tanksapkát; a mindennapi judapesti bűnözés részeként megpróbálták leszívni a tankból a gázolajat, de eleve kevés volt benne, és a mutatós műszer szerint nem volt feltűnő változás.

e) Korrupt és kriminális állam: amint fent úgy lent, és a példa a fejétől bűzlő hal.

f) Aki nem a politikai nemzet, avagy a politikai család, röviden a Fidesz maffia, az Olstein-Orsós-Orbán banda tagja, az vesztes; és egyre inkább úgy, és annyira, mint a középkorban a jobbágyok.

g) Atombombára érett ország (rosszság).

Aki szerint ez nem így van, az maradjon továbbra is Magyarországon.
Persze nem arról van szó, hogy az egyik judenáci irányítású országból (rosszságból) átmenni a másik judeonáci irányításúba, mert az csak a csöbörből vödörbe kerülés esete. Kipróbálva, ez nem oldja meg a problémát.
Edward Snowden volt az első fecske; aztán jönnek a többek a BRIC országokba, vagy legalábbis a kevésbé judeonáci, szabadosságelvű országokba.

Magyarország (is) van már olyan rossz, és reménytelen, mint Szodoma és Gomora, és már csak az a kérdés, hogy hány Lót menekül meg, és hogyan, és hova, és hogyan tovább.

Itt nem csak munkáról, pénzről, és efféle dolgokról van szó, hanem pl. erről:
Mi vagyunk a leggazdagabb szenvedők
…és hogy a hatalmon levő pszichopata klub tagjai ugyan soha nem voltak normálisak, de most már végképp az agyukra ment a hatalom, feleslegesen épülő stadionok és packázó hivatalnokok vannak…
A judeonáci birodalom úgy épül, hogy folyamatosan rohad, és egyre abnormálisabb és degeneráltabb lesz.
Debil, gyogyó:
A közmunkások nem csak hópelyhet rajzolnak, kanalakat is számolnak – fertőtleníteni kell a cigók után
Szintfelmérés közmunkailag; a készítői részéről is megvolt. Értelmes emberek, meneküljetek.
Persze a judeonácik azt hiszik, hogy ők nem debil és nem gyogyó, pedig ők a legnagyobbak.
Valamint, aki azt hiszi, hogy ilyen egy jó ország, vagy, hogy jó lesz, mert azt ígérték, az a legnagyobb illúzióban él, és nagy illúziónál nagy a koppanás is.
Ahol a pszichopaták klubja van hatalmon – mert megszavazta az aljasokat az ostoba többség, és nincs is más választék a politikai palettán – ott az ellenpólus a kivándorlók, disszidensek klubja; ez a gyors reagálás, mert valóban jó rendszert kigondolni és megvalósítani, ahhoz sok idő kell.
Nevezhetjük agyrothadásnak ezt a mentális és társadalmi betegséget, és aki ennek kellően ellenáll, akár olyan módon is – ha más megoldás nincs –, hogy elmegy a fertőzött területről, az fennmarad.

2014 tavasz végi frissítés:
A többség megszavazta a maffideszt, hogy az nekik és szerintük jó, bár csak egyszerű többséggel szavazta meg, amiből aztán a maffidesz a trükkjeivel parlamenti kétharmadot csinált magának – és a bizottság-bíróság összeült és helybenhagyta, ez így jól van, törvényes, legális, és talán még erkölcsös is – szerintük.
Itt már nincs mentség, hogy nem tudtuk, hogy ezek milyenek. Itt már nincsenek rejtélyek és fehér foltok – akik akár csak félszemmel is odafigyeltek, már tudnak mindent, ami fontos, és aminek alapján dönteni kell.
Tehát a többségnek jó a maffidesz, így ahogy van. A rossz csürhének megvan a rossz pásztora.
Az a pásztor nem az én pásztorom, az a nyáj nem az én nyájam…

Az elvi alapok, amelyek alapján a gyakorlat következik, és minél gyorsabban következik, annál jobban jár a normális egyén:
1. alaptétel: szarmagyarországon akárhová nyúlsz, egyből eléred a szart.
Ennek az alaptételnek van folyománya is: ahhoz, hogy ne nyúlj szarba, és ne legyen szaros az életed – nyomorúságos, kártevők által rongált, elrontott –, a szarmagyarországi államot 100%-ban ki kell hagyni az életedből, mert különben az állami folyamatok során garantáltan belenyúlsz a szarba.
Autó, ingatlan, vállalkozás, munkavállalás, és az élet ezeregy más területe, amihez az államnak akár a legkisebb köze van? Akkor szarmagyarországon garantáltan belenyúlsz a szarba, és ez csak idő kérdése. Szarmagyarországon a szar igazából csak turistaként kerülhető el, gondos programszervezéssel.

2. alaptétel: szarmagyarországról a normálisoknak (akik kisebbségben vannak), el kell menni, ugyanúgy, ahogy normálisoknak le kell szállniuk a kalózhajóról, és ahogy a normálisoknak el kell menni Szodomából, mert különben ugyanaz lesz a sorsuk, mint az abnormálisoknak, mert az uralmuk alatt állnak, együtt vannak velük és mindenféle kapcsolati szálakkal össze vannak kötve. Ha valahol világnézeti különbség van, akkor legyen földrajzi, térkoordináta-különbség is, az egymáshoz nem illők váljanak szét, és az egymáshoz illők csatlakozzanak egymáshoz, így a legkevesebb a konfliktus, és így a legélhetőbb az élet.

Szarmagyarországon jellemzően a gazemberek, fehérgalléros bűnözők mennek politikusnak, és a kevés számú normálist, a nem bűnözőket kigolyózzák maguk közül – értelemszerűen, mert az ilyenek nem valók a párt fedőnevű, és az államot képviselő és megtestesítő bűnszervezetbe.
Most pl. ott tart a maffidesz, hogy a másik átkosban volt a kmk, a közveszélyes munkakerülés, és a mostani átkosban is van kmk, közmunka-kerülés – amely közmunka gyakorlatilag kényszermunka, tehát kényszermunka-kerülés. A kényszermunkát elkerülni helyes cselekedet, és ennek egy korrekt módja van, egyáltalán nem dolgozni a judeonácik által irányított országban és országokban, hanem máshol dolgozni. Most még át lehet menni a határon, de úgy sejtem, hogy ez nem lesz mindig így, és lesz megint „vasfüggöny”.

Szarmagyarországon a legalapvetőbb dolgokon túl semmi olyat nem érdemes se venni, se tenni – tehát kvázi tilos –, amibe a kleptokratikus állam beleütötte az orrát, megadóztatja, sarcolja, kényszerpályásítja.
Ez nem egy erőltetett bojkott, hanem az a szükségszerűség, amely által a legközelebb kerül az ember a normális élethez, és a legtávolabb kerül az abnormálistól.

Az idő számít, minden szükséges döntést minél hamarabb meg kell hozni, és minden szükséges lépést minél hamarabb meg kell lépni.
Én pl. 2013-ban elkövettem azt a súlyos hibát, hogy autót vettem szarmagyországon, hogy majd azzal vándorlok ki, aztán kiderült, állapotfelmérés után, hogy a műszaki vizsgájához „csupán” 620 eFt lett volna a javítási költség, és hogy a „nincs szétrohadva” című hirdetői állítás a gyakorlatban azt jelentette, hogy olyan szinten szét van rohadva, hogy épp hogy szét nem esett. Aztán következett a parkolási matrica ügye, amit azért nem adott meg az ügyintéző, mert a forgalmija 3 nap múlva lejár – persze sehol nincs leírva ilyen feltétel, csak az, hogy érvényes legyen a műszakija a kérelmezéskor, és jelenleg sikkasztást követnek el 2 eFt értékben, pénz befizetve, matrica nincs (és már nem is kell), az autón pedig vesztettem kb. 200 eFt-ot és 1 évet. Talán mondanom sem kell, hogy nekem nem lesz több szarmagyarországon regisztrált autóm, amíg szarmagyarország van, és amíg a judeonáci rendszer létezik. Csak éppen minden hibának megvan az ára. Aki pedig tökéletességre törekszik, az a hibátlanságra is törekszik, felméri az elkerülendőket, tisztában van a helyzettel, és nem nyúl szarba, képletesen sem.

Szarmagyarországon jelenleg az a „fejlődés” – vagyis a haladási irány – hogy már drogos cigányok is halnak meg, tehát a pusztítók is pusztulnak a társadalmi mocsárvilágban, a rohadás aktuális fejezeteként.

Egyébként pedig az eurovíziós dalfesztivál által (politika van mindenben, ebben is) vált el a Kelet a rothadó Nyugattól, amely versenyt egy szakállas nő nyerte, a judeonáci birodalom nagyobb dicsőségére – vagy stílusosabban, dicsőseggére –, az orosz lányokat pedig kifütyülték, mert oroszok. Az oroszoknak ekkor lett elegük a hülyeségből, az aberráltakból és az abnormálisokból, úgyhogy Oroszország 2015-től megrendezi a saját dalfesztiválját, ázsiaiak részvételével; és el lehet gondolkodni rajta, hogy mekkora a baj Nyugaton, ha az oligarchás, alkoholbarát Oroszország jelenti a normalitást; mert jelenleg ők jelentik.

Szarmagyarországon már agyi romlásos, rothadásos tömegpusztulás és tömeges kihalás van, úgyhogy a legsúlyosabb és legpusztítóbb betegséget illetően nagyon észnél kell lenni az elkerüléséhez.
A természet sikerességi és sikertelenségi mércéje nem a diploma, és nem is a pénz, hanem a szaporodás, avagy a kihalás. Tehát a sikerességhez minden körülmények között szaporodni kell, és most szellemileg nagyon rosszak a körülmények; a judeonácik mindent megtettek azért, hogy ez így legyen. Tehát szellemileg ellenállónak kell lenni, ez a legfontosabb. A külső fizikai körülmények odafigyeléssel túlélhetők.


1. oldal az összesen 1 oldalból1