Bejegyzések 2013. szeptember hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Itt van 9/11 és a háború, itt van újra

2013. szeptember 11., szerda

12 év eltelt, és annyi történt, hogy a világ beleragadt a háborús láncolatba, sőt spirálba, a rejtély megmaradt rejtélynek, és azóta csak gyarapodott egy vegyifegyver-támadással is…

9/11: A WTC 7-es épület rejtélyének megoldása (AE911 Trailer, HUN SUB)

Ha a repülők becsapódása miatt omlottak le az ikertornyok ill. a WTC 7-es épület, akkor mégis mit keresett a felhőkarcolók törmelékeiben a nano-termit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__3375655-ha-a-repulok-becsapodasa-miatt-omlottak-le-az-ikertornyok-ill-a-wtc-7-es-epulet

Remember WTC Building Seven: Did You Know that a Third Tower Fell on 9/11?
http://truththeory.com/2013/06/26/remember-wtc-building-seven-did-you-know-that-a-third-tower-fell-on-911/

Debunking the debunkers – of the 9/11 Thruth Movement
http://911debunkers.blogspot.hu/2013/03/rip-jane-pollicino-1953-2013-911-widow.html

Building 7 Implosion: The Smoking Gun of 9/11
http://www.ae911truth.org/news/41-articles/344-building-7-implosion-the-smoking-gun-of-911.html

W T C 7
http://www.wtc7.net/

The Truthseeker 9 11 and operation Gladio E23)

How to Steal an Airplane: From 9/11 to MH370

F 9 11 – dokumentumfilm,2004,teljes film (2ó:2p)

Ez a film erősen ajánlott, sőt… Aki látta, azt 100-as IQ felett többet nem verik át államilag, se az USA-ban, se Magyarországon. Benne van a 2001-es floridai választási csalás, a szenátus 100%-os támogatásával, a háborúfolyam; az, hogy hogyan cserkészik be a szegény fiatalokat katonának a toborzó fejvadászok, a rábeszélő- és adatkicsikaró biorobotok; hogy majdnem megőrülnek a nők, akik elvesztették a gyermeküket, mindkét oldalon; hogy a képviselők hogyan nem akarják a háborúba küldeni a saját gyermeküket, miközben a háború mellett szónokolnak, és hogy fegyveren és olajon hogyan keresnek a legnagyobb gazemberek dollármilliárdokat – valamint hogy hogyan nincsenek zsidók az USA-ban (mármint a filmben). Egyébként egy „nem létező” amerikai zsidó, Erich Fromm megállapítása jut az eszembe, hogy mennyire jól jellemezte az amerikai állami berendezkedést: „mosolygó, kedélyes fasizmus”. Hogy miért van hányingerem az Újvilágtól (is); azért, amit a film társadalmi és rendszer-keresztmetszetként bemutat. Az amerikai állatfarmi rendszer a csúcs-disznók szemszögéből nézve: beszedjük az adófizetőktől a pénzt, amiből fizetjük a toborzókat, és az általuk toborzott sereget, akiket elküldünk x ezer kilométerre „a hazájukat védeni”, és „demokráciát és szabadságot terjeszteni”, vagyis meghalni értünk, miközben mi dollármilliárdokat keresünk fegyveren és olajon, és jobban élünk mint valaha, és békében és mosolyogva a legszebb frázisokat ontva hazudozunk és ostobaságokat beszélünk a népnek a médiában, mert az általunk az iskolában kellően lebutított és a média által kellően agymosott tömeg még nálunk is sokkal ostobább politikai témában. Ez is olyan rendszer, ahol a legnagyobb gazemberek járnak a legjobban – csakúgy, mint Magyarországon – de ott már-még tömeggyilkosság is van hozzá, és be kell látni, hogy mégiscsak az Amerikai Birodalom a Nyugat társadalmi rothadásának epicentruma – és „véletlenül” pont ott van a legtöbb zsidó, összességében, és Izrael után a lakosság-arányra számítva is. Akinek ez nem mond semmit, az kezdje el gyorsan tuningolni az agyát… Egy jobb sorsra érdemes ország erkölcsi-szellemi-gazdasági hanyatlása és tönkremenetele a folyamat, miközben még egy csomó másik országot is tönkre vág, hogy nekik se legyen jó, sőt, legyen nekik még rosszabb… Ez van most. Meg az az állati igazság, hogy az egyiknek meg kell halni, hogy a másik… nem csak hogy élhessen, hanem hogy még gazdagabb legyen.
Néhány idézet a filmből:
Gordon Bobbit, Kalmar RT Center: „Nincs még egy hely a Földön, ami olyan lehetőségeket nyújt az üzletkötésre, mint amilyeneket most Irak.”
Dr. Sam Kubba, American Iraqi Chamber of Commerce: A háború mindig jó, azoknak a vállalatoknak, amelyek háborús üzletekben érdekeltek.” „Ha nem lenne ott olaj, ma senki sem lenne ott.”
Egy öreglány: „Átvertek minket. És az a sok fiatal lány meg fiú, akiket megöltek, a semmiért halt meg.”
G. W. Bush: „Igaz ügyért haltak meg, a szabadság védelmében; és az ő haláluk soha nem hiábavaló.” (A BusHitler fan banda kiabál, visít, fütyül, tapsol – lehet, hogy a gyarapodó bankszámláikra gondolnak.)
Narrátor: „George Orwell írja valahol: Nem az a lényeg, hogy egy háború valós, vagy valótlan indokkal tör ki. A győzelem nem lehetséges. A háborút nem azért indítják, hogy megnyerjék, hanem hogy folyamatosan vívhassák. Egy hierarchikus rendszer csak a szegénység és tudatlanság talaján létezhet. Minden háborút a múlt igazol, de nem léteznek különböző múltak.”

Végül egy idézet:
„A politikus az a pasas, aki a te életedet feláldozza az ő országáért.”
/Texas Guinan, XIX sz. amerikai üzletasszony/


1. oldal az összesen 1 oldalból1