Bejegyzések 2010. augusztus hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A Jobbik is megy a levesbe

2010. augusztus 28., szombat

…sőt, már benne is van; és nem én küldöm őket, hanem önként teszik.
Aug. 26-án csütörtökön elmentem a „Jobbik XIII. kerületi Iroda” kopogtatócédula-leadóhelyre, és ott voltam 15:15 körül, arra gondolva, hogy ez az időpont bőven benne van a Jobbik honlapján közzétett H-V 7-től 20-igban. Aztán a helyszínen szembesültem a 17-20-ig felirattal, és hogy sehol egy lélek belül. Bedobtam az ajtón lévő postaládába a félig kitöltött 3 cetlimet – bár eredetileg arra gondoltam, hogy megkérdezem tőlük, mi a helyes megfejtés a kitöltendő neveket illetően, a főpolgármester-jelöltön kívül. De mert nem volt kitől megkérdezni, így viszont majd ők kitöltik a saját kézírásukkal – vagy azt csinálnak a cetlikkel, amit akarnak… Ha ugyan ki nem bányászta valaki más közben a postaládából (mert pl. az LMP-seknek minden darabra szükségük van, és fizetnek is érte, törvényszegően).
Rászántam fél órát, odavonszoltam a testem a kedvem ellenére, abban a dzsuvás környezetben, azért hogy nekik legyen kopogtatócédulájuk, aztán nesze neked, zárt ajtó. Ugye hogy az állampolgárok vannak a politikusokért, és nem fordítva… Aztán csodálkoznak, ha egyre többen hátat fordítanak nekik, akár úgy is, hogy a seggüket mutatják, „szavazz fasszal tavasszal” kampányt hirdetnek, lábbal szavaznak… (tovább…)

Zsidók és keresztények magyar történelmet hamisítanak

2010. augusztus 24., kedd

…és írnak helyette rossz valódit. Nem annyira a tényekben hamisítanak, mint az értékítéletben, azzal, hogy a rosszat jónak állítják be, és fogadtatják el a gondolkodásra nem hajlamos tömegekkel.
Az is elég baj, hogy a zsákmányszerző rablóhadjáratot kalandozásnak eufemizálják (viszont ha a tatárok csinálják ugyanazt, akkor az már más).
Ennél is sokkal nagyobb baj az, hogy Vajk-István megítélésében teljesen fordított az értékrend – mármint a jelenlegi főáramlati értékrend.
Nézzük, milyen elvek és tettek fűződnek hozzá:
1. névváltoztatás;
2. az első polgárháború;
3. idegen érdekek kiszolgálása;
4. a turáni átok gyakorlati kezdete, az erővel összetartás után a széthúzás, széthullás, atomizálódás.
Ebben mi a pozitív a magyarok szempontjából? Semmi. (tovább…)

Rasszista zsidó gyilkolta a négereket

2010. augusztus 17., kedd

Rasszista késelő tart rettegésben három amerikai államot
(index.hu)

Feketéket késelhetett meg egy izraeli férfi
(index.hu)

Hogy rasszista, azon nem csodálkozom. A Talmud maga az ős-rasszizmus – és akkor a követői milyenek legyenek, ha nem olyanok, mint maga a tan? Most épp azt követelik (a demokrácia, a tolerancia, vagy más hangzatos fedőszólam nevében), hogy „arabok kifelé a Knesszetből”.
Az elkerítő fal, a ház-ledózerolás, a blokád, a foszforbomba már megvolt, most ez van soron.
Már a zsidók is elismerik, hogy állatként bánnak a gojokkal
(kuruc.info)
Nincs béke az olajfák alatt; és amíg a talmudista zsidók ott vannak – meg a Földön, meg a Naprendszerben, meg az Univerzumban –, addig nem is lesz.
Mitől lenne béke a talmudista ragadozó, rabló és kettősmércés világban? (tovább…)


1. oldal az összesen 1 oldalból1