Bejegyzések 2010. július hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A posztkommunisták megvalósították a szocializmus két útját

2010. július 31., szombat

…az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Az alkoholizmusban az etalon Horn Gyula elvtársúr, a nyomában Szekeres Imre elvtársúrral – valamint vannak a kevésbé ismert, de nagyszámú követőik, Magyarország lakosságának kb. 10%-a.
Ennyi alkoholista nem jöhetett volna létre a szocializmus nélkül, bizony.
A járhatatlan út pedig azért járhatatlan, mert zsákutca. Ennek a része pl. a Gyurcsány-Szanyi vonal is, amely által a Bp. XIII. ker. élősködők, hajléktalanok, intellektuális és erőszakos bűnözők halmazának tartózkodási helyévé vált, mint (az egyik) koncentrálódási pont.
Pár napja megyek egy nő mögött, visszafordul, csúnyán néz, aztán mondja is, hogy már megnézi, ki jön mögötte. Kiderült, hogy úgy leütötték a Csata utcában az arany nyakláncáért, hogy emiatt kórházba került, és nem is tudja, hogy ki ütötte le, mert nem látta. A térfigyelő kamera felvételén látszik az esemény, csak éppen a tettes beazonosításához ez kevés. Át kell térni a jobb minőségű kamerára…
A szocializmust jelképező, és most már végképp ronccsá lett – abban az értelemben, hogy ronccsá tett – Skodába pedig beköltözött egy hajléktalan „házas”pár… „A kereslet és a kínálat egymásra talált”, kész.
Két hajléktalan egy roncs Skodában; ez a megvalósult szoci(kapit)alizmus. 
(tovább…)

Kis összefoglaló a kleptokratikus bűnszövetkezet (kúrmány) 8 évéről

2010. július 18., vasárnap

Az MSZP-SZDSZ, Gyurcsány-kúrmány károkozása, dióhéjban.
Milyen lesz a Fideszes elszámoltatás? Elkövetett bűnök, és bűnlajstrom van hozzá bőven…
Mindenesetre, egy lépés történt az ország normalizálódása felé; csakhogy a valóban normálissá váláshoz még sokkal több kell, és még mindig nem lehet összetéveszteni valamelyik jól működő országgal, Szingapúrral, Japánnal…

Mr1-Kossuth Rádió (ex-zsidórádió?)
2010. július 18, 07:15 – 08:00
Vasárnapi újság

Ebül szerzett vagyon ebül vész el; Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos arról, hogy vége a boldogságnak – a gyanús úton magánzsebbe vándorolt közpénzeken nem ülhetnek nyugodtan az ügyeskedők.(tovább…)

A keresztények között arat a halál

2010. július 13., kedd

Nem próbálták eloltani a Szabadság hídon lángoló férfit
(index.hu)

A pünkösdi öngyilkos
(www.virtus.hu)

“Én vagyok a király!” – A Szabadság hídi öngyilkos utolsó szavai
(www.stop.hu)

A pünkösdi öngyilkos története
(individuum.freeblog.hu)

Halálában is maradt magyar – A Bar!kád hetilapnak megszólalt a Szabadság hídi öngyilkos férfi családja
(barikad.hu)

Eltűnt két magyar a Delaware folyóban
(index.hu)

Megtalálták a magyar diákok holttestét
(index.hu)

Dóra megérezte, hogy mi vár rájuk
(www.kisalfold.hu) (tovább…)

Magyarország sorsa a következő 1-2 évtizedben

2010. július 12., hétfő

Az ebben a témában levont következtetésem: Magyarország sorsát még mindig a rohadt zsidókból, szemét cigányokból, és szarmagyarokból álló többség határozza meg, az évtizedes középtávon is.
A normális kisebbség persze megválaszthatja a normálisnak – úgy, ahogy – talált képviselőit, de attól még ugyanúgy kisebbség marad, és ugyanúgy marad ellenzékben, és ugyanúgy kaphat agyvérzést – hacsak el nem megy innen –, tekintve, hogy az ország-lerohasztás, az ellehetetlenítés tovább folytatódik, mert van mire: gyakorlatilag minden kellék megvan hozzá, a vezetői szándék, a tömeg…
Emiatt a többségi támogatás miatt lehet a Fidesz hatalmon akár 2018-ig, amikor pedig már a III. vh.-közeli állapotok következnek a világpolitikában, a magyarországi erkölcsi- értelem- és erőviszonyoktól függetlenül is, és akkor meg ezért lesz rossz.
Ezért nincs Magyarországon gyors változás – nincs mire – és ezért teljesül be a nostradamusi, és a nyirkai jóslat-pálya – szar, még szarabb, legszarabb – aztán majd a III. vh. után, amikor már mindenki számára világos lesz, hogy a szar az bizony szar, hiába fényezik, és hogy mi a rossz és mi a jó, valamint a kettő közötti különbség mibenléte, akkor következik a javulás.
Persze javuló szellemi erecske addig is lehet, de az itt nem a főáramlat még sokáig, mert ilyen közegben nem tud gyorsan az lenni. (tovább…)

Oppsz, megőrült a nagysátán

2010. július 8., csütörtök

Nem in medias res (a dolgok közepébe vágva), hanem elölről kezdve: vala a Notepad++ nevű népszerű forráskód-szerkesztő (vagy egyszerűen csak általános célú szövegszerkesztő). Erre ma azt látom, hogy az Origón van már belőle újabb változat; a programban a „Notepad++ frissítése” beépített menüpont szerint viszont nincs. Ha van, akkor miért nincs?
Azért nincs, mert innentől kezdődik a zsidó elmebaj: a program eddigi letöltőhelyét, a sourceforge.net-et amerikai törvényileg exportkorlátozás alá helyezték, amely szerint amerikai termék nem exportálható a következő országokba (jelenleg): Kuba, Irán, Észak-Korea, Szudán, Szíria.
Alapból elég nagy gáz az exportkorlátozás is; az elmebaj viszont az, hogy a szerte a világból a sourceforge.net-re feltöltött programok hogyan, és mire föl lettek amerikai termékek?
A kérdés bővebben:
nawwark, 2010 január 25-én:
Sajnálom, még mindig nem értem ezt a döntést. Azt értem, hogy az amerikai törvény tiltja az amerikai társaságoknak az exportot a »gonosz tengelye« országokba. Amit nem értek, az az, hogy az sf.net hogyan tekinti a tárolt projekteket amerikai terméknek? Ennek nincs értelme.
Az sf.net nem hozza létre ezeket a projekteket, csak tárolja. A hozzájárulói ezeknek a projekteknek zömében az egész világból vannak, beleértve a tiltólistán lévő országokat is – és egyszercsak nem férnek hozzá a saját munkájukhoz, mert az sf.net amerikai termékeknek tekinti ezeket? Ez botrányos. Valamint direkt megsértése a Szabad Szoftver és a nyílt forráskód meghatározása 5 fejezetének: »5. Nincs megkülönböztetés személyek vagy csoportok ellen. «

Az idézet forrása:
Clarifying SourceForge.net’s denial of site access for certain persons in accordance with US law
(sourceforge.net)

Emiatt kellett létrehozni egy külön webhelyet az USA-n kívül a notepad++nak:
http://notepad-plus-plus.org
Ez a kiadás (megj.: a v5.7) az USA területén kívül van, hogy biztosítsa a hozzáférést mindenki számára.

Kínai nagy tűzfal, vs. amerikai nagy elmebaj: ki korlátozza jobban a világhálót?
A saját vermükbe esnek bele az elmebeteg zsidók és a gój csicskásaik, de meg is érdemlik.

Magyarországon a helyzet változatlan

2010. július 8., csütörtök

…abban a vonatkozásban, hogy nem csak hogy nem történt csoda, hanem a rothadás tovább folytatódik.
Narancséktól nem is vártam mást – hozzák a formájukat. De egyébként is hatalmas tehetetlenségi nyomaték van a fejekben, úgyhogy lehet arra várni, amíg egy komplett büdöskomcsi generáció kihal – vagy a polgárháború. Micsoda perspektíva…
Jobbikék időközben észrevették a népszerűségvesztésüket – miután közvélemény-kutatásilag is ki lett mutatva –, és ismét elkezdtek a választók felé is fordulni; helyes.
Tőlük pedig eleve azért nem várható csoda, mert ellenzékben lenni, az még mindig csak egyfajta lobbizást jelent.
Én viszont nem annak a figyelésével akarom tölteni az életem, ahogy a szar apad, árad, és lötyög.
Nekem innen el kell mennem, legalább egy időre, mert a maradás lenne a hiba – és addig is, a legfontosabb dolgokra kell koncentrálnom.
Akinek megfelel az, ami itt van, az persze továbbra is lötyöghet a szarban. De hogy minek…? Én speciel utálom, és szerintem nem ezt érdemlem, úgyhogy mehetek keresni-kutatni, eredni-haladni, a jobb, és a jobbak után. Magyarországon talán úgy 100 az 1-hez az arány – meg a fekete-afrikai életérzés; és normális embernek nem hiányzik ez – nem ez hiányzik.

Vona: Nem történt érdemi javulás Észak-Magyarország közbiztonságában
(kuruc.info)

A zsidóknak ajándékozott ország

2010. július 7., szerda

Nem Izraelről van szó; már nem arról, hanem a magyar gyarmatról.
Itt és most nem gyorsan történik ez, hanem apránként. A lényeg a részletekben van…
Persze a rohadt zsidók mellett ne feledkezzünk meg azokról a szarmagyarokról sem, akik 2 forintért eladnák apjukat-anyjukat, akár „ajándékba” is.

Fél milliárdos állami villa – ajándékba
(vastagbor.blog.hu)

Egy kis kárpótlás: 4500 négyzetméteres budai ingatlant játszottak át Zoltaiéknak félmilliárd értékben
(kuruc.info)

Még a komcsi Kínában is kivégzik a korrupt politikusokat – itt pl. ÁSZ-elnök lesz belőlük
(kuruc.info)


1. oldal az összesen 1 oldalból1