Bejegyzések 2009. december hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Teendőim a 2010-es évben

2009. december 31., csütörtök

Nem kezdek új életet, csak a régit folytatom másképp…

1 élet-univerzalista vallási és társadalmi rendszer; 2010 májusára már használható állapotban, de 2012-ig a világhálón tartva, virtuális államként.
1 könyv angolról magyarra fordítása hinduizmus témában.
1 könyv sci-fi meseregény.
1 alkoholista-láncdohányos-ragadozó-élősködő-önző nő felhozatala a szellemi „gödörből”, a félállati szintről az emberi szintre: nem alkoholista, nem dohányzó, nem ragadozó, nem élősködő, nem önző; az élősködést végleg meg kell szűntetni, és nem a beteget, hanem a betegséget kell megszűntetni projekt, erőfeszítés, feladat.
Frisítés:
Önerőből, minimális külső segítséggel; elengedni, de nem elhagyni. Semmilyen olyan terhet nem szabad átvállalni, ami az alkoholista (illetve más szenvedélybeteg) életmódból következik.
Ez működik; illetve ha nem, akkor szelektál a természet.
Egyébként mindegyik szenvedélybeteg iszonyatosan fárasztó, főleg a kezdeti szakaszban, már csak azért is, mert mindegyikük játszmázik, a többiek rovására, és ezért maradnak egyedül, illetve szinte már csak olyanok maradnak velük kapcsolatban, akikkel nem lehet játszmázni.
A sikeresség arányai: a hatszázezer – egy millió alkoholproblémásból kb. 1%, néhány ezer, talán tízezer fő volt képes megszabadulni az alkohol-szenvedélybetegségből, azáltal, hogy már nem iszik szeszes italt.
Ha én előre tudom, hogy ez mivel jár… Nem véletlen, hogy a barátnőmön kívül ilyen ügyben mást nem vállalok fel. Alkoholistával együtt élni a „sok kicsi sokra megy” alapú folyamatos iszonyat, a pokol a Földön.
Bővebben:
http://alkoholbeteg.hu/alkohol/?alkcsalad
http://anonimalkoholistak.hu
http://al-anon.hu
http://www.addiktologus.hu
http://www.iriszklub.hu

Fontossági sorrend, és időbeosztás: mi a fontos, és mihez mennyi idő kell; azt az időt megadni, amennyi kell a fontos dolgokhoz, és elvenni onnan, amik nem igazán fontosak, és ezeket kihagyni.

Élősködés-mentesség, úgy a saját részről, mint a környezetemben is; és ideje volt ennek a bekeményítésnek, mert már régebben is mondtam, hogy kényelmes az életformám, de nem jó; és ha nem jó, akkor az hatálytalanít mindent, amit (esetleg) pozitívnak lehetne tekinteni. (tovább…)

Krisztus, és a hiányzó életrajzi rész

2009. december 31., csütörtök

Avagy Krisztus, és a szellemi tulajdon – és a többi probléma a kereszténységgel; de ezt most csak összefoglalás-szerűen, mert túl terjedelmes ez a téma ahhoz, semhogy beleférne egy blogbejegyzésbe.
Az a kérdés, hogy miért hiányzik Jézus élettörténetéből a 12 éves korától a színre lépéséig, a kb. 30 éves koráig terjedő rész… miért maradt ki az élettörténetének 18 éve a Bibliából? Mit tett ezen idő alatt? Honnan, hogyan, ki(k)től szerezte a vallási ismereteit?
Ha Krisztusnak és apostoli társainak ezügyben nem volt semmi takargatni valója, akkor miért nincs ott ez a rész, vagy miért nincs válasz erre a kérdésre az Újszövetségben?
Ha pedig ez a rész a keresztények szerint nem volt elég fontos, akkor miért nem írták le röviden, néhány mondatban? A családfája például miért volt fontosabb Krisztus teljes élettörténeténél? (tovább…)

Akinek nem inge…

2009. december 25., péntek

Félreértésre adhat okot az, hogy… Tehát, akinek nem inge, az ne vegye magára a rohadt zsidózást, szemét cigányozást, szarmagyarozást. Akikre viszont illik, azok vegyék magukra, amíg – még mindig – létező világnézeti, viselkedési kategóriákról van szó.
Írom, és mondom a lényeget: élet-univerzalista alapelv az, hogy nem a bőre színe, és nem a származási címkéje a fontos valakinek: a lényeg a lelke „színe” (vö. pl. sötétlelkű). Tehát, aki zsidó, de nem rohadt, cigány, de nem szemét, magyar, de nem szar, mert nem ezekbe a kategóriákba tartozik, az ne vegye magára azt, amibe nem tartozik bele, és amiben a szándéka, világnézete, életformája szerint nincs benne.
Nem rohadt zsidóra egy példa Bobby Fischer sakkvilágbajnok, a 180-as IQ-jával, és a kiváló memóriájával, akinek az anyja volt zsidó, a gój apja pedig elhagyta.
Nem mintha Bobby Fischernek igazán jó természete lett volna, viszont határozottan visszautasította a talmudista dolgokat, és nem tekintette magát közéjük valónak, mert nem volt közéjük való. (tovább…)

Cigánybűnöző kitüntetése a „magyar” Parlamentben

2009. december 21., hétfő

Ezt is megértük. Éreztem, hogy meglesz ez is – benne volt már a „levegőben”.
4…
(Életjel 2: 2 napos hír, de szerintem nagyon is jellemző, és Parlamentet is direkt írtam Országház helyett.)

Reggel elítélték, délután Sólyom kitüntette a cigánybűnözőt

Ilyen ország nincs is: reggel elítélték, este kitüntették

A zsidók abnormálisak

2009. december 19., szombat

Nem újdonság ez – csak ismét van rá egy példa.
Ezt most miért? Mert a zsidók abnormálisak, azért. Frusztrált zsidó nem tudta megfejteni a jelszót, gondolom – megkérdezni meg minek… tehát. Laptopot lőttek szitává az izraeli határőrök
5…
(Életjel tőlem, és post-visszaszámlálás, mert vannak ennél fontosabb dolgok is, és a blog ezek elől venné el az időt, úgyhogy az idén már tényleg befejezem – mármint a blogolást, nem pedig a közéleti tevékenységet. :)

Újabb:
Keresztény templomban törtek-zúztak a zsidók Tel-Avivban

Frissítés:
2010. augusztus 7. szombaton 12 ó. valahány perckor a konyhába belépve ezt hallottam az MR1-Kossuth zsidórádióból (nemzeti főadó),: „…ismerek olyan művészt, aki megeszi a festéket, és kihányja, és ez maga a mű, és erre ő pályázik…” Ez volt az a pont, amikor kikapcsoltam. „Jóétvágyat„”…
Az illető származása persze aligha lett közzétéve, de ez annyira tipikusan zsidó – egyszerre degenerált, és pénzlenyúló, ami a zsidóbűnözés két tipikus vonása – hogy más nem nagyon jöhet szóba; vagy esetleg lehet szó zsidók között élő, asszimilálódott gójról is.
Ha már entartete kunst (degenerált művészet), gondolom, az a csúcs, ha a hányás mellé rá is szarik a vászonra – és ezzel a lényének lényegét beleadta a műbe, és lehet vele pályázni az adófizetők pénzére…
Keresni sem kell a zsidó degeneráltságot, itt-ott teljesen véletlenül is belebotlik az ember – értve ember alatt az el nem hülyülteket, a rezisztenseket, mert a degenerált zsidóknak a degeneráltság természetes.


1. oldal az összesen 1 oldalból1