Bejegyzések 2009. október hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A levegővétel joga is csupán egy eltörölhető kiváltság

2009. október 26., hétfő

A sarc, és az ellehetetlenítés joga után… ez következik viszonzásul, és hogy vége legyen már.
Ma jött egy hírlevél az utv.hu-ról, hogyaszongya’:
Ez idáig azt hihette, hogy a saját lakóingatlan előtti ingyenes parkolás előjog.
Azonban csupán egy eltörölhető kiváltság, mely az önkormányzat jóindulatától és elhatározásától függ.
Az idilli állapot jövőre már a múlté lehet, sőt akár rémálommá is válhat!


150 ezer is lehet a parkoló matrica!

Valahol Európában: “Gyerekek, könyörgöm, akasszuk fel!”
Mert megérdemlik, azért. (tovább…)

Minden ember élősködő?

2009. október 26., hétfő

Avagy ragadozás és élősködés az embervilágban… A szerteágaozó társadalmi problémák gyökeréhez érkeztünk.
Egy hosszabb lélegzetűre tervezett bejegyzés előzményeként, egy kapcsolódó link helyett kivételesen egy tükrözés van itt – „szúrófény” nick egyik blogbejegyzése, annak apropóján, hogy valaki több-kevésbé, és alapvetően ugyanarra a fontos, lényeglátó következtetésre jutott, mint én.
A felvetett nagy problémának van megoldása: ahogy az állatvilágban a repülésre mintának, követendő példának ott vannak a madarak, ugyanígy ott vannak az állatvilágban (sőt, a rovarvilágban) olyan közösségi társadalmi rendszerek is, amelyek nem kizsákmányolók, és amelynek a tagjai nem élősködnek egymáson, és nem akarnak egymás fölébe kerekedni, hogy aztán abból a felállásból az elnyomók és elnyomottak, a kihasználók és kihasználtak legyenek. Pl. a méhek társadalmában vannak elvégzendő feladatok, az optimális működéshez betöltendő és betöltött szerepek, viszont nincs alá- és fölérendeltség. Ezt a társadalmi mintát kell követni az emberi társadalomban is; mert ha ez nem így történik, akkor egy másik minta van, és lesz követve, a ragadozó falkarendszer, ahol van rangsor és hierarchia, és vannak jobban és rosszabbul élők, és az összes többi dolog, ami ugyanúgy jellemző a falkában élő ragadozókra, mint a jelenlegi emberi társadalmakra is…
Ez a valódi rendszerváltás – amennyiben sikeresen-ténylegesen megtörténik. (tovább…)

A nagy nap: 2009. október 23.

2009. október 24., szombat

Előzményként ezzel kezdődött:
A MAGYAROK SZÖVETSÉGE ORSZÁGOS GYŰLÉSÉNEK KIÁLTVÁNYA!
Felszólítjuk az Államfőt, az Országgyűlést és a Kormányt, hogy október 23-ig kezdje meg az alkotmányos rend helyreállítását!

A további követeléseinket hetente sajtótájékoztató keretein belül magyar, angol és német nyelven közzé tesszük, a sajtóhoz és diplomáciai testületeknek eljuttatjuk.
Amennyiben a hatalmon lévők nem ismerik el a magyar alkotmányosságot, nem indítják el a jogfolytonosság helyreállításának folyamatát 2009. október 23-ig, akkor alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hívunk mindenkit!

Intermezzóként – két forgatókönyv van, sőt, áll egymással szemben: az egyik az, hogy a nagy szavak után a nagy tettek következnek, és a megfogalmazott célok annak rendje és módja szerint el vannak érve, a szó és a tett egysége szerint, „ahogy a nagykönyvben meg van írva”.
A másik forgatókönyv az, hogy a nagy szavak után a nagy szar következik – a nagyokat mondó száj után a cselekvésképtelenség. Másként mondva, a Fidesz I., II., III… A Fidesz régi lemeze – és még mindig van, akiknek el lehet adni, csak mert újracsomagolták?!
Ezek után, talán mondanom sem kell, hogy 2009. október 23.-án a két lehetőség közül melyik valósult meg. (tovább…)

Új amerikai nagykövet jön

2009. október 21., szerda

Nézzük, mire lehet számítani… Emberek, nem zsidó, görög! Javuló tendencia; ezek szerint az USA is kezd kilábalni annak az erkölcsi és szellemi gödörnek az aljáról, amibe a talmudista-világuralmista zsidók taszították.
Eleni Tsakopoulos-Kounalakis jön (angol fonetikával: sa-KOP’-o-los koo-nah-LA-kiss), Angelo Tsakopoulo görög bevándorló, és meggazdagodott építőipari vállalkozó lánya. Ez már majdnem olyan jó a nemzeti oldalnak, mintha magyar-magyar lenne, a sok zsidó után…
Utánanéztem Eleninek a neten: a vallása görögkeleti keresztény, a férje Markos Kounalakis újságíró, 2000-ben házasodtak össze; két gyermekük van, Neo és Eon, akik már kínaiul tanulnak (ezek tudnak valamit, ahogy mondani szokás). Eleni iskolai végzettsége Master’s degree, Business Administration (University of California, Berkeley Haas School of Business) és Bachelor of Arts degree, English Literature (Dartmouth College).
Eleni először a görög követséget szerette volna megkapni, de az már foglalt volt, úgyhogy megkapta a magyart – és hogy mennyiért lett nagykövet? Egymillió dollár gyűjtött adományért Hillary Clinton kampányához.
A család már tizen-valahány évvel ezelőtt is nyakig benne volt a politikában. Eleninek személy szerint jó a híre, a családi építőipari cégnek nem annyira…
Néhány szkeptikus (vagy ellenséges) amerikai (zsidó) hozzászólás: (tovább…)

Havas és Czeizel zsidózik

2009. október 20., kedd

Persze csak úgy, hogy zsidózzunk, cigányozzunk, de azért legyünk polikorrektek is, mert abból élünk… De azért így is érdekes.
Ezt egy google-cacheben találtam; elvileg a havashenrik.hu oldalon kellene lennie, ott viszont nem találtam meg.

Riport-részlet:
Interjú Czeizel Endrével
2009. augusztus 04. – Havas Henrik

Nobel-díjas vagyok – mondja Watson –

H. H. – Tom Wulf egyik könyvében – alapvetően inkább az újságírással foglalkozik, az újságírás kapcsán a közbeszéddel – az írta, hogy a közbeszéd Amerikában erősen szabályozott keretek között működik. A legfrissebb genetikai eredményeket egyszerűen nem szabad, nemhogy nyilvánosságra hozni, de még nyilvánosan beszélni sem róluk. Most nyilván eljutunk addig a nagyon kényes kérdésig, amit a hétköznapi ember is már úgy használ, kifejezéseket, mint például genetika, a génjeiből adódik, és itt most a feketéktől az afroamerikaiaktól egészen a magyarországi cigányokig, romákig terjed az a skála, amiről nagyon gyakran a hétköznapi ember azt érzi, hogy mellébeszélnek, sumákolnak, nem mondják ki az igazat, elhallgatnak kutatási eredményeket, stb. Miért van ez? (tovább…)

Óriási károkat okozott Magyarországnak…

2009. október 19., hétfő

Az ATV-n osztották az „észt”, vagyis a néphülyítést a tojásfejű zsidók, és ott hangzott el a címbeli mondat. Kiről mondták? Gy. Ferencről? B. Gordonról? A globális felmelegedésről (mindkét értelemben)? Nem, dehogy. 
Molnár Oszkárról mondták, a fideszes polgármesterről és országgyűlési képviselőről, aki egy kicsit zsidózni mert, kis nyilvánosság előtt, az edelényi TV-ben. Aztán felkapta a zsidómédia, és eljutott szerte a világba, hogy meg merte említeni a zsidókat, számukra kedvezőtlenül – és beindult a zsidóverkli: kormányzásra készülő párt tagja ilyet mert mondani, húúú-haaa. Ez egy nácifasiszta ország, és fújj, antiszemitanácifasisztarasszistaratatatantiszemita…
Azt persze nem fejtették ki az ATV-s zsidók, hogy mégis mik azok az óriási károk, amiket M. O. okozott Magyarországnak.
Akkor nézzük, melyek lehetnek azok.
Egy zsidó sem teszi be a lábát Magyarországra soha többé? Helyes.
Elmegy az összes zsidó Magyarországról, és végleg? Helyes.
Egy magyar katona sem mehet soha többet Irakba és Afganisztánba, és nem szolgálhatja a zsidó érdekeket? Helyes.
Izrael megszakítja minden kapcsolatát Magyarországgal? Helyes.
Soha többé nem ad hitelt az IMF? Helyes.
Csomagol a kúrmány, és távozik? Helyes.
Hol itt a kár? Ezek Magyarország számára mind előnyösek. (tovább…)

A zsidó demokrácia

2009. október 19., hétfő

Megírta a Vastagbőr szépen, „Hogyan szerepeltessük a Jobbikot a médiában?” címszó alatt.
Élet és Irodalom, nyílt levél a Magyar Televízió alelnökéhez
2009. október 12-én a Ma reggel adásába meghívták Vona Gábort, a Jobbik elnökét. A műsorban Vona kifejtette szélsőjobboldali nézeteit. Az európai demokráciákban nem adnak teret a szélsőjobboldali propagandának, hanem igyekeznek elszigetelni a neonácikat. Követeljük, hogy az adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati televízió ne terjessze a szélsőséges, rasszista nézeteket.
Balla Zsófia, Báthori Csaba, Békés Pál, Bojtár Endre, Borbély Szilárd, Daróczi Ágnes, Fabó Kinga, F. Liska Tibor, Forgách András, Forgács Zsuzsa, Garaczi László, Horváth Dávid, Kálmán C. György, Kántor Péter, Kemény István, Lángh Júlia, Nyéki Károly, Pályi András, Parti Nagy Lajos, Petőcz András, Radnóti Sándor, Rapai Ágnes, Sándor Iván, Schein Gábor, St.Auby Tamás, Szilágyi Ákos, Szilágyi Sándor, Takács Zsuzsa, Tamás Gáspár Miklós, Tarczali Andrea, Tábor Ádám, Tóth Gábor, Tóth Krisztina, Török Tamás, Ungváry Rudolf, Valachi Anna, Vári György, Várnagy Tibor, Vető János

El kellene ezen gondolkodni – azoknak, akik még mindig nem fogták fel, hogy mit értenek a zsidók demokrácia alatt. (tovább…)

Aggódom Izrael miatt

2009. október 19., hétfő

Mekkora károkat fognak ezek még okozni?!
Aggodalmat keltenek bennem egyes igen erős, magyarországi és külföldi szemét zsidó megnyilvánulások, és az efféle nézetek elutasítását várom a magyar társadalomtól, és fontos kérdésként vetem fel a szemétizmus elleni harcot.
Vannak jelenségek, mint amilyen a pozitív diszkrimináció, és kettősmérce egy-egy társadalmi csoport, kisebbség, a bevándorlók, mindenféle másság irányába, amelyek felett az emberek átsiklanak, mert nem tűnnek nagyon fontosnak, pedig hosszabb távon veszélyes társadalmi légkör kialakulásához vezethetnek. Felidéztem magamban azt is, hogyan készítette fel a zsidó propaganda a világot a kollaborációra, a gójok irtásában való bűnrészességben.
Magyarország egyike azoknak az országoknak, amelyekben a zsidók, és az őket kiszolgáló gój komprádor-„elit” uralkodik, csalással, hazugsággal, megtévesztéssel, és erővel, az állami erőszakszervezetek irányításával, és lopják szét az országot, és zsigerelik ki a lakóit. Erre adott reakcióként a legutóbbi európai parlamenti választásokon jelentősen megerősödtek, EP-képviselethez jutottak a hazafias, nemzeti pártok, és Magyarországon újabban “igen erős megnyilatkozások” tapasztalhatók. (tovább…)

2010-es választási eredmények

2009. október 18., vasárnap

Előre dolgozok – ha már úgyis előre kottázni lehet, miért ne tegyem meg? Most.

Győzött a Fidesz, hurrá, hurrá.
Az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett, hurrá, hurrá.
Kiesett a SzaDeSZ, hurrá, hurrá.
Boldog, és ünnepel a nép.
De:
Tudjátok-e, hogy miért szar az egész?

2010
A kész átverés show második része! Új szereplőkkel!
Taps!
Nagy tapsot nekik, tapsi hapsik, csajszik, apák, anyák, banyák!

Láss, ne csak nézz;
Megírta már Zorán vitéz.
Rég.
(tovább…)

A világ leghiteltelenebb díja

2009. október 12., hétfő

Vajon melyik az? Kettő is van ilyen, az egyik a Nobel békedíj, a másik az irodalmi Nobel díj.
A lényeg viszont az, hogy pénzzel és elismeréssel jár. Kinek és miért jár? Hát csak, mert. A (zs)index „hótt komoly pofával” lehozta pl. ezt a paródiát, „Obama a testépítés világbajnoka lett” és tették mindezt „teljesen hiteles indoklással”, vagyis olyannal, mint amilyet a Nobel békedíjhoz is mellékelt a döntéshozó testület.
„Érdekes” társaság a jelölő-döntéshozó konglomerátum, az biztos… és általuk is közelít a Nyugat felé Afrika, a banánnal és a banánköztársasággal. Persze az is lehet, hogy én látom rosszul, mert Afrika maradt, ahol eddig is volt, és a Nyugat közelít hozzá. Ha már úgyis globális felmelegedés van, legyen mindenütt banán(köztársaság), ahol a sok meleg szereti a „banánt”.
Aligha véletlen, hogy Obama kiállt a meleg katonák mellett
Globális Szodoma; új Babylon épül, és menekülj, amíg nem késő, mondta az Omega, és ez a két dalszöveg összevonva a legértelmesebb… (tovább…)


1. oldal az összesen 2 oldalból12