Bejegyzések 2009. augusztus hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


HunHon

2009. augusztus 29., szombat

Volt közöm hozzá, de már megbántam.

“az email cim “képe” ne sárga legyen, de kisebb!”
-> milyne szinű legyen? Kb. mekkora méretű legyen (1/3-dal kisebb pl)?
“a WP-ben írt szöveg nincs a honlapon, pedig jó lenne.
………..a segélykérést (jurtaállitás-t stb) lehetne lehagyni.”
Nem világos, hogy hova, milyen szöveget akarsz (azon belül sztatikus oldalról WP-be, vagy onnan a sztatikus oldalra).
“remélem hamarosan meg tudod csinálni, v mondd meg ha nem megy !!!!!!!!”
Nem megy, mert nem akarom.
Innentől nem vállalom a kívánságaidat.
Keresheted az utódomat.
Egy forintot nem adtál bele, egy munkaórát nem adtál bele, de kívánságaid azok vannak doszt.
Jobb nélküled.
Találkozni sem akarok veled (se a köreiddel), és az egész mehet a “vakok javára”.
Ha jövőre is kell a hunhon.com domain, kérd át azokhoz, akikkel fenn akarod tartatni. Ennyit megteszek, hogy átadom (nem úgy, mint a szarmagyarok, akik ezt sem teszik meg).
A jelszavak a (…)-ben vannak.
A részemről itt a vége.
Üdv,
  Béla

Akinek ilyen levelet írok, az végleg ki van rúgva (ha esetleg valaki nem jött volna rá). (tovább…)

A Magyarok Szövetsége társadalmi szerződése

2009. augusztus 25., kedd

Ez lett a ma esti olvasmányom:
A Magyarok Szövetsége társadalmi szerződése
(www.magyarokszovetsege.hu)
Egyrészt örvendetes, hogy rájöttek arra, amire a régi magyarok is rájöttek, és én is rájöttem… ez a megfelelő út.
Ellenben, látom a bukfenceket abban, amit alkottak.
…a közjó önzetlen, pártpolitikától független szolgálatának közéletben való érvényre juttatása…
A közjó közéletben való érvényre juttatása eleve politika, akár lobbizás formájában, akár szabványos párt-képviselő formájában történik, úgyhogy a pártpolitikától független politika egy feloldhatatlan paradoxon.
A „képviselő-jelölt” hol és milyen formában fogja képviselni az őt megválasztókat?
A következő bekezdésben megadják erre a választ.
…a Megbízott, mint képviselő-jelölt a választási kampányban, illetve megválasztása esetén, mint képviselő az Országgyűlésben…
Ez az a párt, amelyik pártpolitikától független; aha. A hazugság itt kezdődik, tekintve, hogy a feladatot összesen csak kétféleképpen lehet megoldani: lobbizó civil szervezetként, és választható pártként. A lényeg ennyi, a többi ködösítés, és szarkavarás. (tovább…)

Hunok és magyarok

2009. augusztus 24., hétfő

A magyar történelem általában úgy „kezdődik”, hogy a magyarok elindultak a Volga mellől, aztán következett Levédia, aztán Etelközből is menniük kellett a besenyők miatt, és bevonultak a Kárpát medencébe.
De mi volt a Kárpát-medencében azelőtt?
A Római Birodalom, a Hun birodalom, Avar birodalom, székelyek
A lényeg: az egyik államalakulat összezsugorodott, a másik felbomlott, a tagjai beleolvadtak más népekbe, új szövetségek, és új országok keletkeztek.
A mai ember viszont azt hiheti, hogy a már kialakult országok örök időkre megmaradnak, bármi történjen is az évek során. De ez nem így van; pl. a XX. században egyrészt megszűnt a Galícia nevű formáció, másrészt létrejött Izrael; és akkor azokról az országokról, amelyek az előző darabjaiból lettek, még nem is volt szó (Csehszlovákiából Csehország és Szlovákia pl.).
Történnek a térképen változások, csak ezek lelassultak a korábbi korokhoz képest – azzal összefüggésben, hogy már nincsenek olyan mérvű népvándorlások sem. Másként mondva, minden nép elfoglalt egy térséget, nichét, és ott boldogul vagy nem boldogul, gyarapszik, vagy hanyatlik, de ezt lassan teszi. Viszont ez nem jelenti azt, hogy már nem történhet meg valamely ország (teljes) felbomlása, és a tagjainak beolvadása más népekbe.
Ami rossz, az nem marad fenn országként. De miért kellene, hogy fennmaradjon? Ki és miért akarná fenntartani? (tovább…)

Isten ostora II.

2009. augusztus 23., vasárnap

Vona „Isten ostora” Gábor egyre vadabb, és egyre elszántabb, amint ez az ígéreteiből is látszik.
1.
VIDEÓVAL frissítve: Vona iráni megfigyelőket hív a választásokra, porig rombolná a Telaviv 2 s az SZDSZ Klub székházát +fotók
(kuruc.info)
Beszéde végén a politikus két bejelentést tett. Az első bejelentésében elmondta: hatalomra kerülésük esetén be fogják zárni a TV2-t és az RTL Klubot, és porig fogják rombolni székházukat. Második bejelentése szerint a választási csalások megelőzése érdekében iráni választási megfigyelőket fog felkérni.
Kisinterjú Vonával: “az ATV-t kihagytam…”
(kuruc.info)

2.
Percről percre a Gárda avatásról (Békésen ért véget a rendezvény)
(barikad.hu)
Vona Gábor, a Jobbik elnöke beszédét egy eskütétellel fejezte be, mely így hangzott:
»Én, Vona Gábor, a Jobbik elnökeként ünnepélyesen esküszöm, hogy akik ma elvtársaknak nevezik magukat, rövidesen cellatársak lesznek.«
És mint tudjuk, amit Vona megígért, azt be is tartja.
(tovább…)

Mindenki a maga útján

2009. augusztus 22., szombat

Már nincs időm (se pénzem) a Jobbikra.
Azt már írtam, hogy Vona elszállt, egy nyilvános rendezvény jelmondataként azt állítva: „Mindannyian gárdisták vagyunk!”
Írtam egy levelet is a Jobbiknak, bő másfél hónappal ezelőtt:

(tovább…)

Kis magyar történelmi áttekintés

2009. augusztus 21., péntek

2009. augusztus 15.: nem, nem, nem, a betiltott Rudolf Hess emlékmenet kapcsán: én is nem-et mondok, és nem megyek náci, hungarista, horthysta eszméjű gyűlésekre, mert nem a példaképeim – mint ahogy a szélsőbaloldaliak sem, és semmilyen vesztes társaság, vagy egyén sem az. Hogy miért nem? Ehhez kell a történelmi áttekintés.
Azt viszont még előtte tudni kell, hogy globálisan gondolkodom, és a mércém is ilyen, mert minden népnek a szomszéd népekhez képest, és bolygó-szinten kell helytállnia: ott pedig csak két alapvető kategória van: győztesek és vesztesek. Nem feltétlenül a csatákban győztesek, hanem a nép fennmaradásában és az életmódban, tehát biológiailag, erkölcsileg és szellemileg győztesek.
Kezdjük I. „Szent” Istvántól (eredetileg Vajk), az első magyar keresztény királytól, aki behódolt az összes külföldinek, és a magyarokat irtotta – de még hogy: az volt első magyar polgárháború.
Nem mintha Koppány olyan „jó fej” lett volna, aki trónkövetelőként lépett fel, és ezzel „vagy ők, vagy mi” háborús kényszerhelyzetet teremtett… (tovább…)

Képek Szodomából

2009. augusztus 14., péntek

Szodoma-Judapest 1.     Szodoma-Judapest 2.

Mi van a jegyek és bérletek árában, és az adók formájában elvont BKV-támogatási összegben? Például a BKV vezetői, és a kúrmányzati főnökeik által önlegalizáltan zsebre tett, ellopott milliárdok; és a drogos, részeg, degenerált, negatív IQ-s szodomiták (vö. liberálisok) általi rongálás.
Ennyivel kevesebb jut pl. a járműpark-fejlesztésre.
Járjunk inkább defekt-álló biciklivel? Igen; amíg el nem lopják. Úgyhogy marad a lábbusz; lassú, kőkorszaki, még a kerék feltalálása előttről, de az működik.
Háború sem kell hozzá, hogy romhalmazzá váljon ez az ország…
Megoldás?
Kérjük a rendpárti fegyvereSS csoportok 24 órás járőrözését, és a rongálóknak közmunkát, és a számukra zárt helyen, négy fal között eltöltött, a megértéshez szükséges mennyiségű elmélkedési időt a helyes viselkedésről, pl. 10 évet. (tovább…)

Nesztek, patkányok

2009. augusztus 13., csütörtök

Bächer Iván is megírta, mert van benne gerinc.
A mondanivalója alapvetően ugyanaz: a szodomaiak, az erkölcstelenség és a sátán javíthatatlan hívei a pokolra kerülnek – de akkor legalább csak ők, és úgy, hogy ne tudják magukkal rántani a többieket.
Ami az aktuálpolitikai részt illeti: a Jobbikra kell szavazni, mert nincs jobb.
Emlékeztetőnek, hadd legyen meg minél több helyen:
„A fasisztákra fogok szavazni, döntöttem el, mire a Körútra kiértem. A fasisztákra leszek muszáj szavazni. Nem tehetek majd mást. Rájuk kell szavaznia minden tisztességes, demokratikus magyar polgárnak. Másképp nem lesz soha tisztességes, demokratikus polgári Magyarország.” (tovább…)

Üzenet a cigányvadászoknak

2009. augusztus 13., csütörtök

Az erősen cigányos VI. kerületben jártam ma, nem cigány ügy kapcsán, és a nem bűnöző, kb. 20%-nyi cigányok által előjött az a kérdés, hogy mi a megoldás a problémára. A magam részéről arra a következtetésre jutottam, hogy a polgárháború egyrészt nem oldja meg ezt a problémát, mert újratermelődik, másrészt pedig igazságtalan is.
Azt üzenem a cigányvadászoknak – ha erre járnak, és bosszúból öltek – hogy álljanak le végleg, és költözzenek külföldre cigánymentes helyre, ha nem tudnak ellenállni a kísértésnek – mert nem oldja meg a problémát a polgárháború, sem kicsiben, sem nagyban: olyan emberek halnak meg, akiknek nem kellene, és olyanok nem halnak meg, akiknek kellene. A megoldás az, hogy minden bűnözőt börtönbe kell zárni – másként mondva, kizárni a nem bűnözők társadalmából –, a szingapúri és kínai törvények adaptálásával, és a megfelelő nagyságú őrzött területek létrehozásával… Világos, hogy ezt nem fogja megtenni a bűnözőkormány, de akkor is ez a megoldás, és ebben az irányban kell haladni és hatni, a bűnözőkormány leváltásával, megfelelő párt létrehozásával; hosszú és fáradságos út, de valóban ez a megoldás.

U. I.: Nem kell rá válaszolni. 

Előzmény:
A „Viszonyulásom” kategória a blogon

Frissítés:
Tibor hívja Józsit
(barikad.hu)

Izraeli kibuc, antirasszista… rossz társaságba keveredni veszélyes.
Halk apuka a romagyilkosságok “fő gyanúsítottja”
(www.origo.hu)

A „Viszonyulásom” kategória a blogon

2009. augusztus 11., kedd

Úgy döntöttem, hogy ezt az egy kategóriát folytatom a blogon, mert nem találtam neki jobb helyet – és fontosnak tartom, hogy érthető legyen, mit miért teszek. Bár ettől az ellenségek számára is áttekinthető lesz ez, de ezt vállalni kell, ha valaki a nyitottság stratégiáját választja a titkolózás helyett. Választott szereptől függően mind a kettőnek megvan a létjogosultsága; és a felvilágosításhoz, a „hogyan működik, és miért pont úgy” feltárásához nem a titkolózás illik.
Azt persze nem ígérem meg, hogy mindenre reagálni fogok, amire lehetne; mert például reagálhatnék akár naponta a patkányköztársaság dolgaira; de akkor ebből állna a nap, és fontosabb dolgom is van. Ezért erről csak összefoglalóan annyi, hogy elegem van a patkányköztársaságból – és az is valószínű, hogy a hallgatag többség is a pokolba kívánja a patkányköztársaságot, az elnökétől kezdve az utolsó erőszakszervezeti biorobot zsoldosáig.
A Magyar Patkányköztársaság XXI. századi Szodoma, egy rothadó, bűzlő fekély az emberi társadalom testén, és ennek megfelelő a sorsa is.
Úgyhogy számoljon le mindenki azzal az illúziójával, hogy ez nem patkányköztársaság, és itt nem rossz dolgok fognak történni. (tovább…)


1. oldal az összesen 1 oldalból1