Bejegyzések 2009. június hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Itt ért véget a blog

2009. június 17., szerda

A még le nem zárt dolgokat végigviszem, és az eddigi bejegyzéseknél meglévő hiányosságokat pótlom, de újabb bejegyzés már nem lesz.
Amikor remegek a dühtől… az is jelzi, hogy véget ért a szövegelés ideje.
Írhatnék naponta gyilkosságokról, bűnözésről, és a kártékonyság minden formájáról. Írhatnék pl. arról, hogy a francia Ophélie után már egy kaposvári lány is van, aki hasonló, sőt, gyanúsabb körülmények között halt meg.
A bűnhalom megvan; a XXI. századi Babilon és Szodoma minden nap hozza a formáját. Nem hogy fogyna, amiről írni lehetne, hanem egyre több lesz.
De nyilván megteszi ezt az erre szakosodott média.
Én már nem is nagyon találok szavakat az aljassághalmazra…
Mi van itt? Nos, elméleti felvezetés hozzá: ha valahol elkezdődik a gyarmatosítás, akkor ott már csak kétféle státusz van: a gyarmatosítók, és a gyarmatosítottak. Bináris állapot lévén, harmadik eset nincs.
A hovatartozásom egyértelmű: és nem is akarok gyarmatosító lenni. Ebből aztán az is egyértelmű, hogy mi következik a helyzetből: a gyarmatosítók elleni felszabadító küzdelem. (tovább…)

A zsidómédia hírei

2009. június 17., szerda

„…a nyílt utcán kritikus értelmiségieket támadtak meg és ütöttek le, lakásokat romboltak le, a romák ellen pedig gyilkosságok sorozatát hajtották végre.
A mikor-t és a hol-t persze nem kell odaírni. Nem is szabad, mert akkor kiderülne, hogy csak a cikkíró fejében van így. Úgy néz ki, a büdös és bűnös zsidók már őrjöngnek a félelemtől. Kívánom, hogy legyen igazuk, és kapják meg, amitől félnek, mert megérdemlik.
Bár még nem tartunk ott, ahol szerintük tartunk, de kétségkívül ez a jövő útja, és kösz’ a megelőlegezett bizalmat, hogy meglesz.
Amikor ez meglesz, akkor majd a polgárháborúról, és a harmadik világháborúról fognak cikkezni. Látszik, hogy szeretnek a valóság előtt lenni néhány lépéssel.
Végül következik a szakadék.

Német libsi lap károg a magyar szélsőjobb veszélyéről
http://kuruc.info/r/8/42207/

Miért nem járok gőzlevezetőre?

2009. június 15., hétfő

Mert nem vagyok gőzmozdony. Az idénre vállalt 4 db tüntetésen pedig már rég túl vagyok…
Vasárnap is volt egy gőzlevezető, tudtam is róla, és gondolkodtam is rajta pár másodpercig, hogy mi legyen; legyintés.
2 x (1, 2) adtam esélyt Friczéknek, hogy megmutassák, mit tudnak; de ha ők is csak eredménytelenséget, akkor legyen inkább Gonda, mert ő szórakoztatóbb…
198500 ember gondolta úgy, hogy harmadik esélyt már nem ad nekik, és szerintem igazuk is volt.
Jöjjünk össze a semmiért.
De miért jöjjünk össze a semmiért?
Mert Friczék hívnak.
Csakhogy az időbe, energiába, és pénzbe van (mint pl. buszjegy).
Most már szórakozzanak az anyjukkal, a válság, és a megtakarítás jegyében.
Ami jó a rosszban, az az, hogy egyre gyorsabban fújnak ki a pofázógépek.
Most már lehetne színpadra állítani egy fejlett robotot, amelyik előre betáplált frázisokból véletlenszerűen mondatokat generál; kb. már tudná ugyanazt a szintet, mint a biológiai változat.
Ami pedig a tetteket illeti, felül is múlná a bio-változatot.

Hatalmas lebőgés: mintegy 1500 ember látta értelmét az álcivil szájkaraténak
http://kuruc.info/r/2/42117/

LMP LáMPagyár

2009. június 15., hétfő

Gyere, dolgozz a lám(p)agyárban…
Válaszom az LMP-s Tibinek.
Azt továbbra sem ígérem meg (lásd itt), hogy magánlevélre nem nyílt módon válaszolok, mert tanulságos lehet a többieknek is.

Tibi írta:
1.
Az MSZP és az SZDSZ az LMP-t a Fidesz kezdeményezésnek nézi. A Fidesz pedig MSZP kezdeményezésnek. A Jobbik pedig egy SZDSZ 2-nek.
Az egyik párt annak, a másik párt ennek néz. Na akkor mik is vagyunk?!

Válaszom:
Egyrészt, bizonyíték is kellene az első két mondathoz. Másrészt, én nem igazán tudok hozzászólni, hogy minek nézi az LMP-t az MSZP, az SZDSZ, és a Fidesz. Ezt velük kellene megbeszélni. (tovább…)

Védekezzen a vérszívók ellen!

2009. június 12., péntek

A globális felmelegedés nyomán egyre több a kullancs. Az utóbbi három évben csak az uniós övezetben 15 százalékkal nőtt a kullancsveszélyes terület, vagyis egész Európában télen-nyáron napirenden van a vérszívókérdés.
Magyarországon több mint 18-féle kullancs található meg, ezeknek a fele betegséget terjeszt! A fertőzött kullancsok aránya egy-egy területen akár 10-30 százalékos is lehet, indokolt tehát az óvatosság – derül ki a Kullancsszövetség közleményéből.

Új áldozatokra lesnek a vérszívók
Múló kellemetlenségnél sokkal nagyobb bajt okozhatnak a vérszívó kullancsok, amelyeknek élettere egyre terjed hazánkban. Gondoljon időben a védekezésre!

Ők is a vérünket szívják!
Az utóbbi években a kullancsveszélyre kellőképpen felhívta a lakosság figyelmét a sajtó és az e témában jártas társadalmi szervezetek. Sajnálatosan azonban a kullancsok és az általuk terjedő kórokozók évről-évre új problémákat vetnek fel. (tovább…)

Mi, demokratikus pártok fogjunk össze…

2009. június 10., szerda

A Jobbik ellenében. Nincs itt számukra más cél, olyanok pl. mint Magyarország felvirágoztatása…
Ma ők a demokratikusak; előtte ők voltak a szocialisták.
Valójában mindig azt kellene mondaniuk, hogy mi, zsidók és zsidóbérencek, fogjunk össze; de persze ehelyett kisajátítják az összes pozitív tartalommal bíró fedőfogalmat a tényleges tevékenységük leplezésére.
Számomra pedig ők az elrettentő példák, a korrupt, rothadt szocializmusukkal, és a korrupt, rothadt demokráciájukkal.
Amihez érnek, mindent megrothasztanak.
Ha nincs a korrupt, rothadt weimari köztársaság – amit a zsidók és bérenceik rothasztottak meg –, akkor Hitler soha nem kerülhetett volna hatalomra. Így viszont az előzményre Hitler volt a válasz, a reakció. Tehát közvetve a zsidók és zsidóbérencek segítik hatalomra a Hitlereket, akkor is, és most is. Ebből pedig az következik, hogy nem volt semmi olyan a történetben, és a történelemben, amit ne maguknak köszönhettek volna, és amit nem érdemeltek volna meg. (tovább…)

Hogyan tovább, Jobbik?

2009. június 9., kedd

Egy kis politikai elemzés a részemről:

1. „Szélső”jobboldalon is vannak már „rettegők”, akik attól tartanak, mi lesz, ha az LMP-HP szövetségre lép az SZDSZ-szel…
Ilyen szövetség nem valószínű, mert eleve az LMP-HP most is az SZDSZ-től vett el a szavazatokat; és amennyire régebbről az LMP-HP tagjait ismerem, számukra az SZDSZ nem szalonképes.
De még ha meg is történne ez, akkor is ott vannak ténynek a számok:
SZDSZ 62,419 szavazó, 2,16%
LMP-HP 75,200 szavazó, 2,60%
Összesen 137,619 szavazó, 4,76%
Az LMP-HP-SZDSZ hármas felállás sem érte volna el az 5%-os EP képviselői küszöböt.
Ami viszont valószínű, sőt, biztos, az az, hogy egyénként lesz átjárás a két párt között.
T.G.M. már úgy két éve javasolta, hogy oszlassák fel az SZDSZ-t; Kuncze sem véletlenül lépett le a süllyedő hajóról, és csak az olyan elborult agyú judeovírus zsidó fanatikusok küzdöttek a végsőkig, mint pl. Gusztos. (tovább…)

A tisztességes hungarista párt

2009. június 8., hétfő

A legnagyobb győzelem a korlátlanul magyar életstílusé – Hosszú kések Bajnainak és Orbánnak
http://kuruc.info/r/7/41781/

„A Jobbiknak persze több hátránya is van még. Nincsenek lopott közpénz-milliárdjai kampányra, mint a parlamentieknek, nincsenek csahos tévécsatornái…”

Én már félszavakból is értek, és tudom, hogy kinek mi hiányzik: a lopott milliárdok, és a csahos tévécsatornák.

„Legkésőbb 2010-ben lezajlik a mostaninál sokkal nagyobb háború, amelyet meg kell nyerni, s a parlamenti cionistákat és cigányfajvédőket ledarálni, MSZP-stül, Fideszestül. Igen, hosszú kések éjszakáját ígérjük az idegen gyarmatosítókat kiszolgáló politikussöpredéknek. No persze csak képletesen :)
Ha ez az álom teljesül, akkor végre eljön az ideje egy tisztességes, hungarista ellenzéki párt megalakításána isk, hiszen, bár lapunk számára a Jobbik úgy-ahogy elfogadható, de természetesen túl puha alakulat a kívánatoshoz képest :)
Egei – Kuruc.info”

Magyarországon egy az egyben ismétlődik a történelem. Azt is tudom, hogy miért. Mert nem tudnak jobbat: se a zsidók, se a hungaristák. Úgyhogy ismételnek. (tovább…)

A lényeg, hogy legyen sajt…

2009. június 8., hétfő

…a többi le van sajnálva.
Mit számít a zsidó-cigány uralom, a morális és gazdasági válság, az agyonadóztatás, az ország kifosztása, a korrupció, a bűnözés… a lényeg, hogy legyen sajt, mert különben kitör a zavargás.
Amikor szarmagyarokról írok, és valakinek esetleg referencia-hiánya van – tessék, itt is van rá egy példa.
Persze írhatnék sajtmagyarokról is, de a szarmagyar az általánosabb gyűjtőfogalom.
Életünket és vérünket – és a pénzünket is – a… trappista sajtért. A hazáért nem, mert azt nem lehet megenni.
Ezeket az embereket lehet kilóra megvenni – és az üzleti érzékkel bíró zsidók meg is veszik őket. Persze, amikor Jutányos Áron kaphatók olyan embernek látszó pénzéhes neoprimitívek, zombik, akik néhány kiló sajtért, vagy hasonlókért kivetkőznek az emberi mivoltukból, letapossák, és agyonverik egymást, és mindenre képesek, ami rossz…
Csak a megfelelő csalit kell kitalálni – mint a bennszülötteknek az üveggyöngyöt – aztán mehet közöttük a boksz, és végül a legnagyobb és legerősebb bunkó, aki kiütötte az összes ellenfelét, felállhat a dobogó legfelső fokára, hogy az övé az üveggyöngy, vagy a néhány kiló sajt.
Az ára az, hogy a társadalom romokban – viszont a főbunkó megnyerte az élete értelmét, az üveggyöngyöt, avagy a sajtot. (tovább…)

A másik oldal hangja

2009. június 8., hétfő

Kis adalék ahhoz (mondjuk, hogy a korrekt, és kiegyensúlyozott, kétoldalú tájékoztatás jegyében), hogy 8,041,322 szavazópolgárból miért csak 2,918,110 (36,29 %) ment el szavazni – ami éppenséggel most nem volt nagy probléma, mert az alacsony részvételi arány is a Jobbiknak kedvezett. (tovább…)


1. oldal az összesen 2 oldalból12