Bejegyzések 2009. május hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


A zsidórádió hírei

2009. május 31., vasárnap

Ma megtudhattam az MRI zsidórádióból (ex-Kossuth rádió), hogy Németország állampolgárainak 25%-ának nem német származású ősei vannak; és hogy a magyarok mennyire rászisták, és hogy ezzel kiírják magukat Európából.
A mostani, zsidó uralom alatt álló Európától megszabadulni öröm, jegyzem meg.
Zsidó nézőpontból viszont, micsoda dolog az, hogy egy barna bőrű, és egyértelműen nem németet valaki ne németnek tekintsen, amikor az Magyarországra látogat adatgyűjtés céljából, és ő németnek tekinti magát… Az nincs ráírva, se az állampolgársága, csak az eredeti származási helye az, ami látszik. (tovább…)

Karrier, pénz, Morvai Krisztina

2009. május 28., csütörtök

A Bencsikrata talált egy támadható pontot, „Achilles sarkat”: „Morvai Krisztina korszakai”.
Ezek szerint vannak akiknek az az elvárása, hogy ha már valaki nemzeti radikális, akkor pólyáskorától legyen az, nem pedig a felismerései hatására…
A másik: a régi dolgok vajon miért pont most kerülnek elő, amikről a cikket a felhasznált idézetek alapján legalábbis már tavaly meg lehetett volna írni? Csak nem azért most került ez elő, mert most van a választási kampány? Elég nyilvánvalóan, de, azért.
A harmadik: a Bencsikrata szerint az öszödi böszme beszédre a reagálás: divathullám – és úgy általában minden társadalmi megnyilvánulás, és reagálás divathullám – amivel, enyhén szólva, csúsztat, és keveri a szezont a fazonnal.
A negyedik: ha Morvai Krisztina mondjuk Árpádházi Szent Margit életét élte volna, akkor meg abba kötnek bele; mert olyan nincs, hogy ne tudjanak semmibe se belekötni. Mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyek valakiknek nem tetszenek. Isten sem tetszik mindenkinek, lásd ateisták, sátánisták… Nem vagyunk egyformák, és a nézetek és vélemények köre 360 fokos kör; amiből az következik, hogy a legszentebb életű szent sem fog tetszeni mindenkinek, még ha lenne is ilyen. (tovább…)

A Jobbik EU-parlamenti listájának jelöltjei

2009. május 27., szerda

http://www.jobbik.hu/rovatok/ep-lista
Egész használható emberek vannak rajta…
Általában nem szoktam lelkesedni – ne lelkesedj, hanem jól ítélj.
Tehát, úgy látom, hogy egész használható emberek vannak rajta… :)
Vona Gábor szerint az ország kétharmada Jobbikos, csak még nem tud róla.
Ennél az érdekes állításnál már csak az az érdekesebb kérdés, hogy mikor fognak tudni róla, honnan, kitől, miért, hogyan?
Mindenesetre, most egy lépéssel közelebb kerültek a 2/3-hoz.
Hát ha még szervezni is tudnának…
A két választás között talán lesz rá idejük gyakorolni.
Az igazság az, hogy az MSZP-SZDSZ-MDF-Fidesz-KDNP záptojások, és büdösek, de még mindig jobban meg vannak szervezve, mint a Jobbik. Az egy dolog, hogy a Jobbiknak még nincs annyi párt-tapasztalata: majd megszerzi; viszont a szervezésben erősíteniük kell.
Kb. ezen, és a jól megválasztott, konkrétabb, és közérthetőbb programon fog múlni a következő választási százalék; na meg persze azon, hogy a barikád innenső oldalán lévők továbbra se tegyenek nekik keresztbe, ahogy a szavazatnemmegosztás most optimális módon megvalósult.

Kicsikém, sok a kicsi kém

2009. május 25., hétfő

Hátha valaki nem tudja…

Húsz évvel ezelőtt, 1989. májusában az ország, de legalábbis annak a politika ránt érdeklődő része Nagy Imre és mártírtársai újratemetésére készült. Sokan ma is úgy tekintik ezt az eseményt, amikortól a „rendszerváltás” visszafordíthatatlan folyamattá vált, amikor a zsúfolásig megtelt Hősök terén Orbán Viktor elmondta azon beszédét, melynek súlyát, hangvételét és szókimondását azóta sem kérdőjelezte meg senki, s az ország-világ ekkor ismerhette meg, az akkor még szakállt és torzonborz hajat viselő fiatalember nevét.

A fentiekre valószínűleg mindenki emlékszik, de azt viszonylag kevesen tudják, hogy a „Nagy újratemetés” előkészületeinek voltak – nem a nyilvánosságnak szánt – előzményei, melyekről a fátyol csak lassan kezd fellebbenni. Nézzünk ebbe bele. (tovább…)

Zsidók, cigányok, szarmagyarok

2009. május 24., vasárnap

A két élősködő, kártevő népről már bőven volt szó ezen a blogon; úgyhogy most a harmadik összetevő következik – már csak azért is, mert éppen van rá két „szép” példa, „zsodi” és „zseri”.
Zseri kampányfilmet csinált a Zsidesznek, pénzért.
Zsodi MSZP kampánybannert futtat a blogján, pénzért.
Közben pedig ócsárolják egymást ugyanazért; és ők a „nemzeti oldal”. De mit tesznek ők kritikus helyzetben, pl. választás előtt, amikor az dől el, hogy néhány évig kik fognak képviselni, és irányítani? Kritikus helyzetben eladják magukat, kilóra megvehetők; csak be kell dobni a zsetont, és állnak bárki szolgálatára – beleértve ebbe persze a másik oldalt is.
Ilyenekből van ebben az országban nagyon-nagyon sok, akiknek a pénz áll az értékrendjükben az első helyen; a többi másodlagos, harmadlagos, és sokadlagos; és az is sokadlagos, hogy a pénzt hogyan, mi által szerzik meg.
Ők nem kivételek, Magyarországon ilyen a többség; és ezért van MSZP-SZDSZ, Zsidesz, és a többi aljasság – mert ezt szülte, és választotta meg a többség.
A látszat az, hogy a jók állnak szemben a rosszakkal, és fordítva. (tovább…)

Ubunga az ubungaiaké

2009. május 22., péntek

A konkrét nép, és hely meghatározása nélkül: miért az ubungaiaké Ubunga?
Azért, mert a zsidóknál és a cigányoknál bárki jobb. A Jobbik is, meg a rosszabbik is, lévén a zsidó és a cigány a legrosszabb, ami előfordul az emberi fajon belül: ők az emberiség legnagyobb kártevői, hitetői, hazudozói, életpusztítói. Ez az össznépi tapasztalat mindazok körében, akik kapcsolatba kerültek velük, és eleve, vagy már nem deviánsok és nem hülyíthetők, nem kvázi-zsidók és kvázi-cigányok.
Bizony jobb az emberiségnek, ha Ubunga az ubungaiaké marad, és nem kerül zsidó-cigány uralom alá, mert az utóbbi jelenti a legnagyobb társadalmi tömegkatasztrófát.
Retekkel a virág előtt – fogalmazta át a Hetek szlogenjét Bartus László, aki a Hetek munkatársa volt. Eleget tudott róluk, és közzé is tette.

Ubunga az ubungaiaké

Kapcsolódó:
Bartus László: Fesz van
http://mek.oszk.hu/03200/03271/index.phtml

Széklettel etette, megégette, fogókkal tépkedte a gyermekeket híveivel a rabbi
http://kuruc.info/r/39/40819/

Cigánygyerek üzenete a magyaroknak (videó)
http://barikad.hu/node/24978

Milyen volt a kádárizmusban?

2009. május 21., csütörtök

Ez a blogbejegyzés azért született, mert felnőtt egy új generáció, és ők osztják az „észt” arról, hogy a kádárizmusban rend volt, és hogy az a kor jobb volt, mint manapság. A dolog egyetlen szépséghibája – és nagy – hogy azok reklámozzák azt a kort, akik nem éltek benne.
Aki azt hiszi, hogy a kádárizmusban jobb volt, nézze meg pl. az 1977-ben készült Családi tűzfészek című filmet
Tanúsíthatom, hogy minden eleme a való életből vett, és hogy az volt a tényleges életérzés Judapest legtöbb helyén.
A cigányok akkor is ugyanúgy loptak, raboltak, erőszakoltak, öltek; és a magyarbűnözésből sem igazán volt kevesebb, mint manapság; és a fehérgalléros zsidóbűnözés, és korrupció is ugyanúgy megvolt, csak az akkor még nem ennyire pofátlan stílusban és mértékben.
A lényeg röviden: nem a világ lett rosszabb; hanem a hírszolgáltatás lett jobb.
Az akkori bűneseteknek csak egy kis részét adta tudtul a média; ehelyett a vezércikkek arról szóltak, hogy a szocializmusban minden szép és jó.
A honvédségben történt bűnözés pl. eleve tabu téma volt; akármi történt ott, az médiában meg nem jelent. Pedig lett volna miről írni… (tovább…)

Egy őszinte zsidó

2009. május 20., szerda

Alcím: tovább nyomulnak a zsidók… és hónapról-hónapra lehetne ezt a címet sorszámozva írni.
Persze a nácik jobban nyomultak annó, viszont a történetük hamarabb véget is ért. A zsidók ugyanazt sokkal lassabban, és aljasabban csinálják, kevésbé centralizáltan, sok agymosással, és belső gyarmatosítással. A végeredmény persze ugyanaz; csak ők lassú tűzön főzik a békát, mert a példabeszéd szerint úgy nem ugrik ki a fazékból, hanem elalél, és hagyja magát megfőzni, és megölni.
Én pedig remélem, hogy egyre több „béka” ismeri fel a helyzetet, és ugrik ki a fazékból.
Ami az aktuális helyzetet illeti, a holokauszt-tagadás, és a holokauszt-revizionizmus bűncselekménnyé nyilvánítása a zsidóknak már nem elég, és a következő lépésük Izrael és a zsidók bármilyen kritikájának bűncselekménnyé nyilvánítása.
Paul Craig Roberts: Izrael kritikájának bűncselekménnyé nyilvánítása
http://bombagyar.hu/index.php?post=2217
Még egyszer leírom, hogy a nácik ugyanezt csinálták, csak gyorsabban. (tovább…)

Megint kavar az ötfrakciós parlament egypárt

2009. május 15., péntek

Én pedig azt sem hiszem el, amit kérdeznek.
Most éppen a Zsidesz – a legnagyobb pártosult birka-erő – hajszolja bele az MSZP-t a négymilliárdos néps(z)avazásba. Bár az országnak ez nem jó, de nekik igen. Kaptak némi zsarolási potenciált S. Máriától és társaitól, és használják is; meg lehet sanyargatni, zsarolni az MSZP-t. És ezeké lesz a következő 4 év 2010-től…
A további hanyatlás és katasztrófa garantált.

Népszavazás nélkül szüntetné meg a képviselők költségtérítését az MSZP
http://kuruc.info/r/2/40429/

Előzmény:
Először, azután

Ismét véget ért egy fejezet

2009. május 13., szerda

Mert innentől már nem foglalkozok a szélsőségesekkel, mert nem hiszek abban, amit csinálnak.
Nem hiszek abban, hogy ők valódi, és jó rendszerváltást tudnának elérni.
A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, ahogy a mondás tartja; ezt érzem. Hiába jó a szándék, ha nem jó az eredmény. Márpedig nem jó.
Végignézve Budaházy-Torockai-Polgár-Gonda-stb. elért dolgait, azt lehet következtetésként levonni belőle, hogy eredménytelen; és ami eredménytelen, az nem jó. Rossz célok, és/vagy rossz módszerek…
Eddig volt a dolgaikhoz türelmem, nézzük meg, mire mennek vele, hátha igazuk volt alapon. A hitem és türelmem elfogytával, ezt a fejezetet most lezártam.
A saját dolgaimban hiszek; és azt is látom, hogy a Jobbik, ha lassan is, de fejlődik. A szükséges erkölcsi és szellemi minimum pedig Vona Gábor és Morvai Krisztina szintje; ők sem tökéletesek, és azért írom azt, hogy az a szükséges minimum. Ilyen emberek pedig nem sokan vannak ebben a lezüllesztett országban, és roncstársadalomban: de akkor is az a szint kell, mert a kevesebb nem csak hogy kevesebb, hanem nem is elegendő; a nem elegendőből pedig az eredménytelenség következik.
Nekem pedig betartandó szabály a napi foglalkozás az élet-univerzalista rendszerrel, és a nem foglakozás mások dolgaival. (tovább…)


1. oldal az összesen 2 oldalból12