Bejegyzések 2009. április hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Váltás következik

2009. április 30., csütörtök

…a blog témájában.
Egy mondás szerint, a csúcson kell abbahagyni – és innentől kell váltani, következhet valami más.
Legyél te magad az a változás, amit szeretnél látni a világban – ez Gandhi helytálló felismerése. Nem mást mond, mint azt, hogy a változást akaró maga kezdje el a változást, és legyen olyan, amilyennek a többieket is szeretné látni.
A változás most abban áll, hogy eddig a felismerés, probléma-feltárás, és felvilágosítás volt a blogban. Ez az első három szükséges lépés – hogyan működik a világ, és miért pont úgy, ahogy, és nem másként.
Ezt tudni kell, mert ez a valós ismereti alap, amire aztán a szintén reális, helytálló dolgok felépülhetnek.
Én már az első három lépésen túl vagyok – és ha továbbra is ezzel foglalkoznék, az ismétlés lenne, és mint ilyen, egyre kevesebb haszna lenne – úgyhogy innen tovább kell lépni –, és következik a negyedik szükséges lépés, a rendszerépítés. (tovább…)

Civil Mozgalom

2009. április 30., csütörtök

Bár az ötlet „mintha tőlem lenne”, viszont a jelenlegi kivitelezőivel nem vállalok közösséget, mert nem jobbak a jelenlegi parlamenti ötpárti bűnszövetkezetnél; fehérgalléros aljasok – a változatosság kedvéért most már jobbról is van ilyen.
Viszont megint érvényes az a mondásom, hogy megismerni és megutálni csak idő kérdése volt…
2008. december 6.-i levelem S. Máriának:

2.) Kell egy jó név a társaságnak, egy hívószó, mint pl. 2006-ban a “Somogyért” volt. A büdöskomcsi “független” Gyenesei kitalálta, és a jónép megette – ezt is –, mert a jelöltről nem tudott eleget, és a szlogenből ítélt, hogy az jó – mint gyurcsótány bandájának választási programja (= átverés).

Név-javaslatok:
1. Civil Érdek Csoport (Cécsoport)
2. Civil Kontroll (CK)
3. Közhasznú Civil Mozgalom (Köcivil)
4. Aktív Civil Mozgalom (Akcivil)
5. Civil Széles Platform Mozgalom, (Ciszép)
Nekem az utóbbi a legszimpibb.
Persze ha van jobb ötleted…
Azt azért mindig gondold hozzá, hogy majd fel kell tenni a kérdést, “Akarsz jönni a …?”

(tovább…)

A zsidó-cigány uralom alatt álló Magyarország

2009. április 29., szerda

Gusztossal és Kolompárral tüntetett a tiszalöki temetésen Fidesz-Flóri
http://kuruc.info/r/1/39552/
Református gyászszertartással, cigány szokás szerint zeneszó kíséretében vettek végső búcsút a tiszalöki gyilkosság áldozatától, Kóka Jenő 54 éves gyógyszergyári gépkezelőtől a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros köztemetőjében.

A tiszalöki temetőben több mint ezer ember búcsúzott el az áldozattól, köztük a kormány képviseletében Molnár Csaba kancelláriaminiszter és Teleki László, roma ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott.

A parlamenti pártok képviselői és a cigány szervezek vezetői is ott voltak a temetésen – így Juhász Ferenc, az MSZP-től, Gusztos Péter, Gulyás József, Béki Gabriella az SZDSZ-től, Farkas Flórián a Fidesztől, valamint Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat és Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke is. Ugyancsak lerótta kegyeletét a koporsónál Bencze József dandártábornok, országos rendőrfőkapitány.

(MTI)

Itt álljunk meg egy perc gondolkodásra: ha ez a gyilkosság rasszista indítékú volt egyáltalán, akkor akció volt-e, vagy reakció? Volt-e ellenkező irányú előzménye, amikor cigányok magyarokat öltek, több-kevesebb rasszista felhanggal? Volt, de még mennyi. (A felsorolását a dokumentálóbb hajlamúakra bízom.) (tovább…)

A zsidó-cigány ajvékolás ötödik fokozatban

2009. április 28., kedd

A zsidók és cigányok holokauszt II. felé tartó útjának ezt a pontját még dokumentálom itt a blogban; és innentől már csak annyi a továbbiakra vonatkozó előrejelzésem, hogy az útjuk további része is kiszámítható, mert az útjukat előzőleg kijelölő pontok már bőven megvannak hozzá.
A mai napi két főbb történése ez irányban, hogy a N(J)ew York Times címlap-sztorija lett az, hogy a szegínromákokat üldözik a rászisták Magyarországon.
Csak 2 kérdés: 1.) Honnan veszik, hogy rasszista a tettes, amikor még nincs meg a tettes? 2.) Honnan veszik, hogy rasszista volt az indítéka?
Volt már olyan ügy, ahol a zsidók „előre tudták”, hogy rászistá a tettes: „egy fiút leszúrtak a fasiszták” – T. G. M. megírta előre a cikkét, aztán mentek tüntetni a Moszkva térre… aztán kiderült, hogy egy priuszos kancigányt szúrt át a kardjával egy félroma fiú, miután a 120 kilós kancigány belekötött.
Most pedig címlapon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés, rágalmazás? Ügyvédeknek magas labda.
Ahhoz pedig a legmagasabb polcokon lévő, parlamenti szintű ártány-zsidók, és a bérenceik kellettek, hogy ez legyen ott a címlapon.

(tovább…)

Zsidórádió Judapest

2009. április 25., szombat

A fedőnevén Kossuth rádió – és nemzeti főadót elfoglaló zsidók általi szavazások:
A Mi Országunk! A Mi Véleményünk!
(Angol típusú, minden szót nagybetűvel író címszöveggel.)
AKTUÁLIS ERŐVISZONYOK A MI ORSZÁGUNKBAN
mszp szdsz mdf kdnp fidesz
És a Jobbik, a harmadik erő hol marad, amikor két 1%-os párt is fel van ott sorolva?
A megfejtés: a Jobbik nincs ott, mert a Jobbik nem az ő országukban van. Ellenben, mind az öt jelenlegi parlamenti párt az ő országukban (és a zsebükben) van.

Akar-e erős nemzetgazdaságot Jobbik kormánnyal?
Igen: 36,4%
Nem: 63,6%

(tovább…)

Freudi elszólás a Népszaván

2009. április 25., szombat

…és bármi is legyen a motivációja, a Magyar Köztársaság biztonsága érdekében elkövetett…
Nem lehet mindig 100%-ban hazudni: néha igazat mondanak, illetve írnak, amikor nem figyelnek oda.

...a Magyar Köztársaság biztonsága érdekében elkövetett...

A Népszava Online cikke itt tekinthető meg eredetiben (amíg át nem írják): Minden bűnös elnyerje a büntetetését

Három munkanap nem volt nekik elég, hogy a „büntetetését”, és a többit átírják; akkor ez valószínűleg már így is marad.
Egy zsidrák megmagyarázza :)
„Néha arra sem veszik a fáradságot, hogy a helyesírási hibákat kijavítsák a párttitkár nemzettestvér által jóváhagyott »sablonszövegben«”
http://kuruc.info/r/35/39582/
Ami pedig a – még nem létező – halálbrigádokat illeti, annak bőven megvan az előzménye, a kiváltó okok formájában: az a csendes magyarirtás, amit fölülről az irányító hatalmat megszerzett zsidók, alulról pedig a biológiai fegyver bűnöző cigányok végeznek.
Az is nagyon unalmas, hogy ezek a Heller Ágnes-féle „filozófusok” dogmává tették – a maguk számára, és igyekezetük szerint mindenki más számára is –, azt a hazugságot, hogy az okozatnak nincs oka.

Gulag-tagadás

2009. április 25., szombat

Ehhez kommentár sem kell…

Postánkból: Büntethető-e a Gulag-tagadás?

A holokauszt-tagadás ugye bűn, néhány országban sokakat ezért csuknak börtönbe. Miért nincs akkor pl. Világháború-tagadásért, Gulag-tagadásért, Trianon-tagadásért vagy akár Honfoglalás-tagadásért és egyéb történelmi tény tagadásáért járó büntetés?

Egy a napokban megjelent cikk kicsit másképp, de a jelentése…..

Megoldható a Gulag-tagadás szankcionálása

Gulag-tagadás: ötpárti egyetértés, elvben
Mind az öt parlamenti párt támogatni tudná a Gulag-tagadás bünthethetőségére vonatkozó jogi szabályozás megalkotását – ez derült ki a lapunk által végzett “felmérésből”. A szakértők szerint a törvény megalkotása viszonylag könnyen, akár néhány hét alatt megoldható lenne. Optimális esetben még az alkotmányt sem kellene – kétharmados többséggel – módosítani hozzá. A rendőrségen eközben vizsgálatok folynak, a civilek pedig tovább tiltakoznak.
(tovább…)

Fekete bárányok között egy fehér

2009. április 24., péntek

Közeleg az EP választás – és a parlamenti ötfrakciós egypárt, és a Parlamenten kívüliek is, „össztüzet” zúdítanak a Jobbikra, és szórják az adófizetőktől szerzett „zsetonokat” a bérszónokaik és bértollnokaik zsebébe, hogy azok nyomjanak ki magukból a Jobbikot lejárató szövegeket és irományokat; az nem baj (nekik), ha nem igazak, elég, ha igaznak látszanak, és minél többen beveszik.
Gondban vannak a judaista rendszer szolgái, és a többi zsákmányszerző: a gondjuk az, hogy vannak Magyarországon nem megvehető, és nem megtéveszthető emberek is, és növekszik a számuk – és a Jobbikra szavaznak. A Jobbik pedig zavarja a Magyarországról pénzt és vagyont kiszivattyúzó, és a lakosságot kiszipolyozó gépezet működését, sőt, meg is akarja akadályozni. Így, és ezért lesz a Jobbikból az első számú ellenség a számukra – és persze minél többeket a maguk pártjára akarnak állítani, bárhogyan, azért hogy a megtévesztésen és hazugságokon alapuló, és kettősmércés, zsákmányszerző rendszerük minél tovább fennmaradjon.

(tovább…)

Kepes András, egy kártékony médiazsidó

2009. április 23., csütörtök

Egy zsidó, aki hasznot szerez a tevékenységén, miközben másoknak árt vele – tipikus, mondhatni, ez a zsidó alapállás.
Most éppen a Rózsa-Floressel készült, és a TV-ben leadott filmjével árt a Bolíviában börtönbe zárt Tóásó Elődnek.
De Kepes ártott már ezelőtt is – az 1994-es Auroville filmjével – konkrétan Hajdú Lászlónak és családjának, akik megnézték Kepes Auroville-filmjét, ami igencsak pozitív színben tűntette fel a helyet – és ezután úgy döntöttek, hogy ők ott letelepednek, mert az a hely olyan szép és jó.
Távolról, Kepes filmjének hatására, persze hihették, hogy olyan jó és szép a hely, mert ilyen képet mutatott róla… és innentől kezdett súlyossá válni a helyzet, mert csak annyi pénzük volt, hogy odamenjenek; a vízum mellé a kötelező retúrjegyet kijátszották – úgy, hogy Romániából indultak, csak oda jeggyel – és ezek után lehúztak Auroville-ben kb. 8 évet, a magyarországinál nyomorúságosabb körülmények között.
Milyen hely Auroville valójában? (tovább…)

A Jobbik feljelenti Gusztost

2009. április 21., kedd

Tűrték, tűrték a szodoma-terjesztő, csúsztató és hazudozó Gusztos Jobbik és Magyarország-romboló tevékenységét, de most már megunták.
Helyes.
Addig jár a korsó (úgy is, mint köcsög) zsidó az Országházba a magyarok ellen uszítani –, amíg össze nem törik. (Vagy jobb esetben kiszavazzák, és az sincs messze.)
Ha lesz Hollán Ernő utca 2, arra (is) elmegyek, minden mennyiségtől függetlenül.
Tényleg nagyon gusztustalan az a judeovírus. Alighanem a legundorítóbb zsidó címére pályázik… és esélyes is rá.
Hogy is van ez – valójában? (tovább…)


1. oldal az összesen 3 oldalból123