Bejegyzések 2009. február hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Államcsőd

2009. február 28., szombat

Jön! Jön! Az új magyar államcsőd.
Argentína, Izland, és Ukrajna után a megférgesedett, zsidó-cigány Magyarország következik a sorban.
Többségi társadalmi kérdés: miért hagytuk, hogy így legyen? Azért, mert hülyék voltunk, és hagytuk magunkat átverni, megvezetni, félrevezetni, hosszan, és sokáig.
Ha csak zsidók és cigányok élnének Új Magyarországon, akkor tiszta kép lenne, mert akkor teljesen el lenne válva a szar a májától. De így…
Akárhogyan nézem, a helyzet megoldásának az az alapvető lépése, hogy teljesen el kell válni a szaroktól. A bűnözőkkel, aljasokkal, országrontókkal szemben zéró tolerancia, és 100% kirekesztés kell: ez a tiszta sor, és ez így jó.
A fába szorult férgeknek, vérszívóknak pedig további jó hangos vinnyogást – az nem baj, ha jelzik a helyzetüket…
Akkor, nézzük az államcsőd pénzügyi, és társadalmi karakterisztikáját: mire lehet itt számítani, pl. azokkal az országokkal összehasonlítva, amelyek már átéltek államcsődöt, vagy kemény pénzügyi válságot? (tovább…)

Ver a hard

2009. február 28., szombat

Ocsmány módú ventilátor-rezonálással, hőfok-szenzor rossz kalibrálással, és a félreértelmezésével vert eddig.
A tanulság, hogy még a visszaütés előtt – lehet, hogy a gép sakkban jobb… tehát még a gép összetörése előtt rá kell jönni a hibákra.
A hang forrása alapján nem tudtam megállapítani, hogy bekapcsolás után melyik ventillátor kezd rezonálni, de az ocsmányul erős hang alapján a processzoréra gondoltam. Közben megnéztem a videokártya (GeFroce Galaxy 8400 GS) képét a neten, hogy van-e rajta valami zajcsináló. Van. Aztán amikor hosszan, percekig rezonált valami, következett az, hogy gépház oldala levesz, proc. fanba óvatosan belenyúl, hogy kicsit lelassuljon. A hang nem változott. Innentől már csak a videokártya köpedelem kis fanja maradt. Az volt, és rázta is az egész videokártyát. Micsoda minőség… Belenyúltam kicsit a lelkivilágába, és azóta csendben van; és még forog is :)
A következő probléma a SpeedFan program által jelzett egyik érték volt.
CPU: 33C
Core 0: 28C
Core 1: 28C
Core: 53C
Gondolom, nem nehéz kitalálni, hogy az utolsó core érték az, ami nem tetszik. Amit viszont nehéz kitalálni, az az, hogy ez melyik core? (tovább…)

Milliók a magyarországi kocsonyafesztiválon

2009. február 22., vasárnap

Az eredeti hír úgy szól, „Tízezrek a miskolci kocsonyafesztiválon
„Ismét pislogott a béka a miskolci kocsonyában, sok ezer embert vonzott az immár kilencedik alkalommal megrendezett miskolci kocsonyafesztivál. Kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat a fesztivál kavalkádjában.”
És ez csak Miskolc.
Az jutott eszembe erről, hogy igen régen volt már, amikor tízezrek kimentek az utcára bármiért is tüntetni.
A tízezrek a focimeccseken, és a kocsonyafesztiválokon vannak.
Milyen zsidóbünözés? Milyen cigánybűnözés? Milyen erkölcsi, és gazdasági válság? Mi az, hogy megverték, kirabolták, megerőszakolták, megölték? Kit érdekel?
És én még csodálkozzak azon, hogy milyen kormányt választottak maguknak a birkák?
A lényeg az, hogy legyen kocsonya.
A többség önként felakad ártjuk és qrmányuk kocsonya-csalijára.
Tehát lesz kocsonya. Ha másból nem, akkor belőlük.
Milliók csak Indiában mennek ki az utcára tüntetni.
India megszabadult a gyarmati sorból, Magyarország pedig nem; ez a különbség.
Avagy, miért halnak ki a hülyék? (tovább…)

A zsidó nép legyőzhetetlen?

2009. február 21., szombat

Feldmájer Péter zsidó rabbi szerint igen.

A zsidó nép legyőzhetetlen! – A Mazsihisz elnökének újévi köszöntője (Barikád kommentárokkal!)
http://barikad.hu/node/21981

Ami kétségtelen, az az, hogy csapataik harcban állnak a zsidó világuralomért, irritálva mindenkit, akiknek ez nem hiányzik.
Ez egy újabb adalék, hogy ki kezdte – és már milyen régen, és azóta sem hagyták abba –, miközben a hatalommániájukkal, az általuk irányított társadalmak lezüllesztésével, és az általuk generált háborúkkal egyre nagyobb károkat okoznak az egész emberi fajnak, és a bolygónak.
Ahhoz, hogy valóban béke legyen, a ragadozóknak és élősködőknek meg kell szűnniük, el kell tűnniük a Föld színéről, és az egész Naprendszerből; és mert nem úgy néz ki, hogy ez békésen megy – a zsidók a végsőkig a hatalomra törnek, és a végsőkig hazudnak, lásd ezt – ez azt jelenti, hogy háború lesz; sőt, már van is, csak még nincs a fegyveres fázisban szerte a Földön.

A fosztogatás, és az osztogatás

2009. február 18., szerda

Gazdasági válság, a forint rekord-mélyponton, több tízezer munkanélküli, „válságkezelő megszorítások” mint pl. a 13-ik havi nyugdíj megszűntetése az új nyugdíjasoknál, a nyogdíjkorhatár emelése, újabb adóemelések – és mindeközben a magyarok zsebéből kivett pénzeknek a zsidók zsebébe áthelyezése, a zsidók érdekében, és a magyarok elleni felhasználása.

Gyurcsány: Addig nyújtózkodjunk amíg takarónk ér
2009. február 16.
„Hároméves mulasztást pótolva tévébeszédben jelentette be a válságkezelő megszorításokat a kormányfő.”
Gy. Ferenc: “Tudom, hogy látták a tévében, vagy olvassák az újságokban és sajnos egyre többen érzik saját bőrükön is, hogy válság van. Gazdasági világválság. Válságtól hangos Amerika, Németország, Oroszország – az egész világ nyugattól keletig. Mi is veszélyben vagyunk. Igen, mi magyarok is.”

(tovább…)

Még egyszer, és utoljára a Bombagyárról

2009. február 18., szerda

Írtam már róla eleget, de az derült ki, hogy nem zártam le teljesen – nem eléggé – a témát, úgyhogy ezt most megteszem, és akkor sem írok róla többet, ha a világ legjobb, vagy legrosszabb helye lesz, vagy bármi történik vele.
Előzmények pl.:
Miért nem írok több kommentet a Bombagyárra? (2008. október 10.)
A túlhatalom lassan ölő méreg (2008. október 21.)
Ki, mit, miért tesz? (2008. november 22.)
Több ezer hamisított kopogtatócédula Ferencvárosban (2008. december 22.)
Ground Zero (2008. december 23.)

A mostani témazáró oka, hogy rákattintottam és elolvastam Dragon64 „Tiszta vizet!” című írását, erre asszociálva: tiszta vizet a fejekbe – ahol kiteregette a családi hátteret, és… „Ezért ezúton kérek bocsánatot Mindannyiótoktól!” (tovább…)

Nem akarsz önként elköltözni Országunkból?

2009. február 16., hétfő

Ezt az ajánlatot kaptam ma Lewykétől, és itt válaszolok rá.
A térképen nem találtam Lewyke országa nevű helyet, úgyhogy ez a kívánsága máris teljesült. Biztos, hogy nem Lewyke országában élek. Még a közel-keleti tűzfészket sem ezen a néven jegyzik.
Egyébként örülök, hogy tudsz magyarul – és most már a magyar helyesírást is megtanulhatnád.
Amúgy, Lewyke, a többes szám alapján mégis hányan vagytok? Biztos, hogy ti vagytok a többség? És hol?
De ha bárhogyan is az derülne ki, hogy van valahol Lewyke országa, és én ott lennék valami okból, akkor az a válaszom, hogy dafke sem költözök önként, úgyhogy deportálnod kell.
A felmenőimet pedig felesleges emlegetni.
És jó, majd vigyázok, nehogy bepereljenek becsületsértésért. Nem olyan könnyű ám az, magánvád kell hozzá, azt pedig csak névvel lehet…
Amit ezen a webhelyen leírtam, azt vállalom; aki megkapta a bármilyen irányú beosztását, kiosztását, satöbbijét, az rá is szolgált, azzal, amit mondott, vagy tett.
Azt talán mondanom sem kell, hogy 0 darab érv, és konkrétum van Lewyke üzenetében, csak célozgatás, és némi szándék.
48 év alatt már sok elfuserált alakkal találkoztam, és mégis a saját fejem után megyek, és egyre kevésbé vagyok befolyásolható. (tovább…)

Odaadjuk Erdélyt, drága magyarok

2009. február 15., vasárnap

“Odaadjuk Erdélyt, drága magyarok, csak engedjétek, hogy mi ítéljük el a gyilkosokat!”
A részemről rendben, megegyeztünk.
A magánvélemények egyeznek; az államközi megegyezést is el kell érni…

“Odaadjuk Erdélyt, magyarok, csak engedjétek, hogy mi ítéljük el a veszprémi gyilkosokat!”
http://kuruc.info/r/35/35347/

Kapcsolódó:
Az Osztrák-Magyar monarchia államai közül az éppen nem érintett országban is hasonló a vélemény. (tovább…)

Bűncsökkentők kontra bűnpártolók

2009. február 14., szombat

Zsákutca lenne a “három csapás”
http://stop.hu/articles/article.php?id=452939

„A törvény az Egyesült Államokban arra irányul, hogy aki súlyos vagy erőszakos bűncselekményeket követ el, és ezt visszaesőként három alkalommal megteszi, az automatikusan életfogytiglanira ítélendő.”

Kellett nekem a bűnvédők aljasságait olvasni… Nyilván kellett – hogy tudjuk meg az ő nézeteiket is.
„Németh Zsolt kriminológus szerint minden tudás arra utal, hogy a büntetőjog alig befolyásolja a bűnözésre való hajlandóságot.”
A hajlandóságnál egy fontosabb dolog van, az, hogy hajlandók milyen lehetőségeket kapnak; mert ha nincs meg a lehetőség, akkor hiába van meg a hajlandóság.
Ha nagyok a lehetőségek a bűnözésre, akkor nagyobb lesz a hajlandóság is, és ugyanez fordítva is igaz.
Aki nem hiszi – pláne ha „minden tudó” – menjen el Szingapúrba, és lásson „csodát”. (tovább…)

A szervezett bűnözés most van

2009. február 14., szombat

A polip karjai
http://stop.hu/articles/article.php?id=451879&lstparts=2

„Az Egyesült Államok Nemzeti Hírszerzési Tanácsának 2008. novemberi jelentése az Európát fenyegető egyik legjelentősebb veszélynek a szervezett bűnözés térnyerését nevezte, és úgy számol, hogy a következő évtizedben Közép- és Kelet-Európában több ország is teljesen e csoportok befolyása alá kerül.”

Az amerikaiak a magyarországi eseményekhez képest nagyon – és gyanúsan – le vannak maradva… mert nem látták pl. az öszödi böszmével készült CNN-riportot. Na persze.
2010-ben valószínűleg már a rend felé fog tartani Magyarország, viszont a zsidók által irányított amerikai bábok lehet hogy akkor fognak elkezdeni „bűnözőzni” – és éppen ezért.
Ehhez képest a bűnözők hatalmon levése MOST VAN, és ezt már nem igazán lehet fokozni, mert Kolompárékat nem szavazza meg kormánypártnak a tömeg, a kormányzó hatalmat pedig erővel ugyanúgy nem tudják átvenni, mint a szélsőjobboldaliak. Legfeljebb az uralom nélküli rendetlenség anarchiája irányába tudna haladni a helyzet, az viszont nem jelentené a szervezett bűnözés jelenlegi szintjét – és akkor a lakosság önvédelmét sem lehetne annyira megakadályozni, mint manapság.
Akárhogy nézem, mindig az jön ki, hogy a szervezett bűnözés most van a csúcsponton, sőt, mintha már egy kicsit túl is jutott volna rajta…

A szervezett bűnözés Magyarországon most van, és nem 2010 után lesz, bármennyire is szeretnék ezt az indokot bizonyos körök beavatkozáshoz ürügyként felhasználni.


1. oldal az összesen 2 oldalból12