Bejegyzések 2008. október hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Kétévnyi agonizálás, és október vége

2008. október 29., szerda

2008. október 23.-án, az 1956-os felkelés 52-ik évfordulóján csak egy Jobbik gyűlésen való részvételt terveztem be, ami meg is volt Demszkyland-Kordonvárosban (másik neve Judapest-Butapest), és az eddigiekhez képest békésebben. Voltak jó beszédek – nem Orbán-féle demagógia, és Gyurcsány-féle hazudozás – és volt ott úgy 10%-nyi szimpatikus arc. Láthattam a kordonnyitás technikáját is: nem csak össze lehet rakni a kordont, hanem szét is lehet szedni: egy emelés, egy húzás, és megvan – ha nincs összecsavarozva, csak egymásba akasztva, mert utóbbi esetben kell csavarbontó eszköz is, pl. 2 villáskulcs.
Hangrögzítőt nem vittem, a fényképezőgépem lemerült, és alig bírtam kicsikarni belőle néhány képet…
Egyébként pedig azért írok felkelést, mert a forradalom fogalmának feltételei nem teljesültek – akkor sem, most pedig pláne nem.
Másrészt, van, aki szerint az a helyes, ha mindenki minden rendezvényre elmegy: nos, 71 rendezvény volt a fővárosban, országosan pedig 722 rendezvényt jelentettek be az október 22-24. közötti időpontra (6200 droid, 310 mFt „rendezvénybiztosítási” költség melléklettel). Én pedig már csak annak örülök, aki elmegy mind a 722 rendezvényre, és végig ott is marad. :)
Az persze jól néz ki, hogy ezen a rendezvényen is van 2-3 ezer ember, meg a másik rendezvényen is van 2-3 ezer ember, adjuk csak össze, hű, de sokan vannak ezek. Közben pedig többségében ugyanazok az emberek vannak a budapesti rendezvényeken… mármint azokon, amelyek nem egyidőben történnek. (tovább…)

A fehér divatkurvák: mulattságos tragikomédia

2008. október 22., szerda

Nem nekem konkrétan, hanem általában a fehéreknek szóló üzenet:
“Még szerencse, hogy a fehér divatkurvák jobban szeretnek minket mulattokat náladnál ezért nemhogy képesek vagyunk szaporodni, de szerencsére nagyságrendekkel több lehetőségem is van, mint neked. 😀
Lehet, hogy csúnyán fog hangzani, de a Fekete Világfront célja az, hogy AIDS-el és egyéb járványokkal megtizedelje a fehér lakosságot, majd átvegye az uralmat Európa felett.
A zsidók azt hiszik irányíthatnak minket… valójában mi irányítjuk a zsidókat.”

Az európai típusú fehér fajnak ez idő szerint nincs létjogosultság a Földön, mert ez idő szerint annyira elhülyült, hogy az már párját ritkítja.
Az egyik mulattot szül, a másikat leszúrják a c-típusúak
A szarházi rezsim kékruhás erőszakszervezete persze nem ezzel foglalkozik, hanem október 23-ával, és március 15-ig visszamenőleg a „keressük őket”-tel, 1 millió forintos vérdíjat kitűzve rájuk. Fontossági sorrend…
Garantáltan abnormális, és fejreállt világ; a kihalás pedig a fejéről a talpára állásig fog tartani.

A túlhatalom lassan ölő méreg

2008. október 21., kedd

Orvosság, vagy méreg?
Győzelem, vagy vereség?
Egészség, vagy betegség?
Ezek itt az eldöntendő kérdések.
Ahogy a túladagolt orvosság már nem gyógyít, hanem mérgez, így van ez a hatalommal is: a sok megárt belőle, és általában a fogyasztója számára észrevétlenül. Ahogy egy külső szemlélő jobban tudja érzékelni egy alkoholizáló ember különböző stádiumait, így van ez itt is: a hatalomgyakorló a legutolsó sorban fogja észrevenni, hogy nincs minden rendben, és nem is hiszi el, hanem védi az álláspontját, és az állapotát – ténylegesen a züllést és hanyatlást védi.
Hol van a hatalomnak ez a foka a közösség optimális működéséhez valóban szükségestől? Nagyon messze.
Lehetek konkrétabb is persze, mert konkrét dolgok vannak: valami bűzlik a Bombagyárban. Ehhez először is ott vannak az alapanyagok, a vegyszerkotyvasztás, a vajsav, a disznótrágya… Aztán pl. Blogin jelszava: leszarom a véleményed. (Szarszag.) Gabucino jelszava: igyunk! (Az egyik út az alkoholizmus, a másik út járhatatlan; a taccs kidobva, és hajrá liberalizmus.) Valamint van még sunyi cenzúra, házi élősködő, neonáci, hungarista, és most már van negatív választási kampány, szavazatmegosztás, a Jobbik az ellenfél, vagy ellenség is. Lehet, hogy lesz még lejjebb az agónia útján – de minek? Már nincs a csúcson, és jobb lenne nekik is itt abbahagyni. De a nácik és a hungaristák nem olyanok… ők végigjárják a teljes megsemmisülés útját – aztán reménykednek a feltámadásban, hogy megismételhessék még egyszer ugyanezt, mert vannak, akiknek egy kör nem volt belőle elég.
Az is tény, hogy a zsidózás, cigányozás, és „elitezés” mint politikai program nem fogja megváltani az országot; lehet viszont vele „cigányútra” jutni, mint pl. Csurka Igazság és Élet Pártja is (eredetileg Magyar Igazság és Élet Pártja) – és lehet újabb tétellel igazolni, hogy a hatalom megront, és hogy lassan ölő méreg.
Témazárónak szántam ezt az írást: számomra a Bombagyár meghalt; béke poraira.
Virtuális dologról lévén szó, virágcsokorként egy csokor idézet: (tovább…)

Agyarak, avarok, kabarok, magyarok

2008. október 20., hétfő

… zsidók, cigányok, és kavarók.
Mert még mindig van lejjebb.

413. Lev -A házirend megsértése miatt a rendszerből kizárva! 2008.10.19 21:57:36
Tomcatnak – néhány gondolat :
1. Amit a MÖM-ös kucuról írtál, de mára eltűnt,a kereső nem találja. Ebben próbálod tisztára mosni magadat egy ma börtönben ülő fradista előtt azzal kapcsolatban, hogy semmiféle részed nincs a kucus-besúgós botrány kipattanásában – mert fosol. Fosol, hogy onnan bentről is ki tudja veretni a fogaidat ha akarja. Függetlenül az igazságtól a lényeg – süt a GYÁVASÁGOD az írásból.
2. Ez a lufis cikk, részlet : “A Jobbik amatőr párt: tükröződik ez kommunikációjukban, célkitűzéseikben, rendezvényeiken. Azt az ismertséget, amit kemény munkával felépítettek, én egyedül is megcsináltam. A Bombagyár messze hatékonyabb, mint a Jobbik minden sajtókommunikációs eszköze.” – a lényeg számodra az, hogy kettővel többen olvassák a bombagyárt mint más jobb oldali honlapokat, EGYSZERŰ FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉG.
3. Palástként zsidózós írásaidhoz barátnőd zsidó mivoltát hangoztatod. Ezzel akarsz egy esetleges antiszemita vádat kivédeni? SZÁNALMAS ÉS ÓCSKA TAKTIKA. Miért nem mondod azt, hogy magad is zsidó vagy?
1.+2.+3. : Egy egyszerű feltűnési viszketegségben szenvedő, gyáva, szánalmas és ócska trükkökkel manipuláló zsidó vagy.
u.i.: nem vagyok se jobbikos, se gárda tag. (tovább…)

Ingyen ölelés

2008. október 18., szombat

Voltam ma a Margitszigeten – késtem negyed órát a 15h-hoz képest, ami most mindegy volt – és gyakoroltam ott az olvasást (Heti beszéd 1). Addig maradtam, amíg el nem kezdtem fázni – ahol nem süt a Nap, ott már hideg volt kora délután is. A déli kijárótól nem messze fiatalok álltak a járda mellett, a kezükben A4-es papírlapokkal. Ez mi? Ingyen ölelés. Felvállalták az ötlet gyakorlati megvalósítását. Ezúton is köszönöm a lánynak, jó volt. A vigyor a képemen egészen a Nyugati közelébe érve tartott, ahol egyre rosszabb arcok bukkantak fel; az aluljáróban pedig tizenvalahány kurva kereste a lovagját – de annyira, hogy engem is megszólított az egyikük; persze fölöslegesen, mert a prostitúciómentes Magyarországot azzal támogatom, hogy nem vagyok kliens. De ehhez képest van egyrészt a prostitúciómentes Magyarország civil kezdeményezés, másfelől pedig az, hogy se a prosti, se a kliens nincs büntetve – szabad a züllés. De majd az állampolgári öntudat megoldja a gondot; hát hogyne, mennyi is van abból kishazánkban? Azok közé tartozom, akik a gyakorlatból tudják, hogy nagyon kevés.
Aki miatt arra vettem az utat, O. A. hajléktalannal nem sikerült találkoznom, pedig alaposan körbejártam a pénzgyűjtő területét. Jobb esetben jobb helyet talált magának mára. Vele nehéz randevúzni, mert semmi elérhetősége nincs azon kívül, hogy „ott szokott lenni”. Megnézhetném, hogy este 10-11 óra tájban ott fekszik-e a Nyugatinál valamelyik padon – de mára már le vagyok fáradva, és semmi kedvem kimenni megint. De valamikor majdcsak találkozunk; és ha a CD-re vagy DVD-re mentett honlapja is nála lesz, akkor el van érve ez a cél, ami momentán sem neki, sem nekem nem sürgős.
A címben lévő lényegről nem sokat írtam; de remélem lesz folytatása – a részemről ők a keresendők közé tartoznak.

Free Hugs – Ingyen ölelés
http://www.videopost.hu/video.php?vid=643

Ez Judapesten nem úgy működik ám…
http://www.youtube.com/watch?v=dMI_0MXs52o

Free Hugs – Ingyen Ölelés – Budapest/Hungary – 22.11.2007.
http://www.youtube.com/watch?v=TGLhKS68lLw&feature=related

Free Hugs Budapest
http://www.youtube.com/watch?v=YnGDCFqDqIA&feature=related

Leleplezés – Ingyen ölelés nem non-profit alapon!!!
http://netszinhaz.hu/kontent/leleplezes-ingyen-oleles-nem-non-profit-alapon/2006/11/

„Két össze nem tartozó hír”

2008. október 17., péntek

Zsidó-e vagy?
Magyar vagy-e?
Kinek mi a fontos?
Legyen meg itt is. Ami a többit illeti, remélem, hogy „önmagáért beszél” – a magyarok számára
Hogy a zsidóknak, a bérenceiknek, és az agymosott megtévesztetteknek mi a véleményük róla, az már rég lejárt lemez. Tudjuk, ismert: szegény ártatlan (bűnöző) Józsika, szegény hátrányos helyzetű (késelő) Maugli, szegény ez, szegény az – a magyarok viszont a csendes népirtás keretében nyugodtan megdögölhetnek; abortusz, és sterilizálás mehet, a héber rend őrei mondják a szemüknek, hogy gumigolyó, és hogy van rákkeltő gáz bőven – az adójukból… Új Magyarország program. Ha pogrom lesz a vége, ne csodálkozzanak, hiszen valahogy csak meg kell köszönni „a sok jót, amit értünk tettek”.

Humanista sajtóközlemény     Bombagyári sajtóközlemény

Forrás:
Két sajtóközlemény
Blog – Tomcat
2008 október 17. 23:56:00
http://bombagyar.hu/index.php?post=1465

Miért nem csatlakozom X, Y, Z-hez?

2008. október 14., kedd

2 okból:
1. Már nincs rájuk időm. Az nem csoda, ha mindenki mindenkit hív a maga csoportjába – de engem már nem érdemes, mert örülök, ha az, amit jónak tartok, feladatként nem haladja meg azt a szintet, ami a képességeimből telik; kitalálni ezt az egész rendszert, összeszedni, és megírni a tananyagot, és terjeszteni… Most már kb. 0% szabad kapacitásom van a mások által kezdeményezett dolgokban való részvételre, legyen az a kezdeményezés bármennyire jó és hasznos egyébként. Tudomásom persze kell, hogy legyen róla – úgyhogy megnézem távolról vagy közelről, mert igyekszem tudni mindenről, ami fontos.
2. …és nem is tetszik, amit, vagy ahogyan csinálnak.
Egy konkrét eset a sokból: az immár a nyugdíj mellett anonimitásba is vonult (bár nem teljesen, ő jegyezte be a domaint) Halász József harmadik próbálkozása, amivel remélem már „nem veri le a lécet” (Pajzsmozgalom, Magkör, és most a Szent Korona Szolgálat). Web-munkának szép. A Politika kategóriába (ami most még csak offline) betettem a linkjét és néhány doc-ot.
Eddig is figyelemmel kísérve H. J. dolgait, „ki tudtam akadni” rajta – és most is. (tovább…)

Oláh András, a nem hajléktalannak látszó hajléktalan

2008. október 12., vasárnap

A magyar realitás 1 tízmilliomod része, Oláh András, nemzeti érzelmű, alacsony termetű, kék szemű, nem hajléktalannak látszó hajléktalan, akit (állítása szerint) Iványi Gábor volt SZDSZ-es képviselő (http://www.valasztas.hu/ve/j51/j51-iwgenYfyIGXSoiw2gjnaZXSfH6.htm 
Ezt is érdemes elolvasni: http://nol.hu/cikk/445230/) kizárt a zsidókról és a holokauszrról szóló nézetei miatt a Dankó utcai hajléktalanszállóról. Meghallgatva a nézeteit a témáról, ez az állítása erősen valószínűsíthető…
András a megnyilvánulásában a szkizofrénia és a zsenialitás keveréke, amint ez a honlapjáról is kiderül (igen, az is van neki, régebbről): http://andras.110mb.com/
Először 2007-ben találkoztam vele a Nyugati aluljáróban, aláírásgyűjtés apropóján, amikor javasoltam neki, hogy csatlakozzon, és amit visszautasított azzal, hogy neki ennél fontosabb dolga van. Látszik… (tovább…)

Miért nem írok több kommentet a Bombagyárra?

2008. október 10., péntek

Azért nem, mert nem írok oda, ahonnan kicenzúráznak – mert ahonnan kicenzúráznak, ott nem szeretik az igazságot; tehát hazugságban élnek.
Nézzük, honnan cenzúráztak ki eddig az igazságért: (zs)indymedia, (zs)origó fórum, zsirtus (zsidó vírus), bombagyár… Utóbbi érdekes, lévén hogy a másik oldalon áll, de nem kakukktojás. A kakukktojások azok, akik befészkelték magukat a Bombagyárra – és lőn cenzúra. Ez nem így indult, de mostanra ilyen lett.
A konkrétumokra térve, Dragon64-nek erről az írásáról van szó:
Tegnapról és a jövőről
Blog – Dragon64
2008 október 9. 12:06:00
http://www.bombagyar.hu/index.php?post=1434

Legalább 5 komment lett törölve, csak úgy, szó nélkül, amiből 3 az enyém volt, valamint volt még 2 reagálás arra, amit írtam. Ennyiről tudok, de az is lehet, hogy az utána eltelt néhány óra alatt volt több is. (tovább…)

Éjfélkor harangoznak

2008. október 9., csütörtök

A mai napon, október 9-én 0 órától 0:5-ig harangoztak a keresztények. Jó néhány száz méterre van csak kolompos templom innen, de itt is jól hallatszott. Éjféli mise? És mi a véleményük a csendháborításról?
Nekem az a véleményem, hogy amit csinálnak, az infantilis, értelmetlen, vagy éppenséggel kártékony. Zsidó vallás, na; több a kár belőle, mint a haszon.
Abbahagyhatnák már.
Valami baromnak mindig kell lenni, aki éjjel zajong; most a keresztények azok.
Keresztények, a morál ott kezdődik, hogy éjjel nem zajongunk; ha viszont igen, az hiteltelenné teszi az utána következő prédikációkat – avagy a szájjal való zörgést.
Veszteség lenne-e a népnek, ha bezárnák a templomajtót, és végleg elveszítenék a kulcsot? Szerintem nem lenne veszteség; a hasznát nem látom, a kárát viszont hallom.
Ahogy már írtam, abbahagyhatnák már, mert (zaj)ártani túl közel vannak, a normálistól pedig túl távol.
(És most látom, hogy 1 órát késik a szerver órája – állíthatom kézzel a dátumot a blogban. Meg is tettem, aminek hatására eltűnt a bejegyzés, mert a program szerint a rendszeróra a kisisten, és nem átdátumozottnak, hanem előre programozott bejegyzésnek vette a WP. Miért pont ez legyen tökéletes? Írok is a WP fejlesztői rovatába, ha el nem felejtem.)
Frissítés:
Közben eszembe jutott, hogy az „Általános beállítások”-ban lehet a dátum-órát állítgatni; UTC+1 helyett UTC+2, és lesz pontos idő. Már csak a téli-nyári időszámítás átállását kellene automatizálni, az ott lévő megjegyzés helyett: „Sajnos, az óraátállítás miatt ezt majd kézzel kell frissíteni. Ez ígykicsit béna, tudjuk, de a jövöben megjavítjuk.” Az a jövő eljöhetett volna már, olyan régóta van ott a szöveg, hogy már el is felejtettem, hogy kézzel kell állítgatni, basszus.


1. oldal az összesen 2 oldalból12