Bejegyzések 2008. július hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Turul tér-erő

2008. július 25., péntek

Erődemonstrációt hirdetett a Jobbik és a KDNP a XII. ker. Turul szoborhoz, csütörtök 19h-ra. Tomcaték pedig gyülekezőt a Déli mellé 18h-ra. Hogy a gyülekező miért jó, hmm… – annak volt jó, aki nem tudta az utat a Turulhoz, a Déli pu.-hoz viszont igen.
Tehát, csoportos városnézés keretében elmentünk az Alkotás utca aljáig, ahol a kordonon át nyitott résen táskanézés-kipakolás-motozás után lehetett tovább menni a további, kordonok által körbezárt területre, ahol aztán mindenki elmondta magáét, meg hallgatott, meg hol esett az eső, hol nem…

Az sem világos, hogy miért pont csütörtökön volt a demó, és miért nem pénteken, amikor hétvége van, és jobb idő lett volna? (Péntek 17ó : 56p, kék ég, napsütés.) Csak azt tudom, hogy valakinek nagy érzéke van ahhoz, hogy a borús, „az eső lógatja csúnya lábacskáit” időt megtalálja. Ilyen idő volt pl. a Hősök terei gárdaavatáson is, aztán az első gárda-per alkalmával is… aminek a végére akkor bekeményített az eső, és már nem csak csöpögött, hanem zuhogott.
A Jobbik rendezvényein statisztikailag ilyen időre lehet számítani – és arra, hogy a rendezvény vége felé kimarad, vagy végleg elmegy a hang; az előbbi most történt, az utóbbi pedig Wittner Mária beszéde alatt a Markó utcai bíróság előtt… (tovább…)

Van sapkája, vagy nincs sapkája?

2008. július 16., szerda

Ez nem a nyuszikás vicc arról, hogy miért verjük meg a nyulat, csak kezd rá hasonlítani.

Jubileum: dátum szerint ezen a napon rendeltem meg a tar.hu-n egy emblémás sapkát a múlt hónapban, ami azóta sincs kész.
Ennek kapcsán felmerült bennem néhány kérdés, mint pl.:
Nem ebből élnek?
Magyarokat nem szolgálnak ki?
Két héttel a megrendelés után a „Probléma, reklamáció rovatban megírtam nekik a kérdést, hogy lesz-e ebből valami, és ha igen, mikor? – (Ha ezzel a megrendeléssel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, kérjük itt írd meg nekünk!). A választ rá azóta sem sikerült megszülniük.
Most is ott virít, a 16818-as megrendelési szám alatt, hogy Baseball sapka, 2.399 Ft, 2008 június 16.
Lehet, hogy Guinness rekord lesz belőle, a nem teljesített megrendeléseket illetően…? (tovább…)

Ez a világ a bűnözőknek áll

2008. július 16., szerda

Nem igazán újdonság ez már; amiért most itt szerepel, az az aktuális volumen-összehasonlítás.
Médiahír: ezer magyar(országi) bűnöző, csak Thaiföldön; a bűnöző ezred, magyarok és cigányok vegyesen (de valószínű, hogy van köztük zsidó is).
Azért lehet ez így, mert a bűnözői anyagi jólét magyarországi receptje nagyon egyszerű, és csak a Thaiföldre települt halmazt alapul véve, ezren tudják bizonyítani, hogy működik:
1. Bármely módon minél nagyobb pénzösszeg eltulajdonítása, lehetőleg minél kevésbé erőszakosan, és minél kevésbé beazonosíthatóan.
2. A pénz és a személy eljut(tat)ása Thaiföldre.
Azért bűnöznek – ennyien –, mert megéri nekik bűnözni; és azért éri meg nekik bűnözni, mert nagyobb az elérhető nyereség, mint a kockázat.

Hogy a magyar(országi) hatóságok a kuruc.info elhallgattatásához képest mennyit tettek azért, hogy legyen Thaifölddel kiadatási egyezmény, arról nincs hír; és valószínűleg azért nincs hír, mert ezügyben nem tettek semmit. (tovább…)

Ha lőni fognak…

2008. július 15., kedd

Eddig több mint 650 hozzászólás érkezett Blogin 3 mondatára. Lehet, hogy bombagyári rekord… ekkora rezonanciát váltott ki a többiekből.
Az egész dologgal az a probléma, hogy megint ennyivel került távolabb Magyarország a normális élettől – és közelebb a gödör aljához.
Ha az embereknek több esze lenne, elkerülhető lenne a tisztítótűz. Így viszont nem.
Engem pedig már fáraszt, és taszít az egész; nem miattam van, és nem erre vágyom.
Ennyiből eltévesztettem a helyet (Magyarország), nem lévén vele harmóniában. A szinkron megvan, mert a valóságot akarom érzékelni, de az én hullámhosszam normálisan nem ez, és így nem is érzem jól magam. Nem tud lelkesíteni, hogy patakvérre, és halottakra van kilátás. Forradalom… tömeggyilkosság, háborús pszichózis, őrület.

Egy értelmes dolgot tehetek ilyen körülmények között, ha nem megyek el: határozottan politikai pályára állhatok, lévén, hogy ez a tényleges megoldás.
Egyértelműen erre jött el az idő, ebből a világnézetből nézve.
Lelkesedés nincs bennem, csak érzem, hogy most ezt kell tenni, mert nincs jobb, amit tehetnék.

Majd meglepődnek, ha itt lőni fognak
Blog – Blogin 2008 július 15. 08:54:00

Mobilizált poloska

2008. július 14., hétfő

A buzik tojással való dobálása, és a büdös halcsali kapcsán felmerült az is, hogy ki miért bukott le, és ezzel előkerült a mobiltelefon-lehallgatás kérdése is. Mikor és hogyan lehet lehallgatni technikailag a mobiltelefonokat? Csak a forgalmazást, vagy bekapcsolt állapotban mindent, amit a mikrofonja felvesz, vagy kikapcsolt állapotban is lehet aktiválni hogy bekapcsolódjon, és onnantól már a helyzet ugyanaz, mint az előbbi esetben?
Van néhány ember Magyarországon, aki tudja, hogy melyek az aktuális lehetőségek, de nem mondja; másrészt viszonylag sok ember van, akik „telefonközelben vannak”, mint pl. a szerelők, ők mondják, de nem igazán tudják.
A mobillehallgatás is a bűvésztrükkök esete; a bűvésznek nem érdeke, hogy kitudódjanak a trükkjei – pláne ha ezáltal elveszti az állását, és államtitok kifecsegéséért még börtönbe is dugják…
Mivel az autentikus források hallgatnak, így marad az ismeretek alapján történő gondolkodás, és spekuláció.

Amit a mobil lehallgatásról tudni lehet
Amit tudni lehet… csakhogy ennél érdekesebb és fontosabb az, amit nem lehet tudni, ami nem lett közismertté téve. (tovább…)

Meleg nyár, forró ősz

2008. július 8., kedd

GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA
mszp.hu, 2008. július 7.
Elhangzott 2008. július 6-án, az Országgyűlés épülete előtt

Tisztelt Honfitársaim!

Húsz évvel ezelőtt, a rendszerváltozáskor szabadok akartunk lenni. Azt kívántuk, hogy soha többé senki ne mondhassa meg nekünk, hogy a demokratikus alkotmányosság keretei között hogyan kell élni; hogy ne mások határozhassák meg, kik és mik vagyunk. Az elmúlt húsz év egyik legfontosabb értéke, hogy az ma már adott.

Az elmúlt években egyre gyakrabban velünk szemben használják demokratikus szabadság örömét. Ahogy korábban az állampárt, most a magyarságunk nevében fellépők próbálják igaztalanul és hamisan megmondani nekünk, hogy miként kell igaz magyarnak lenni. Féltett és akart szabadságunkat szembefordítják velünk. (tovább…)

Az I. heterofelvonulás

2008. július 6., vasárnap

Nekem ez egy perifériális esemény volt, és csak azért írok róla, mert bár majdnem mindent megírt róla a média pro és kontra – és sok csúsztatást és hazugságot is a tollforgató és pofázógép judeonácik –, de így is maradt még néhány figyelmen kívül hagyott fontos szempont.
Az egyik ilyen a melegedő polgárháború, aminek ez a tüntetés és ellentüntetés is az egyik epizódja, és ahol mindenki azt csinálja, amihez ért. Az SZDSZ a csendes népirtáshoz, és az ehhez felhasznált buzikhoz, a buzik a buzuláshoz, a tüntetők a tüntetéshez, a vandálok a vandalizmushoz… (tovább…)

Honnan lehet tudni, hogy az ellenség keze betette a lábát?

2008. július 3., csütörtök

 Az ellenség keze betette a lábát

Olvasni kell a sorok között; a kilenc fejezet, amely nyolc részből áll – egyet elloptak belőle, és így maradt nyolc.
Amikor zsidók írják Magyarország történelmét, akkor ez így néz ki (2008. július 3.-i állapot szerint).
Az 1915-től 1944-ig terjedő rész biztos sértette a judeonácik érzékenységét, és most át kell fogalmazni – az viszont sok időbe telik, amíg sikerül összehordani a judeonáciknak megfelelő hazugsághalmazt róla (több mint 2 év nem volt hozzá elég, hmm…).
Kicenzúráztak Magyarország történelméből 30 évet.
A 2006-tól idáig, és sokáig terjedő szakasz is igen alkalmas a cenzúrázásra, tehát abból sem mostanában lesz történelmi rész…
Nem is akárhol van mindez, hanem a magyarorszag.hu oldalon – tehát ez a hivatalos, a kormány (vö. kúrmány) által legalizált történelem. A nem legalizált részen még gondolkodnak; a jövő tudható, csak a múlt változik folyton…
Megjegyzem, a keresztények eleve ne is panaszkodjanak, mert a Krisztusról írt élettörténetben legalább ezzel arányos lyuk van a Bibliában.
Elhallgatnak, csúsztatnak, hazudnak rendületlenül – vajon kik?
Normális, jól működő világ akkor lesz, amikor végleg elhallgatnak. Igen, ők, a zsidók.

A gárdától kért védelmet egy roma család

2008. július 3., csütörtök

Dátum: 2008-07-03 10:17:09
A Magyar Gárdától kér segítséget egy lábodi cigánycsalád, mert úgy érzi: a rendőrség nem védené meg. A Somogy Megyei Online-nak a családfő elmondta: az elmúlt napokban feldühödött rokonok fenyegették és támadták meg őket, nem tudják, hogy miért. A rendőrséghez hiába fordultak: azt mondták nekik, csak akkor tudnak közbelépni, ha vér folyik. A roma család most úgy gondolja: a gárdához fordul, hátha az felvállalja, amit a rendőrség nem mer. (MR)
http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=40248&Itemid=97

http://kuruc.info/r/1/26801/

Több van ebben a hírben, mint ami elsőre látszik. Először is, a Gárdát mindig lejárató, csúsztató, zsidó irányítású „Magyar” Rádió lehozott egy korrektnek mondható hírt a Gárdával kapcsolatban. Bár ebben a hírben igen nehéz lett volna csúsztatni, és elhallgatni a fontos részleteket, de az is valószínű, hogy egy másik hírszerkesztő lehetett, és nem az, aki a Magyar Gárda betiltásának bírósági úton történő erőlködéséről kreálta a manipulált híreket. (tovább…)

Világ judeonácijai, egybesüljetek!

2008. július 3., csütörtök

Az lesz a valódi égőáldozat – de még csak az egyesülésnél tartunk. Aki esetleg nem tudná, a Népszabadság (=Néphazugság) szlogenje volt a „Világ proletárjai, egyesüljetek” (a pokolban). A zárójeles rész nem volt odaírva, de hogy sokan odagondolták, az is biztos. A földi valóság pedig az volt, hogy ahol egyesültek, abból a helyből poklot csináltak – és csinálnak ma is. Néhány külsőség megváltozott – a kígyó levedlette az elhasznált bőrét – a lényeg viszont maradt változatlan; és megint gyűlnek.

Idecsődíti a cionista cenzorokat a magyar szót elhallgattatni akaró Suchman
Nemzetközi jogászszakmai fórumot hív össze Suchman Tamás a büntető törvénykönyv módosításának kidolgozására.
A szocionista országgyűlési képviselő szerdán az MTI-nek elmondta: a több országból érkező, nemzetközi hírű jogtudósok feladata az lenne, hogy javaslatokat fogalmazzanak meg a “gyűlöletbeszéddel” és a gyalázkodással, illetve azok büntethetőségével kapcsolatosan.
http://kuruc.info/r/1/26765/
(tovább…)


1. oldal az összesen 1 oldalból1