Bejegyzések 2008. június hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


II. bombagyári találkozó

2008. június 30., hétfő

Bár nekem ez az első – de az is lehet, hogy az utolsó. Biztos, hogy nálam nem ebből lesz a rendszer, és most is a cseppkőbarlangért, és 2 fővel való taliért mentem oda – és késtem 10 percet a megadott 11 órához képest. Olyan „jól” egymáshoz vannak szinkronizálva a BKV járatok, hogy az 1-es villamosról láthattam, ahogy jön a megállóba a HÉV, és mert igyekeztem, egész közelről láthattam, ahogy a szerelvény kihúz az állomásról. A következő 10:45-kor jött – aminek eredményeként egész közelről integethettem a 65-ös busz utasainak, amikor az 10:50-kor elment a végállomásról. A következő pedig 11:05-kor indult. Bloginék is ezzel jöttek; össz. 6 fő elkéső – de ennek most nem volt jelentősége.
A szokásomhoz híven mindent lefényképeztem, amit arra érdemesnek találtam ott, és a vége felé a gép akkuja is lemerült, újabbkori szokásához híven. 4 évig bírta, most már be kell szereznem egy újat. Új gépet sem ártana, de legalábbis egy akkut. (tovább…)

Meghalt Afganisztánban egy magyar tűzszerész

2008. június 11., szerda

Meghalt Kovács Gyula, egy tűzszerész katona, élt 29 évet – béke vele; végül is, áldozat volt.

Van viszont általános tanulsága a dolognak, ami érvényes a jelenben, és a jövőben még inkább (a fokozódó szerepvállalás: vajon minek, kinek, miért jó?).
Minek kell Afganisztánba menni? A judeonáci célokért, és azért, mert vannak, akik a zsetonért mindenre képesek; a zsetont pedig Magyarországon a zsidrákok osztják (előtte pedig szedik be, mint adót).
Amíg tömegével lehet megvesztegetni, vagy zsarolni embereket bármivel és bárhogyan, addig Magyarország aligha fog kikerülni a judaista uralom alól. (tovább…)

Érdemes elolvasni

2008. június 9., hétfő

Ideiglenesen itt található az Érdemes elolvasni élet-univerzalista rész.

Alkategóriák:

Népesedéspolitika

Vallás

Fülep Lajos: A magyarság pusztulása

2008. június 9., hétfő

Fülep Lajos: A magyarság pusztulása
http://mek.oszk.hu/05900/05944/

“Az egykés világ külön erkölcsi világ, külön világrend. Olyan, amelyben minden az erkölcsi pusztulást szolgálja. Alapja: az önzés, hitetlenség, minden szent dolognak, eszménynek, szándéknak megcsúfolása, a kényelemben, fényűzésben, gondtalanságban élni akarás, nem törődés semmi egyébbel e világon…”

Látogatóban Istennél

2008. június 9., hétfő

    Álmomban látogatóban jártam Istennél. Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje. Az Úr elmosolyodott és így válaszolt:
  – Az én időm végtelen, mindenre jut belőle. Mire vagy kíváncsi?
  – Az érdekelne, mit tartasz a legfurcsábbnak az emberekben?
  – Azt, hogy nem szeretnek gyerekek lenni, siettetik a felnőtté válást, majd visszavágyódnak a gyermekkorba. Azt, hogy akár az egészségüket is feláldozzák, hogy sok pénzük legyen, majd rengeteg pénzt költenek rá, hogy visszanyerjék egészségüket. Azt, hogy izgatottan lesik a jövőt, hogy megfeledkeznek a jelenről, így aztán nemhogy a jövőt, de a jelent sem élik meg. Azt, hogy úgy élnek, mintha sose halnának meg, és úgy halnak meg, mintha sose éltek volna.
  – Atyaként mit szeretnél, hogy gyerekeid mely tanulságokat jegyeznék meg?
  – Tanulják meg, hogy senkiből nem lehet erővel kicsikarni a szeretetet. Hagyni kell, hogy szerethessenek. Nem az a legértékesebb, hogy mit szeretnénk az életben, hanem az, hogy kik állnak mellettünk. Tanulják meg, hogy nem célszerű másokhoz mérni magukat, saját magukhoz képest legyünk elbírálhatóak. Fogadják el, hogy nem az a gazdag, akinek a legtöbbje van, hanem az, akinek a legkevesebbre van szüksége. Tanulják meg, hogy csak néhány másodperc kell ahhoz, hogy mély sebeket ejtsünk azokon, akiket szeretünk, ám sok-sok év kell ahhoz, hogy ezek begyógyuljanak. A megbocsátást a megbocsátás gyakorlásának útján kell megtanulni. El kell fogadni, hogy vannak olyanok, akik mélyen éreznek, de nem tanulták meg kimutatni érzelmeiket. Meg kell tanulni, hogy bármit lehet pénzen venni, csak boldogságot nem. Két ember nézheti ugyanazt a dolgot, és mégis két másféle dolgot látnak. Meg kell tanulni, hogy az az igazi barát, aki mindent tud rólunk és mégis szeret. Nem mindig elég, ha mások megbocsátanak, meg kell bocsátanunk magunknak is.
Búcsúzásnál megköszöntem szavait, Ő pedig így válaszolt:
  – Az emberek elfelejtik mit mondtál, mit csináltál. De arra mindig emlékezni fognak, hogy érzéseket ébresztettél bennük.

Forrás: HotDog közösségi portál, kisangyal30

Amikor a káoszból kialakul a rendszer, és a rend

2008. június 6., péntek

Néha vannak éber álmaim – amikor szituációkat vizualizálok. Szoba, kisebb táncterem méretű, fehér falak, normálméretű ablakok, barna parketta, barna ajtó. Egyedül állok, középen. A magányt megunva, az eldöntendő kérdés az, ki jöjjön be az ajtón? Csak egy valaki? Ki lenne az? Többen? Ha igen, kik? Ajánlom mindenkinek, hogy vizualizálja, és gondolja végig ezt az eldöntendő kérdést, aminek a lényege, hogy kiket és miért engedek be az életembe, és ők is az övékébe, kölcsönösen.
Az én döntésem, ami nekem, és szerintem a legjobb: jöjjenek be többen, a megfelelő emberek, mert van mondanivalóm a számukra, aztán majd leszűrődik, hogy kivel vagyunk egymásnak a legszimpatikusabbak; és akkor elvonulhatunk egy csendes helyre… Megjegyzem, én csak nőre gondoltam ezügyben.
Nem lenne-e jó, ha lenne ilyen csoport több is, és ott is lehetne lenni, megnézni, hogy ők mit tudnak, és milyenek? Szerintem igen. (tovább…)

Új Magyarország a gyakorlatban

2008. június 4., szerda

Meg lehet csodálni Új Magyarország legújabb eredményét. Vissza a fára? Nem, van annál lejjebb is, vissza négykézlábra! Persze előnye is van a genetikusan kódolt állati színvonalnak: kevesebb eszközhasználat, kevesebb kár.
Európai rekord, hajrá Magyarország, hajra FIatal DEgeneráltak SZövetsége, SZemét Degeneráltak SZövetsége… és a többiek. A dobogós helyezettek között a természet Darwin-díjakat oszt ki.

Négykézláb 1.     Négykézláb 2.

Durva: a vérfertőzés eredménye: négykézlábon járó cigányok + képek

A Genetic Mutation That Causes Humans to Walk on All Fours

A zsidók, és a számítógépes vírusok

2008. június 2., hétfő

Ezt a bejegyezést Tomcatnek ez a bombagyári postja ihlette – amely post előzménye az volt, hogy Bill Gatest néhányan zseninek titulálták (nincs ebben semmi különös: működik a zsidó lobby, a fajtársak feldicsérése, a gójok fikázása). Csakhogy ez a világ még mindig olyan, hogy gazdagságért, és sikeres üzletemberségért nem jár ki a zseni titulus.
TC megírta a postot Bill Gatesről, és jött is rá százvalahány komment – aztán jónéhány órára a szerver hozzáférhetetlenné vált. Hogy micsoda „véletlenek” vannak…
De itt most nem ez a fő téma, hanem a vírusok – ami úgy jött elő témaként, hogy a C64-es, és Enterprise 128-as világban is minden kellék (mint pl. a floppy) megvolt már ahhoz, hogy lehessenek vírusok – de mégsem voltak. Melyik volt az első vírus, és hogyan kezdődött az egész? Ezt az átkot a PC-kkel kaptuk „ajándékba”? Vagy csak a széles körű elterjedését? (tovább…)


1. oldal az összesen 1 oldalból1