Bejegyzések 2008. március hónapban


A blog 2016-tól már csak archív, mert az idő és energia
már csak az élet-univerzalista rendszerre van fordítva.
A 2016 előtt kezdődött dolgok frissítésre kerülhetnek.

Önszerveződő európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen
Témája:
Felhívjuk az Európai Unió intézményeit és tagországait, hogy állítsák le a tárgyalásokat az USA-val a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerségről (TTIP), és ne ratifikálják az Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezményt (CETA) Kanadával.

Céljai:
Meg kell akadályoznunk a TTIP és CETA egyezményeket, mivel ezek számos kritikus elemet tartalmaznak, mint pl. a befektető-állam vitarendezési mechanizmus és a szabályozói együttműködés, amelyek veszélyeztetik a demokráciát és a törvényességet. Meg akarjuk akadályozni, hogy leértékeljék az elért foglalkoztatási, szociális, környezeti, magánéletet védő és fogyasztóvédelmi normákat, és átláthatatlan tárgyalásokban deregulálják a közszolgáltatásokat (pl. víz). Az európai polgári kezdeményezés egy alternatív kereskedelmi és beruházási politikát támogat az EU-ban.

-----------------------------


Csendes séta Ophélie-ért
Silent walk for Ophélie

-----------------------------


Újabb vészkorszak Magyarországon

-----------------------------


Nyílt levél Ilan Mor,
Izrael Állam nagykövete részére

-----------------------------


Megölnétek Krisztust is, mert zsidó?!

2008. március 31., hétfő

Ez a nap szomorú kérdése, és a konklúziója.
Az anti-nemzeti oldallal szemben szépen kivirágzott a nemzeti oldali hülyeség is. Ennyire elrontott időkben nehéz normálisnak lenni; de nem kellene, hogy a lehetetlen kategóriájába tartozzon.
Akik megölnék Krisztust is, mert zsidó, azok nem különbek, mint a judaisták; egyszerűen csak a másik oldalon állnak, és a két szélsőség ebben az álláspontban egymásra talál: verjük meg a nyulat: ha van rajta sapka, akkor azért, ha pedig nincs rajta, akkor azért.
Így legyél jó, nyuszika. Halálos bűnöd van, születtél valaminek, és ennyi elég is.

Két, a Magyar Gárda ellen tüntető anarchobuzizsidó neve, száma, képe + videó: Rékácska “ku..aistenezik”

Van némi tapasztalatom Rékácskáról, váltottunk pár emailt, a nézeteink fenntartása mellett, és párszor láttam is: tudom, hogy ő nem anarchobuzizsidó, hanem egy saját identitású zsidó. Le is írtam a kurucoknak, de nem adták tovább. Oka is van, nyilván: az, hogy elrontotta volna a fekete-fehér, és „négy láb jó, két láb rossz” sematikus képet. (tovább…)

Történelemismétlés: ugye olvastátok?

2008. március 30., vasárnap

A 2008. március 29.-ei budapesti történések

Magunkfajták oszlatták fel az antigárdistákat + képek + olvasói beszámolók + videó

Magyar Gárda: 900 új tag és 1 felpofozott provokátor (képriport)

A Jobbik 3.-ik gárdaavatójának kapcsán merült fel bennem, hogy ezt a történelmi forgatókönyvet már láttam írásban, és hogy itt most át lehet élni az 1920-as németországi éveket.
Ha nem vagyok ott a helyszínen – most már csak találkozók apropóján – (miközben vesznek az (ál)TV-s kamerák is, mint a tömeg részét) lehet hogy átsiklok ezen lényeges összefüggés, és az ismétlődés felett.
Van két fajelméleti ragadozóeszmés ideológiai-történelmi alapmű, amelyeket a judeonácik sokáig sikeresen kicenzúráztak mindenhonnan, tekintve, hogy mindkettő által lelepleződnek. Az egyik a Cion bölcseinek jegyzőkönyve, amely gyakorlatilag megegyezik a Herzl Tivadar által írt Zsidó világgyarmat programjával, a másik pedig Adolf Hitler Harcom című könyve. (tovább…)

Bűnözik a garázda gárda

2008. március 21., péntek

Kérésünk olvasóinkhoz a gárdabűnözés kapcsán

Azzal a kéréssel fordulunk Kedves Olvasóinkhoz, hogy a jövőben ne küldjenek levelet a különböző gárdák által elkövetett bűncselekményekről, miután postafiókunk a megbénulás szélére sodródott és Gárdabűnözés Elleni Osztályunk munkatársai is a végkimerülés határára értek.

Türelmüket kérjük, mert több hónapra is szükségünk lehet, amíg feldolgozzuk az elmaradt leveleket. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hazánkat érintő egyik legégetőbb problémáról van szó. Tudjuk jól, hogy a náci szellemiségű, szélsőségesen rasszista gárdisták napi szinten teszik tönkre a csendes többség és kisebbség életét, különösen a kistelepüléseken keltenek félelmet, rettegésben tartva a dolgozni, tanulni, felzárkózni vágyó roma kisebbséget, fekete nyilas egyenruhájuk pedig a legsötétebb időket idézik. (tovább…)

2008. március 15.

2008. március 16., vasárnap

2008. március 15., Jobbik-Magyar Gárda rendezvény 1 

Mivel végleg saját, és egyedi utat választottam, nem a másokét – amiből bőséggel van most Magyarországon, mert, ahogy már régen leírtam, a biodiverzitás jegyében megjelent a nézetek és cselekvések teljes spektruma, – ezennel összefoglalom a tegnapi napot, mint a 2006 őszétől tartó széria utolsó darabját. (tovább…)

Magyar Gárda per

2008. március 12., szerda

Megnéztem a gárdistákat – nem egy nagy hadsereg; de ez nem akadálya annak, hogy a kettősmércés megélhetési rettegők roppant veszélyesnek nyilvánítsák őket.
14-re ott voltam, 15h után elmentem; már előtte is kezdett kicsit cseperegni az eső, de mire hazaértem, egész rendesen nekieredt, kicsit el is ázott a cipőm, meg a nadrágom szára, ami lépkedéskor kilátszott az esernyő alól.
Nem nagy dolgok vannak ebben az országban, hanem kis sunyi dolgok tendenciózus sorozata, aztán a sok kicsi végül sok(k)ra megy.
Főzzük meg a békát; ha lassan melegítjük alatta a vizet, nem ugrik ki a fazékból.
De. (tovább…)

Győztek az igenek

2008. március 11., kedd

Megnyugtató, hogy a többség igennel szavazott, az MSZP-SZDSZ kampánya ellenére.

Horn Gábor szavaival: „…azt mondták, Feri, …hogy menj a picsába. Valljuk be!”
Érvényes és sikeres lett a népszavazás, és 1989 óta most fordult elő ismét, hogy 50% fölötti volt a részvétel (99,99% feldolgozottságnál 50,49%, a végleges 50,51%). (tovább…)

Hogyan veszítsük el az emailjeinket?

2008. március 8., szombat

Egyszerű; használjunk Windowst. Végül több lesz a kár, mint haszon; ez egy judaista zsidó alaptulajdonság; gyári kivitelezőnek pedig ott van hozzá a kártékony Micro$oft, amely már mamutszar méretűre nőtt.

A konkrét baleset: feltelepítettem a Windows Live Mail-t, aminek az a reklámja, hogy az összes postafiók egy helyen. Nézzük, mennyivel jobb ez, mint az Outlook Express. Telepítés után a Live Mail feldobott egy üzenődobozt, hogy át fogja vinni a postafiókokat. Kellenek a postafiók-adatok, nyilván – gondoltam. De ehhez képest nem csak a postafiókokat vitte (volna) át, hanem mindent, a fiókokat az összes emaillel együtt. Erről persze egy árva figyelmeztetés nem volt. A művelethez nem volt elég az 500+ MB szabad hely – és persze a szabad helyet sem ellenőrizte le előtte a program, hogy elegendő lesz-e – és a vírusirtó email scan is bekavart, ami azért van fenn, mert különben a Winfos ismétlődően ikont és buborék-üzenetet dob fel a tálcára, hogy telepítsen vírusirtót (amennyiben ezeket a hülye üzeneteket el akarod kerülni). (tovább…)

Ahol az út véget ér

2008. március 1., szombat

Most elfogyott – a türelmem, és az időm. A történések persze nem fogytak el: a héten pl. betörtek a pincébe. A lakásokba már nem nagyon megy, mióta török gyártmányú, masszív, egyedi kulcsos ajtók vannak felszerelve – persze nem ingyért, hanem cirka százezer forintért, de zsidó-cigány országban ez az alapfelszerelés, mert vagy ez, vagy az üres lakás. Cigányok, hajléktalanok, judeonácik, és judeonáci-bérencek; minden együtt van itt, ami „a jó közérzethez” kell.

Rövidre fogva a hosszú történetet: a judeonácik, és a tevékenységük garantálja, hogy minden egyre rosszabb lesz. Tehát, minek ez tovább ragozni?

Lehet tűrni, harcolni, vagy elmenni, mert a lényeg itt sem több, mint Palesztinában, illetve Wass Albert patkányos tanmeséjében.

Eleget tudok már a világról ahhoz, hogy tudjam, hogyan működik, úgyhogy nem kell már ehhez a részleteket veséznem.
Ami kell, az a lényegre koncentrálás.
Hogy mi a lényeg? El fogom mondani, 2 A4-es oldalon, mert az is lényeg, hogy tudni kell összefoglalni a lényeget.
Az viszont már nem a blog kategóriájába tartozik. (tovább…)


1. oldal az összesen 1 oldalból1